Wikegård

Haha, Wikegård är ju mannen. Såg JVM igår natt på svt24 och Wikegård är ju kommentator.
Han har så sköna kommentarer :P


"Oj, oj, publiken njuter vilket spel."
"Ne jag njuter då inte"


Svarar han när Sverige har pressat väldigt länge, och spelar helt okej.
Sverige - Slovakien var det som spelade och Slovakien hade inte alls så mycket att komma med, Sverige spelade rätt så bra. Dom kan spela bättre men det var helt klart godkänt.
Om man räknar bort 3e perioden för då spelade Sverige riktigt riktigt jävla uselt, dom tappar pucken för enkelt, kan inte passa, spelar för sakta, och vet inte om dom ska ta pucken eller lämna den till någon annan. Bra att dom vann iaf. Men det var som Finlands matchen då spelade dom riktigt dåligt i 3e perioden också.
Och Wikegård fan han är ju bäst, så himla skön han är, hela tiden kritisk och så. Matchen i fredags mot Finland som jag och Robin såg, så kändes det som Sverige - Finland matchen när Sverige vann OS guld.

"Jobba pebben, bra pebben, UT med pucken, DEN SKA UUUUT, DEN SKA UUUUUT!!!"

Det var som taget ur den matchen, var så himla roligt att lyssna på :P
Wikegård säger att han säger det som tränare vill säga men inte riktigt vågar. Och det är ju kul, att någon säger vad han tycker det som jag gillar med Wikegård, alla andra svenskar är så layback som.
Typ inom fotbollen när Lagerbäck säger "Vi spelade bra men det räckte inte hela vägen" när dom har förlorat en match med 3-0 och spelat skit, eller "Vi satsar på att klara oss vidare från gruppen" när dom åker till ett VM eller EM vafan, man åker ju iväg för att vinna det är ju det man satsar på! Annars ska man fan inte åka!



Sverige vinner OS guld, this brings back memories.


SHAKE 'n BAKE!

Kommentarer
Postat av: elinnn

Haha älskar karln! "DEN SKA UUUUUUT!"

2008-12-29 @ 14:22:16
URL: http://ehenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0