This is the last call...

Nu var det några dagar sedan jag skrev nåt så detta blir väll ett längre inlägg så du är beredd på det.
Kom till Umeå och det har varit full rulle, trodde det skulle va lite vila iaf men det har blivit att gå upp tidigt hela tiden. Varit på middag hos farsan med släkt ätit gott och öppnat några klappar. Sedan drog jag till psson och lirade lite xbox och hade det trevligt.
Har ären varit och åkt bräda 2 gånger först med Stefan i Agnäs och sedan med Karpen i Bygdsiljum. Måste säga att Agnäs var bättre denna gång då dom i Bygdsiljum inte hade öppet allt och inte heller gjort klart alla backar, vilket verkar jävligt skumt, vi som ville hoppa lite i parken men men.
Ätit massor med god mat också, älg, lamm, lövbiff osv, mycket kött har de blivit men kött är ju gott så jag klagar inte... Kött fifan!
Var ner på stan en sväng och kollade om det fanns något speciellt men njea.. Hittade en skjorta som jag letat efter, hittade den i Sundsvall men den var för liten (medium), för kort i ärmarna. Sen testade jag massor med liknande men ingen som jag föll för. Så gick runt på ALLA affärer i Umeå på jakt efter denna skjorta som är rutig, röd och svart.. Ingen hade något, tillsist så hittade jag den och då var det exakt samma märke (WeSC) och samma storlek som jag hade prövar i Sundsvall, men på något konstigt sätt så var inte denna skjorta för kort i ärmarna utan den satt bra på hela kroppen, och det var ju lite märkligt men man ska inte klaga. Nu har jag ju den iaf, yay :D
Har även varit och tränat lite innebandy med sandåkernkamraterna, synd att vi inte var så mycket folk men det var roligt ändå :) och lite synd att jag inte kunde vara med på onsdagen också.
Igår var jag hos Stefan spelade lite tvspel och värmde upp lite inför denna dagen, nyårs dagen, som jag tycker är lite överskattad... Är ju som en vanlig helg, men men... Det är väll kul ändå.
Trevligt folk och god mat, lite laddad är man. Men känner mig trött och sliten efter mycket åka och mycket att stå i hela tiden.
Idag blire lugnt fram tills det är dags, hade varit skönt med en bastu (fast dåblir man väll super trött) eller med en lååååång varm duusch, ta upp en stol å sätta sig i duschen.
Men trevligt har jag, kul att träffa folk och snacka lite, dom man inte sett på väääldigt länge.
Öhm, vad mer har hänt då.... Sover i mitt gamla rum i min gamla säng, saknar den... Den är så stor och skön! Perfekt hårhet, den som jag har nu är liiite mjuk. På något sätt ska jag starta "Mission: Get-My-Old-Big-Bed-Back" återstår att se hur det går, I pay good money ;) Hade varit skönt att ha den om man ska flytta sen.
Fick ett till pass att jobba nästa vecka så nu jobbar jag måndag till fredag varav 1em/kväll, 2dagar, 2kvällar. Så det är ju kanon att man får jobba lite, skulle vara super om det höll i sig så :)

Ne nu står det still i huvudet vet inte vad mer jag ska kunna skriva... Men jag vill önska er ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR och en god fortsättning. Detta blir årets sista inlägg, men ni får hare så bra.. Puss och kram!


My Love

Vaknade vid 8 tiden imorsen och kände mig utvilad, trodde jag skulle sova längre med tanke på att man klivit upp mellan 5 och 6 i 2 veckor men icket. Låg och tog det lugnt i sängen och bara hade de skönt. Sen var det dags för ett ryck, klev upp och klockan var väll närmare 10 och gjorde lite mat. Diskade lite och så skulle jag ju börja packa för bussen till Umeå går 13:30. Var även ner och hämtade upp min lilla älskling, my love, så ska se om jag ska slipa till henne lite när jag kommer upp annars kändes hon len och fin. Kanske vallar om jag ids, får se om det blir någe åka men det hoppas jag verkligen för nu är jag laddad! Åker fan även om det snöar å är kallt. Ett dilemma är ju dock att jag inte vet vilken jacka jag ska ta med, måste ju ta med snowboard jackan om jag ska åka men då kan jag inte ta med min snyggare jacka som jag vill ha som är varm... Så ah, kan inte packa ner en av dom för väskan är to small.
Men det löser sig, det gör det alltis.

Ska även träna lite innebandy ikväll när jag kommer upp och på onsdag kanske jag hinner vara med också, hoppas iaf. Skönt att träffa polarna igen och lira lite. Annars då, hmmm ne jag vet inte, har nyss duschat också gått ut med sopor och vädret här i Sundsvall känns bara fint, hoppas det är så i Umeå också.
Funderar på vad man ska göra på bussen då jag inte orkar ta med datorn för det blir för mycket att bära på, läsa en bok kanske, spela lite spel på telefonen... Ja något hittar man säkert på. Men men, ska ta och packa klart nu. Ses i Umeå! Och nästa år i Sundsvall!

GOTT NYTT ÅR!




Heeelt sjukt!

Idag var det dags för sista passet för detta år! Har ju jobbat och stått i 13/14 dagar, så nu är man riktigt jäkla slut!
Skulle kliva upp vid 6:20 imorse men var så skönt att ligga kvar så låg och låg och låg. Sen blev ju klockan 6:50 och jag börjar 7... Snabba sig som fan och hinna med skjutsen och sedan vare dags för ett långt pass.
Gick bra fram till 12 och vädret var helt okej, åkte ner med Amanda på stan och kollade in rean hittade lite parfy, som jag köpte men annars fyndade jag inget alls.



Vi käkade lite och gick runt och så började det snöa en massa.
När jag kom tillbaka ut till jobbet vid 16 tiden så var det massor med snö och jag hade uteturen = åka på små vägar.
Kan säga att man såg inte ens var man åkte, man kunde inte se vägen. Man fick nästan lov att chansa var man skulle åka. Och helljusen hjälpte ju föga, man såg absolut NOLL när man slog på dom. Så det var lite spännande att jobba denna kväll, men vi hade sjukt roligt iaf! haha.
Vi fastnade inte iaf vilket var tur för jag ville inte ut å knuffa, mina skor är riktigt jäkla blöta och sockarna så. Vi kom såklart efter i schemat eftersom det var så mycket snö överallt och det blev lite övertid = lite mer pengar ;) så det var ju både bra och mindre bra att det blev övertid.
Får se hur bussen upp till Umeå går imorgon då jag tänkte åka upp, jag undrar hur mycket snö det kommer vara, om jag kommer att komma ut genom dörren. Måste ta fram brädan och lite saker också som jag ska ta med mig upp, vet inte ens om det kommer att gå att åka =/


Frågor

När är det dags att ta tag i saker på riktigt?
När är det dags att äntligen växa upp?
När ska man sluta med dessa dumheter och starta ett riktigt liv?
Min fråga är när och jag undrar hur tiden valt att göra.

I mitt huvud vill jag, men något måste vara fel,
när något i mig vill men ändå inte,
varför ska man spela någon man inte är?
Bara för att det går eller bara för att man kan?
Jag vet hur bra jag är så varför inte visa det på riktigt?

Är jag en sådan person jag hatar, en sån där som älskar bekräftelse?
Faller jag för bekräftelsen som jag avskyr när andra gör,
jag vill inte vara som jag är, något måste vara fel,
ska man söka hjälp eller låta det passera?
Är det kanske en fas i mitt liv?
Kan inte fasen börja ta slut, för jag vill känna det som andra känner!

Ibland

Ibland kan jag känna att jag helt saknar sympati och empati,
att jag är jävligt dum och självisk,
att jag inte tänker på hur andra känner utan mer på mig själv,
att om jag vill göra något så blir de gjort även om det inte först är tänkt,
att jag på något sätt måste vara lite konstig i mitt lilla huvud.
Är det fel att tända på känslan?
Tänder jag på känslan?
Vad är en känsla?

Ibland är det synd att man är bra på något som folk upskattar,
det kan sluta i tragedi,
men det kan även sluta i oändlig lycka,
jag vill känna lycka och kärlek och jag vill kunna berätta allt,
allt som jag vill säga men det skulle inte någon klara,
så det är något som hindrar mig för jag vill inte såra,

Ibland kan det enda rätta vara att såra,
ibland känner jag mig äcklig, smutsig och falsk.
Ibland känner jag mig som en ond och jävligt elak människa,
det är inte dig det är fel på det är mig,
men jag är ändå så förbannat bra på det jag gör!!
Så varför sluta!?

Massvist med tack till Emma!

Har precis jobbat mitt monsterpass och nu sitter jag här och ÄNTLIGEN får jag lite julfirande med mig själv. Äter av den goda maten som Emma kom med igår, smakar sjukt gott! Tack så mycket för att du tar hand om mig när min mamma inte kan det. Emma kom igår med 2st IKEA kassar med mat som hon och hennes mor hade fixat åt mig. Dom tyckte att man inte kan sitta på jul utan någon julmat så, ah, vet inte va man ska säga TACK så mycket. Det värmer att någon bryr sig som du/ni. Allt jag ville ha var lite julskinka men du kom med 2 jävla kassar, haha helt sjukt. Jag skulle inte svarat "överraska mig" när du frågade om jag ville ha något mer. Det jag fick var ju helt sagoligt, massor med godsaker.. Tack tack tack, stort tack! Du är fan bäst du, tur jag han en vän som dig!

Nu ska jag käka lite och öppna några klappar innan jag går och lägger mig för att orka jobba imorgon.
Så vill passa på att tacka för klapparna redan nu, och tack till gåtan för den väl genomtänkta klappen jag öppnade imorse ;) Nu kanske jag kommer att förstå dig lite bättre, tack snygging! :D

Vet inte vad mer jag ska säga/skriva men kan ju säga att en bild brukar säga mer än 1000 ord så här kommer bilden av det som Emma kom med igår, jag tappar orden för att ah, fan va snällt :D Tack igen!


Tack Emma Saltin!

MINUS!!!!!

Imorse när jag vaknade var det såklart mörkt ute och kollade på mobilen hur "varmt" det var ute och till min förvåning var det "bara" -28... Fan va kul att jobba då liksom, ute och springa runt mellan folk. Jag hade massor med kläder på mig men frös ändå, kallt som fan. Tur man får glögg hos vissa personer, tackar. Men var en bra dag gick fin fint att jobba. Laddar inte så mycket för kommande 3 dagar då det är jobba som en tog 7-2130 heja.
När jag skulle åka hem var det också mörkt och fortfarande "bara" -24....... När jag och Robert stod och väntade på bussen så stod det en tjej där, och jag undrar hur mycket hon hade innanför den där skallen. Hon stod nämligen i kjol och strumpbyxor och INGET, INGET under. Det var KALLT ute och hon har fan noll plagg på benen.... Hur tänker man där!? Vill man dö i förtid eller?!?!? Helt sjukt, klä dig för fan kvinna! Höll iaf på att somna på bussen hem, så är sjukt trött just nu. Men Emma ska komma förbi med julmat till mig eftersom jag inte kommer få något annars, fan va hon är snäll det är tur att man har riktigt bra vänner ibland alltså som kan ta hand om en när inte mamma är här och kan göra god julmat :) Tack Emma du är en ängel! Tack.

Imorgon är det ju julafton också, men känns inte som det, känns som vilket dan som helst =/ är det för att man börjar bli äldre? När man var liten så vare ju super fun, men nu äre som inget speciellt. Kan ju jobba istället å tjäna pengar. Är ju lika bra om inte bättre... Men är ju såklart kul att träffa släkt och käka god mat och umgås men.
Jag har iaf tre (3) paket här hemma som jag faktiskt har varit duktig och inte öppnat för tidigt, som ska öppnas imorgon på självaste dagen! Lite spännande är det, speciellt det ena paketet som jag fick av en person jag absolut inte trodde jag skulle få av och det är ju omtänktsamt av denna personen. Tack ska du ha, gulligt av dig, men du hade ju verkligen inte behövt även om det bara är en "kul grej".



Nu ska jag ta och göra lite mat för imorgon, och jag funderar starkt på att sova över på jobbet när jag slutar imorgon. För jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig hem det lär ju inte gå några bussar precis. Men vi får se imorgon hur det blir med den saken... Yes, matlagning och filmtittning nu då! Tjohejhopptjahej
GOD JUL!

Vilda drömmar....

Tidigt imorse vaknade jag, 04:40, låg och drog mig lite i sängen men kände att det sved lite på utsidan av låret men orkade inte bry mig så mycket var ju nyvaken och trött... Sedan klev jag upp sved fortfarande lite kollade men kunde som inte se nåt speciellt lite röd bara så smorde på lite hudkärm och klädde mig sedan off to work. Jobbet gick prima men kände att det sved lite på utsidan ibland ändå men orkade verkligen inte bry mig speciellt mycket. När jag kom hem så skulle jag byta om lite så jag kunde trotsa kylan och gå till träningen så passade på att kolla vad fan det var, och det jag skådar är typ rivsår vette fan hur jag fått dom.. Hade dom inte när jag la mig iaf, så jag måste ha drömt något väldigt speciellt. Eller så är det kanske någon som hemsöker mig :o...... Men kan ju ha varit någon vild dröm om någon speciell person ;) who knows...


Hos mig är det vilda drömmar eller spöken, you dare to join me? ;)

Gick till träningen och tränade, gick väll okej, var lite slö.. Ont i halsen och mycket slem så ah what to do?
Efter träningen blev det ICA och köpa lite denniskorv och en energidryck till imorgon så man orkar med, känns som det behövs. Så nu blire korva och bröd, sen lite loka till det :)
Ska kolla någon rulle också tänkte jag innan man måste sova :(, får väll hoppas på pickup imorgon om man har riktigt tur, personen i fråga brukar ju va en riktig pärla så får hålla tummar och tår.

Nu Off for some serious stuff!
Cya wouldnt wanna be ya!

Work is Work is Money!

Det har ändrats lite igen i mitt schema, så det kommer bli lite mer jobbande för mig.

2010-12-13 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-14 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-15 - Skola - 08:30-15:30
2010-12-16 - Posten - 06:00-15:00 - Hemtjänsten 15:30-21:30
2010-12-17 - Hemtjänsten - 07:00-12:00
2010-12-18 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-19 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-20 - LEDIG
2010-12-21 - Posten - 06:00-15:00

2010-12-22 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-23 - Hemtjänsten - 07:00-16:00
2010-12-24 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-25 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-26 - Hemtjänsten - 07:00-21:30

Har ju jobbat större delen av alla pass, men det är ju nu snart det sjukt jobbiga börjar. När man jobbar 7-2130 passen. Fy fan man kommer inte må bra efter dom, men kontot kommer väll förhoppningsvis må bra sen! Har haft det riktigt kul på Posten iaf, trodde först det skulle va tråkigt men det har varit ganska slappt ändå om man ser att jag jobbat natt två tidigare år. Sen har vi ju en grym chef också, super snäll och fixar det mesta som man vill ha fixat. Så det är ju tummen upp att man fått en flexibel och bra chef också, så jag är glad att jag fick dag måste jag säga. Har varit bra stämning i gruppen också, tråkiga är ju att dom flesta börjar "öppna" sig mer när det är typ 2 pass kvar, så har dom varit knäppt tysta fram till dess, men men.... Var kul detta år också, bara kodningen som är sjukt tråkig och man håller nästan på att somna.

Ung & Bortskämd

Jag antar att ni inte har missat Ung & Bortskämd som går på SVT, man kan se det på svtplay om man har missat. Det är faktiskt ganska intressant och man blir ju smått irriterad typ varje avsnitt (8stycken) på att dom är så jävla sämst på allt. Ungdomarna har varit i huset i 4 veckor så frågar dom en av tjejerna vad hon har lärt sig och hon svarar.... "Jag har lärt mig...... hmm...... Oj nu måste jag tänka...... Jag har lärt mig.... Jo att koka pasta! Och det var ju inte så svårt som jag trodde"
Alltså.... Om koka pasta är det man lärt sig, hur sämst som människa är man då och den här tjejen är typ 20 och har precis lärt sig att koka pasta. Vad är IQ på dessa människor, jag trodde att jag var ganska osmart men man är ju rena geniet i deras närhet.
Sedan efter hon har sagt det så får man se ett litet klipp från hemma hos henne, sitter vid bordet och fikar och farsan står och diskar så säger hon "Pappa kan du ge mig en smörkniv" när hon sitter 1m ifrån. Felet att sträcka på sig?
Sedan säger hon "Oh vad gott det skulle vara med lite te.." varpå pappan svarar "Ja men jag kan värma det åt dig"

Asså jävla unge, värm ditt eget jävla te! Lär dig att klara dig själv, du är fan 20 väx upp! Blir förbannad på dessa folk, men det är ändå ett program man måste se. Är smått roligt att se hur inkompetenta dom faktiskt är. Dom har aldrig städat förr, vet inte hur man använder en dammsugare vet inte hur man gör pasta sås. Det är katastrof att dessa människor faktiskt finns.

Men det är ju egentligen inte barnens fel kan jag tycka, det är mer föräldrarna som aldrig har satt ner foten. Om man som barn/ungdom får allt man pekar på, föräldrarna gör allt för en. Då är det ju lätt att man använder sig av det för det är enkelt och man slipper göra sånt som är tråkigt/jobbigt. Så förstår ju barnen på ett sätt att dom gör det bekvämt för sig, men hur gör man när man blir äldre och MÅSTE klara sig själv då?
Men som förälder måste man ju fan sätta stopp, man kan inte säga HELA tiden "ja men jag vill att min dotter/son ska få en bra uppväxt och ha det bra hela tiden" ... Visst dom kanske har det bra just då, men på längre sikt då... Dom kommer ju vara handikappade i samhället och klarar inte ens av att tvätta kläder, dom jobbar inte ens dom lever på föräldrarnas pengar. När föräldrarna har slut på pengar, när dom inte finns längre... Hur hade barnet tänkt att göra då? Barnet är upp emot 25 och har inte rört en fena, aldrig jobbat inte gjort ett skit... Hur ska man komma ut i arbetslivet senare i livet då. Herregud alltså det är sjukt vad det finns för folk.
"Min dotter behöver bara ringa när som helst, var som helst så ställer vi alltid upp och kommer och hämtar henne. Gör vi inte det så blir hon arg, sen har hon oftast massor med kassar kläder"
Är det konstigt när ni ger henne erat kontokort och låter hon shoppa sönder? Skyll er själva då...

Sen priset man får om man vinner den här serien det är att man får en resa till något land vad det nu var. Man borde fan få något annat pris, ett pris som man har nytta av... Kanske en jobbcoach? Eller något som gör att man blir bättre som människa. Sedan är det konstigt att det är den som har lärt sig minst som åker ut, egentligen. Det borde ju va den som visat sig kunna mest som är duktigast som borde åka ut. Dom som inte kan ett skit och är sämst borde ju få vara kvar och lära sig kan man tycka.

Tjej: Pappa gör ju väldigt mycket för mig och när jag gick i högstadiet så läste han typ alla mina läxor åt mig sen berättade han vad det handlade om för mig, och det tyckte jag var bra väldigt bra.
Pappan: Jag tycker inte jag skämmer bort ****** jag ställer upp och stödjer henne, ungefär som en idrottsman som får stöd hemifrån som skjutsas hit och dit och får hjälp med allt. Det är mer så jag tänker

Vissa av barnen har ju dock lärt sig lite och kommer förhoppningsvis ta med sig detta och växa som person. Vissa uppskattar denna upplevelse mer än andra om man säger så. Får en mer insikt av vad deras föräldrar går igenom och hur bortskämda dom egentligen är!
Men men det är inte lätt att vara Ung & Bortskämd... Se det om du inte redan sett de, man får sig många skratt av det också när dom är så "smarta".


AssassinsCreed Done!

Jaha då var Assassins Creed avklarat då, gick snabbare än jag trodde. Men var jävligt roligt och vilket slut!!!! Oj oj oj, vill ha nästa spel NU, vilken tvist, vilket spel. UNDERBART!
Fan va bra spel detta var nu när man har klarat ut detta så funderar jag på om man ska testa på multiplayer och se hur det är. Men lätt det bästa spelet so far i serien iaf! Väldigt varierande på alla bitar. Det jag störde mig på var ibland när man ska hoppa så gör han ju helt fel, hoppar ju inte dit man vill! :D haha
Men hua va bra spel!

Årets goda gärning är done!

Idag var det jobb igen på Posten som började 6 som vanligt, klev upp 4:50 och fan det borde vara olagligt att behöva ställa klockan på 04:xx om man ska upp! HUA! Man kliver upp när folk går hem från efterfesten ju. Illa är det, men men. Jobbet gick helt okej, blev trött som en gris efter ett tag och det var inte alls bra, nära på att somna några gånger när vi satt och kodade. Men jag överlevde och klarade mig så det var ju tur. Gjorde även årets goda gärning då jag var med i sms flashmob. Ni har väll inte missat att det är Musikhjälpen och man skänker pengar till kampen om handel med barn. Så tog mitt strå i stacken och skänkte en slant jag också och önskade mig en låt på samma gång.
Har du inte bidragit så gör det genom att skicka ett sms till 72 999 där man skriver summan man vill skänka och sedan artist och låt man vill lyssna på. Musikhjälpen.
Så då har man skänkt pengar detta år också, årets goda gärning är nu klar.

Vad ska man hitta på nu då.... Vill ju höra min önskelåt men känns som att det kommer ta ett BRA tag innan den skulle komma så orkar nog inte sitta å lyssna på det hela kvällen. Är ju sista dagen idag också så skänk pengar nu, om du inte redan gjort det och har du gjort det så skänk lite till.

Men blir nog att spela lite Assassins Creed, men det har jag ju snart klarat ut så vet inte vad jag ska göra sen. Är ju ledig imorgon också! Min enda lediga dag så på den dagen ska jag nog sova ut riktigt! Sedan är det bara jobba på fram till den 26e. Sedan undrar jag när det hade tänkt sluta snöa, har ju kommit hur mycket som helst. Snöar konstant utan uppehåll, sickt! Vill att det ska sluta snöa och bli lite varmare så man kan åka bräda!



Att vara eller inte vara det är logistik....

Idag var det jobb igen och tror jag känner av slitheten. När jag skulle gå till jobbet så tänkte jag att jag lämnar matlådan och köper mat på jobbet istället så tar jag matlådan till middag. När jag kommer till jobbet tänker jag "just ja det är ju lördag det är inte öppet i restaurangen idag ju". Så jag hade ingen lunch, blev å köpa en dyr jävla macka istället på automaten och da någon banan. Men men, Jobbet gick fint och sedan när jag kom hem var det spela lite assassins och sedan åka iväg till sporthallen och kolla på våran match mot Visby som länge såg ut att sluta bra då vi hade en 4-2 ledning och allt var bra. Men så blev det nå jävla slarv vi släppte in 4 mål på frislag i sista perioden och sedan var det över och gästerna kunde vinna med 7-4 tror jag det var när signalen ljöd. Och dom var fan inte bra, trodde dom skulle vara betydligt bättre än dom var. Riktigt illa att vi förlorar då vi spelade bra större deleN av matchen. Men ska man vinna så ska man ju vara 100% och det var vi inte idag släppte in billiga mål och vi ville verkligen inte täcka skott kändes det som.

Efter matchen var det julbord för laget och funktionärer och lite släktingar. Men var ju inte bästa stämningen tyvärr, kunde varit roligare. Men gott var det, uppskattas... Fick iaf lite julmat denna jul då jag inte ska hem och äta någon mat :( Men lite är bättre än inget. Sen blev det gå hem och spela assassins igen, och jag tror jag är ganska nära på att klara ut det nu. Har fan inte alls spela många dagar går riktigt snabbt detta. Och ändå har jag gjort massor med sidosaker och samlat en massa olika prylar, fjädrar, flaggor, kistor osv osv. Men roligt spel är det, men kände att jag var tvungen å stänga av nu annars hade jag suttit bra mycket längre. Och jag måste ju sova för jag ska upp imorgon och jobba IGEN! Ställde mig förresten och gjorde lite mat när jag kom hem så jag har lunch imorgon och några dagar framöver. CHILI CORN CARNE storkok! :D

Nu blire sova i tid för en gångs skull så man är pigg imorgon! Hej hopp sov gott:

Zombielike...

Gick och la mig vid 23 igår och vaknade vid 7 av att klockan ringde, men var så jävla skönt att ligga kvar i sängen så låg kvar där till 15över innan jag tog mig upp och då blev det lite stressigt. Var inte alls sugen på frukost så visste inte va jag skulle göra riktigt blev att käka lite sallad till frukost och sedan snabba sig som fan till bussen så kom lite sent till jobbet men det var lugnt vi hade inte börjat vandra ut än. Dagen var ganska tung och småjobbig då jag kände mig helt slut och trött. Vädret gjorde ju saken inte bättre, satan va de blåser och snöar. Tur att det inte är så varmt, det var +2 där ett tag. Slutade klockan 12 och då var det en i peronalen som hade gjort smörgåstårta och bjöd på så stannade kvar lite och käkade av den, fan va gott det är alltså!

Sedan ut i stormen och vänta på bussen och åka hem, blev ner till stan å handla lite och sedan gå hem och fan va de blåste. HUA!
Nu har jag jobbat från måndag till fredag och fler dagar ska det bli, jobbar ju lördag och söndag också. Så en kort dag som denna var väldigt bra, blev inte åka till posten och jobba 2 timmar kändes allt för ovärt speciellt med detta väder. Så skippade det och blir posten imorgon och söndag istället. Sedan är jag HELT ledig på måndag! WHAAAAT det kunde jag inte tro alltså men det är jag fan. Det går bara bra på posten också, har fått mycket ansvar vilket känns mycket kul :) och idag pratade jag även med chefen på hemtjänsten så jag ska få inskolning på en annan grupp också. Så ska jobba 3/1, 4/1, 5/1, 7/1 vilket känns bra bra. Sedan ska jag höra av mig till ännu en grupp om inskolning och då har jag ju 3 eller om det är 4 grupper att gå extra på vilket borde betyda att jag får jobba lite.

Men nu ska jag göra det jag sett fram emot hela jävla dagen och det är att spela Assassins Creed som är så förbannat kul! 3e spelet är helt klart det bästa, sjukt roligt! Så nu ska jag spela ända fram till jag ska sova! Sen upp 5 imorgon och jobba..

PEACE

Jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb

Vill hinna skriva något men jag har egentligen inte tid! Är grymt trött då jag jobbat först på Posten från 6-15 och sedan på hemtjänsten från 15:30-21:30. Höll på att somna flera gånger när vi satt i bilen och åkte mellan vårdtagare. Så borde ju egentligen sova då jag ska upp tidigt imorgon och jobba igen. Fick även extrapass på Posten imorgon så först ska jag jobba hemtjänsten och efter det när jag är klar 12 så ska jag direkt till Posten och jobba vidare där.
Jobb jobb jobb jobb jobb, kommer förhoppningsvis se bra ut i januari när lönen kommer.

Det blir lite kort inlägg nu bara för jag orkar inte. Känner att jag somnar vilken sekund som helst så jag får ta och skriva lite mer imorgon istället när jag kommer hem från jobben för då har jag lite mer tid. Jag som ville spela Assassins Creed, aja får ta och spela imorgon istället kanske.

SOV GOTT!! NU DRAR JAG! NATTTTTII

USK! Done! Utbildad!

Då var sista dagen av skolan/utbildningen gjord då, nu är man klar, nu är man undersköterska! :) weo.
Fick veta att jag fick MVG i både Etik och Livsfrågor samt Psykiatri. Mest nöjd med psykiatrin då EoL mest bara var svammel kändes det som. Men givet vis mycket nöjd, riktigt nöjd med hela kursen och allt jag presterat, över förväntningarna :). Slutbetygen sätts dock den 17e och skickas sedan hem så då får jag se vad jag fått i alla kurser. Sedan blire å skicka in allt till lönekontoret så man får lite bättre lön.

Imorgon är det jobb först posten 6-15 sen hemtjänsten 15:30-21:30 inte allt för taggad asså, kommer vara sjukt trött.

Man borde inte, men man gör de...

Borde inte sitta här just nu men man kommer ju fan på allt man ska göra innan man ska sova, för ett tag sen var jag sjukt trött. Nu är jag väll övertrött så jag är nästan pigg igen, kom på att jag måste fixa mat till imorgon så ställde mig precis och fixade lite tonfisk- pastasallad och efter det blev det att diska för var en hel del disk. Sedan blev det att renbädda sängen också och eftersom jag gjorde det så kan det ju vara bra att duscha innan också så man är helt fräsh när man lägger sig. Risken är ju att man blir piggare av en dusch, får duscha VARMT så man blir mör å seg. Första dagen på jobbet gick bra men fan asså! Jag vill verkligen ha ett jobb där man jobbar nätter eller börjar senare på dagen. Vill kunna sova ut inte för att jag är seg på morgonen, behöver 1 timme för att fika och sedan gå till posten som tar typ 20min i rakst tempo. Utan grejen är att jag inte kan ta mig i säng på kvällen! Jag säger att jag ska lägga mig tidigt, skulle sova vid 21 idag, men det sket sig ganska snabbt då man kmr på saker som är viktigare och roligare saker man vill hinna göra när man ändå är ledig liksom. Typ lira lite xbox å umgås med folk!
Höll nästan på att somna när vi satt inne och kodade breven idag också kände att det var näääära! Så måste fan sova i tid egentligen speciellt nu när jag kommer jobba så mycket så behöver jag bra med sömn!

Det är även roligare på posten på nätterna, folk är mer avslappnade och mer liksom "busiga" eller va man ska kalla det. Är som mer avslappnat helt enkelt, bättre radio och alla är övertrötta så man skrattar som fan å har sjukt kul å det går relativt snabbt. Idag växlade jag mellan manuellsortering och koda dom 2 tråkigaste sakerna så sjukt less! Mer strikt på dagarna känns det som också, men kan ju va bra att ha jobbat dag å testat på det också. Fick iaf ansvara för passerkort så nu kan man röra sig lite fritt också :P hehe.

Vet inte vad mer man ska skriva, inget behövs väll. Så jag säger godnatt och sov gott så hörs vi en annan dag! Hej hej

No more ledigt!

Det har ändrats lite i mitt julschema så här är uppdateringarna, och första dagen är iaf avklarad!
Gick bra, men var ganska trött kände på slutet att jag höll på att somna när vi satt å videokoda. Men fan asså inte mycket ledighet nu! Hualigen.

2010-12-13 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-14 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-15 - Skola - 08:30-15:30
2010-12-16 - Posten - 06:00-15:00 - Hemtjänsten 15:30-21:30
2010-12-17 - Hemtjänsten - 07:00-12:00
2010-12-18 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-19 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-20 - LEDIG
2010-12-21 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-22 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-23 - Hemtjänsten - 07:00-16:00
2010-12-24 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-25 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-26 - Hemtjänsten - 07:00-16:00

Zombie life!

Har börjat spela Assassins Creed: Brotherhood nu så det blir lite tunt här med lnlägg. Började igår lirade från typ 19-03 och idag har jag lirat från typ 15-23. Det är jävligt kul och en hel del att göra om man jämnför med tidigare spelen. Kul det där med att man kan ha egna assassins som man tränar och skickar iväg på uppdrag :) Funney.

Imorgon är första passet på Posten och nu börjar ett jävla slit fram till den 26e fy fan, bara bita ihop och köra på. Jag kommer vara helt förstörd känner jag, kommer va som en zombie. Måste gå och sova nu känner jag om jag ska upp 05:00. Det var inte så jäkla bra att vakna 13 idag när man egentligen borde lägga sig betydligt tidigare än detta. Och duscha måste jag ju också hinna med, suck asså!

Tryckte en pizza tidigare och kollade på film blev The Sorcerer's Apprentice med Nicolas Gage, en Disney film och på IMDB har den skrapat ihop 6.3/10 vilket är medel och förväntas väll inte mycket mer heller.
Den var relativt häftig, några skapliga effekter och välgjord tycker jag den var. Det är ju mer av en typ film för 10-14 åringar kanske, men då känner jag ju mig som en sån också så då äre ju lugnt ;) Men tyvärr var filmen inget för mig men den var ändå helt okej. Hade man varit yngre så hade man säkert uppskattat den mer. Men alltid kul med lite magi och trolleri, dock är det ju lite konstigt att dom är i New York, the city where people never sleeps, och ändå är det helt dött på gatorna hela tiden. Är sällan man ser massor med folk liksom. Men helt klart okej film!

Fersar: 6/10



Sjukt besviken!!!!

Blev homemade meatballs och homemade potatomos med brunsås och lingonsylt! Sjukt gott blev det, och över blev det också så man kan käka imorgon. Det enda felet var ju att bullarna föll isär lite när man skulle steka dom så dom var väll inte fasta nog, men man lär ju sig var ju första gången så :P hehe.

Blev att kolla film sen också.... Human Centipede, ja vad ska man säga om man läser på aftonbladet står det typ såhär; "Filmen som får publiken att spy", "den äckligaste filmen någonsin", "varnar för att äta innan filmen", och till detta kan jag bara säga BULLSHIT(!) den var ju fan inte alls äcklig, vad fan har man sett för filmer om man tycker att denna är äcklig............? Tycker inte alls den var speciellt bra, och sen avskyr jag när folk ska vara så osmarta att man fan tror dom är retarded. Visst det är en skräck och som victim ska man ju vara lite osmart och inte ta dom självklara vägarna när man ska fly osv osv. Men detta var ju skrattretande, så här dum får man ju fan inte vara :P

Men men nu var det ju så ändå, asså visst var vissa saker lite nästy men asså det är ju inte så att man kurar ihop sig och känner att man ska spy. Kan ju säga att man skrattade fler gånger än man kände något annat iaf. Den var inte alls äcklig den var mer...... Konstig, överdriven, sjuk. Men alla som har sett asiatisk skräck där det är slakt slakt slakt kommer att förstå mig. Detta var INGET! Är riktigt besviken måste jag säga, trodde mer om den. Ska ju komma 2st filmer till så får väll hoppas att dom är bättre då.
På aftonbladet står det lite här är länk. Men alla vet ju hur aftonbladet är också, kan ju vara dom som överdriver som satan också. Är ju ba kärringar som jobbar där som inte tål ett skit så kan ju också förklara saken.
Ne är riktigt besviken faktiskt, hade ju förväntat mig mycket mycket mycket mer! Men icket.... :(
På IMDB får filmen 5.1/10 och det är ju inte speciellt högt för en film, men skräckfilmer brukar inte få så högt heller.

Fersar: 3/10, men som sagt man är väll lite förstörd av alla asiatiska filmer man sett som fan inte har någon gräns alls!


Spender of doom

Idag var det dags för skola igen och vi börjar såklart med prov i psykiatri för att avsluta kursen. Hade ingen aning om vad som skulle komma och visste inte vad man skulle plugga på. Läste igenom arbetena en gång och sedan var det klart orkade som inte så man var ju inte så taggad på provet. När väl det var dags så gick det mycket bra, kändes bra och allt så. Man kan mer än man tror ;)
Efter det hade jag mentorsamtal där vi gick igenom allt å allt såg bra ut, MVG i etik fick jag och så ska jag få fler betyg senare då inte allt är klart ännu.

Drog ner på stan för att kolla på snowboardbrallor ville ju ha ett par gula Volcom men såklart skulle dom inte få in fler i min storlek så det var ju bittert. Svart ville jag ju inte ha då det kändes tråkigt, då fanns, rosa, ljusblå, grön och lila kvar att välja på. Vill ju ändå att byxorna ska matcha jackan lite å eftersom jackan är svart med lite grönt å vitt på så blev det gröna byxor också, såg fint ut. Så köpte dom för en slant som var sådär halvmycket. Gick sedan på Hemköp för att handla lite mat och sådant, tänkte göra god mat ikväll men ändå simpel ;D Efter det gick jag till Åhlens å skulle köpa en potatismosare eftersom jag inte har en sån sen köpte jag 2st ljus som fan va dyra men vafan! Får ju klagomål på att jag inte har ljus hemma så, there you go!
När jag hade mina kassar fulla med saker var det dags att ta sig hem, kallt som fan om händerna då jag inte hade vantar med mig och kände att det fan var drygt att gå. Så jag gick och tog en taxi hem istället, när man ändå håller på att spendera så kan man väll åka lyxigt också, är väll lika bra när man ändå håller på liksom :P

Nu är jag hemma och måste fixa lite lunch som jag inte käkat ännu :O sen måste jag börja städa upp lite här röja undan och sånt, diska lite å ah allt det där. Och efter det är det dags för matlagning igen ungefär och ikväll får jag se vad som bjuds på! Men ha en trevlig helg iaf!

 


Brudar, bärs och rakade pudlar.....

Kvällens innebandyträning gick relativt bra för min del ändå tycker jag, lite slarv i vissa situationer men annars vare mycke spring fart och fläkt. Efter träningen blev det hem kolla klart på Strikeforce Henderson vs Sobral 2, jävla många fina knockar i den galan shit. Efter det så kände jag att jag behövde något i magen så gjorde några mackor käkade dom. Men sen tänkte jag att jag har ju bara käkat 2 gånger frulle vid 13 och middag lr va man ska kalla det vid 17. Så behövde ju äta mer så ställde mig och började göra sallad och det var nog smart eftersom rucolan var på gränsen gränsen till dålig. Luktade lite konstigt men vafan ska ju ändå blanda de med en massa så. Som Jimmy skulle ha sagt "lite skit rensar magen" så skulle jag bli dålig så vet jag ju vad de är av men vafan, vet ju dom inom hemtjänsten som dricker mjölk som är 2dagar efter utgångsdatum så jag som är ung och frisk borde ju inte ha nå problem med de där alls.
Tog fram en sån där bytta som man har när man bakar å fyllde den med lite godheter som gurka, tomat, paprika, rödlök, rucola, tonfisk och pasta. Sedan var det bara att njuta av den goda salladen med lite cesar dressing :)

Käkade min sallad och kollade på två avsnitt av Dexter och där börjar det bli sjukt spännande nu alltså! Vill ha nästa avsnitt nu nu nu. Men får vänta lite med det. På söndag är det match mot Järfälla och jag är riktigt sugen på spel, har ju varit borta/arbetat flera helger nu och inte alls kunnat vara med och träningar har gått bort pga jobb osv. Så kändes riktigt skönt att få en hel träningsvecka och känner mig laddad, en liten nytändning. Laget tas ut på plats så är ju ändå inte säkert att man är med, men det är skönt/roligt/trevligt att åka med laget iaf. Fick i uppdrag att göra en sån där god sallad till mig och Gabbe också så ska fixa det.

Imorgon är det prov i psykiatrin och egentligen borde jag inte sitta här och skriva utan läsa på om provet. Grejen är ju att ingen vet vad man ska läsa på om. Alla läser lite olika saker, ingen vet hur provet kommer att se ut eller något. Så tänkte läsa igenom dom arbeten jag vi har gjort bara och ah sen får man väll se hur det går... Tycker inte att det kan komma något man inte gått igenom på ett prov liksom, men man vet ju aldrig. Känner mig inte så taggad....


Gitarr skulle vara nåt..

Vaknade vid 12:50 och äntligen kände jag mig utvilad, steg upp och tittade till hur det gick för telefonen. Självklart var inte musiken inlaggd så det ska jag fixa just nu. Jag fikade och sedan surfade jag runt ett tag innan jag tog på mig kläderna och steg ut genom dörren. Bra väder ute snöar lite (stora flingor) och är ungefär -4, perfekt väder! Fan va jag ville åka bräda, men backarna öppnar ju inte förrän 17 =/.
Gick ner på Moyo för att kolla om dom fått in några skidbyxor, dom jag vill ha, gula volcom! Men han som skulle ta reda på de var inte där så han skulle ringa upp mig senare. Frågade även om flex på brädan som jag har, min bräda är typ 4 i flex ungefär, vi hittade ingen info så vi stod och flexade brädor och kom fram till att den måste vara runt 4. Så Henrik du ska inte ha en för mjuk bräda! Du ska ha runt 4 i flex, för en som hade 2 i flex var SJUKT mjuk och det är ju mer till för att raila och åka på boxar å grejer. Så det är bättre att du kör en lite hårdare bräda.

Efter det gick jag vidare till musikbörsen, skulle kolla vad en gitarr kan kosta. 995kr hittade jag den billigaste för sen fanns det ju dom som var uppe i 5000 och säkert mer. Så det kändes lite overkill med en sådan faktiskt. Tror att blocket får hjälpa mig lite här. Känner mig grymt sugen på att lära mig spela gitarr! Vill verkligen, men hade ju varit bra om man haft en gitarr så man kan träna också. Googlat runt lite på hemsidor där man kan lära sig å sånt, men får se om man hittar någon gitarr man kan använda sig av.

Har börjat knåpa lite på nyårslöften, sånt man i vanliga fall inte brukar ge. Men känns ändå som att det är dags detta nyår. Det är 2 saker jag tänker på just nu och det ena är ju körkortet att det ska tas under nästa år, det andra är att lära sig spela gitarr!

Inget fan av iTunes

Fan vad jag hatar iTunes asså jag kollade som sagt på film och under filmen fick jag ett samtal från John i laget som frågande ang iTunes och iPhone, han fick inte upp sina program i iTunes när han koppla in telefonen, men jag brukar få upp dom automatiskt så skulle jag testa men då funka de inte ens att koppla in telefonen. Fick bara nån varning som sa nåt i stil med att telefonen och iTunes inte ville funka tillsammans. Men efter att ha kopplat ut å in telefonen några ggr så blev dom kompisar. Eftersom jag har formaterat om datorn så har ju all musik och allt försvunnit från biblioteket. Så jag börjar med att lägga in all musik i bibblan och sedan börjar jag göra en playlist med dom
lite bättre låtarna. När det är klart efter ett tag så ska jag börja rensa lite bland låtarna. Hade runt 7000 låtar i bibblan och syncar man så kommer ju alla in i telefonen å de vill ja inte. Så jag satt å tog bort låtar tills jag hade ungefär 3100 stycken. Och det tog sin lilla tid kan ja lova, efter det så tänkte jag fixa den nya updaten så tryckte på att den skulle uppdatera. Då säger iTunes "du ansluter från en annan dator, vill du radera allt och synca?"... öööh, what? Ne jag vill inte radera något vafan är detta.

Så jag väljer manuellt att synca var sak för sig, så börjar med musiken så då syncar den om helt så all musik på telefonen försvinner å ersätts av den nya jag fixade. Efter det fixar jag bilderna och syncar det, men när jag kommer till programmen så blir jag osäker för när jag väljer att den ska synca så står det först att den ska ta bort allt. Och om allt försvinner måste man betala för sakerna igen då om man ska ha dom på telefonen? Så vågade inte riktigt satt å vela lite sen blev jag less på att iTunes är så jävla dåligt så jag tryckte på knappen ändå. Och det löste sig, det stod att den skulle radera men jag vet inte va den höll på med alla program kom iaf in på iTunes ändå som dom ska göra och sedan syncades telefonen och allt blev rätt. Nu håller jag på att ladda ner senaste uppdateringen, men den tar tid så blir nog att sova har ju ändå varit uppe i 24 timmar om ungefär 2.20 timar så :P men jag har ju SOVMORGON nu också så de är ju fett skönt. Satt med iTunes i typ 2 timmar för att meka med musiken, hua asså... Måste ju finnas något sätt som gör att allt sparas även om man formaterar om datorn?

Nattinatti

The last airbender (2010)

The last airbender (2010)

IMDB: 4.5/10
Fersar: 4/10

Ja det blev lite gotta och en film, och filmen det handlar om var The last airbender. När jag först såg trailern innan den hade premiär på bio så såg den ändå relativt skaplig ut. Denna film är baserad från en manga serie och det har dock inte mycket alls med serien att göra. Har man inte sett serien så är det en film man kan se och liksom jaha okej. Har man dock sett serien så kommer man absolut inte gilla filmen då det är fel i det mesta. Men trailern som sagt tyckte jag så intresserande ut, men hade väll inte allt för höga förhoppningar på filmen. Men den var ändå skaplig men jag trodde ju att det skulle vara en hel film så att säga men avslutades som att det skulle komma en till. Eller det måste/borde komma en till eftersom att när den slutade så var inte allt klart, så en uppföljare bör komma. Men denna film var inte speciellt bra och det är inte en film man ser mer än en gång, har man tråkigt så kan man ju kolla på den men det är inte ett förstahandsval när man ska kolla film.



Då var det över

Idag var sista dagen på praktiken och i skrivande stund så är denavklarad, gick super bra och är väldigt nöjd. Fick väldigt bra omdöme när det var dags för läraren att komma för sista snacket. Så allt gick super bra, kan inte bli bättre. Fick lämna alla uppgifter så att man kan komma tillbaka och vara vikarie vilket känns mycket skönt att man kan få chansen till. Kändes både kul och tråkigt att behöva säga hej då, men nu får man ju komma tillbaka som vikarie istället så det är ju bättre ;)
Ska väll "fira" lite med något gott ikväll och en film eller så, imorgon får man ju sova ut! Och det behövs verkligen nu när man jobbat 6 pass på rad och sovit som en kratta. Så det kommer bli skööönt att vara utvilad.
På fredag drar det igång igen då det är prov i psykiatri och måste ju plugga lite, men det är fortfarande ingen som vet vad man ska plugga på så det kommer ju bli lite roligt. Får läsa igenom allt vi gjort imorgon å sen får det gå som det går.

Sitter nu och väntar på att orka ta mig upp ur soffan och börja med mat, kyckling och couscous får de bli, var ett tag sen. Sedan får jag se om jag orkar ta mig till ICA för de där goda, men det ska nog kanske gå :P


Lägenhetsupdate: Vi hade sökt på 2st via bostaden ena kom vi inte in i kön på och den andra är vi på plats 4 i kön. Får svar till veckan hur det kommer bli.

Sad news

Fick precis veta att vi inte fick lägenheten, mycket, mycket tråkigt. Men vi har sökt på 2 stycken andra. Får se om det är någon större lycka där.

Nu blire fan sova strax sjukt trött!

Lägenhet, let there be us.

Idag var det praktik igen 10-16 gick bara fint, var treligt. Sedan åkte jag ner på stan och gick in på Moyo för att kolla på skidbyxor men dom jag ville ha fanns inte så ska återvända dit på onsdag och se om dom ska få in fler. Gick istället ner på Hemköp och handlade lite käk sen blev det hem och äta och kollade lite på film men såklart så slumrade man till i soffan, sen vaknade jag till och såg att det snart var träning så det var bara skynda sig å packa och åka ner å träna. Gick bra, bra, nu är jag hemma.

Pratar med Stefan i telefon eftersom han skulle på visning på lägenheten vi kanske ska flytta till. Det såg mycket bra ut i lägenheten säger han och efter lite övervägande så har vi valt att tacka JA till den. Vi (Stefan) var den första som kollat på lägenheten och tydligen så har den legat ute 3 gånger tidigare (synd att vi inte sett den då, doh!) och så fick vi veta att som hade plats 4 i kö när dom fick lägenheten. Så hoppet finns ju för oss, vi har plats 3 i kön och vi får hoppas dom 2 som är före inte tackar ja, fingers crossed. Vi får besked den 8/12 så nu är de bara sitta och vänta. Varför kan inte tiden gå fortare för!?
Här är iaf en bild på planlösningen till lägenheten. Enjoy!



Vampires Suck (2010) - Shrek: Forever and After (2010)

Vampires Suck (2010)

IMDB: 3.3/10
Fersar: 1/10

Kvällen har bestått av lite filmtittande och nu känner jag mig riktigt trött så blir väll sova snart känner jag.
Första filmen som sågs var Vampires Suck och filmen levde verkligen upp till det sista ordet filmen verkligen sög!
Förr, lite längre bak i tiden, några år sedan. När alla dom här parodierna började göras då var dom faktiskt ganska roliga, speciellt när dom blandade från flera olika filmer. Men nu för tiden är dom bara så sorligt dåliga, det var inte ens något som var roligt i den här filmen =/ Allt var totalt värdelöst. Om man inte sett Twilight innan så skulle man inte fattat något alls av filmen, men usch ne denna var RIKTIGT dålig. På IMDB har den här filmen fått 3.3/10 och det är ju vad den förtjänar, om du inte har sett filmen så dont bother, se den fan inte. Waste of time så det skriker om det! Se den där andra filmen du hade tänkt se istället! Den får en 1a endast för att Diedrick Bader var med, dock illa att han var med i en sån dålig film.





Shrek: Forever and After (2010)

IMDB: 6.7/10
Fersar: 6/10

Nästa film jag såg var den sista (vad jag har förstått så är det de) filmen av Shrek filmerna. Shrek: Forever and After, vad ska man säga om denna då... Mjea, tycker nästan det känns som dom bara kastat ihop något och kört på. Dom förra filmerna var klart bättre än den här, by far! Kan inte hitta något att riktigt klaga på heller faktiskt. Men det är inte samma feeling i filmen som man har i dom andra, kanske för dom andra filmerna har mer skämt och är overall skönare liksom. Tyckte inte det var lika rolig film det här som dom förra. Men men, enligt IMDB har den fått 6,7/10 medan dom två första var uppe i 7,5-8,0/10 så det säger ju sig själv att de var bättre förr och det är väll så det brukar vara, uppföljare brukar ju sällan lyckas super bra faktiskt, men Shrek är ändå Shrek!



Food time!

3st Chorizo, 2ägg, 2potatisar



Känner mig dock inte super hungrig, men vafan... Man svälter ju inte iaf! Till detta avnjuts ett kallt och gott glas fyllt med Apotekarns Julmust!

Kimbo SLAJZZZ

Vad har skett i helgen? Jo det har fan bara varit praktik från 7-16. Dock igår fick jag gå hem vid 15 och idag fick jag ta mig hem redan vid 13. Så det kan man inte klaga på, dock sker fan inte mycket på förmiddagen på praktiken, halvsover ju typ eftersom det är så jäkla lugnt alla patienter sover. Men det är ju bara på helgerna, på veckorna är de full rulle. Blev en vilodag från gymmet idag eftersom jag fick gå hem tidigt så det blir att köra imorgon istället, nu har jag jobbat 3 dar och har 3 dar kvar innan praktiken är slut, mycket tråkigt faktiskt. Men det är ju bra på ett sätt för då kan man ju komma tillbaka som vikarie istället och tjäna lite pengar på det man gör vilket är mycket bättre :)

Igår var det annars bara lugnt när man kom hem, somnade inte i soffan! Men var bra nära några ggr, och innan jag la mig så sved de på bra i ögonen så var skööönt att få somna. Kollade lite serier och sen film, blev att se Locked Down med före detta Holmsundsliraren Vinnie Jones i en av rollerna. Trodde filmen skulle vara ganska bra eftersom han var med, var någon typ av prison/MMA/action film. Och skådespelarna var inte speciellt bra faktiskt, var ganska mycket naket men det är ju självklart i en sån här film, även några kända MMA fighters var med, Kimbo, Evans, Kongo, Griffin och säkert någon till. Men filmen i sig var inte så speciellt bra..

Fixade hem några fler filmer som jag hoppas är bättre så blir att steka nån burgare nu och slå igång en film! Vad det blir återstår att se. Men ikväll blir det också lugnt eftersom man ska upp imorgon och till praktiken igen.

Peace!

Allt och inget och mer allt!

Precis börjat med den sena middagen som kommer bestå av pommes med lövbit, kommer smaka fin fint! Varför blev middan så sen då? Jo jag somnade såklart i soffan och sov 3 timmar.. :/ det är inte alls bra att somna i soffan hur skönt det än är speciellt inte när man ska upp tidigt dagen efter. Varför somnade jag i soffan då? Jo jag har haft praktik idag började 07:00 och det var några dagar sedan man var uppe så tidigt så kroppen var inte van vid det så var trötter när jag kom hem och min soffa är ju skönast så somnade direkt nästan.
Var ute en sväng på Birsta med patient idag när jag jobba, sedan har det varit ganska lugnt. Spelat lite Magic med en patient och så har jag varit ner i gymmet och kört lite också. Riktigt kallt är det ute kände jag, hade lite tur när vi var ute på rastgården då var det inte så farligt. Men känner nu att det är kallt ute, håller på att tvätta lite kläder så är ju kyligt att springa emellan tvättstugan å hemmet.

Ikväll blir det lugnt eftersom man ska jobba, blir kolla lite serier å bara slappa. Jobbar eller praktiserar som man väll ska säga hela helgen och vidare ända fram till på onsdag som kommer vara sista passet på denna praktik. Vilket är lite tråkigt, känns som det har gått så förbaskat snabbt. Har haft mycket roligt iaf, klockrent ställe att arbeta på :)

Har även hunnit göra lite läxa nu i väntan på maten, gjorde klar MSK uppgiften om migration så nu äre bara en gruppuppgift kvar i den kursen som vi kommer göra sista veckan när vi är tillbaka i skolan. Måste även komma ihåg att ringa till Bergsåker och ta reda på numret till lönekontoret för att kolla hur dom ska ha det när man är utbildad.
Även pratat med Stefan lite idag på telefon och sökt lite lägenheter. Vi hittade en via Bostaden som var Öbacka en 4a för ~8000/mån. Tur han har varit med i Bostaden länge så vi kanske har någon chans, får svar på måndag. Inflyttning är den 1/2-11. Får vi den så måste vi hitta någon som vill flytta in också, men det kan ju inte vara så svårt att hitta. Sökte även en lägenhet Öst på stan men den är inte så trolig att vi kmr få ändå vi tror mer på den första.

Nu börjar maten bli klar så det är väll dags att ta farväl för den här gången men vi ses ju igen min kära blogg!
Hare bra, puss å kräm!

Sådär!

Ja men då var Darksiders avklarat då det tog 16,35 timmar och då backtrackade jag en hel del för att ta vissa items och sådant. Men det var ett riktigt kul spel, och det var bra att det var relativt långt. Sedan var klurigheten mycket bra så det inte bara var att springa rakt igenom spelet, utan man behövde tänka en del på vissa ställen. Bossfighterna var dock lite för simpla det är väll de man kan klaga på men annars var spelet överlag mycket bra. Ser verkligen fram emot när uppföljaren ska komma. Men skönt att ha klarat av detta spel för nu kan man börja med det spelet man har sett fram emot mest av allt! ASSASSINS CREED! Så får se om jag orkar börja med det idag eller om det blir att ta de lite lugnt först innan man sätter igång med de.

The Christmaswork

Tänkte lägga ut mitt schema som det ser ut över jul, man blir väll glad sen när pengarna kommer antar jag.

2010-12-13 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-14 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-15 - LEDIG
2010-12-16 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-17 - LEDIG
2010-12-18 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-19 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-20 - LEDIG
2010-12-21 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-22 - Posten - 06:00-15:00
2010-12-23 - Hemtjänsten - 07:00-16:00
2010-12-24 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-25 - Hemtjänsten - 07:00-21:30
2010-12-26 - Hemtjänsten - 07:00-16:00

Det lär väll bli fina pengar sedan när man väl får dom, men fy fan vad slit fram till dess iaf oj oj.
Måste ta och ringa lönekontoret också så man får mer pengar från jobbet på hemtjänsten då man är klar med utbildningen då.

Swosh

Jag börjar med att svara på lite saker.
Henrik: Jo du får fika å internet för 80kr men fikat består av en kaffe och en macka, stolarna du får sitta i är ju lite större också men vet inte. Det är inte värt att betala 80kr extra för iaf :p Ybuss är iaf billigare om man bokar. Festivaler är ju tanken att det ska bli till sommarn, vet inte riktigt ännu men P&L säkerligen sen har det pratats om Roskilde men blir kanske WayoutWest, System of a Down ska ju till Sverige så dom vill man ju se. Men vi får se hur det blir med allt sådant, men någon festival blir det garanterat.

---------------------------

Kom hem idag vid 16:30 fick veta att det var träning vid 17:45 så blev att koka lite makaroner och käka, samt packa upp lite saker och ser ju förjävligt ut här.... Men hade brottom så, sedan blev de träning och efter den var man riktigt hungrig. Åkte på ICA för att handla lite eftersom jag inte hade något alls hemma. Kom hem och gjorde 2st burgare och kollade på lite serier och vid 22:00 ungefär så satte jag igång xboxen och startade Darksiders eftersom jag måste klara ut det innan jag börjar med Assassins. Har iaf tagit mig till slutet i spelet nu, har en bit kvar men det tar sig. 14h played och är väll några timmar kvar iaf. Dock så har det varit relativt lätt fram tills nu, för nu äre massa olika labyrinter man ska lösa å klura ut så man kommer rätt. Och ibland blir man fan less å vill kasta dosan in i TVn... Men det är ju iofs bra när det är lite klurigt också. Just nu känns spelet som "Portal" eftersom man ska använda 2st portaler en gul och en blå (exakt som i spelet portal) för att ta sig till olika ställen så ska man gå igenom dom och hoppa å massa saker. Man har dött x antal gånger och varit nära bristning.
Men nu börjar klockan bli mycket och jag tänkte lägga mig, äntligen ska man få sova i en STOR säng! Fan va bra jag kommer att sova inatt alltså, oj oj oj!

Vill även hälsa till robban å säga att du får smuggla med lite KFC tillbaka sedan ;)


Hare bra PEACE!


Ybuss > Kustbussen

Sitter just nu på Ybussen och åker fram över vägen. Och måste säga att Ybuss är så mycket bättre än Kustbussen. Den största och absolut bästa skillnaden är ju att på Ybuss har man tillgång till internet och eluttag på vilken plats du än sitter på. Kustbussen vet jag inte säkert om man har internet iaf inte om man har vanliga platserna och eluttag finns inte heller på vanliga platserna, men om man betalar en slant extra så får man "vip" platser och då finns bland annat el. Vilket är pissigt att man ska behöva betala extra för! Och va den anledningen så väljer jag Ybuss! Sen går ju faktiskt Ybuss lite snabbare att åka också vilket även det är bra.

Jag känner mig riktigt taggad på snowboard iaf måste plocka fram den, skulle behöva valla den också faktiskt. Sedan köpa nya täckbyxor också. Och ikväll blire innebandyträning också, tagg tagg.
Ska ta fram mina ölkorvar nu och slå på en film så att denna resa går lite snabbare.
Men ha de så bra, Tjohej


RSS 2.0