Tom Hanks för hela slanten

Har precis sett The Terminal med Tom Hanks. Kom och tänkta på den när vi såg Catch me if you can, på bussresan hem förra helgen. Helt okej film, det som gör den bättre är ju att den är baserad på en sann händelse. Vilket är lite småsjukt, dock så blir han ju inte riktigt kompis med alla sådär men ändå. Tror nästan man måste skaffa boken och läsa den faktiskt. 7,1/10 med 74500 röster. Och det håller jag med om, 7/10 Fersar stämmer in bra på filmen.

Catch me if you can är också en riktigt bra rulle, även den baserad på en sann händelse vilket även där är sjukt med tanke på vad som händer. 8/10 Fersar på den rullen. Även här är Tom Hanks med och spelar en viktig roll.

Snart har ju även The Pacific premiär, det är ungefär som Band of Brothers bara att det utspelar sig under en annan del av kriget där man stred mot Japanerna. Ser fram emot det som fasiken! Man kanske ska ta och kolla lite BoB innan också ;) The Pacific en box att skaffa sig senare när det kommer. Tom Hanks finns med på ett hörn även här där han är en producer till serien.

Bakade förövrigt kladdkaka som blev väldigt god, man blev riktigt full i magen bara av en liten bit :p
Nu ska jag väll se nån film till innan man ska sova lite, bussen går ju som sagt 06:00.... Så blir att sova på den förståss :D



6 Mars sista hemmamatchen för säsongen!

Kan fortfarande inte fatta hur Sverige kunde förlora mot Slovakien. Det känns bara helt tomt. Känns som dom har någon match kvar att spela. Sjukt äre, bitterheten. Sov bara 3h den natten sen var det skola. Och har varit sjukt trött på skolan både igår och idag. Inte alls bra, när jag kom hem idag vid 15 tiden så somnade jag och sov till 1930. Riktigt skönt, funderar på att göra lite kladdkaka, det skulle vara gott :)

Började ny kurs idag Sjukvård, och uppgifterna verkar vara jobbiga. Mycket att skriva äre, sen måste jag göra klart den förra uppgiften vi fick. Och så har vi ju hemprovet i Psykologi som måste göras. Måste försöka hitta en bok bara, och det är ju inte det lättaste.

Imorgon är det match i Uppsala bussen går från sporthallen 0600, så blir ju att sova på den. Vi ska åka ner till Gävle och äta hotellfrukost där nere. Det kommer bli smaskens! Så det ser jag fram emot. Träningarna i veckan har gått sådär. Har tyckt att det varit riktigt jobbigt bara, sen har ju ljumsken spökat en hel del. Blir ba så less...

Nu ska jag ta och diska, sen baka och sedan kolla någon film.


Övrig notis: Lördag 6 Mars klockan 15:00 är det sista hemmamatchen för säsongen. Då kommer det vara GRATIS inträde och det planeras tifo + annan underhålling!

Kolla massor av filmer då ;)

Då var det ny vecka igen, vi är dock en bit in på veckan. Det går bra snabbt mellan veckorna nu.
Idag var det skola, hände väll inte allt för mycket fick veta var vi skulle ha praktik. Vecka 12-15 ska jag ha praktik på Avd. 23B som är Kirurgintagningen nåt sånt. Sen blev det åka hem käka lite och dra å gymma. Efter det diska och göra mat å kolla lite film.

På tal om filmer så har jag fixat hem en hel del filmer dom senaste dagarna:

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper
Jeff Dunham - Spark of Insanity
Dantes inferno an animated epic
Assassins Creed Linage
Transformers the movie (1986 animerad)
----
Titan A.E
Wall-E
Breaveheart
The Fifth Element
Team America World police
The Terminal
----
Surrogates
Up
The Hurt locker
The Hurricane
The Boondock Saints 2 - All Saints day
Moon
Max Manus
Killer Clowns from outer space


Det blev ju en hel del och dom 5 första är dom jag hunnit se än så länge och alla dom har varit bra. Transformers var väll inte så bra men det är ju ändå klassisk ;P... Sen dom nästa 6 filmerna har man sett förut men det är kul att se dom igen. Och dom sista 8 har jag inte sett alls så det blir kul att se dom också. Funderar på att dra igång nån rulle men vet inte riktigt vilken....

Annars är det bara fint, längtar tills man får pengar för det behövs verkligen just nu! Det var ingen träning i måndags för att vi skulle ha gemensamt käk och kolla på hockey. Sundsvall - Örebro, jag och Simon drog efter första perioden då Örebro ledde med 4-1. Det kalaset gick på 150kr, käk + dryck + hockey, man kan ju spendera 150kr på ett bättre sett. Mest ovärda so far!

Söndags var det match och vi hade chansen att bli klara för Allsvenskan vid seger. Vi spelade inte så bra innebandy men hade ändå ledningen med 5-4 inför den sista perioden. Men då föll vi igenom totalt. Efter att Gävle gjort 3 väldigt snabba mål i inledningen av perioden så hade vi svårt att komma igen. Det kändes som att bollen studsade Gävles väg och dom fick 5-6 skitmål. Matchen slutade tillslut 12-8 till Gävle. Nästa helg väntar Uppsala borta och en vinnst är att föredra!

Stats och Lasagne!

Har ju förvirrat ihop allt, sagt till alla att det är Uppsala vi ska till imorgon å spela men det stämmer ju absolut inte!
Det är ju Gävle vi ska till och spela :P Klockan är 02:30 och jag funderar på om man ska sova, bussen går 11:45 ner till Gävle för match. Har haft lite problem med ljumsken så blir som avbytare. Får hoppas på ett inhopp, blev ju mål senast så kanske kan hända samma sak igen då :P Och det hade ju inte varit fel att förbättra statsen, står ju att man spelat massa matcher även om man suttit på sidan och inte rört planen, så måste ju göra lite poäng nu på slutet...




Var och handlade lite mat och sånt på Hemköp för en ca 300 kr, saker så man kan göra en tonfisksallad, ris, bröd, juice och lite sånna saker. Sedan så va jag med Hampus vi skulle fixa Lasagne som vi pratat så länge om! Så han fixade grejer och kom förbi så började vi fixa maten. Det blev väll okej för att vara första gången, men kan förbättras mycket också :P Men ätbart var det ju iaf. Det som va negativt var väll plattorna som är på toppen som inte ville bli mjuka utan det var lite knaprigt där uppe :P haha.. Sen kollade vi på film och tog de lugnt.
Nu sitter jag här och funderar på om man ska sova så man orkar med resa imorgon och så.



Ryska kostymen på!

Idag har det varit skola hela dagen, vi snackade om döden. Det var ganska intressant samtalsämne.
Till lunch blev det renskav och ris som jag fixade ihop som blev riktigt lyckat! Smaskens.
Sen när jag kom hem så tog jag det lugnt kollade lite på Kenny vs Spenny, tog kontakt med Simon och föreslog gym vilket det blev lite senare, mage, armar. Sedan kom det lite folk hit, vi käkade Blå Kiosken mat och lirade lite NHL10 samt såg hockeyn. Och även lite på skidorna där Haaaag tog silver! KUNG!

Imorgon (läs: idag) blir det nog lugnt, ska på gymmet på dagen sen vet ja inte. Och på söndag bär det av till Uppsala och bortamatch.

Nu ska jag ta mig ut i kylan, och fy fan va kallt de ska va! Orkar inte detta! Bara på med den ryska kostymen och köra!
In i kylan! Herrå

Biljett: Hultsfred, check!

Idag vare skola igen och fan va tråkigt det var, såg två filmer som var sega som fan. Handlade om... ja något. Han babbla om massa saker iaf. Var bara segt, man ville ba hem!

Veckorna bara flyger fram, går så jäkla snabbt. Känns som man inte hinner göra nåt. Sen sover jag nog för lite somnar i soffan efter skolan nästan varje gång. Men hinner väll med en del ändå.. Är typ skola, gym, innebandy hela tiden.

Inatt lirar ju Sverige sin första match i OS funderar på att köpa något och sitta å glo på den. Det skulle vara nåt. Men hade ju en plan om att sova tidigt, får se hur jag gör lite närmare :P

Köpte en ny mössa igår, sen skulle jag köpa en tshirt men då var det hål i den såklart. Och det var den sista dom hade, jävla typiskt. Gick in på den hemsidan där dom sålde den och hittade massa tshirts jag ville ha. Men då skickar dom såklart inte dom till europa. Så det är bara att glömma :(. Robin sa en sida jag kunde kika på och där hittade jag några, får se om man skaffar sig någon.

Något jag skaffat är iaf Hultsfredsbiljetten(!) så nu har man den, 1335kr, bara börja planera inför resan som kommer senare till sommarn. 7-8-9 juli


Granlo - Mora, 10-9 SÅ SKÖNT!

Idag var det återigen match hemma i Granlo borgen, för motståndet stod tabell 2an KAIS Mora. Mora som jagar en superliga plats. Dom kom upp till Sundsvall redan en dag tidigare för att kunna ladda till max.
Vi hade haft en riktigt bra träningsvecka och det skulle synas direkt!
Efter 6 minuters spel hade vi tagit ledningen med 3-0 och Mora var chockat. Vi spelade otroligt bra och enkelt. Innan perioden var över så hade vi en ledning som var 5-1 och det känder riktigt bra. Kanske var det just därför det blev dåligt spel i 2a, vi trodde kanske att det var klart eller något. Mora började att trycka på och pressa mycket mer varpå vi slarvade i uppspel och passningar. Mora förde spelet mer och vi backade hem. Och innan perioden var över så hade Mora lyckats göra 4 mål och tagit igen till 5-5. I första perioden var det dom som fick många utvisningar (3) i andra var det vi som fick utvisningarna (2) men dom slog som fan på våra klubbor men fick ändå ingen utvining. Men det var ändå 3e perioden som var utvisningarnas period, vi fick hela 33 utvisnings minuter där var 2st 2+10 och en 5a. Men 3e perioden började bra efter 9 minuter så hade vi gjort 3 mål och hade en ledning med 8-5. Då vaknade Mora till, först får vi en utvisning och under den så drar Handsken ner en Moraspelare och dom får straff, varpå även Näsman får 2+10 och får sätta sig på läktaren. Men straffen räddas av en sten säker Kalle!

Men Mora ger sig inte och inom loppet av 4 minuter så har dom lyckats göra 4mål och tagit ledningen med 8-9. I och med deras 8-9 mål så slår Jonte av klubban och får då rött kort, 5minuters utvisning, då återstår det 4minuter av matchen. Det kändes inte alls bra. Mora har 5mot4 i 5minuter med 4minuter kvar av matchen och ledning, så dom börjar hålla i bollen och spela runt. Men 18:15 när vi börjat kliva upp med laget eftersom vi måste framåt trots att vi är en man mindre. Så lyckas vi få oss en straff efter ett mycket bra arbete av Frasse. Straffen tar Kindström hand om och gör inga misstag. 9-9 är ett faktum.

Men det är fortfarande spel 5mot4 för Mora, 19:34 var det dags igen. Grönblad ska lägga iväg en passning som blir på tog för lös men Mora backen lyckas ändå inte få tag i bollen och den går rakt fram till Svensson som distinkt kan lägga in bollen under målkvaktens högra arm! Poängkungen Svensson gör 10-9 och det blir ett enormt jubel och alla rusar in på planen! Det var dock en spelare som blev lite för het Lasse som av glädje slår klubban i sargen vid Moras bänk och åker därför på en utvisning 2+10 osportligt uppträdande. Det återstår alltså 26sekunder av matchen och Mora har ett 5mot3 läge. Handsken, Grönblad och Frasse hoppar in på planen för att klara av dessa sekunder. Mora har några OTROLIGT farliga lägen att sätta dit bollen men man gör det inte. Och segern är ett faktum! 10-9 till Granlo! Fy fan va skönt!

Sen var det nog den längsta matchen också 2timmar 30min, massor med avblåsningar och strul! Men ack så skön seger! Och detta trots att tränaren fick lämna båset. Kändes som man vunnit nån medalj  ;P haha.

Fy fabian va trött!

Idag var det skola hela dagen, första halvan av dagen var bara sitta och lyssna på läraren som pratade om provtagningar och så vidare. Sedan blev det lunch och efter den så var det dags att gå upp till metodrummet för att ta blodprover. Det var riktigt kul, rick som på räls! Så nu kan man ju det ;)
Har även pratat med lite folk ang sommarjobb har sökt på 2 ställen än så länge, funderar på att söka på ett till...

Ska på träff på hemtjänsten i bergsåker 1a mars för att prata lite om eventuellt sommarjobb. Sen har jag sökt det uppe på sjukhuset psyk som jag hade förra sommaren. Och funderar på att söka där jag hade praktiken hemtjänsten centrum...

När jag kom hem från skolan så kollade jag lite på Lost innan jag somnade och vaknade vid 18.... Känner mig så jävla trött asså! Vill bara lägga mig ner och sova igen. Bokade även klipptid på måndag, håret börjar bli långt. Ska toppa och göra något mer men är inte så sugen på att korta ner det så mycket.... Får se vad de blir.




Nu ska jag iväg och träna sista innebandyträningen för veckan, så ni får hare bra!
TOODELEY!

En vanlig vecka..

Precis hemkommen från en psykologi lektion på skolan. Fan vad förvirrad man är, man tror man hänger med sen i nästa stund så fattar man inget :p Men det är roligt och lärorikt iaf. Snart har vi prov också så får väll se hur de går.
Har väll inte hänt så speciellt mycket i veckan. Varit skola, gymmat och tränat innebandy, hängt, ätit godis och glass.

Ikväll så är det ingen träning eftersom att Dragons har match så den är flyttad till imorgon kväll istället. Tror det blir lugn helg annars.  På söndag möter vi serieledarna Mora på hemmaplan, och det har sett väldigt bra ut på träningarna den här veckan än så länge. Så vi hoppas på det bästa. Måste bara få igång vårat powerplay så vi gör lite mål där också! Riktigt taggad till söndagen, men får se vad som händer annars.

Nu hade jag tänkt att kolla lite på Lost, sen ska Rubiela och Magda komma hit med mat! Så vi ska väll käka lite thaimat, göttans! :)

Hare så länge hej!

hm, inte bra!

Man lägger sig inte i tid, det är inte bra.. Man sover bort hela dagen, det är inte bra.
Man blir som övertrött för man sover för länge. Man kliver upp och gör typ nada, myser lite å kollar tv.
Sen är det mat, sen träning, sen kommer man hem och myser.... Sen sover man sent igen. Det är inte bra de.
Man kanske ska börja lägga sig i tid istället. Vi får se hur de går med den biten :P

Snart är det träning som vanligt sen får vi se va som händer, och till helgen är det hemma match.
Har även läxa som måste göras som jag inte börjat med, får fixa det sen... Har hört att den ska va jobbig så får se hur det kommer att gå.
Och inga serier har det kommit idag heller, it sucks.. Imorgon kommer det några iaf.

Ska packa väskan och göra mig klar..

Träningsvärk!

Idag fick vi hålla på med sprutor och grejer på skolan, lära oss att injecera så nu äre ba köra på :P
Det var relativt roligt iaf :) Annars vare ba seg dag.

Ikväll ska ja på tjejmiddag :O.... Får väll se hur de går, hur mycket man hänger med liksom. Men det kan nog bli kul. Imorgon äre game sen på kvällen är det party hos rubban med massa folk och utgång. Eftersom att hon fyller år.

Annars i veckan har det varit ganska lugnt. Bara mys liksom...
Köpte nytt tangentbord för att det spilldes saft på det andra så var omöjligt att skriva för nästan all tangenter bara kladdade. Och så har man gjort läxor som man varit lite efter med för man inte haft någon bok. Men nu är man ikapp och till nästa vecka har man en till läxa.

Bastade igår och det var riktigt skönt! Blev dock lite fööör varmt, gick inte andas, men det var skönt ändå ;)
Sen har det varit träningar, det har väll gått sådär. I tisdags blev det ingen träning och vi bowlade istället, kom ju iaf top10 (9) av 22 tror ja de va. Gick inte så bra men klarade ju mitt mål iaf :P
Har varit på gymmet och på träningen senast blev det väldigt många straff armhävningar/situps var väll över 125st iaf.... Så man har lite träningsvärk i bröst och mage efter denna veckan.




Konung!

Idag har jag varit och gymmat, tagit en sväng på systemet för att sedan handla lite på ICA. Nu är jag hemma och ska göra några varma mackor och kanske kolla på någon film eller liknande. Ikväll blir det Bowling och käk med laget på Olles.

Har även fått hem lite filmer från Webhallen som jag beställt: Crank 1 & 2, Snatch, Silverfang boxen, Killinggänget boxen med I manegen med Glenn Killing, Nile City 105,6 och Percy Tårar.
Så då har man saker att se! Tror det blir att kolla Snatch nu faktiskt. Kung filM! :D

RSS 2.0