Besvikelsen över att Hultsfred ställer in..



Igår fick jag ett sent samtal från Robin om att han hört något om att Hultsfredsfestivalen skulle ställas in, chockad gick jag in på aftonbladet och där längst upp stod det som man inte trodde var sant, "Hultsfredsfestivalen ställer in". Jag trodde inte mina ögon, gick in på deras hemsida och där stod det också, kollade forum och där fanns det också. Det kom på nyheterna på tv och då började man förstå. Jag och Robban trodde att det kanske varit nån som hackat deras sida bara för att jävlas. Men efter att ha sett pressuttalanden från personerna bakom festivalen så förstod man att det var fan sant. Men så jävla pissigt att ställa in 1 vecka innan festivalen, jävla skit. Så har man tagit ledigt och allt... Nu då!? Vad fan ska man göra nu då!??!?! Riktigt besviken, detta har man ju sett fram emot i över 7 månader sedan man köpte biljetten. 1300 kronor ungefär, och dom kanske man inte ens kommer få se igen eftersom dom inte vet om dom kommer kunna betala tillbaka det. Har iaf tält, sovsäck, solstol och diverse mat/godis som man skulle haft där nere. Nu har man allt sånt och ingen riktigt användning för det =/

Kan fortfarande inte tro att det är helt sant, jag var ju så jävla inställd på det här. Och vi hade ju planerat så jävla mycket runt om allt detta. Hur campet skulle se ut, tävlingar vi skulle ha, band vi skulle se osv osv. Skulle ju bli årets höjdpunkt! Sommarens stora grej, men vad nu då... Vad fan ska man göra nu, nu är ju denna sommar förstörd =/.
Vi har pratat lite om att kanske dra nån roadtrip iaf, men vi vet inte var vi ska eller något. Vi har kollat på alternativa festivaler man kan tänka sig. Men allt är ju bara skit, hittade en i Norge men den var så jävla dyr att åka till. Så den stora frågan är vad fan ska man göra nästa vecka!? Var ju sugen på tälta, festa och träffa folk. Gatufesten är fan inget alternativ! Det återstår att se vad som kommer ske, men något ska vi väll kunna komma på kanske......

Anledningen till att så lite personer har köpt biljetter är kanske för att dom kommer med fel musik. Visst dom har riktigt stora band och så, men det är band som recensenter har hyllat. Dom åren Hultsfred satsade på rock/hårdrock så kom det sjukt mycket folk, och jag tror det är den vägen man måste gå om man ska locka stor publik. Det funkar inte riktigt med pop/RNB även om det är stora och bra artister som kommer. NAS & Marley hade jag så sjukt gärna velat se, det var dom jag absolut hade sett fram emot att kolla på... Det känns bara tomt och jävligt pissigt.


Räkan..

Jobbade i helgen fredag och lördag slutade vid 16 på lördagen och sedan blev det hem och duscha för att åka ut till Amandas stuga. Kändes rätt att jobba då det ändå regnade å var skit väder. Men lördagen bjöd på finare väder och kom ut till stugan så blev det kika lite fotboll och dricka lite alkohol samt mat. Var en hel del folk där, släktingar och så vidare. Riktigt trevlig tillställning var det, sen blev det sova i tält också, så en liten uppvärmning inför hultsfred kan man kanske säga :D Nakdelen med tält är ju att man vaknar så jävla tidigt det är "kallt" när man ska lägga sig så man klär sig lite, sen på morgonen blir det super mega varmt så man måste ta av sig och sen svårt att somna. På söndagen blev det spela lite beachvolley och det blev även bada, men satan va kallt. Inte min grej riktigt!
Fick även lite färg på mig, lite röd färg.... Räkan, jag kan fan inte bli brun. Men men, inte så att man pressar och verkligen försöker som vissa andra. Sitter där och snackar å tare lugnt blir man brun så är ju de bra... Så har iaf bränt mig lite på armar å axlar, men sånt man får tåla.

Dom ringde även från jobbet och frågade om jag kunde komma och jobba på måndag 7-12 vilket jag tackade ja till. Så kom hem runt middags tid och Amanda gjorde god mat, kyckling, ris, curry, banan va den maträtten nu heter :P gott var det iaf. Tummen upp.
Sen träning på kvällen och film efter, var riktigt trött.. Och imorse ville jag bara ligga kvar!

Nu får jag se vad som händer, kanske lite gym skulle va något. Sen ska Amanda kontakta sin kusin så jag kanske kan få kolla mina benhinnor (hon är sjukgymnast) så det kanske skulle va något. Men vi får se hure blir med den saken. Mat skulle också vara något.

Hejsan svejsan!

Längta, Hultsfred!

Idag är var det jobb från 7-16 och det gick bara bra vi hade ju finväder och allt! Skööönt.
Efter jobbet så var Amanda en ängel och vi åkte ut till Birsta för jag skulle handla grejer inför Hultsfred:

Tält
Sovsäck
Stol
GODIS
Raggar dusch material
Nudlar
Tonfisk
Våtservetter
Plastglas
1 karta öl (
kommer givetvis bli en till karta och lite annat gott.)
osv

Men blev även andra saker som jag behövde hemma som schampo, diskborste, deo, ljus och lite annat skit. Fick även rabatt på godiset jag handla :D Så nu har man lite kvar att införskaffa och är lite osäker på om jag glömt något men det är ju ett tag kvar så det hinner man nog komma på! Skulle behöva ett liggunderlag eller något kom jag på nu också. Men hela kalaset slutade väll på runt 1100:- iaf men lite till ska det spenderas också.

I helgen är det jobb, kväll fredag och dag lördag sedan ledig på söndag iaf. Så då tjänar man lite extra vilket är riktigt nice. Ikväll blir det lugnt kolla lite fotboll kanske nån film. Börjar ju sent imorgon så ;D det blir kanon.
Nu börjar min mat bli klar iaf lax och couscous med lite sallad :)

Ha de bra!
Tack Amanda hjärtat mitt. pusspuss

Träning för fulla muggar!

Precis kommit hem från träning, haft löpning/intervaller och sånt sprungit massa 150m. Var så jäkla slut och hade så jäkla ont i magen inför sista löpningen men det var bara att bita ihop och köra. Resultatet var att man var helt slut och på "nervandringsvarvet" så fick man gå åt sidan och spy lite. Riktigt skönt att spy när man har en stor klump i magen men nu känner jag mig lite tom i skallen så ska fixa mig lite mat och invänta fotbollen hade jag tänkt. Men duschen är något jag är sugen på först.

Sedan hade vi ju tur med vädret, riktigt skönt väder. Synd att man är vit som självaste snön.... Tråkigt när man har svårt för att bli brun asså. Inte för att jag personligen bryr mig så speciellt mycket, men det ser väll kanske inte så super snyggt ut när man har vita kläder och huden smälter in i kläderna :P haha

Igår var man bara lite bakis och umgicks med Amands, tänkte gymma men det var stängt. Amanda fixa en fin fruktsallad som vi käkade och kollade på lite film. Började med REC2 som var sådär, REC1 var ju betydligt bättre (den spanska versionen av filmerna ska det vara!). Den var inte så hemsk heller några enstaka gånger man skulle hoppa till. Sen såg vi The book of Eli som var sådär, Denzel är ju alltid kung dock! Så personligen tyckte jag filmen var helt okej men han går ju mest runt i filmen. Det är inte en film för alla så att säga :P Sen blev det relativt tidigt i säng ändå.
Idag klev man upp vid 1030 och fikade lite, och sedan drog man till gymmet. Var ett tag sen man var där och körde "strandövningarna" så blev lite armar och rygg. Men var ganska slut ändå. Kom hem lagom till fotbollen och fixade lite käk. Kollade på båda matcherna (inte hela 2a matchen) innan det var dags att dra på träning.

Imorgon börjar sommarjobbet på riktigt 15:30-21:30 är första passet. Så eftersom jag missar träningen imorgon så tänkte jag kliva upp i tid och dra till gymmet för att köra ben. Får se om jag får sällskap av Dennis eller Johan eller båda kanske. Men nu ska jag ta och duscha och fixa mat för att sedan kolla fotbollen!

Ha de så bra, Puss å kräm


SKÅL! Hoppas att det braiga vädret håller i sig nu för fan så man kan bada!

Määttz

Igår var det upp tidigt för att ta sig till Sidsjön och sedan springa lite, det blev 2 varv och en vända upp för backen sen lite MAQ på det också. Gick helt okej, men fick skavsår som fan dock. När vi var klara så blev det åka hem fixa lite mat och leta skjuts till matchen. Matchen började bra för våran del vi spelade riktigt bra i första och skapade en hel del lägen, riktigt bra lägen. Men vi kunde inte bara sätta dit bollen. Jag började på sidan och ett tag in i första blev jag inbytt slog en fin passning till matte som levererade med 1-0. Dom hann dock göra 1-1 innan första var slut. Vi spelade riktigt bra och skapade lägen men fick som sagt inte in bollen i mål. Andra halvlek började lite sämre dom tog komandot och lyckades göra ett tidigt mål. Vi flyttar upp laget och ett tag senare trycker dom in 1-3. Med 18 minuter kvar ser det mörkt ut för oss men vi lyckas få till oss en straff som vi gör mål på.
Nu har vi flyttat upp laget så mycket att det är stora luckor för dom att kontra på och det gör dom flera gånger, och är väldigt nära på att sätta punkt på matchen x antal gånger. Men i den 90e minuten så tar akke några stek in i banan och avlossar stora kanonen, pang rakt upp i bortre krysset 3-3. Riktigt snyggt mål, och det blev slutresultatet också.

När jag kom hem blev det käk och sedan dra på nån fest för Matte, lyckades få mig lite dricka i sista minuten så allt löste sig. Vi var där ett bra tag så kändes riktigt ovärt att betala 100kr för att komma in på krogen när man bara va där typ 1 timme. Men men, sen blev det att aggera bärhjälp och sånt. Kom hem och somnade direkt på sängen. Riktgit skönt. Idag blire väll slappa och kolla lite fotboll skulle jag tro på.

Tjohej


Mountain Dew!

Nu var det ett litet tag sen man skrev nåt.... Träningen på Helex gick bra kände att man hade lite träningsvärk dagen efter. På onsdagen var det lugnt sova ut lite och på kvällen var det innebandy samt intervall löpning efter, man märker ju att tekniken inte är där riktigt dräller ganska mycket med bollen (men det är ju som vanligt då ;) ). Sen har jag fått lira back på slutet också, inte lika roligt som forward dock, men ah det funkar väll. Intervall löpningen gick bara fint den också. Igår var det också sova ut lite och på kvällen var det fotbollsträning, kände lite i benhinnorna dock inget efter innebandyn som jag gjorde senast då det gjorde otroligt ont. Har ju varvat varmt/kallt vatten på benen och tryckt, det har väll hjälpt lite skulle jag tro. Smöjer även in med linnement som gör det hela lite bättre också. Fotbollsträningen gick dock riktigt kasst under spelet, får hoppas att det är bättre till matchen imorgon.

Imorgon är det först innebandy löpning runt sidsjön och backen sen är det fotbollsmatch hemma på Kusten.
Annars i veckan har det varit en hel del fotbolls tittande och har ju fixat FM2010 så man har ju lirat det en hel del. Varit med Amanda och sett lite film och myst. Vi såg The Final igår, nån skräck film som inte var så hemsk alls och inte alls var speciellt bra. Men skräckfilmer är ju som dom är.... Dåliga :(
Drömelvan som jag har går det inte alls bra för, speciellt inte nu när Tyskland skulle vara så dåliga och förlora med 1-0 samt att Klose fick rött kort och en annan spelare jag hade fick gult kort, då tappar man rejält med poäng och bättre blir det inte då Spanien förlorade sin första match. Ne fi fan, just nu är jag inte happy med min drömelva, hoppas på en rejäl uppryckning senare!

Har precis sett ett UFC avsnitt och käkat riktigt gott testade att göra egen panerig och så tog jag fram lite fisk, det blev faktiskt lyckat och riktigt gott. Till det blev det quinoa och så mekade jag ihop någon sås med hjälp av lite citron, örtsalt, cremé fraich. Samt att jag fixade en fin fin salld med lite gurka, avokado, tomat, ruccola, solrosfrön, feta ost. Så med den mumsigheten i magen funderar jag nu på vad jag ska hitta på...... Film kanske...


För övrigt så har dom börjat sälja Mountain Dew (Amerikansk dryck) på ICA Bergsgatan, fan va bra! Har ju letat efter ett ställe i Sundsvall som säljer det och nu har dom börjat med det där! Yay! Det är riktig mumma dricka! ;)

Och nästa vecka börjar sommarjobbet! Tisdag kväll, Onsdag dag, Torsdag dag... Så ser första veckan ut, relativt slappt :)



Bilden är tagen när jag och Robin sitter å väntar på tåget i New Jersey (Secaucus Junction)

work

UFC 115 var helt okej, men utspelade sig inte exakt så som jag trott. Men det är ju tjusningen med det hela. Det blev mer jobb denna vecka, blev väckt tidigt på söndagen av ett samtal ang jobb måndag och tisdag och tackade såklart ja. Det har gått väldigt bra att jobba båda dagarna (7-16) men man känner sig lite trött i knoppen.
I söndags var det även match och det gick bra även om vi inledde med att släppa in ett mål så vann vi med 3-1 tillslut. För mig gick det väll sådär, kände mig väldigt orkeslös men sprang lite på kanten och fixade till mig 2 frisparkar som resulterade i mål så det var väll bra ändå. Benhinnorna fungerade bara bra och kände inte av dom något.
Sen igår var det träning men jag stod över då jag hade så ont i halsen när jag kom hem så blev det att fixa med benhinnorna skölja varmt/kallt och smörja med tigerbalsam. Har även varit med Amanda och tagit det lugnt. Fixat FM2010 för övrigt som jag spelar lite och det är ju ganska kul.
Ikväll är det också träning, gym på Helex vet inte riktigt hur vi ska få plats men det löser sig nog. Sen är det väll att kolla lite fotboll och bara ta de lugnt. Blir väll kanske tidigt i säng, vi får se.

Nu ska jag iaf försöka fixa lite mat, Tjohej

VM är i igång!

Klockan är 03:52 och snart är det dags för UFC 115 live! Idag har vädret varit kasst regnat hela dagen.
Jag har försökt trixa lite med benhinnorna varvat varmt med kallt vatten och tryckt på benhinnorna, samt smörjt in dom med tigerbalsam. Gjorde även detta igår också, det är ju inget som sker över en natt utan det lär väll ta ett tag innan det ger resultat iaf, så får väll testa detta nån vecka och se om det händer något... Jag hoppas iaf på det bättre, bara sätta på lite musik och sen kan man sitta där, är ju skönt när det är varmt vatten iaf :P hehe

Blev kött och potatissallad till middag och sedan var jag hungrig igen vid 21 så då gjorde jag lite bacon,sås,spaghetti vilket smakade bra bra. For iväg på ica och handlade lite frukost saker samt lite godis. Har även kollat en hel del fotboll också eftersom det är VM! Idag (söndag) börjar det på riktigt, iaf för mig och mitt lag. Har ju 2st drömelva lag och nu börjar matcherna där jag har mina spelare. Först har vi Algeriet - Slovenien där jag har lite spelare från Slovenien som borde vinna den där matchen! Sen spelar även Tyskland - Australien där jag har lite spelare från Tyskland som bör vinna den matchen också. Imorgon har jag själv även fotbollsmatch mot Söder vid 19 tiden, hoppas benhinnorna är på topp då och att man lärt sig en del från matcherna på tvn ;P
Såg Avatar inatt också, det är ju en så bra film! Och nu inväntar jag UFC 115 som börjar om ett litet tag. Känner mig dick lite trött, kliar lite i ögonen men vafan. Man får väll härda lite.

Får se om jag hinner/orkar dra på gymmet imorgon beror på hur länge man sover. Får inte bli för sent eftersom jag har ju samling vid 17:30 tror jag det var. Det är även dags för lite mer poäng, dags att vända den dystra trenden och fortsätta från senaste matchen och ta ytterligare 3 poäng. Håller benhinnorna som dom ska så tror jag fan att det kan bli mål imorgon beroende på var jag kommer spela förståss. Men borde väll vara forward eller yttermitt som jag spelade senaste matchen då det gick väldigt bra.

Nu ska jag tagga igång lite inför UFC 115 och hälla upp lite Trocadero.
Och snart kommer ju Amanda hem från Västerås, <3
Tjao!

Bra trött man är.

Har precis vaknat och känner mig fortfarande trött... Idag var det jobb igen och det gick bara bra igen. Men det var en jobbigt dag, arbetsmässigt. Var helt slut när jag var klar, somnade till på bussen hem också. Gick på hemköp och handladet lite, blev kött och potatissallad till middag även morötter och dipp till filmen jag såg sedan som jag även somnade under, Batman The Dark Knight. Har kollat lite på VM matcherna som spelats också.
Hade tänkt att gymma men inte nog pigg för det känner jag så får väll bli imorgon eller så när jag förhoppningsvis är mer pigg, fast imorgon är det ju löpning tidigt också 9:30. Folk vill att man ska ut men känner mig inte alls pepp på det tyvärr. Får iaf se om det går att springa imorgon, har tryckt lite på benhinnorna idag och ska väll fortsätta göra det om ett tag. För övrigt är det match på söndag också mot Söder, hoppas jag kan springa då iaf!
Nu blire att lägga sig ner på soffan, kanske somna, och se Uruguay - Frankrike.

Hejdå!

Hultsfred nu tack!

Igår var jag med Amanda sista gången innan hon åkte iväg till Västerås för studentfirande och sånt. Så blir en ledig helg för min del :P. Kollade lite film, drack te och käkade lite bröd som hon bakat. Blev att försöka komma i säng ganska tidigt eftersom jag var och jobbade idag. Upp 05:30 och tagga igång, var lite nervöst över att få gå själv första gången. Men det gick skit bra, så ska tillbaka imorgon och jobba igen! Får hoppas på en lika lyckad dag och att det är lika bra väder också :)
Igår var även första innebandy träningen, riktigt kul. Man märkte dock att det var ett tag sen man hade klubba och boll. Sen började ju benhinnorna jävlas mer än någonsin. Gjorde så fruktansvärt ont, har aldrig haft så ont. Kunde nästan inte ens gå. En stor faktor kan vara att man är på så jävla många olika underlag, vi springer ju på grus, gräs, olika hårdheter av underlag osv. Så det kan ha en stor faktor. Ikväll när det var fotboll så kunde jag inte vara med för det gjorde för ont att springa. Satt och tryckte på benhinnorna som satan istället, det får bli min nya sak sitta och trycka varje dag! Sen försöka skölja varmt/kallt omvartannat sägs ska va bra... Vill fan få bort den här skiten, blir nästan ledsen för att jag inte kan komma upp i den nivån jag vill komma upp i! Vet ju att jag kan så mycket bättre bara skiten försvinner! Grymt less, så less att jag kollat efter operationer och liknande men lästa att det inte är någon garanti att problemet försvinner bara för man opererar, så det sög ju. Bli att testa detta först sen får vi väll se vad fan man ska kunna göra annars.

I övrigt har jag spelat massa UFC2010, mycket bättre än förra. Så det är väll det man kommer spela ett bra tag nu. Sen är jag riktigt taggad på Hultsfred, dom ska tydligen ha paintball (1kr/boll) så det ska vi fan spela, sen ska man kunna käka krokodil, kängru, struts och typ insekter som dom gör i asiat länderna :P Dom ska även ha DreamHack där som står för datorer och frisurf och sånt. Sen ska man kunna köpa kläder till 70-90% rea, det var typ cheapmonday och något mer. Kommer bli jävligt grymt! Riktigt taggad, vill åka nu!!
Sen är jag taggad på pengar, behöver verkligen lite nu asså... Köpte lite fisk idag (lax, fiskpinnar) så har ju lite mat iaf.

Nu ska jag ta och diska och se klart stanleycup finalen, sen fika och spela lite UFC innan man måste sova för man ska ju upp så jävla tidigt asså =/

Tjohej natti natti!

om man ändå vore......

Igår var det jobb igen ute på bogrundet, kallt och jävligt var det! Det är iaf tur att vi får så jäkla god fika iaf! Skitig som fasiken blev man också, blev att slänga in allt i tvätten när man kom hem. Och sedan blev det soffsittande och tvtittande med amanda. Idag har det inte hänt ett skit egentligen, suttit hemma och spelat lite spel på mobilen. Surfat runt lite, fixat ett till lag i drömelvan. Har fan svårt att komma på vad man ska käka nu också, har inte så jäkla mycket hemma. Skulle behöva storhandla lite samt få in pengar =/... Om man ändå hade ett jobb, fan va kul det skulle vara i slutet av varje månad då, som det är nu så äre ju fan illa. Speciellt denna månad då man inte har något eftersom man inte får något av csn...
Har precis varit på träning med innebandyn, mycket löpning och 100m. Så nu håller jag på att koka lite ris och ska äta lite kyckling till det. Ikväll vet jag inte vad det blir av, blir nog lugnt. Ska nog se NHL inatt också, hawks kan ju avgöra.
Annars hännder det fan lite nu asså.... Nu börjar riset bli klart så ska väll fixa det och sedan duscha.

Tjeo

Movie night

Det blev en fanta igår, och riktigt god var den... Tryckte i mig hela dock men vafan glaset var ju så sort =)
Blev go käk med Amanda, förrätt med räkor och varmrätt med kött! Mums vare.
Blev en hel del filmtittande igår också först blev det Hachiko: A Dogs Story helt okej filäll inte så super, sisådär men Jackie Chan var ju med å det är ju han som är rolig. Det bästa är efter filmen när man får se feltagningarna :)
Sedan så såg vi Law abiding citizen och den är ju riktigt jävla bra faktiskt! Klockan började bli lite och på tvn visades Alien vs Predator så det blev att se den också. Sen var det dags att sova. Så gårdagen var lugn och mysig, vilket var riktigt skönt.

Än så länge har det inte hänt mycket idag, jag ska väll iväg och gymma lite nu hade jag tänkt. Sen så är det ju jobb med innebandyn igen ute i skogen. Inte taggad på det men man måste väll :P Efter det vet jag inte vad som ska hända men det återstår ju att se.

Tjahej





mmmmm... fanta

Nu sitter jag här och använder det dåliga tangentbordet som man får spader på, har ännu inte orkat köpa ett nytt. Men det börjar fan bli dags snart, blir ju tokig på detta! Går inte sudda eller något. Igår var det iaf klassparty. riktigt trevligt. Vi var här först, sedan på någon förfest intill. Sen gick vi ner på irish och efter det blev det allstar, men frågan är ju om stads kanske var bättre.... Vi ville till ett ställe som stängde 3.. Men folket kom ju lite senare iaf, och det var trevligt. Träffade Johan också och vi catchade upp lite trevligt! Mot slutet hade alla försvunnit och man var själv, och gå hem var fan kallt, gick ju ut utan jacka i bara t-shirt så. Kom hem och slängde mig i sängen och somna direkt. Nu äter jag lite pizza från igår :) gott. 
Idag blir det väll lugnt typ, kasnske bio. Amanda ska komma hit på ett tag så får väll mysa lite. Skulle kanske behöva träna också, men man har ju druckit så ger ju inget å träna dan efter...

Fanta skulle va gott... Det är så sjukt gott dagen efter :D

Igår var det även match fotbooll..... och äntligen vann vi, första segern på 6 matcher. det var fan på tiden. vi hade ett riktigt bra lag och borde vunnit med mer eftersom vi hade så sjukt fina lägen. men seger som seger det blev ju iaf 4-1. själv lirade jag på yttern och sprang å sprang hade några fina inspel som dom där jävla forwardsen brände ;) men helheten var bra från min sida. nu äre bara att trumma på och ta in fler poäng.

Work it

Var uppe ganska länge natten till idag så blev att sova till 1130 ungefär. Sedan ta sig lite fika och surfa runt lite.
Drog iväg till gymmet och körde lite rygg,ben,mage. Sen hade jag brottom hem och käka för att hinna med att ta sig till samlingsplatsen nere på Hedbergska. Vi skulle ut till Bogrundet och jobba med laget. Plantera granar och grejer, och det var ju ganska kul.... NOT. Men nu är det klart och nu har jag kommit hem och tagit mig en dusch.
Håller på att fixa lite mat och har precis damsugit lite också. Om ett litet tag kommer Amanda. Fredag imorgon och veckan har fan gått snabbt, känns som det ska vara typ onsdag...

Och det är bara 29 dagar kvar tills det bär av! Ska ha ett litet snack om saker runt om snart, införskaffa t-shirts, namn på campet, inhandling av diverse saker som är nödvändiga. Börjar bli riktigt taggad nu!

Deg

Hade sovmorgon idag riktigt skönt, och extra bra när Amanda kom förbi och mös lite. Fortsatte att sova för att sedan gå upp och fika lite. Har bara suttit och degat inte alls gjort något mycket. Fixat med mitt VM lag (drömelvan). Laddar inför coopertestet som vi ska ha ikväll också. Men inte taggad.
Träningen igår kändes bra och är mycket nöjd över skorna, får inte lika kraftiga känningar nu.
Finns inte så mycket att skriva då det fan inte hänt ett skit :P
Så får se om det finns mer att skriva sernare

RSS 2.0