Herregud

Jaja, det var ett tag sen jag skrev nåt men tiden/orken har inte riktigt varit där.
Har precis betalat räkningar, fy fan! Man får pengar sen försvinner fan allt direkt. Sen måste man handla mat å allt sånt och det kostar ju hur jävla mycket som hellst så har man inge pengar kvar. Jobbigt å va student asså. Inte undra på att det inte blir några julklappar detta år.. Bläh!

Helgen blev lugn, i fredags hängde jag med Marcus, kollade på Remember the Titans. Grym film såklart!
Sunshine.... oooh Sunshin.. Blev lite godis och lugnt. Kom i säng vid typ 2.30 eller något.

Sedan upp klockan 6 på lördag morgonen för att ta sig till bussen som skulle gå från sporthallen klockan 7 ner till storstaden sthlm. Vi stannade och käka på Sollentunagolfklubb tror ja de va, otroligt god mat. Kött och potatisgratäng med bea... Ville ba stanna kvar å äta! Men sen bar det iväg vidare mot hallen.

När vi klev av bussen så tyckte jag att jag kände igen mig, kunde inte riktigt placera vad det var men efter ett tag kom jag på att jag hade varit här och spelat hockey cup som liten :P

Matchen ska vi inte prata så mycket om, vi spelade bra, men när dommarna började blåsa emot oss så otroligt mycke för minsta lilla så tappade vi focus och allt blev bara pannkaka. Förlorade matchen med 9-8 efter att dommarna givit matchen till dom. Pinsamt dålig insats av dom, så det blev långt snack efter matchen mellan tränare och dommare samt förbundsanmälan och grejer. Men men, bara bita ihop och låta Ö-vik få smacka på onsdag. Jag börjar komma tillbaka från skadan sakta men säkert också så det känns bra, fick spela något byte nere i sthlm och det gick helt okej. Så blir två bra träningar i veckan och sedan hoppas på spel på onsdag! Är riktigt taggad på att få visa att man kan nu! Funkar det inte nu så kapar jag bort bena på mig själv, börjar bli less på detta.

Resan hem var ganska avslagen, själv försökte man sova så att det skulle gå snabbare gick som det gick, vi kom hem efter 23, sedan drog jag på MAX med ida, stina, linda, dennis och satt å kolla på när dom åt..
Efter det gick vi runt lite på stan innan det blev hem och sova.

Söndag drog jag och kollade på div3 damer... Grym match! Måste säga att 97orna imponerade otroligt mycket, trodde de skulle va betydligt mer svingar och slag än vad de var :p
Efter matchen skulle det bli fika nere på stan men det blev inte av.... Så blev hem och kolla film och mysa lite istället. Remember the Titans igen, fortfarande lika bra film! SUNSHINE! oooh sunshine!

Imorgon har jag prov och känner att det kommer inte gå... Gillar verkligen inte prov asså, uppgifter är så mycket bättre. Men men, vi får se hur det går. Nu blir det att plugga kanske eller nåt sånt..

Na na na naaa, Na na na naaa,  oh oh oh good bye!

Första femman!

Jag är med i det tröttaste laget och där jag kliver in i första femman!
Det var många slitna krigare idag alltså.... OJ oj oj...

Spisen är fixad så nu kan jag få i mig mat igen! MUMS!!
Igår blev det att kolla på derby, BK Sundsvall vs Sundsvall City... Jävla pirrig match men City kunde vinna i förlängning. BK tappade 2måls ledning med 45 sekunder kvar hur fan man nu lyckas med det.
Blir ba så less, så sjukt dåligt! AAAAAH!!
Var grymt sugen på att spela matchen iaf, ska se om man kan spela nästa isf :P

Efter det så blev det tydligen iväg på nån ankars fest sen utgång på de... Onsdagar va fan kul att gå ut på..
Dock inte när det är skola dagen efter och man inte får någon sömn alls för att soffan är hårdare än sten (iaf vid ryggen)!

Nu sitter jag å halvsover, ska börja packa träningskläder... Köpte nytt blad igen, så nu ska det bågas ;P

Ha en fortsatt trevlig.......

R.I.P Spisen 19?? - 2009

Jahapp! Då kommer man hem från träningen och man är SJUK hungrig. Man tänker göra mat, man startar spisen å allt, går och kollar lite på tv. Sedan märker jag att "hmm, fan vad tid det tar" går och känner på plattorna och dom är helt kalla. Jag drar ut kontakten till spisen, men det hjälper inte. Jag startar om HELA lägenheten, men det hjälpte inte. Så jag ringer hyresvärden som lät väldigt trött och förklarade min situation, han trodde att spisen lämnat våran värld och han skulle komma och kolla på det imorgon. Hoppas fan det går snabbt! Jag behöver MAAAT, så nu har jag käkat ett skinkpaket och godis =/ Måste fixas snabbt detta!


R.I.P Spisen 19?? - 2009



Natalie Imbruglia

Det blir ingen träning idag, har sån träningsvärk i armarna, sen känner jag mig inte på topp :P
Igår tog vi en riktigt skön seget mot Uppsala med 9-5. Sedan efter matchen kom det in två stycken knattar i omklädningsrummet och ville ha autografer av alla... Haha, det var fan stort att skriva autograf ändå ;P kändes proffsigt. Efter matchen blev det dra hem knäcka en öl och käka lite mat för att sedan ta sig till Alberth och Rubiela.

Där var det riktigt skön stämning med alla som var där. Blev väldigt mycket av det goda så jag minns inte så jäkla mycket av kvälle faktiskt.. Men det jag minns var bara bra saker, träffade många trevliga människor ute också, iaf dom ja kmr ihåg. Sen fick man komma in gratis på memento också, vet inte hur jag lyckades med det...

Strålande afton med strålande folk! Klassfest is the best! ;D



Och andra noteringar... Natalie Imbruglia (34år) så jävla snygg!

24/7 Träning...

Då var det äntligen helg, veckan har varig lugn och bra.
Det har varit träningar måndag - fredag sen blir det match lördag och söndag kanske spinning.
Har varit blandat med gym och innebandy och ibland båda. Så detta har varit en riktigt tränings vecka.

Med Vaden är det sådär, börjar bli lite bättre men vet inte vad som är fel faktiskt..
Skola har vi också haft och läxor i vanlig ordning. Dock har läxorna varit kluriga och jag har blivit helt galen på vissa som jag inte fattat ett skit av, men det gick bra tillslut. Vi hade betygsprat i Vård och Omsorg samt Social Omsorg som vi läst klart nu. VG i båda, så jag är nöjd med det. Nu börjar Medicinsk grundkurs, det kommer bli intressant.

Gjorde även en riktigt grym Chili Corn Carne denna vecka, riktigt god! Gjorde mat för 8 personer så det räcker ett tag också ;P

Nu ska jag ta och käka lite av Chilin å sedan funderar jag på att köpa lite godis... Får se om man hinner..

Hejs

Alex Ovechkin

Asså fan va bra han är! Ovechkin!
Sitter just nu och kollar på Washigton - NY Rangers.
Ove har varit borta 15dagar (6matcher) och kommer tillbaka och dominerar direkt.
Fan va bra han är! STJÄRNAN!

Idag (tisdag) var det skola, riktigt segt.. Fick tillbaka arbeten och så. Det hade gått väldigt bra på dom jag fick tillbaka iaf.
Nu har jag dock en läxa som jag klurar lite på, förstår den inte riktigt och det är jobbigt! Den ska va inne på Torsdag. Så onsdagen blir last-minute-plugging.
Träning också, vi var på Helex och körde nåt pass helt okej. Roligt med lite variation faktiskt.

Onsag blir det möte på skolan sedan träning och sova tidigt för man kommer va helt slut eftersom det kommer bli sent i säng och upp tidigt för mötet.

Nu ska jag kolla vidare på matchen, det är svårt att välja mellan NY Rangers och Washington.... Ovechkin, Bäckis mot Lunkan, Gaborik, Avery...

NATTI!


Ny vecka

Ja då var det en ny vecka fylld med träningar och annat smått å gott.
Idag har jag pluggat massa, sedan for jag på Sport och Funktion med Jens i ny bilen :)
Köpte mig ett nytt blad.

Sedan hem och fixa mat innan det var dags för träning.
Och äntligen gick det bra på en träning, jag kände inte av vaderna så speciellt mycket.
Kunde nästan springa 100% riktigt skönt, nu äre bara tugga på!

Kolla lite MAD TV nu sedan sova, skola imorgon *suck*


Hejhopp!

Kung

Då är ännu en helg över... Helt okej helg.
Fredags så blev det att va med Hampus, kolla lite film och ta det lugnt chips å dipp.
Sedan så var det dags att sova så man orka till match.
Lördag blev det käka lunch på Biteline med laget sedan drog vi till sporthallen och kollade på när BK Sundsvall spelade mot Umeå IK (div2). BK vann med 5-4 och det är första vinsten för säsongen! Grattis! Riktigt skönt. Då lever hoppet!

Sen var det dags för Div1 match, Granlo - Gävle. Jag satt på bänken, är inte helt återställd från vadskadan... Vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra.. Kanske ska vila en vecka eller något... Vi får se hur det blir.
Matchen slutade med förlust 6-5 efter förlängning. Resultatet speglade inte matchen, vi hade hela matchen bollinnehav på typ 80%... Pressade hela tiden men lyckades inte riktigt.... Tråkigt!

Efter matchen for jag hem och väntade på Jonas, vi kollade lite tv och chillade sen var det dags för UFC galan. Dock var det en riktigt tråkig gala denna gången. Segt och ah tråkigt..

Söndag blev städ/tvättdag... Men sen ville Dennis att vi skulle dra å kolla på daminnebandy så det blev att kolla. Men fy fan va tråkigt de va.. Tjejer ska inte hålla på med bollsport ;P Efter det drog jag, Kandre och Dennis hem till mig å spelade lite xbox...

Nu blire sova snart!!
HEJJ

Paradisbadet + Träning = Dålig sömn

Jag sov nästan hela resan hem från övik, sedan när jag kom hem så var det dags för träning så gick dit. Var riktigt trött. Efter träningen när jag kom hem var jag trött... Men när man ska sova så går det inte somna..
Jag var hemma från skolan idag eftersom jag inte kunde sova något, sen hade jag ont i huvudet på morgonen. Så det blev vara hemma och göra klart läxan som skulle in idag.

Nu har jag 2 nya läxor som väntar, osm ska va klart nästa vecka... No rest...
Det är jobbigt när man har träning måndag till torsdag, jag vill ju gå på bio ikväll med badfolket ;D Men så blir det icket, får bli nån annan dag när man är "ledig".

Jag har funderat på att ringa sjukgymnasten igen för det är inte helt ok med vaden... Måste väll vara nån slitning eller något. Sedan fick jag svar från posten också, ska jobba Natt från 14/12 - 22/12 samma som förra året.
Skönt att få in lite pengar i januari. Har även fått höra att vi ska få läxor över jul/nyår, stämmer det så blir jag ju inte så glad =/

Nu måste jag iaf packa för att dra och träna åter igen.....

Bada

Idag (igår) var det dags för skola igen, riktigt seg dag... Usch vill tillbaka till praktiken istället. Tror jag....
Blev en lång dag i skolan iaf, vi kom på den lysande iden att dra på paradisbadet och bada på onsdag (idag). Så vi snackade igenom det lite och tillslut blev det klart att vi är 4st som åker upp till Övik. Jag, Jimmy, Robert, Rubiela.

Kom hem vid 17 och gjorde mat för att sedan åka iväg till sporthallen och spela internmatch mot div2 laget.
Matchen gick väll sådär för min del, kunde varit betydligt bättre men blir att spela bra resten av veckan så man kan vara med i helgen.

Nu blir det att sova för att sedan kliva upp tidigt. Bilen mot Övik går vid 8:00. Vi har tänkt att betala oss in på VIP avdelningen för att lyxa till det lite. Sooov gott!

Hej

Umeå trip

Fredag: Jag och Jens satte oss på bussen vid 12 för att åka till Umeå, hade med mig datorn så vi satt och såg film och fördrev tiden på bästa sätt.
Vi kom fram till Umeå och fick skjuts hem, jag kom hem å träffade bröderna samt mor. Kungen i huset var och gnuggade geniknölarna på fortet ;P.
Middag blev det tacopaj(!) gött som fan. Sedan ringde jag till Jens som var hos Emma, så jag for dit. Vi drog på Megazone och spelade biljard, och jag måste ju skryta om att jag var bäst trots att jag var så dålig ;D
Sen blev det roadtrip till Holmsund och till Obbola, träffa Jokke å Lisa. Sedan for  vi in till stan igen, träffade på Viktor. Sedan blev det hem och sova.

Lördag: Jag fick reda på att Jens var tvungen att försvinna hem pga jobb vilket var tråkigt. Jag var ba hemma och tog det lugnt, lirade lite Nintento DS som jag spelade flitigt under hela helgen ;P fan va kul de är. Ett sånt skulle man haft ;). Sen for vi till Morbror och käkade riktigt god mat (KÖTT) och var där ett tag. Jag och Robin for hem till honom och partade lite, blev Guitar Hero, Ölspelet, Bong, and so on. Sedan drog vi in till Olles (var väll sådär, kul med ett gratis ställe, men fan vad det var mycke random folk.... =/ ) träffade Hägglöv, Peter med flicka, Niklas, Joel. Sedan gick vi till Subway där träffa jag Anton. Och förövrigt så var Subway OOOOTROLIGT GOTT!!! Sen cykel hem och sova.

Söndag: For upp till pappa för farsdag, träffade farfar.. Åt lite tårta och snackade, kollade på farsans nya bil samt lägenheten som renoveras flitigt. Sedan tog jag mig till Vildmannahallen för att kolla på innebandy. Där träffa jag Niklas med familj, nice ;), sen träffa jag Pson, Råde, Bagarn, Grönis, Berra, Elias, FH som jag kolla på matchen med. Snackade även lite med kusin Petter efter matchen ;)
När matchen var klar drog jag, Elias, Pson och Råde till Megazone och spelade biljard, denna gång fick jag storstryk ;D Sedan blev det åka iväg till Elisabeth för att äta riktigt god svamppaj och fisk. Var där tills bussen gick och på den fördrev jag tiden med South Park. Väl hemma i Sundsvall så  ringde jag Hampus och vi kollade på film. Drag me to Hell, var väll sådär... Lite konstig men ah sådär.

Nu ska jag ta och sova. Men tack Umeå för en riktigt trevlig helg.

Måste avsluta med att önska Andreas lycka till, hoppas du kommer hem från sjukhuset och mår mycket bättre efter det allvarliga och otäcka du råkat ut för! Hade vi träffats så skulle jag massera dig över bröstet så att du skulle mått bättre. Men krya på dig så får vi höras av senare! Miss you man!

Då var det slut...

Då var praktiken slut, mycket tråkigt... Vi får se om jag går in och jobbar extra där någon gång. Dom tyckte iaf att jag skulle göra det, men vi får se :p

Igår fick jag erfara biverkningar från sprutan... Hade världens muskelvärk fy satan vad ont det gjorde. Kunde inte röra mig, kunde inte ta mig upp ur soffan. Men det blev bättre efter natten så nu är det lugnt igen.

Hade innebandyträning också, men det blev ingen innebandy utan det blev brottning och styrka istället, det var relativt kul iaf ;D Men jobbigt för armarna.

Fredag, då blir det en tripp till Umeå med Jens, sundsvallsborna återvänder till umeå över helgen för att hitta på bus! ;)

Vad mer kan man skriva om vad som hänt.... Det har inte hänt så mycket faktiskt ändå, så vi nöjer oss där och skriver något efter umeå resan istället.

Sov gott Pözz

Sista veckan

Första dagen av sista veckan på praktiken avklarad.
Nu äre bara 1 dag och 1 kväll kvar sen är det slut.... Blandade känslor..

Idag var jag och tog influensasprutan, har inte känt nåt speciellt än, bara att jag är riktigt trött... Men vet inte om det beror på sprutan eller om det är som vanligt. Annars är det bara bra än så länge.

Imorgon ska jag ha sista samtalet på praktiken med mentor och handledare så vi får se hur det går, lär väll gå bra får man hoppas. Ska även till sjukgymnasten imorgon och kolla upp min vad som inte är riktigt bra än :/

Just nu sitter jag och halvsover i soffan och väntar på att tiden ska gå så jag kan dra på träning.
Igår så var det en riktig mördar träning,  lugn innebandyträning trodde vi men ack så fel vi hade, inge boll eller klubba här inte... Blev istället en massa löpning samt ben/arm styrka, så är lite mör i kroppen och lite ont i axlarna..

Människor.....

Ja ja, igår var det match... Den slutade med förlust med 8-7.
Så stämningen på bussen hem från Mora var inte den högsta...

Det började uselt låg under med 6-1 i första, sen kämpar vi igen.. Men i första står vi på hälarna och är flera meter efter i markeringarna. Katastrof. Vi missar även typ 4 öppna mål, varav ett när det är 5sek kvar av matchen.
Vi förlorar pga första perioden då vi spelar så otroligt dåligt, men i dom två andra perioderna spelar vi helt okej!

Vi kom till sporthallen vid 22:30 och så skulle jag åka med Wedin för jag skulle till Hampus.
Då är det punktering på deras bil vilket resulterar i att vi måste byta däck. Så efter ett snabbare F1 byte så är jag hos Hampus. Där det blev alkohol förtäring. Det var trevligt, sen drog vi till stan och det blev Kåren. Jäkla stort det var där faktiskt, men var inte såå kul....
Sen finns det vissa folk som är så roliga så man skrattar som inte fattar så speciellt mycket... Utan att veta vad saken handlar om så kan dom bete sig hur som helst, hahaha, fan va jag skratta. Tror det var höjdpunkten på kvällen.

Jag sov hos hampus så jag hjälpte han att städa idag, sen for vi å köpte pizza och kollade på lite American Dad.
Nu är jag hemma och har packat upp kläderna sen matchen, och det lukta inte bra.... Tur att det fanns en tvättid så jag har slängt in allt i tvätten. Nu väntar jag på att det ska bli klart, sen ska jag nog duscha..

Just nu spelas denna låt flitigt:
Marcy Playground - Sex and candy


RSS 2.0