Detta är till er trogna!

Jäklar vad tiden tickar iväg, jag ska ju hinna duscha innan jag går och lägger mig. Men jag väljer att skriva ett inlägg här innan bara för att vara sjysst med er som läser detta. Om det nu är någon som läser, det är iaf kul att skriva lite vad man gör ändå. Kul för sig själv liksom, och ni som läser kanske finner det intressant, vad jag gör och vad som försegår så att säga. Hur har då min dag sett ut för er som undrar?

Jo, klev upp vid 11 satte mig i soffan slog på tvn, startade datorn. Surfade runt lite och sedan gjorde jag frukost. Mackor och ägg å lite oboy! Vid 12:50 kom Jimmy och det var dags att åka till skolan. Vi kom in lite sent i klassrummet men det gjorde inte så mycket eftersom läraren inte börjat lektionen. Vi hade psykologi och snackade om schizofreni vilket var riktigt intressant faktiskt. När dagen var slut så gick vi till bilen och sedan åkte vi ner till Systembolaget där inhandlade vi lite alkohol som skulle användas till fredagen, blev 8öl och 3baccardi. Men funderar nu på om det kanske blev lite för lite, jag är osäker. Men orkar nog inte köpa nå mer iaf, man får väll se till att man blir bjuden på något istället om det skulle vara så. Kommer börja relativt sent med tanke på att jag har skola sen ska man ut till Härnösand så det räcker nog.

Efter systemet så åkte jag hem och började med maten blev spaghetti och köttfärssås, smakade utmärkt och blev lite slö då jag åt lite väl mycket. Men ingen vila här inte, nej. Det blev åka med Simon ner och gymma körde lite armar, bröst, mage. Var väll ett helt okej pass, halv lugnt sådär ändå. Kom hem och käkade en banan, och efter några minuter kom Dennis för då var det dags att åka och träna fotboll. Gick bättre denna träning iaf än senast, sen körde vi lite intervall träning också 70/20 (springer 80% 70 sekunder sen vila 20 sekunder) vilket vi körde 5 gånger. Sen efter det blev det lite armhävningar, situps och upphopp.

När jag sedan kom hem så slängde jag in lite av wooken jag lagat tidigare  i mikron för att käka lite. Snackade lite i telefon och kollade på The Ultimate Fighter. Nu sitter jag här och skriver och känner mig ganska klar. Har berättat om min dag och du som läste det kanske fann detta intressant. Såhär ser förstås inte alla mina dagar ut, vissa är lugnare och inte alls så händelserika och ibland kan det dyka upp saker som fångar läsarens intresse mer än såhär kanske.

Det som kanske fångar ditt intresse mest är nog de jag kommer skriva nu:
Jag hade tänkt att ta mig till duschen där jag ska ta mig en VARM och SKÖN duschning. Vad som händer där kan bara eran fantasi sätta gränserna för. Sen blir det sova, eller "sova" om eran fantasi säger något annat ;D

God natt på er mina trogna internet användare. Ha en trevlig valborg och Dont drink and drive!
Puss på er!

ps. Snart så min lilla hamster, snart så... Mohahaha

Händerna svider!

Idag var det skola, en effektiv dag. När vi slutade vid 11 så satt vi kvar på skolan till 1430 för att göra klart ett Geriatrik arbete samt göra klart Psykologi provet som vi hade. Så nu är det "bara" 2 arbeten kvar att göra. Men vi lär väll få mer läxa imorgon och på fredag. Sedan blev det hem och lira lite NHL och efter det äta.
Vid 18 tiden så blev de åka ut till kusten och kratta, vi skulle kratta våran gräsplan så den kommer bli fin till sommarn. Fy fan vad drygt det var iaf, krattade halva planen på typ 1 timme och nu har jag skavsår på händerna. Fett drygt, sen nästa vecka ska vi ta andra halvan av planen.

När jag kom hem blev det lira lite mer NHL och sedan käka lite innan Robert och Jimmy kom. Vi spelade lite NHL och just nu kollar vi på Washington - Montreal den avgörande matchen som Washington måste vinna! Och just nu ligger dom under med 1-0 och det är en period kvar. Jävla skräll om dom förlorar alltså! Känner mig riktigt trött men bara bita ihop, imorgon är det upp vid 12 och sedan skola till 16, efter det kanske gym och senare är det träna fotboll.


Nu ska vi se klart denna match och sen soooova!!! Natti natti

fotboll

Igår var det som sagt hockey med Robert lirade lite NHL först och han hittade sitt lag att vinna med iaf (Rangers) gick fan inte å vinna, var alla möjliga lag men gick inte. Men så hittade jag Buffalo och lyckades vinna tillsist :P
Sen började matchen vi väntat på Washington - Montreal, och fan va kasst. Montreals målvakt var ju bäst rädda 54 skott eller va de nu va. WAshington förlora med 4-1. Så nu äre en avgörande match natten till torsdag, då måste dom fan vinna!! Amanda kom förbi också och kollade.

Idag har de varit lugnt, försökt plugga lite psykologi men det var inte mitt huvud kapabel till så det blev inte så. Får kanske bli imorgon efter skolan istället. Sen var det dags för fotboll, så var lite småladdad, men sen fick jag veta att det var grus vi skulle köra på så då försvann ju taggen en aning. Men det gick sådär, inte så kompis med bollen men det funkade. Ont i tårna nu iaf eftersom det var fel skor jag fick använda pga att de va grus då. Kom hem och kollade på The Pacific och käkade en banan. Nu ska jag väll göra lite situps å armhävningar eftersom det inte blev något gym!

Tjong

Shopping

Igår var det lungt med Amanda åkte till Nacksta och handlade, sen gjorde jag mat åt oss.. Blev lövbiff inrullad i mögelost med potatis gratäng och en god sallad till det :). Vi rökte lite vattenpipa och tog det lugnt innan det var dags att sova. Idag var det gym med Simon först lite mage, armar, bröst för att sedan dra ner på stan och möta upp Robert och Jimmy började med att vi käkade på Coffe house sen gick vi runt och shoppa. Så nu har jag köpt en hel del, Skor, Sockar, T-shirt, Skjorta, Slips och en Hoodie. Så nu har man boostat garderoben lite, det behövdes tycker jag. Var så länge sedan man köpte nåt så lite nytt är roligt. Blir väll något att ha till valborg ;)

Nu ska jag väll diska lite för det är en jäkla massa där, sen får jag se om de blir nå mat. Inte spciellt hungrig alls, kanske blir en sen middag. Ikväll kommer Robert förbi så ska vi ta och kolla hockeyn Washington - Montreal, får se om Jimmy hakar på också. Blir väll lite NHL lirande och så också..



Skor: Playboy Sockar: Warp T-Shirt: Jack&Jones


Skjorta/Slips: Jack&Jones Hoodie: Divided

Avslutning

Igår var det skola, vi hade ett arbete att göra det var jag, Robert, Jimmy som satt i 3 timmar och skrev ihop 5 sidor om Geriatrik uppgiften vi fick. Vi va klara vid 13 sen käkade vi sen blev det hem och packa. Skulle till Amanda, så hon kom å hämta mig sen for vi till henne och vid 16 blev det av till Njurunda och spela fotboll. Efter det så sprang jag hem till henne och fy fan, uppförsbackar alltså (hon bor på ett berg) så var helt slut när man kom fram. Blev bastu, mat och fruktsallad samt film.

Idag så var det avslutning med innebandyn så vid 18 bar det av till Olles med Simon. Väl där var det massa prisutdelningar och snack samt riktigt god mat (KÖTT!!!) kom precis hem för att byta om lite och hämta lite alkohol, snart ska vi till den andra förfesten (handsken) för att fortsätta sen utgång på det! Kvällen är ung.

HV71 tog guldet också! Riktigt skönt att inte Djurgården vann!!!!!!

Nu byta om och göra sig klar! tjarå

Skärpning Svenska kyrkan!

Blir så förbannad när jag läser nyheten om "Victoria vill bli överlämnad av kungen i kyrkan" och reagerar starkt på vad den här Annika Borg från Svenska kyrkan säger. Hon menar att man inte ska bli överlämnad för att det betyder att man överlämnar kvinnans myndighet till den nya mannen. Men vafan det kan ju vara en fin gest att bli ledd av sin far och överlämnad. Måste kyrkan vara så stel och instängd och fan vad less ja blir! Och sen klagar dom på att fler och fler svenskar vill bli överlämnade. DET KAN JU BARA VARA EN FIN GEST! Måste man tänka så jävla negativt om allt. Dom som blir överlämnade överlämnar ju inte pga den saken. Herregud Svenska kyrkan skärpning!
http://www.aftonbladet.se/brollopet/article6999626.ab

Idag var det psykologi, fick läxor samt ett prov vi ska göra. Gillar INTE att vara tillbaka i skolan, massa saker direkt liksom. Slutade vid fyra sen hem, laga mat med Amanda och sen har vi kollat lite film och bara tat de lugnt. Ute och gick en sväng, käkat lite glass. Nu är det väll dags att sova imorgon blir det skola och plugg!

Hejhopp!

Vill tillbaka!

Idag var det skola igen och fan vill tillbaka till min praktikplats, började ny kurs geriatrik. Fick en jävla läxa direkt som ska va klar till nästa vecka, blir att hårdplugga på fredag på skolan eftersom det är ett grupparbete. Men det ska nog gå. Var kul att se "alla" igen iaf, vissa mer än andra ;).
När jag kom hem så blev det lite mat samt kasta in lite kläder i tvätten. Kollade på lite "Hem till Midgård" det där humorprogrammet med bla Markoolio. Jävla sjukt program asså, svär och säger könsord hela tiden och så sändes det på TV4. Lite konstigt egentligen kan man tycka men men. Det är ju ganska kul iaf.

Lyckades på med Simon på en springtur efter många om och men, ner till Helex där det blev ett hårt magpass. Som förhoppningsvis kommer ge lite värk imorgon, sedan sprang vi hem. Jag gjorde lite käk bestående av Kyckling, Couscous och Sallad. Och nu sitter jag här funderar på att spela lite NHL faktiskt.

Amanda tänkte överraska och komma hit, tur dock att hon sa att hon skulle komma då jag hade tänkt överraska henne och åka dit. Hade ju varit snopet om vi missat varandra faktiskt. Så kvällen blir väll lugn med lite film kanske och mys.

God fortsättning på aftonen! Hej

skönt med lite värk ibland...

I söndags när jag kom hem så var jag ju "tvungen" att dra på gymmet och det blev hårdpass för magen samt lite löpning, ett pass som verkar ha gett resultat. Har fortfarande träningsvärk vilket är skönt då känner man ju iaf att det ger något :) har även lite träningsvärk i armar och bröst från igår så jag och Simon körde ett pass som var betydligt tyngre än väntat iaf! Men är ju kul när man märker att något händer, dags att öka vikterna lite så det tar mer ;)

Igår kom Robert hit efter middagen vi kollade lite på SM hockeyn en match som var sisådär, för att sedan kolla Roast på Berns (Felix var ju roligast! :P ) och efter det lirade vi några NHL matcher mot varandra innan den stora händelsen skulle träda i kraft. Nämligen matchen mellan Washington och Montreal. En bra match man var riktigt trött under 2a perioden iaf (matchen började 01:30) men vi såg hela matchen. Och Washington vann rättvist och säkert med 5-1 riktigt bra. Bäckis gjorde 1 poäng, synd att det inte blev mer för han hade några enstaka chanser till poäng. Men 1 är väll bättre än 0.

Sen blev det sova eftersom vi skulle på någon föreläsning klockan 10 på skolan. Föreläsning om HBT (Hetrosexuella, Bisexuella, Transvistiter) och RFSL, dom snacka om ja allt sånt där och det blev en del diskussioner vilket var bra. En föreläsning som var mer intressant än vad jag först trodde. Med en del humorinnehåll också :P

Kom hem och käkade lite körv för att sedan kolla lite serier, inget gym idag blir vila istället vilket man måste göra ibland också. Käkade lite godis och drack lite dricka vilket är bra för vilningen ;P då känner man sig onyttig och vill verkligen träna istället. Snackat lite med A, funderade på att åka dit som en liten surprise men så blev tyvärr inte fallet. Imorgon är det skola start för en ny kurs (Geriatrik) och torsdag äre Psykologi och fredag Geriatrik.

Nu blir det väll att laga middag.... snart... och kanske leta fram nån rulle och kolla på!
Blir chill ikv! hejhopp

Är man inte himla bra då...

Praktiken tog slut i fredags och efter det var det ut till Härnösand med Amanda.
Sista dagen på praktiken var som dom flesta dagarna lugn, gjorde dom vanliga kollerna man gör, bltr, puls, temp och sånt. Fick sticka sista dagen också, och som vanligt fick jag en svårstucken person. Men denna gången gick det ann, riktigt skönt att avsluta med lyckade stickningar. Jag och Victoria bjöd på tårta som tack för allt och det uppskattades. Sedan kom läraren och skulle ha det där sista avgörande samtalet. Nervös var man väll inte eftersom jag kände på mig att detta har gått galant. Och så var det, fick super bra feedback från min handledare.
Har fått beröm från övrig personal samt från patienter (vilket känns riktigt kul när man får från patienter :) ), sen att jag var intresserad, lyhörd och helt enkelt duktig. Hon tyckte jag passade in på den avdelningen och skulle mer än gärna rekommendera mig om jag sökte för sommarjobb eller vikjobb. Men det får bli nästa sommar man söker isf, vi får se vad som händer. Sedan tyckte hon att G var snålt (man kan bara sätta IG eller G som betyg på praktiken) och hon ville sätta myckte högre. Så jag är super nöjd med praktiken och feedbacken man fick från den.

For som sagt ut till Härnösand med Amanda sen när jag slutade och så var vi där. Skulle på festligheter på fredagskvällen, träffa lite av hennes vänner och så. Det var roligt, tråkigt var dock att hon fick sjukt ont i njurarna så vi funderade på att åka in på akuten. Slutade med att vi åkte hem, hon tog sig en alvedon och sedan skulle vi vänta och se. Blev inte akuten iaf, blev sova och sedan blev det en aning bättre med henne. Lördagen var lugn, var ute och gick lite sen laga hon god mat till mig och sen såg vi på film å käkade marängswiss, de va gött! :)
Åkte hem idag och känner nu att jag verkligen måste ta och springa lite samt dra på gymmet efter att ha ätit mycket onyttigheter i helgen :P Men det har varit en fin fin helg med bra sällskap, det tackas för.

Nu ska jag ladda inför löpning........ Hejsansvejsan

CCC!

Idag var det som sagt jobb 1330, innan kollade jag lite serier och tog det lugnt. Väl på jobbet (praktiken) så var det lugnt. 4 patienter av 16 platser å alla klara sig själv, så idag hände fan inte mycket alls. Sen när det var typ 2timmar kvar började det hända saker då kom det nya patienter och så fick man ta en blododling. Återigen en svårstucken person som varken jag eller min handledare kunde sticka. Men efter några stick så gick det bättre, fick sluta strax innan 21 och sen blev det bussen ner till stan.

Gick in på Hemköp och handlade lite saker till frukost och lite tonfisk, lite saker så man kunde göra Chili Con Carne och TOAPAPPER som varit krisläge :P Gick hem och började med att laga lite Chili Con Carne sådär 2150 på kvällen... Det är för lunch imorgon och så lär det bli massa över som man kan ha till sen också :) Passade på att diska och gå ut med soporna också. Nu sitter man här och ska ta sig lite kreatin tänkte jag. Sen tänkte jag packa lite inför imorgon då det blir ut till Härnösand. Och imorgon är det jobb igen, dag, så man borde nog sova snart...

Natti natti!

Fint väder..

Det blev en sjukdag i tisdags hade det svårt att sova och riktigt ont i halsen på morgonen, dagen blev lugn gick lite på stan med Amanda och kolla på saker, senare blev det gym med Simion. Joggade dit och så körde vi lite mage, bröst och armar. Sen for Simon men jag stannade kvar och löpte lite på banden, träffade Gabbe och Björn som skulle köra lite pump också. Sen kom Amanda ner till Helex så tog vi oss en lite längre promenad hem, käkade lite och kollade film. Upp tidigt på onsdagen för att jobba, var relativt lugnt och de fick bara fint, fick sluta vid 1340. Så for ner på stan kollade lite på skor och så, var även in på Telia och frågade vad det skulle kosta å byta display till telefonen.... 3500(!) fan då är det ju lika bra å köpa en helt ny telefon för typ 6000, har en spricka i displayen därför jag vill byta den, men vi avvaktar istället å ser hur allt ser ut lite längre fram.

När man vandrat ett tag och klockan började närma sig mat så fråga Amanda om jag ville käka hos dom så det fick bli så, tacopaj. Sen for vi och gymmade lite och efter det blev det bastu och sen åka hem. Var riktigt seg när man kom hem så blev tidigt i säng och riktigt skönt att sova. Sen är det sovmorgon idag också men klev upp vid 9 ungefär. Nu ska man väll kolla nån serie sen käka lite och så börjar man 1330.

Tjohej

småskador :(

idag var jag ledig eftersom jag jobbade helgen, så det blev upp vid 10 och kolla lite serier. sedan var det dags för gym, och jag valde att jogga dit och sedan jogga ett tag där innan det var dags för styrkan, mage, bröst, armar lite lätt sådär. sedan stannade jag kvar och joggade lite till på banden innan jag tog och joggade hem. fan va ont i benhinnorna jag fick iaf, fattar inte, börjar bli less på dessa småskador, behninnorna och ljumskarna. jävla piss.... blir att strecha då, om man kommer ihåg det...... kom hem och damsög lite och snart ska jag väll duscha samt göra mat. sen kommar A om ett tag också så blir å ta de lugnt. imorgon är det dags att jobba igen bara 4 dagar kvar nu.. sköt!

Nytt tgb tack!

Fick precis svar på psykologiuppgifterna vi gjorde innan APUn, hemprov och en annan uppgift. Fick VG på båda så det käns skönt :)
Annars har jag precis diskat och kom hem från praktiken för ett tag sen. Fick se när dom öppnade ett sår och tömde de på var, värsta köttsåret, såg inte så mysigt ut. Annars var det väldigt lugnt. Igår blev det lugnt jobbade kväll och det var riktigt lugnt då också. Sen blev jag hämtad av A och vi for hem till mig och kollade film å käka lite glass. Idag ska vi käka nå middag, fisk och något till det. Annars blir det nog relativt lugnt. Måste skaffa mig ett nytt tangentbord (igen) eftersom det är knappar som inte fungerar för mig, knappar som man använder väldigt mycket, så det är riktigt irriterande.
Annars har jag väll inte så mycket att till lägga faktiskt...... Det är 1 vecka kvar på praktiken sen återgår man till den vanliga skolan och alla uppgifter som skall göras, är väll lite blandade känslor inför det. Nu ska jag ta och kolla lite serier som jag missat under veckans gång...

TjohejY

En ledig dag är ju för lite..

Igår var man ledig så då blev det att tvätta kläder och och sedan dra och gymma. Men passet på gymmet blev inte så super eftersom vi båda var lite småless så blev lite bröst och armar och mage men ett kort pass. Så vi får vila oss lite så kommer vi igen lite senare istället. Sen for jag hem och fortsatte med tvättandet.
Sladden som går från tvn till datorn har även börjat bli knas då den inte vill funka, fattar inte vad felet är. Blir bara less. Blev bjuden till A på middag så for ut dit käkade med familjen och sedan blev det bastu. Efter det for vi hit tog de lugnt och sedan sov. Idag blir det jobba kväll så ska väll försöka fiixa mig nåt man kan ha som middag, blir nog någon pastasallad. Skulle vilja vara ledig en dag till faktiskt men så äre inte, imorgon är det jobba dag. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till sjukhuset så tidigt på morgonen dock, men det löser sig nog :P

Dags att fika lite och kolla nån serie, tjohej

Yay, GLAD!

Jobbade kväll idag, var även och kollade på en CT-buk där läkaren förklarade allt riktigt bra så man fattade vad som händer. Annars var det mycket blodsocker prover och en del andra tester. Mycket lugn kväll i övrigt på avdelningen. Slapp äta min middag som jag gjorde imorse eftersom det bjöds på smörgåstårta :) Sen hade jag turen att få skjuts hem också eftersom Marie slutade på samma gång så åkte med henne hem.

Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag lördag kväll och söndag dag. Så imorgon blir det att tvätta lite och ta de lugnt. Fick även deklarationspappren idag och för första gången var det KUL att läsa vad som stod. 8600:- tillbaka, riktigt nice, vad ska man göra av dom då!? Nu ska jag se lite tv och kramas å ta de lite lugnt!

Hej hej, sov gott, från en GLAD Fredrik ;D

OP

Idag var det jobb igen som vanligt, men det hela började med att man fick gå på operation. Fick sitta på läktaren och kolla på två operationer, ett stomibråck och en där dom satte pacemaker. Riktigt intressant var det, lite hungrig blev man :$. Jäklar va man kan hålla på å greja å ta i när man opererar. Hade varit kul att göra om! Hörde att man skulle kunna få chansen att stå nere på golvet och det får man väll se om det blir något av det skulle va riktigt kul isf. Men hörde av min handledare att det bara är om man pluggar till sjuksköterska man får chansen till det. Men vi ser ju.

Slutade vid 14 efter att ha somnat till lite i soffan ;) men kom hem och möttes upp av Amanda och Elin. Vi socialiserade oss lite och innan jag hann öppna munne så passade på att åka på gymmet med Simon köra lite bröst och mage. Kom hem och käkade, och efter ett tag for Amanda och Elin vidare, så när man äntligen var själv så skulle man kolla på lite serier. Men det gick ju inge bra. Utan man somnade i soffan istället, riktigt skönt dock men. Efter ett tag kom Amanda tillbaka och vi kolla lite tv, köpte godis och bara slappa. Nu blir det väll ta de lugnt och snart sova så man orkar med morgondagen för imorgon är det kvällspass, hoppas det kommer hända något, mer än tidigare.

Nattizz

Umeå blev osäkert!

Påsk blev det ju att åka upp till Umeå med Tina, Viola och Frida. För att göra staden osäker.

Fredag: Voila satt vid ratten och körde som en den dåre hon är för att vi skulle ta oss upp till kulturhuvudstaden så snabbt som möjligt. Vid 16 tiden anlände vi till MAX e4an för att käka och sedan var det att ta sig till Robin. När vi kom dit började festandet lite smått och det blev ölspelet där man fick dricka konstant. Sedan for vi iväg på en annan fest på Haga med ett gäng trevliga lirare. Snackade väldigt mycket med en tjej från Kalix haha jävla rolig dialekt dom där har alltså :P Någon utgång blev det inte, utan vi gick tillbaka till Robin vid 00(?) tiden för att fortsätta. Men blev väll inte så mycket utan blev sova relativt snabbt.

Lördag: Vi vaknade, var slitna och hungriga. Duschade och sedan gick vi in till stan, köpte oss lite mat och gick sedan på systemet för att handla lite alkohol inför kvällen. Vi kom tillbaka Robin och vid 15 eller något var vi igång igen. Denna gång hade vi ju Tina som visade oss hur man spelade BeerPong och fan va kul det var! Haha. Måste spelas igen! Festen var i full gång, några gamla umefolk titta även förbi. När det stora gänget gick och käkade vid 18 typ så satt jag kvar och snackade lite med A i telefon. Det kändes som klockan var 01 eller något. Dom kom tillbaka timmen senare och då var alla helt slöa. Blev lite mer BeerPong och vi avslutade med att se RoadTrip BeerPong :P Så ingen utgång någon av dagarna trotts att taggen fanns där. Men fan va kul det var ändå :D Riktigt lyckat. En sak att nämna är ju att "Studio Mattew" även var på plats för att måla naglar och det blev även sminka en viss person till tjej för att sedan utföra en magnifik show ;)

Söndag: Fan va länge vi va uppe, jag, Robin, Tina. Svårt att somna, sedan lägga lite chips på Matte är ju inte fel :P Men upp kom vi och vi skulle egentligen åka hem senast 14tiden. Men det slutade med att vi for vid 15 ungefär. Vi tog en avskeds lunch och hungrig som fan var jag då jag senast käkat var för 24h sedan. Efter lite inhandlat godis och sagt farväl så var det Tina som satt vid ratten och körde även hon som en galning. I bilen hem var det efterfest med sång och dans och en jädra fart på hjulen :p Det gick jävligt snabbt upp och ner. Och helgen var riktigt jävla kul!

Nästa gång är det eran tur att komma ner! Robban, Eikx2, Matte! Tagga! :D


Precis när Tina hade skjutsat hem mig kom A och vi käkade middag och såg film sedan var det sängdags. Och idag har vi bara tagit det lugnt och käkat middag och kollat på bio.
Shutter Island, den var väll.... ja vad ska man säga, helt okej iaf. Men inte mer... Lite tvistar och annat kul var det även med i den :)

Nu äre sova för att man måste ju tillbaka till verkligheten och uppstigning 0600!

Natti!


Påsk = Umeå

Då har man jobbat kväll för första gången på 8an då. Och fan va de va lugnt, hade 2 patienter som klara sig själv, så fanns inte mycket å göra. Vi fick igenom lite saker bara och kolla runt. Blev en blododling och åka på labb, men annars vare bara sitta å käka godis och hänga runt lite :P

Imorgon blir det Umeå, åker bil med Viola, Tina, Frida och så är vi där till söndag innan det bär av hem. Så får se vad Umeå har att bjuda på. Hoppas på en good time iaf ;).

Nu ska man ta något att käka sen kanske packa lite också.

RSS 2.0