Yeah

Sitter här hemma och eftersvettas som en jävla gnu! HUA
Har varit och tränat innebandy, kändes bra i benhinnorna. Var inte med på sista löpningarna för att det kanske skulle kunna sluta illa, får ju inte gå 100% direkt heller så. Men kändes bra iaf.
Har annars jobbat idag, trött som satan var jag. Måste fan bli tidigt ikväll, börjar iaf 1500 imorgon vilket är skönt!

Nu ska jag laga mat och kolla lite serie, pusså

Tester!

Hallå där kött och blåbär.
Idag var det tester på gymmet med laget.

Först var det mage, man sitter i den där ställningen och lyfter upp benen.. 23st
Sen var det chins och det blev 10-11 st.
Sen var det benböj det blev 110kg x3
Sen bänkpress 75kg x1 och efter det körde vi 3x8 60kg

Och sen var det klart, nu hade jag tänkt att avnjuta Amandas goda mat eftersom hon är en riktig kock.
Detta ska bli smarrigt, blir att sova tidigt då man ska upp tidigt imorgon igen. Dusch först kanske :)

Puss å kram ses på stan.

All about the money

Sitter på jobbet och har rast, känner mig riktigt trött faktiskt. Idag har jag varit på gymmet med Adam kört lite bröst å axlar. Sen hem å käka, var å handlade lite innan. Det är fan dyrt å handla mat alltså, usch! Man får lön, sen betalar man 50% i räkningar, sen av dom återstående pengarna så är ju 50% av det till mat. Så då har man ju fan inget kvar till något kul =/
Ser ut som det blir Umeå den 7-8 augusti iaf. Skulle fixa nån stuga ute hos Matte i kassjö. Men får väll se om man har råd med bussen då som kostar nå hundra.
Blir tidigt att sova iaf, typ nästan direkt man kommer hem. Om det går, vilket blir svårt. Börjar jobba 7 (uppstigning 6) 7 dagar i rad, varpå en av dom är en delad tur (7-2130). Så kommer fan vara helt död alltså. Efter dom 7 dagarna så har jag 1 kväll, sen är det typ 2 dagar igen sen en kväll. Mördar "veckan" har börjat med 11 pass.... HUA!


waowa

Det blev gym igen idag, fystränaren tyckte jag skulle åka och cykla på gymmet istället för att springa. Sprang några varv och det kändes okej. Men for och cyklade istället, som en galning! Helt slut. Sen körde jag lite styrka för benhinnorna. Åkta och handlade för jag hade ingen frukost kvar. Sitter här och käkar lite mackor nu, håller på att göra mat lax och något blire. För imorgon och så :)

Blir bara slappa sen sova sen jobba!!

Mulle Meck

Äntligen kom det där förbaskade brevet från kommunen så nu kan jag äntligen logga in och sätta upp mig för extrajobb! Men onödigt att göra det just nu då jag fortfarande går på schema, får vänta nån vecka till. Jobbar ju ändå 11 dar i rad nu.. Fiiii FAN! Men men bara bita ihop. Ta vara på denna lediga dag, vilket jag inte riktigt gjort kanske eller.. Blev att åka på gymmet med Adam runt 12:30 körde armar.

Sedan kom jag hem och beslutade mig för att fixa cykeln. Så gick på cykelbutiken och köpte en ny slang, en pump, cykelolja. Kom hem och montera ner cykeln för att sedan ta fram en handduk och börja rengöra kedjan. Satan vad den var fettig och oljig. Var nog bra att man rensade en del, så nu ser den "fin" ut, nääästan som ny iaf :P hehe. Sen Fixade jag däcket, in med nya slangen och pumpa upp och nu hoppas jag att det inte exploderar igen :p Sen fäste jag på allt och smorde in kedjan med den nya oljan och torkade bort överflödet. Fan svårt att få bak däcket så att kedjan späns som den ska, men det gick nog bra. Jävlar va skitig man blev om händerna, helt svarta. Tur det finns diskmedel som löser upp så nu syns det ju nästan inget alls.
Men vet inte riktigt hur jag ska laga frambromsen, snackade lite med han på affären som förklarade, men det var inte det lättaste. Så vet inte hur jag ska laga den riktigt =/

Men kan iaf cykla nu... Ska ta och byta om kanske, tänkte testa jogga lite idag när vi ändå har träning. Får se vad benhinnorna säger om det. Hare braaao TJJO!


Dags för körkort!

Hallå där kött och blåbär sitter på jobbet och gör en liten update, har precis gjort klart alla ärenden så nu äre lite chill fram till man slutar. Men ska nog se om någon behöver hjälp med något först bara. Har annars gått bra idag, regnar som satan vilket inte är så kul när man ska gå till folk. Huva!

Sen jag gick hem igår har jag funderat lite och nu börjar jag bli less på allt detta... Det är fan dags att börja med körkortet nu känner jag. Får försöka spara så gott det går och försöka börja så snart som möjligt. Synd att man inte bor hemma så man hade kunnat övningsköra, men det är väll som att cykla. Det kommer tillbaka när man väl sätter sig och börjar köra. Jag körde ju en hel del förut, men så flyttade man till Sundsvall och då las ju allt på is. Men nu känner jag att det är fan dags! Friheten liksom. Skaffa körkort och sedan nån billig skit bil så man kan ta sig fram bara!

Ikväll ska jag ut till Amandas stuga och vara där, käka lite god mat och så. Imorgon är jag ledig och måste uträtta massa ärenden på stan egentligen, men har ju inte fått lönen än. Som inte är så stor denna månaden heller dock =/ Får nog betydligt mindre än väntat.... Men men!

Nu ska jag ta mig en snickers, tjoflöjt!



Du ska bli min! Även fast ni slutat att tillverkas så ska jag fan ha en! Det är min dröm! En redig Hummer! Får väll köpa den på Blocket om inte annat, borde ju finnas till salu någonstans iaf! Fast den drar ju bensin som det monstret det är, inte så ekonomisk men vafan! Så jävla snygga är dom.

Bra skor + bra musik = sant

Har precis klivit in genom dörren, 1 timme tog det ungefär. Slutade jobba och kollade när bussen gick, den gick vid 21:56 och klockan var 21:20... Kände att jag inte orkade sitta och vänta, så jag började traska dom ca 7km hem. Stannade till vid vissa hållplatser för att kolla när bussen skulle komma, och jag var ju hela tiden före bussen så jag fortsatte att gå. När jag var vid Helex (där jag skulle gå av) och låsa upp min cykel så såg jag hur bussen började närma sig bakom mig. Jag kom iaf före bussen så då vare ju värt att gå ändå, känner lite värk under fötterna nu men vafan. Benhinnorna känns iaf bra och det är ju huvudsaken. Med bra skor och fram för allt bra musik då kan man gå långt. Det är det nya ordspråket/mottot.

Kvälls promenaden är avklarad, imorgon går ju bussarna sämst då man ska jobba. Tur jag kan åka med en som ska jobba iaf, tack så mycket Elise! :)

Nu blire lite fika och sedan läsa lite sen sova! Natti natti!

Cykelmek!

Har ju haft vad jag trott varit punka på cykeln. Så jag gick på clas ohlsons för att fixa grejer som man behöver för mina sista slantar. Kommer hem och börjar meka med cykeln, har ingen cykelpump så när jag fick lös slangen blåste jag upp den lite för egen maskin bara så man kan se var hålet är. Lägger den i vatten för att leta efter hålet men hittar inget, så gör det igen och igen. Men hittar inget. Då kan det väll inte va hål då så monterar ihop allt men eftersom jag inte har någon pump så blire svårt att kolla. Så väntar 2 dagar och innan jag går till jobbet idag så tänkte jag att jag skulle pumpa den. Går till Statoil men deras cykelpump var trasig (ovanligt... nej!). Så går till Cykel Nisse istället och där funkar pumpen som den ska. Börjar pumpa cykeln och efter 1 sekund hör man PANG så smäller däcket. Redan less efter att pumpen på Statoil inte funkat å jag behövde gå en omväg så blev jag inte mindre less av att däcket explodera. Det lät som att det blev ett stort hål så jag lär väll behöva byta hela slangen. Har inte kollat ännu eftersom jag var tvungen att hinna till bussen som jag nästan missa pga detta. Så får montera bort däcket imorgon eller så för att sedan köpa ny slang på måndag. Min handbroms är även den trasig, och vette fan hur man ska laga den riktigt. Någon som vet hur man lagar en handbroms??

Nu ska jag jobba vidare... Tjohej

Paperboy

När jag slutade igår blev det att åka hem och bestämma med Amanda att vi skulle grilla. Sedan for jag iväg på gymmet och hon sprang på Lidl för att handla en engångsgrill (vet inte var min grill är, men bäst att den hittas) samt lite kött å majs å nå segost :P Sedan grilla vi och den där engångsgrillen var ju sämst. Köttet vägrade bli riktigt klart och ah det var bara katastrof. Så måste hitta min grill var den nu kan vara! Uscha... Sen blev det att gå på bio  och se Inception med Leonardo DiCaprio. Vad ska man säga om den filmen, jag trodde att den skulle va bra. Hade ganska höga förväntningar. Filmen kändes ganska lång. Jag lyckades somna till tvärt i mitten av filmen... Skit bra film =/ not... Fattade inte riktigt vad den handlade om, dom hoppar runt i drömmar och djupare å djupare in i drömmar. Är dom i en dröm så somnar dom där å tar sig djupare. Sen hoppade dom mellan drömmarna och ah det var ju fan bara katastrof. Hängde inte alls med. De som var bra var slutet, det var ungefär som hans senaste film Shutter Island, ett riktigt tänkar slut. Var det på riktigt eller var det inte, var han där eller var han någon annan stans? Så många frågor som saknar svar, slutet var bra men filmen var inte alls den film jag hade förväntat mig.

Fick iaf sovmorgon idag, skönt! Upp vid 9:30 fika lite och nu sitter jag här. Inte alls gjort mycket förutom att hängt med Amanda. Nu inväntar jag väll bara att jag ska jobba 15:30-21:30. Lyssnar lite på musik och ska väll ta något att käka innan jag ska åka också. Och snart börjar min 11 dagars "vecka".. Jobbar imorgon också 7-16:30 och sedan ledig måndag sen börjar helvetet. Hua, men det ska nog gå ;)

Sitter och rensar lite från bordet också, en hög med papper etc som ska slängas och vissa saker ska väll in i pärmen. Man borde väll städa också, men man är fan inte taggad på att diska, städa, bädda (vilket jag ändå aldrig gör) när man jobbat hela dagen och har gjort exakt dom grejerna fast hos andra personer. Det roliga är ju att man gör det så noga åt andra när man gör det kasst åt en själv. Fönstret jag har som är täckt ska ju tas bort också, snackade med hyresvärden igår. Själva hålet ska ju va kvar för det är praktiskt och snyggt men det blir täppt och kanske en spegel där eller bara någon typ av fondvägg. Återstår att se...

En övrig notis är ju att broder har skaffat sig en tattuering:



Nu ska jag återgå till detta "arbete" så hörs vi.. hare braaa!

I väntan på annat...

Ny uppdatering från jobbet, sitter här och har varit klar med mina ärenden i 1 timme... Slutar 16... Och ingen äre som behöver hjälp med något, så sitter bara av tiden just nu. Har varit en slapp dag med endast 3 ärenden på eftermiddagen eftersom folk är på sjukhus osv. Så både i förrgår och idag har det varit riktigt slappt. Igår var jag ledig så då blev det lugnt, men ingen riktig sovmorgon då jag var uppe vid 7 för att tvätta kläder. Gick å la mig emellan tvättarna så sov runt 1½ timme extra. Men sen så börja dom ju måla om utanför mitt fönster, skrapa å greja. Så man vakna ju av det istället sen. Fan va segt! Fick höra att dom ska ta bort mitt fönster som är täckt redan, dom skulle väll typ mura igen eller va dom snacka om. Lika bra är väll det antar jag, ser ju ändå inget där :P
Blev lite film och så på kvällen, Amanda kika förbi, men var en hel lugn dag. Skulle på gymmet men det blev inte av. Snackade med sjukgymnasten (maria) ang träning och så olika övningar etc och hur det gick för mig.

Ska väll testa springa lite lätt i slutet av veckan och se om det funkar. Ska även på gymmet idag med Adam tänkte jag. Sen ikväll är det bio hörde jag rykten om. Inception blire med Leonardo DiCaprio, den verkar iaf bra. Hoppas den är det. Amanda hade vunnit 2 biobiljetter av jobbet så är väll lika bra å utnyttja dom :)
Pizza till lunch blev det också, så lika bra å dra till gymmet var ju ett tag sen jag var där över 1 vecka sen.  Blir att leva snålt som fan nu fram till löning har typ 29kr på kontot. Inte bra de.

Nu ska jag vänta in Robert som är på sitt sista ärende sen vänta in hemgång!
Tjaooo

Första gången för allt

Sitter på jobbet och uppdaterar här lite, det var många som inte skulle ha hjälp idag så har stora luckor i mitt schema. Vilket är skönt, men tiden går ju så sakta då dock.. Får ringa och kolla om nån behöver hjälp med något eller så. Igår var det också jobb, gick ba fint.. Ringde 112 för första gången, hoppas allt slutar väl iaf.
Kom hem och Amanda skulle fixa mat, blev quinoa och älgbiffar stoppade med fetaos. SJUKT gott, hon är grym på att laga mat alltså. Om hon skulle göra mat varje dag skulle man bli rund å glad :)
Sedan kollade vi på lite filmer innan det var dags att sova.

Idag vet jag inte vad som kommer hända, kanske ska åka och kolla på träningen vi ska ha eller något sånt. Får se hur de blir. Är ledig imorgon så man får sova ut lite :).
Ska ta och stoppa nåt litet i magen och sedan köra vidare här, ringa nån å kolla...

Tjaro

Vandrande död.

Kanske ska uppdatera lite då, har ju varit i Umeå i 4 dagar. Mest varit med Robin, Stefan och Malin festat och stått i. Fint väder har det varit också så en runda ner på stranden har hunnits med också. Men har lyckats bli förkyld iaf måste varit för man gått med tshirt och shorts på natten :P
Sen känner jag mig som ett vandrande apotek med dessa uttorkande salvor och sprit sorter. Allt för att få bort dom här jävla skorporna jag har på mig. Snackade med chefen idag också och hon sa att det var lugnt att jag jobbade. Så då kör vi på då! Jag hoppas dom här sakerna börjar försvinna snart, rikligt less på att det ser fördjävligt ut!
Nu börjar ju även mardrömsjobbandet. Först jobb 3 dar ledig 1 jobb 3 ledig 1 sen jobb 11 ledig 2.... Fi fan, Kommer att vara en vandrande död.
Men hade iaf en mycket trevlig 4 dagar i Umeå med folket där. Väldigt lyckat, nu dröjer det ju dock ett tag innan jag kan komma upp igen. Men det ska väll ske förr eller senare iaf. Sen fattar jag inte att det kunde gå åt så mycket i fredags, men då var man ju glad hela natten iaf ;).

Nu ska jag ta och käka något kanke och ta mig en dusch och..... Ha det så kul på restaurangen!

Swineflue? ;)

Blev gym igår också med lite cykling men dock ingen cykling till jobbet jag kom i tid till bussen denna gång. Gick bra att jobba men var riktigt seg, trött.... Nu är man ledig i 4 dagar så blir att åka upp till Umeå snart. Väntar på morbror som ska komma förbi sen åker vi upp tillsammans.

Sedan har jag ju fått nå sår på mig också som jag inte visste va de va, mamma trodde svinkoppor. Jag var idag till vårdcentralen och då sa sköterskan att det är svinkoppor... Så nu sitter man här med svinkoppor det var ju kul. Satt på vårdcentralen och höll tummarna på att det inte skulle va det. Men 170:- fattigare och en salva i handen och svinkoppor på kroppen, det är väll inget å hänga läpp för. Bara smörja lite så försvinner det förhoppningsvis!

Ska ta och käka frulle och packa väskan och förståss smörja in mig lite med denna skit.

Hejdå Sundsvall, hej Umeå!

Dagen C

Vaknade ganska tidigt av att Amanda kom förbi, sen blev det att sitta i soffan och dega lite... Tänkte ta ett spinning pass vid 1130 men det blev inte av, istället drog jag ner på gymmet började med att cykla dit sedan 10min högt tempo på cykeln där. Sen köra lite axlar och bröst och hårt på magen för att sedan cykla 10min till i högt tempo. Tror fan aldrig jag svettats så mycket, det bara rann från hela kroppen. Tröjan var helt dränkt. Killen brevid mig måste tyckt jag var störd så som jag flåsa :p
Sedan cykla hem och fixa käk, fick dock super brottom och för att hinna med bussen till jobbet tog jag cykeln ner till hållplatsen men missade bussen med ungefär 20meter. Då blev det bara att fortsätta cykla till jobbet och det blev i ganska högt tempo för jag var ju sen. Och när jag kom fram och klev in så jävlar kom svetten, eftersvettningen ojoj. Man skulle ha haft med sig en handduk :D Jobbet gick bra flöt på, gick snabbt. Jobbar kväll imorgon också sen är jag ledig tills på måndag! Fan va skönt! När jag sluta så blev det på cykeln ännu en gång och cykla hem. Nu sitter jag här helt utmattad och svettig tänkte ta och käka pasta sallad och dricka lite Brämhults Apelsiner och Hallon. Inget mer cyklande nu iaf! :D

PS Det är lite mer än 6km att cykla till jobbet, så det gånger 2 sedan all annan cykling idag. Fan vad man har cyklat långt idag alltså!!

Nu blire film, och en kall öl skulle sitta så sjukt fint! Då alla sms jag fått från folk idag har handlat om kalla öl!!!

From paris with love......

...En action film med Travolta, han är riktigt grym i filmen. Denna film tycker jag helt klart du ska se!

Han är riktigt stekig alltså! :p


Tillbaka bland vikterna...

Har precis varit på gymmet, och det var ganska skönt att vara tillbaka. Kändes att man hade tappat lite på denna vecka som man svinade ganska mycket på. Dålig mat, lite mat, öl, lite sömn, ingen träning osv. Så körde lite armar och lite lite mage. Men det var skönt att vara tillbaka. Skulle egentligen gå mycket tidigare men jag orkade fan inte. Träffade Johanna till min förvåning som var där med broder Fredrik som jag dock snackat där med flera ggr. Sen träffade jag en annan jag jobbade med när jag hade praktik på Hemtjänsten centrum, och han tyckte också att jag skulle söka dit och börja jobba extra där för dom hade lite folk och så. Och det sa jag till han att jag ska göra det, känns riktigt fint att man är önskad på ett ställe iaf. Så ska ringa och snacka med dom när jag har 1 vecka kvar av mitt nuvarande, så får man 2 ställen att gå extra på vilket förhoppningsvis kommer bli nice.

Annars idag har jag inte gjort mycket. rensat lite på datorn, sorterat lite, tankat lite film och lyssnat på massa musik. Lyssnat på låtar vi hade i bilen på våran tripp.... Fan får ju en klump i magen vill tillbaka!!! Vill ner och träffa folk, tälta, umgås, festa... Fan va alla eller dom flesta är trevliga på festival, är sån sjuuuk stämning. Har man inte varit på festival så måste man fan åka. Är minst lika kul nykter som lite påverkad, är folket man vill åt! Så längtar som fan redan till nästa år! Nu var höjdpunkten för denna sommar över och den var över snabbt nu får man vänta ett år på nästa. Åker man ner med rätt folk så kan man ha så jävla kul även om man åker på en festival som suger!!
Även varit lite med Amanda lite idag innan hon åkte ut till stugan, var inte så sugen på att dra med. Vill sova i min säng lite som jag saknat. Sov inte speciellt länge idag heller så imorgon kanske, fast då jobbar jag ju kväll. Och ska gymma lite först tänkte jag, kanske dra på ett spinning pass vid 1130, men vi får se hur det blir.

Nu ska jag iaf se lite film och bara chilla... Oj klockan var ju fan ganska mycket!
Hej svejs // Karamellkungen out!!

Candyking!

Ja då har man kollat finalen med Amanda och det var ju inte Tyskland som spelade där utan Spanien som gjorde det dom behövde och vann. Tyckte ändå inte dom imponerade på samma sätt som tyskarna, men dom hade diciplin i laget och lyckades på det sättet.. Dom hade ju 3st målskyttar under hela VM och gjorde väll totalt 8mål eller nåt sånt :P. Var iaf riktit trött under matchen somna till lite då och då, men nu har jag blivit pigg igen.
Vi var och storhandlade lite också på ICA Nacksta, käkade fläskfilé och ungs"bakad" eller va man säger lök, potatis, morötter, och nån annan sån där orange potatis :P. Gott var det, kollat lite film också som var sådär American Virgin en komedi. Sen blev det käka lite morötter och dipp. Imorgon (idag) måste jag fan dra mig till gymmet känner jag, man har ju inte varit allt för aktiv och måste ju svettas ut all alkohol :)
Får se hur länge man sover först...

Har även blivit krönt till Karamellkungen under veckan som varit då vi haft diverse tävligar. Så den titeln bär jag med stolthet!


ROCKWEEEKEND



Då har man precis tagit en LÅNG och väldigt SKÖN dusch! Vattnet var inte direkt rent iaf, tur man blev ren. Gänget har ju varit nere i Söderhamn på ROCKWEEKEND! Och vad ska man egentligen säga. Vi åkte bil ut mot Mohed där det låg såg alla tälten och så fick man tydligen köra in bilen på campingen (nästan alla hade bilarna där). Men vi tycker det verkar riktigt skumt, man kan ju fan inte ha bilarna där inne det blir ju smockat! Vi åker iaf in och sätter upp alla tälten och partytälten. Sedan kommer såklart CREW bilen där dom säger att alla måste köra ut bilarna. Sagt och gjort så kör vi ut bilarna vi delas upp eftersom några går och badar medan jag, eik, matte stannar kvar. Spanar in våra nya grannar som kommer och har stora problem med sitt partytält. Efter att det har tillkommit killar från alla håll och kanter för att hjälpta dessa tjejer med partytältet passar vi på att gå dit och sätta oss och snacka med tjejerna istället. Lyckad drag av oss eftersom det var vi som fick stanna sen när dom andra grabbarna fixat upp tältet. Det blev en hel del öl och en hel del sol! Fy fan för tält i sol går ju inte att sova alls! 10 timmar på 4 nätter max har man väll fått....

Andra dagen då festivalen egentligen har sin början så är det KAOS! Vi ska gå ut från området och då får vi inte komma in för att ska man in igen måste man ha band. Och festival arrangörerna vet inte hur dom ska göra för att få ut allt folk på campingen så dom ska få band och det är bara helt jävla kaos. Inte nog med det så har Peter lyckats att tappa bort bilnyckeln till ena bilen. Vi letar förbrilt i alla tält, på stranden och jadu under alla stenar. Men kan inte hitta den. Ett litet ljus kom iaf upp av en sjukt sjysst parkeringsvakt som lät oss stå gratis (vi fick biljetten utan att betala). Vi hade suttit och väntat på säkerhets vakt å grejer som skulle hjälpa oss och råda oss hur vi skulle göra med biljett men dom dök aldrig upp. Och när vi frågade andra vakter så hade dom ingen aning, och dom hade inte fått information om något. Det var bara skit, riktigt dålig festival. Tur att folket gör den bra. Tack så mycket parkeringsvakten som gav oss en biljett!

Hur många band såg vi då? Ja vi kände ju fan inte till ett enda band typ... Jag såg totalt 4,5 st låtar.... Det säger ju en del. Det var 1000ggr roligare i campet med folket. Grannarna och ah allt sånt! Hittade trevliga skåningar och lokalbor etc. Blir så mycket att skriva om man ska skriva om allt som hände, men det var en mycket trevlig tillställning! Ångrar verkligen inte att jag åkte. Men det var inte så mycket folk ändå tycker jag. Och ljudet på musiken från scenen hördes ju ut över campingområdet och eftersom det var 3 scener och 2 spelade alltid på samma gång nästan så korsades dom båda så man hörde 2 band på samma gång. Sen hade dom musiken för högt så det skar ju hela tiden i högtalarna. Orkar inte skriva så jävla mycket men festivalen var riktigt jävla usel, planerings mässigt. Nästa år satsar vi på Roskilde! Tack alla trevliga grannar vi fick iaf! Ni var dom enda vettiga vi kunde hitta på denna festival. Ses kanske på en annan festival! :)


CANDYLAND


DHG goes RW

Kom upp till Umeå och bosatte mig hos mamma för en natts sömn. Dagen efter for vi ut till Kassjö för att vara på "Lilla Hultsfred". Lite tältning, en hel del öl drickande och även bullens korv ätande, naken bad, bastu och musik. Riktigt trevligt var det. Idag blev det att spela lite beachvolley samt bada, märkte att jag har blivit väldigt bränd... Kanske ska ha solskydd på sig, aja :D

Vi har hela tiden varit lite sugna på att dra på festival, så efter att ha suttit i telefon med 3 olika från eventim slutade det med att vi bokade 5 biljetter till ROCKWEEKEND(!) för 345kr styck. Eftersom vi hade Hultsfredsbiljett så fick vi biljetten gratis och betalade för campingplatsen. Så det kommer förtroligen bli skit bra detta. Imorgon klockan 9 åker vi från Umeå på denna färd ner till Söderhamn för att ha en trevlig tid :)
Tycker inte att det ska vara så speciellt bra band där men det är ju själva campingen vi vill åt med allt fest suget folk! Så det kommer nog bli nice ändå.

   

JUMBO

Skulle uppdatera mobilen till senaste programvaran men gick ju inge bra så hela mobilen pajja ju... Men nu är det fixat och uppdaterat. Lite kul att dom gjort så man kan se på en karta var du tagit bilder. Om jag är i Umeå och tar kort där så kan jag kolla på en världskarta så ser man var man var när man tog kortet. Lite coolt.

Blev även ett Jumbo meal (200g) från Sibylla, smakade bara bra. Nu är man lite mätt.
Sitter och väntar på Robban och Peter som borde komma på ett tag. Sen är det off mot Umeå.

Tyskland tar VM guld.

Igår var det cooper test i det varma fina vädret, sprang dock inte eftersom jag inte får så var där och kollade in när alla andra sprang. Efter det bestämde vi oss för att käka på kvällen så det blev åka hem och ta det lugnt. Tänkte ta och gymma så drog ner till Helex men det visade sig att dom hade stängt så då sket det ju sig. Blev cykla till systemet och köpa en karta öl istället inför kvällen och inför veckan. Drog hem för att kolla på Tyskland Argentina. Gjorde ju en liten tabbe med drömelvan, höll på Tyskland men kände ändå att Argentina skulle kunna ta det så bytte ju in massor med Argentinare.... Visade sig vara ett fel val. Man kanske ska gå på det man känner ändå, men detta VM är ju så oförutsägbart så det är ju omöjligt :)
Men nu tror jag att Tyskland kommer att vinna hela VM ingen kan stoppa dom, Spanien har ju inte visat sin starka sida heller. VERKLIGEN INTE IMPONERAT, och det måste dom verkligen göra om dom ska ha någon chans mot Tyskland. Mina pengar är iaf på att Tyskland vinner VM.
Efter matchen blev det duscha och sedan dra sig ner mot stan, blev käk på All-star. Jag käkade RIBBS! GRYMT GOTT var det. Sen kollade vi lite på fotbollen också. Vid halvtid betalade vi och gick, alla drog på casinot men jag skulle vidare på fest så jag drog dit och kollade klart på fotbollen och hade trevligt.
Senare drog vi ner på stan till stadshuset blev det, ganska kul var det iaf. Inte så mycket folk, men men. Blev inte något UFC heller för man somnade ju när man kom hem.
Nu sitter jag mest och väntar på att Robin och Peter ska komma hit, dom har börjat åka från Borlänge för ett tag sen. Så jag ska väll packa klart och lite sånt, sen bär det av mot Umeå och den lilla så kallade festivalen vi ska ha :D

Thjo

Rekommenderar Maria Karlström!

Då var det dags för lite updates då har varit hos tandläkaren i onsdags gick bra. Hade något början till hål och fick en ny tid om 3 månader för att laga ett. Men men så kan det vara, efter tandläkaren drog jag på apoteket och köpte flour skölj som hon rekommenderade samt tandtråd som man ska använda. Så lite sådär förebyggande syfte för att fixa tänderna kan ju vara bra :)
Efter det blev det att käka sushi för första gången, och det var ju faktiskt riktigt gott! Var en riktigt trevlig söt tjej som jobbade där också (inte asiat) hon var nog lite road att det var första gången för mig och Robert och att vi inte var några höjdare på att käka med pinnar. Hon erbjöd fuskpinnar och bestick men vi gav oss fan på att äta rätt och som man ska. Varför ska man annars äta sushi? Måste ju äta med riktiga pinnar och det gick faktiskt riktigt bra! Mycket bättre än förväntat, men hade lite ont i fingrarna efter för man spänner väll dom så mycket :P
Det var en mycket lyckad måltid som vi kommer att göra om!

Har jobbat en hel del också, idag var det min första delade tur så jobbat från 7-2130. Det var väll sådär, man är inte så sugen på att åka tillbaka till jobbet när man kommit hem (man har ledigt från 12-16). Jag hade bokat tid med Amandas kusin Maria som är sjukgymnast, och hon skulle kolla på mina benhinnor och ge mig råd och hjälpa mig. Så jag drog till "KLINIKEN" http://www.sundsvallskliniken.se/ ligger på Strandgatan 8, (rekommenderar henne starkt, riktigt duktig är hon och hon vet vad hon gör. Så dit blir det att gå fler gånger om man stöter på problem!) Jag kom dit och vi pratade om problemet osv kom fram till att det var kroniskt det jag hade så vi gjorde upp ett schema som jag ska följa så jag kan bli av med skiten. Så det är strikt INGEN löpning på 2 veckor samt gå så lite som möjligt, belasta benhinnorna så lite det bara går. Jag får cykla och simma så blir väll att hitta på nåt sånt för att hålla kondisen uppe. V3 får jag börja köra styrketräning för att stärka dom musklerna, V4 kan jag pröva jogga och se hur det käns, V5 kanske träna lite hårdare om det går utan att få ont, V6 öka träningen. Så nu kör vi på det här och ser hur det går.
Sen det där med varmt/kallt vatten var ju bara för att lindra smärta det hjälpte inget att bli kvitt skiten så det var ju onödigt att göra :P. Efter att ha varit där 1 timme så var vi klara och jag gick till apoteket för att köpa något antiinflammatoriskt så blev Pronaxen som jag ska käka samt var jag å köpte pelotter för att avlasta under foten. Så tack så mycket Maria så ska vi se hur detta kommer gå och förhoppningsvis kommer det gå bra!

Idag kom även Amanda hem från jobb vecka i Gävle så vi ska väll ta och ses något också tycker jag. Saknat den lilla sparven. Imorgon ska jag och kolla på när grabbarna springer coopertest, och på kvällen är det party samt UFC på natten. Söndag blir de upp mot Umeå vi ska tälta och sånt hemma hos Matte! Så blir en liten egen festival!

Nu har jag skrivit massor, dags att kolla klart fotbollen och chilla lite! Hej hopp!

RSS 2.0