Äntligen

Nice äntligen har dom billigare biljetterna släppts till Hultsfred.
990 kronor går dom på, och det får bara dom som har nyhetsbrevet.
Dom vanliga biljetterna släpps den 1a december.

Nu är det bara att tagga. Superlovers tröja på?

  

 

Det var...

...ett tag sedan det hände något. Har inte fått internet än så det kommer fortfarande bli lite skrivet. Hoppas att det kommer snart, andra veckan i december eller något. Vi får se, väntar med spänning :)

Har varit på inskolning på Sjukhuset, psykavdelningen, det har gått bra. Sista dagen var idag så ska se hur det blir framöver.
Har iaf varit riktigt kul och man har lärt sig en del, men det är väll massor kvar.
Så har jobbat från 07:00 - 16:30 sen har man varit trött, och lagt sig vid 22:00-23:00.
Tränade innebandy i tisdagds och ska börja skriva övergångspapper etc så man får spela lite också. Men det blir troligtvis spel efter jul kanske tidigare. Sen är det träning ikväll också.

Har sätt 2 roliga personer på bussen till jobbet, först var det en asiat med blont hår och svart utväxt, och utväxten var riktigt mycket. Han såg ut som pippi med håret ungefär med annan färg. Sen hade han typ Günter mustasch och typ sånna där... Byxor som är STORA och pösiga och det händer lite trådar etc ifrån, och han var små rund. Såg rolig ut :)

Den andra personen var som söt på något vis. En 27-29 årig kille som har långt hår med hästsvans, lite skägg (3cm kanske), stort sånt där töjhål i örat och ring i läppen. Han hade en axelväska sån där äldre i läder, som var populärt förut. Sen rökte han pipa :P. När han klev in i bussen och satte sig brevid mig tog han upp något, jag kollade dit och såg att han satt och stickade :D. Det kändes som lite juligt, och lite lustigt att han är så ung och gör allt sånt. Speciellt på bussen.

Imorgon är det fredag och då är det någon typ av fest, ska även göra några ärenden på stan posta några brev och så.
Nu ska jag vila lite innan det är dags att fara på träningen.

SHAKE 'n BAKE!

Fuck idol

Asså..... Vad är felet heeeelt seriöst..

Handen på mitt hjärta jag ska aldrig mer kolla på idol!
Och allt är Johan fucking Palms fel, satan så dålig han är fattar inte.

Idol har totalt spårat ur, bara 10-14 åringar som röstar, och Johan är så himla söt så han måste vi rösta på.

Liksom i fredags det stod mellan Johan och Anna, alla som har lite vett i skallen vet ju med 500% att Anna är så jävla ortoligt mycket bättre, men det är klart att hon åker ut.

Så jävla tråkigt, skulle inte bli förvånad om Johan skulle vinna hela skiten så kan han inte ens sjunga, får kråkor hela tiden och fan, blir så jävla arg på sånt, låt juryn rösta på vem som ska vinna! Dom är ju musik experterna, inte dom som kollar.

Finns så mycket man kan skriva, är så jävla förbannad på det där skit programmet just nu, usch usch usch.

Hoppas iaf att Kevin vinner nu, han är bäst.

Sådär

Var ute med Hampus och Roy i fredags, det var väll inte speciellt roligt...
Vi var hos Hampus och förfestade, och vi var 3st som drack. Hade sällskap av två stycken som drack saft :P
Sen kom Therese och Elin och hämtade oss, väl inne i stan så gick vi på Svenssons men sög där så vi gick till,
det där nygamla stället... Men gick aldrig in, sen gick vi på Irish men var inge bra där heller.
Vi drog oss till Subway och satt där ett tag, käkade lite, sen gick vi hem.

Lördagen blev spela lite GTA sen såg jag på Making of Sagan om Ringen, roligt att se men riktigt långt äre.
Käkade brända fiskpinnar :P och sedan kom Elin vi köpte lite godis och såg på Blades of Glory och sedan spelade vi lite GH. Ringde även ett samtal till BBB så nu kommer snart internet, skulle ta mellan 10-20 dar eller vad han nu sa. Sen är ett hemnummer fixat också, så är det någon som ska ha det så får ni väll säga till :P

Nu ska jag väll sova, sen kommer Johanna hem från Norrköping klockan 20:00 cirkus. Då måste vi handla lite också.

Har fått jobb på Posten också, 14/12 - 23/12 tider 22:00 - 06:00. Sortera är väll det som ska göras, får se om det går någon buss upp till Umeå den 23e eller hur det blir, annars kanske jag ska till Hudiksvall, men är ju ett tag kvar det återstår att se.
Sen ska jag upp till sjukhuset på måndag och så får vi se hur det går där.

Saknar min lilla snuttis ;)

SHAKE 'n BAKE!

Hej

Man har som ingen ork att logga in och skriva när internet är så segt, har problem att ladda sidan och tar ju fan 3 min att ladda den. Men det ska bli ändringar snart!


Vad har hänt? Jag har varit och ätit väldigt god mat hos Johannas föräldrar för att hennes pappa har fyllt år, sen har jag varit ute på partaj med Elin och det var väll inte något speciellt drag kan jag väll säga, var inte så kul. Absint & Cola smakade väll inte så gott men det gick iaf och lärde känna massa old folks :P
Han jag satt och pratade med var 27 och pilot, sen åkte jag taxi hem med nån 26-28 åring som jag träffade där också. Men dom var alla sjyssta.

Har tränat lite innebandy, har gått okej, hade lite ont i knät första träningen men det har gått över. Ska träna på torsdag igen. Vill spela match.... Hoppas man kommer med, men borde gå tycker jag.

Har varit på AMS, och det är klart att jag har en person som är ny på kontoret som inte vet såå mycket. Det är väll likadant som i Umeå man far dit, dom snackar, men dom säger inget av betydelse. Men men, får se var det leder.

Har spelat mycket Xbox, klarade som sagt Assassins Creed för ett tag sen, och nu håller jag på med GTA IV, efter det har jag som inget spel man kan varva.... Får väll bli NHL09 eller så får man väll köpa sig ett spel. ELLER så fixar man internet!

Får ta och styra det där snart börjar bli less.... Annars i veckan vet jag inte riktigt vad som sker.
Ska ta och rulla ur sängen nu iaf.. Bye

SHAKE 'n BAKE

:)

Igår träffade jag massa nytt folk, men själva utgången var väll inte super duper kul. Blev att fara hem ganska tidigt.
Har iaf varvat Assassins Creed nu också... och vad äre för slut!? Inge bra alls, kommer en 2a hoppas jag!
Idag va ska man göra då? Ingen aning.... En dö dag eller nåt..

AG

Börjar bli less på detta internet, funkar ibland och ibland inte och är kass mottagning.

Torsdag... Vaknade upp och drog iväg ett sms till Elin för att se vad som stod på schemat.
Elin och Hampus skulle på till birsta och köpa ett spel (Hampus kanske inte vill att jag nämner det? hehe) men istället så kom dom hem hit och hämtade mig. Hampus fick kolla på lägenheten.

Sen så for vi till Coffee House och köpte lunch, blev nå kycklingsallads tjosan som Elin sa va gott. Stressas jävla människa som jobbade där må jag säga, allt skulle gå på 1 sekund. Jag och Elin har kommit på att vi ska bli matkritiker, får se hur det går med det.

Vi for hem till Hampus och käkade sen gick vi ut med hans hundar innan vi for till birsta och handlade ett spel och sedan skulle vi till Elin och testa det. Johanna kom och hämtade mig så jag hann tyvärr inte se hur det såg ut, får ta det en annan dag.
AG = Arbetslösa Gänget som Johanna kallade oss....

Vi kom hem, gjorde lite mat och sedan skulle Johanna iväg på Brysselklubben å träna hund... Jag stannade hemma och såg på en massa serier. När Johanna kom hem så blev det att skriva ett personligt brev till posten och sedan så såg vi klart Last king of Scottland.

Nu ligger hon här brevid och halvsover, och jag ska väll ta och göra detsamma. Så får vi se vad fredagen har att bjuda på.
Natti natti.

Dagens klipp: Cannibal Corpse, talks about WoW




SHAKE 'n BAKE!

Hej

Hej Sundsvall...

Har varit lite knas med internet, vi skulle få använda oss av trådlöst men det är så dålig mottagning för att vi är långt ifrån routern. Nu sitter jag i sovrummet då fungerar det iaf att komma åt internet. Och fick reda på att vi bor i samma lägenhet som Malin Moström och Jesper Jäger tror jag det var. Cooooolt! :P

Kom ner i måndags, resan gick bara bra rätt så snabbt. Sen packade jag in några lådor. Efter det ringde jag Elin och vandrade med henne på stan ett tag. Sen var jag och Johanna och handlade mat och en massa sånt man behöver :P
Blev pizza och efter det så blev det att fara och träna. När träningen var slut så for vi hem och lastade in dom sista lådorna och började packa upp.

Tisdag: Var på stan med Elin och gick till AMS för att snacka lite, ska dit igen på måndag. Sen gick vi runt och kollade på massa affärer. Köpte ett par byxor på MQ, och sen käkade vi en baguette på det där baguette stället... Såg riktigt små ut först men sen när dom lagt på allt så var den riktigt stor och riktigt god. Sen gick vi till Claes Ohlssons och köpte en hink och en riktigt jävla dålig musmatta. Efter det for jag hem och mötte upp med Johanna och vi for och hämtade Chanel samt en låda. For hem och käkade sen skulle vi möta Elin för hon skulle komma och kolla på lägenheten, så vi käkade lite glass och drack julmust och kollade på TV.

Just nu är det lådor lite här och var för vi inte fått förrådet än, men det ska vi få idag tror jag så då blir det lite mer plats.
Vad ska jag hitta på idag... Kanske bygga ihop en byrå eller så, får se. Måste dock skaffa internet, tror jag. BBB ser det ut som, måste ta reda på info.

Allt bra med er?


SHAKE 'n BAKE!

Hej då

Hej då Umeå, det har varit kul och det har varit massor med historia.
Men nu är det dags för en ny stad och nya möjligheter.
Kommer sakna er alla och jag har haft ups and downs med er alla.

Men jag kommer så klart upp och hälsar på, så då får vi väll göra något.
Ni får väll kika in på bloggen eller så finns ju alltid MSN, mail, facebook etc.


Det har som sagt varit kul, men tåget bär av till något nytt, pirrigt....


Vi hörs! I will miss you....


Umeå i mitt hjärta!

!!!

Släpet kom 22:35 och sedan började jag lasta. Jag och farsan bar ner tvn och tv bänken och det fick plats i bilen. Vilket betydde att det skulle bli massa plats i släpet = jag behöver inte skruva och dona på cykeln! Viktigt!

Gick snabbt att lasta in, tar lång tid att packa, går snabbt att lasta och packa upp som en viss person sa.

Så har packat allt och är redo för avfärd, 10:00 är tanken att vi ska fara. Tomt tomt tomt här inne....
Ska se på lite Dexter och sedan kanske nån film eller så, eller sova så det blir morgon!


BTW (By The Way), så glömde jag att nämna en sak om lördagen... Stötte ju på mina söta pojkar Fredrik och Matte!! Förlåt att jag glömde nämna er! I will not forget you.
Min pappa och Mattias pappa gick i samma klass när dom var små, sen gick jag och Mattias i samma klass, så vi får väll försöka lösa det där när vi får barn så dom går på samma skola :P


PIRRIGT!!!

Kejsaren kommer...

Då var sista lådan packad och nu sitter man och väntar på släpet. Pappa ska komma med det runt 22:00 tiden eller så.

Idag är det ju fars dag så vi begav oss till Anton och fikade etc etc, sen runt 16:40 så for jag och pappa och köpte pizza.
Kom hem satte mig och såg Family Guy samt American Dad och åt min Kebabrulle.

När jag var färdig så drog jag ut spisen för jag skulle städa bakom den, och sen slängde jag ut dörrmattorna och dammsög lite, packade den sista lådan.

Nu sitter jag här i tomheten, och väntar... Ekar när man säger något... Snart sitter jag i bilen påväg ner till den nya bostaden.

Snart anländer kejsaren.......


Shakake än Bakekeke

Snart

Det börjar närma sig nu, idag har jag sovit länge.
Vaknade vid 14:00 och glev upp fixade lite mat, sen kom mamma.
Vi städade och torkade bar ner lite kartongen till garaget etc. Nu känns det riktigt tomt här.

Käkade lax till middag och såg Pearl Harbor med fader. Sen for jag till Robin han hade dock inte slutat jobba när jag kom dit. Så blev jag bjuden på mat där också :P kött och ris, riktigt gott. Blev som en dubbel middag.

Efter vi käkat så for vi ner på bio, kusinerna Robin och Linda och hennes pojke Ludde. Vi såg SAW 5 den var faktiskt riktigt bra, hade fått dåligt med betyg. Måste säga att denna film var näst eller tredje bäst. Tvåan är fortfarande bäst. Man fick som lite mer story handling och man var lite förvirrad efter 4an men nu klarade dom upp allt sånt.

Bion var klar och vi gick hem till Robin, där kollade vi på O.C och när det var slut så cyklade jag hem. Känner mig trött så funderar på att sova strax så det blir morgon snabbt och så man kan sova igen så det blir måndag.

För på måndag vid 10:00 så börjar den riktiga flytten söderut!


SHAKE 'n BAKE!

DONT TRY THIS AT HOME!!

Hej


Idag har jag haft en riktigt underhållande och overall bra jävla dag/kväll.

Började ju som tidigare skrivet med hockey nere på Nolia, sen käkade jag middag nere hos mamma. Efter middagen så for jag till Sandström, vi skulle fixa en banderoll för Niklas som skulle spela match.

 
               

Vi begav oss till matchen med signal horn och banderoll, och kunde se ett TEG som vann över Lycksele med 5-3. Dock något som var riktigt tråkigt var att Niklas inte fick spela något :(

Men vi hejade på iaf och levde rövare, Niklas uppskattade iaf vad vi gjort...... Tror jag?

 

JAG LYCKADES FÅ TA I EN MATCHPUCK!! YES YES viktigt!


Sen for vi hem till Sandström igen
, kollade lite på Eriks fiiiina rum med biosystem och allt ;) kollade på lite standup med Glans. Sen så började det som var EXTRA roligt.


Jag och Hägglöv skulle käka
en konserverad cheeseburgare från tyskland, och det smakade…. Ja… SATAN fy fan alltså, luktade inge vidare och smakade inte mycket bättre. När det var lite kvar av hamburgaren så tog jag lite olika kryddor och slängde på min bit, och det gjorde den mycket godare men ingen höjdare igen.

 

 

Och då kommer vi till nästa roliga sak
, DEATH RAIN (låter nästan som någon sorts drog :P), som vi skulle sniffa (film finns som länk i slutet av inlägget.). Det är EN AV dom starkaste chili pulver kryddan som finns, HAHA, det rann tårar och det brann i näsan, trodde jag kunde spruta eld men det gick inte :(

 


Nu hade vi glöden uppe och ville göra något mer
, och Erik som är kungen av starka saker hade såklart mer att bjuda på. Denna gång var det Blair's 3AM, som är på top 15 av starkaste flytande chili. Vi doppade TOPPEN på en tandpetare dvs inte alls mycket. Men satan vilken kraft, brände i halsen och över hela munnen och det rann bara saliv, som vi bestämde oss för att spotta i ett glas för att sedan ta som en shot, va som varmt slime, inge vidare och spottades ut snabbt som satan.

Efter det fanns det inte mycket mer att göra, så vi var som klara där. Fick med mig lite Death Rain hem också, så om någon vill smaka sen så kan vi ju se vad ni tycker.


Toplista värsta!

1. Den konserverade cheeseburgaren tar priset, riktigt svår att få ner och smakade och luktade helvete, kväljningar som bara den.

2. Death Rain som åkte upp i näsan, brann och sved lite som..

3. Tandpetaren i Blair’s 3AM brann i munnen och skapade massor av saliv.


DONT TRY THIS AT HOME!

Riktigt rolig kväll med massor av underhållning. Blir det att starta någon sorts Jackass eller liknande?


Film: Death Rain snort


SHAKE ’n BAKE!


TAMALE

What kind of TAMALE do you like?

Sätter sig lite på hjärnan, men den är fan skön ändå........ :P

hockey

Vaknade av att jag fick ett SMS vid 12:56 ungefär, där stod det "skulle du vara med och åka?"
Ja det ville jag, Peter kom och hämtade. Sen var det bara att fara ner till Nolia.

  
Peter körde..................... Så det var bara hålla i sig.


   
Vi klarade oss fram, och snörde på oss grillorna.


   
Vi åkte lite, spelade lite, pratade lite och lite allt möjligt.


   
Sen blev det några klassiska hockey poseringar ;)


Efter vi åkt ett tag så for vi hem, jag tog en dusch och sedan stoppade jag in lite kläder i tvättmaskinen. Tog lite att käka eftersom jag inte hann att fika något. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, fixar med playlist och så.
Ska snart ner till mamma och äta kinamat och efter det ska jag fara till Peter, det ska drickas några bärs och det ska fixas banderoll, för vi ska fara och heja på Niklas när han spelar hockey match :P

SHAKE 'n BAKE!


Skönt

Sitter i sängen med datorn, riiiiktigt skönt. Kan ligga i sängen och kolla på serier och så.
Snodde Elins 48 frågor för jag hade lite tråkigt, tack ;D

Jag och Robin diskuterade för någon dag sen vad det är med folk som dricker vin och äter ost.....
Varför!? Alltså det handlar till största del om tjejer, mellan 17-23. Tror ni att ni är sofistikerade på något sätt, vi förstod iaf inte poängen med det hela. Robins mamma förklarade iaf att det kan vara gott med vin och ost, men längre än så kom vi inte.
Känns bara så..... estet, stroppaktigt eller något... Är som att det ska vara förfinat, men usch!

Nu ska jag väll ta och runda av, sova sova...
Ska ju åka skridskor imorgon på Nolia, vid 13 var det tror jag?
Sen ville kusinerna ha avskeds bio i helgen, på lördag. Blir väll Saw 5.

Song: Kid Down - I'll do


SHAKE 'n BAKE!

48

48 frågor.


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? I skrivande stund har jag 58,80kr.
2. vad ser du om du ser åt vänster? En vägg
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Just nu.... Ingen, men snart Johanna ;)
4. Hur lång är du? 175 står det i passet iaf.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? 40 days and 40 nights, som gick på TV för någon dag sedan.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Från Robin: "Är den grym? ;)"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Har gratis SMS så...
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

9. När såg du senast din mamma? För ungefär 4 timmar sedan.
10. Icke godkänt i något ämne? Man har ju det....
11. Mvg i något? Det har man också.
12. När vaknade du idag? Idag har jag inte vaknat än ;)
13. Vilken är din favoritplats? Den var svår, nära Johanna så är allt bra.
14. Vilken plats föredrar du minst? Något övergivet hus mitt i skogen.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Kanske på ett BB nära dig? :O
16. Hur stor är din säng? 140x200cm

17. Vad sover du i? Kalsonger
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5
19. Var har du bott/bor? Högakusten, Klockestrand, Umeå (på 5 olika ställen), snart Sundsvall.
20. Tycker du om kinamat? Det ska jag äta till middag, ja det gör jag.
21. Tycker du om kaffe? Hmmm, ibland... iaf med glass.
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice (Glocken)
23. Kan du spela poker? Yes, får dra ihop ett gäng och köra snart!?
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Hmm... Inte än iaf.

25. Vill du ha barn? Det vill jag, men inte just nu.
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, och det ska jag väll behöva slippa.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? Vet fan inte vad jag gör av mina pengar, senast var ju en dator iaf.
30. Äger du en krulltång? NEJ, bort med krulle.
31. Kan du rulla med tungan? Klart jag kan ;)
32. Vem är den roligaste människan du känner? Också svår, folk är roliga på olika sätt...

33. Vad har du för ringsignal? Fort Minor - Remember the name
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Vet inte var dom finns isf.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min T-shirt
36. Kan du byta olja på bilen? Vill jag väll inte påstå, men det löser jag.
37. Vilken var den senaste boken du läste? American Psycho
38. Dansar du i bilen? Dansa, bil.... Går det?
39. När var du i kyrkan senast? Hmmmmm, för kanske 4 år sedan på dop.
40. Hur många hål har du i öronen? 0st

41. Har du någon piercing? Nej
42. Har du någon tatuering? Det har jag, vill ha fler!
43. Har du provat droger? Allt är ju droger nu för tiden.
44. Röka eller snusa? Gör nej, provat ja.
45. Har du pojkvän/flickvän? SAMBO! wao
46. Vad är ditt mobil nummer? 0730675793, föredrar som sagt SMS!
47. Vad ska du göra ikväll? Fredagkväll, blir nog lugn. Städa, packa, se TV, sova.
48. Har du några syskon? Ja, 2st bröder på 8 och 16.

Sådär

Sååå, då har man fixat till den nya datorn då.
Den är stilren och fin, gäller bara att lära sig Vista nu, fattar fan nada.
Håller på att tanka ner alla serier jag har missat, så till helgen blir det nog lite popcorn och serier.

Sitter nere hos mamma, ska nog ta och fika lite sen ta mig hem.

Tiden går så sakta

Varför ska det vara så segt.... Kom hem i söndags natt, och känns som jag varit hemma i en evighet.
Vill ner igen.. I Tisdags så packade jag och min kära mor, och vi blev klara på ungefär 3 timmar.
Och när det står massa fulla flyttkartonger så blir man ju bara mer sugen och tycker att det går så sakta.

Är rätt så tomt "hemma" nu.. Tanken är att vi ska åka ner på måndag (pappa erbjöd sig att köra, så kan han jobba där nere också).

Igår så jobbade jag från 17:00  - 02:00 fan va drygt, höll på att somna mot slutet men med lite milkshake så klarade man sig ;) .
Var in på jobbet idag ett tag för jag skulle byta bort några pass jag hade, och det går riktigt snabbt att byta bort pass om man bara ringer till rätt person. Så nu har jag inget jobb i Umeå, bara att sitta och invänta.

Nakdelen med att allt är packat är ju att alla kläder är packade och alla glas och sånt är packat, och det orkar jag inte ta upp... Har funderat på att handla typ frukost och så, men det känns som jobbigt. Får överleva iaf kanske, om jag inte köper vi ser väll.

Var och hämtade min nya dator samt hårddisk idag också, och den ska fixas till ikväll.

På lördag ska mamma och jag städa lite, hon är bra snäll hon som erbjuder sig. Sen ville dom komma ner någon gång i december.

På dagarna annars händer väll inte så mycket.... Sitter och spelar Assassins Creed, och det är väll det som jag kommer göra tills jag åker ner till min nya stad Sundsvall. På tal om det, man kanske ska ta och adressändra också, vore ju smart.

Men nu ska jag äta upp mackorna och äggen och dricka julmusten och sedan spela lite AC.

Sundsvallsbo.... sitter och suger lite på ordet... Ne Sundsvall.... Inget bra namn på en stad, men dit ska jag. Tur jag inte ska dit för stadens skull iaf ;)
UMÄH klingar ju som så bra... alla dom där städerna, UMÄH, LULÄH, SKELLEFTÄH, PITÄH.
Men men, a man got do to what a man got to do, eller visst äre så?

Fast stadsdelen dock... Grubbe låter ju inte så jävla hippt, bättre låter dock det nya stället, Västermalm... WAY bättre om jag får säga det själv...


Saknar dig, Johanna du är den bästa. Älskar dig så otroligt mycket.
Älskling..... Nu laddar jag pusspistolen!

SHAKE ...... BAKE!
xoxo

Hemma

Då har man avklarat en vecka i Sundsvall med god mat (som vanligt ;) ) och med trevliga människor.

Tittat på lägenheten och köpt säng, och lite annat, flyttat soffa etc.
Laddat... Blir väll packa och fara ner igen till helgen?

Sen var det ju Halloween också... riktigt kul, speciellt då alla klär ut sig :P

Massa bilder kommer komma senare, men här kommer iaf några:

  

  

Några bilder, men det kommer fler senare när jag fått tag på dom.

Ikväll ska jag hänga med robban, sen måste jag prata med peter ang dator så man har en innan man far ner iaf..


SHAKE N BAKE

RSS 2.0