Sunday bloody sunday

Skönt att äntligen vara ledig 2 dagar i rad och det utnyttjades ju med massa innebandy och en del skräpmat mixat med sötsaker. Inte det nyttigaste kanske men det var jäkligt gott ändå.
Lördag är ju redan skriven om och det handlade mest om hur mycket stryk coach Persson fick i tvspel.
Söndag var det dags för match mot Vattjom och tillställningen blev mer jämnare än jag först trodde, dom hade visserligen tagit ner lite spelare från div2 laget, bland annat någon poängkung tydligen som jag inte hade nån aning om vem det var, han kan inte varit så bra dock. Eftersom jag inte tyckte att någon utmärkte sig speciellt i det laget.
Annars började Vattjom starkast men tycker att vi hade bollen mest, förde spelet och vann skotten. Vi hade underläge 1-3 men gick upp till 3-3 innan vi kunde springa ifrån och stänga matchen med 5-3, vi lirade även boxplay 8min under 2a perioden utan att släppa in ett mål vilket var bra gjort och så gjorde vi mål i powerplay.
För min del gick matchen okej, ny klubba som man inte tränat med något alls, men kunde ändå få in 2 mål så det är man ju nöjd över. Nu är det 1 match kvar som är nästa helg och det är vinnst som gäller.

Efter matchen drog jag, gullan, persson och käkade hamburgare men denna gång var det på Big Boy istället för MAX. Sedan for vi till sporthallen och kollade när Granlo mötte Järfälla, en mycket bra match och en jävligt jämn match mycket spänning. Granlo vann tillslut matchen med 19sek kvar med 6-5. Dock borde man avgjort långt tidigare då man hade flera ruggit bra lägen att göra mål men slarvat bort dom istället. Så det är kul för dom att hoppet om Superligan lever vidare.

Efter matchen blev det en sväng förbi ICA och handla lite godis sen hem och kolla på en film innan det var dags att sova. Har för övrigt fixat lite nya filmer, drama, thrillers osv. Så får se om det är något som är bra där :)

Övrigt: Persson fick en lapp på bilen då vi tydligen stod på någons parkering "Detta är en privatparkering, flytta bilen tack!" hur tänker folk som skriver lappar egentligen...? "Flytta bilen tack" det hade ju varit lättare om man var där. Man kanske inte ska skriva en lapp som att man står och pratar med personen i fråga.

Idag är det jobb på fritids igen såsom hela veckan lång, ska se om man kan klämma in någon kväll att jobba också, men det är så klurigt att ta sig till det andra jobbet när man är så långt bort. Men det löser sig nog.
Dags att göra sig klar för dagens äventyr, tur att vädret är helt okej iaf :)

Who's my bitch....

I fredags så var det jobb på fritids var ganska så lugnt, blev en hel del inne i gympahallen där vi spelade lite innebandy och fotboll. När jag sluta for jag och Amanda och handlade innan vi åkte och gjorde mat hos mig, blev fläskfile inlindad i smördeg och lite fetaost i fläskfilen, till det blev det champinjoner + purjolök och en god tzatziki och lite sallad. Man blev sjukt mätt iaf, kändes som man skulle spricka. Så vilade magarna lite innan det blev till att slå igång en film och äta lite morötter/gurka/parika och dipp, mycket gott och riktigt svälld mage fick man.

Vi såg Worlds greatest dad som inte alls var speciellt bra, rekommenderas inte!
Efter det så var man lagom trött men började se en till film, skräck, men vi orkade inte slutföra den. Dock hade den potential så måste se klart den någon gång, kan ha varit bra, kändes bra till en början iaf. Blev sova som var riktigt skönt och så vakna man vid 11 och drog sig lite innan man klev upp, fikade och så blev det att lira lite NHL11.
Vid 15 så kom Persson och plocka upp för att åka och titta på innebandy, City vs Fränsta, och efter den matchen så visar det sig att nu har vi allt i egna händer om vi ska komma före fränsta eller inte.
Efter matchen for vi till MAX och käkade, dom hade något nytt mål där för tillfället som var gott och mycket mätt blev man efter det.
Sedan for vi till mig för att ha lite tvspelskväll, blev först lite NHL där Mr Coach Persson inte hade mycket till chans ;) när han var trött på att få stryk så bytte vi till FIFA och där gick det bättre för han, blev väl typ 4 matcher som gick till straffar och en match som jag vann efter förlägning. Mr Coach Persson vann 2 matcher tror jag det var. Så resultatet av spelkvällen var väl........... Persson you just got served, big time ;).

Nu hade jag tänkt gå och sova så man känner sig taggad för match imorgon, lite nervös är man redan, lär väl bli värre senare. Måste fixa klubban också vet inte om jag ska bara byta blad eller vinkla det nya återstår att se. Mycket mål och poäng hoppas jag att de blir, och en säker seger. Ryktades om att Vattjom inte hade speciellt mycket folk, så vi får väl se hur det kommer att utspela sig. Men vi går för seger, och vi tänker göra det med största möjliga marginal!

Ha en bra fortsättning på helgen, eller en bra sista dag iaf. Måndag börjar jobbandet igen........... Det var ju skönt med ledighet så länge de vara. Puss å kram.

Är inte likheten slående?

Då har man precis klivit upp, ska ta de lite lugnt. Göra sig klar för att åka iväg och jobba fika lite och sånt först. Börjar ju inte förrän 1230 så. Jobbat och stått i borta på fritids och det har gått bra tycker jag, det är relativt roligt. Men det är väl som alla jobba ibland är det roligare och ibland är det jobbigare. Men det är ju alltid kul att testa något nytt tycker jag iaf. Igår höll vi på med lite pärlplattor och det var riktigt länge sedan må jag säga. Men det var lite kul iaf :) hade dock ont i huvudet nästan hela dagen och mådde sisådär, idag känns det iaf mycket bättre. Jag skulle egentligen jobbat igår kväll också men fick ringa och ställa in det, kanske är lika bra så man får någon ledig tid.
Amanda kom förbi när hon slutade jobba så gjorde vi lite mat, kyckling med en riktigt god mögelostsås samt potatis. Nu har jag massor med matlådor i kylen så är bara att börja käka för fullt! :D
Har annars inte hänt så speciellt mycket, träning ikväll och hoppas verkligen den blir bättre än den i tisdags. Gick inge vidare må jag säga då, sedan hoppas jag att jag får min nya klubba. Hade varit kung om den kom idag faktiskt men det är jag mycket tveksam på tyvärr.
Sedan är det en kille på fritids som tycker jag är väldigt lik Henrik Zetterberg går runt och kallar mig Zetterberg hela tiden, lite roligt. Men själv vet jag inte om likheten är slående, eller vad sägs?


I love you Philip Morris (2009)

I love you Philip Morris (2009)

IMDB: 6.7/10
Fersar: 6/10

Lite film update kanske.... Har sett två stycken filmer och den ena heter I love you Philip Morris en film med Jim Carrey och Ewan McGregor i huvudrollerna. Det är den filmen då som spelar bögar. Hade inte alls höga förväntningar på denna film trodde den skulle vara totalt värdelös, men kanske för att man gick in med dom tankarna så bar den bättre. Vissa scener var riktigt roliga medan andra var mer...... oförväntade och lite smått äckliga kanske :P hehe



Den andra filmen är ingen mindre än Remember Me med den "snygge" Robert Pattinson i huvudrollen handlar om en kille som förlorat sin bror i ett självmord och hur hans familj är splittrad och han har mycket agg mot sin fader. Och på andra sidan har vi en tjej som tappade sin mamma i ung ålder genom ett rån, och den här lilla tjejen som växer upp som spelas av Emelie de Ravin stöter ihop med Robert efter en vadslagning.
Hade inte så höga förväntningar på denna heller, men ju längre filmen gick så byggdes allt på. Och när man trodde allt hade fixat sig och blivit bättre då kommer slutet på filmen, och det är inte alls som man tror. Tragiskt, sorligt slut vilket gör filmen än bättre. 7.1/10 på IMDB och om vi snackar Fersar så tror jag att det blir en 7.5/10



Har några andra filmer som kommer att dyka upp senare..

Tacka vet jag killar...

Då är veckan igång igen och det är jobb för fulla muggar jobbar måndag-lördag sen är det match på söndag och sen jobb igen. Så fullt upp kan man säga, igår var jag och kollade efter en ny innebandyklubba då min gick av på matchen senast. Tyvärr så hade dom ju ingen inne av det jag skulle ha så får vänta till beställningen kommer i slutet på veckan. Hade ju varit skönt att få träna med den lite innan match men....
Blev bjuden på en god soppa hos Amanda igår av Sara, smakade mycket bra. Hennes egna special soppa med pumpa, morötter, lök och grejer i.
På kvällen var det träning men var inte med och simmade utan körde gym istället, ett sår på benet som gör att det kanske inte är så bra att bada precis.

Sedan blir jag ju irriterad på en sak, förra veckan ringde jag till kommunal för att gå med i a-kassan. Hon jag pratade med skulle skicka ut papper och allt, det skulle komma på torsdag/fredag men kom det något? nej.
Så var irriterad och ringde för ett tag sen, fick prata med en kille som fixade allt direkt på plats och skulle bara skicka ett papper som han sa jag skulle ha imorgon eller torsdag. Fan killar kan asså! Killar fixar ju iaf saker direkt, istället för att skjuta på det så att det glöms bort! Jäkla tjejer asså (inte alla men vissa).

Ja vad mer kan man skriva, blev ju lite öl och tvspel i lördags iaf som var mycket trevligt. Söndag blev slapp men så hade man ju såklart jobb på kvällen vilket man inte alls var sugen på. Men det är bara bita ihop och jobba... Och nu fortsätter jobbandet. Hade varit grymt skönt att vara ledig mer än 1 dag i rad..

Beat dat Beat!

Måste börja med att säga att kebabpizzan var sjukt god! Den har man verkligen gjort sig förtjänt av.
Just nu sitter jag och lyssnar på DJ Pauly D - Beat dat Beat och då kan ni ju redan förstå hur matchen gick!
Vi låg under med 6-2 och halva matchen återstod och då blev det en timeout och den gav resultat för sedan kunde vi komma igen och rycka ifrån, och när klockan ringde för sista gången så hade vi vänt underläge 6-2 till en stabil säker seger 6-11. Otroligt bra jobbat och en jävla vilja att aldrig ge upp.
För min del då, gjorde 0-1 målet efter 56sek och sedan blev det en assist i mellan akten, för att sedan göra ett mål till i tredje, i PP efter 8sek. Så dagens facit blev 2mål 1ass, 3 poäng. Än så länge har det varit 5matcher och 10 poäng (men då saknas 3assist som jag inte fått =/) fördelat på 8mål 2assist. Det negativa är ju att efter första målet så gick klubban av (inte för att jag sköt såklart, men skulle fram och täcka en passning efter tekningen och han svingade på min klubba med full kraft.), så måste ju hitta en ny klubba nu då...... Gjorde ju iofs 1 mål och 1 ass med den andra men den är ändå ingen höjdare.

Nu sitter jag mest och slappar i soffan inväntar calle sen blire lite spelkväll och lite öl. Dags att slå på lite Beat dat Beat och lira lite Fifa 11!

Victory Anthem

Idag var det jobb igen blev ute i Ljustadalen på fritids, tur man hade bra kläder med sig för det blev en lång promenad kan jag lova. Annars så var bussen dit 20min sen så blev ju såklart lite sen. Var nere och köpte nya pelotter till mina inlägg idag också (avlastning för trampdynorna under foten, pga mina benhinneproblem.), sedan införskaffades även lite öl ifall det skulle bli att man vinner den viktiga matchen mot Fränsta imorgon (men dom går nog ner i vilket fall...)
Kom hem och la mig i soffan kollade lite Robot Chicken, somnade till, innan det var dags att gå upp till Amanda för lite middag med hon och kusin Sara. Blev pasta med kött vilket var mycket gott. Sedan hade dom lite förfest, en öl och något glas vin, sådär social dricka något. Så var vi där ett gäng och lyssna på musik och snacka och sedan drog dom ner till krogen och jag hem till mig.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite DJ Pauly D - Beat dat Beat a.k.a Washington Capitals unofficial victory anthem. Tagga igång lite redan nu för imorgon, och får hoppas att efter matchen får man dra igång denna låten också! KBK's unofficial victory anthem. Blir forward imorgon och jag hoppas att det blir liknande resultat i målprotokollet som senaste matchen dock med skiljda slutsiffror. Vårat PP känns också mycket bra faktiskt, många varianter som förhoppningsvis kan skapa några mål om vi nu får chansen att spela så. Har sett bra ut i veckan så jag hoppas att vi kan ta och vinna denna oerhört viktiga match.

Nu blir det lite Fifa 11, TROR jag.... Eller så blir det bara att sova istället...... Det återstår att se.





Marabou Mango

Då ska vi se vad har skett, jag har ju jobbat 7-1630 två dagar i rad nu (ska även göra det imorgon) så man hinner ju inte göra så mycket. Igår var det iaf träning vilket var mycket roligt, men gick väl sådär. Ska tydligen få börja lite forward nu när det gick så bra senast, hoppas det fortsätter så bara.
Träningen slutar ju 2230 så man är ju hemma ganska sent och ska sedan duscha, så blir ju att försöka sova så snabbt som möjligt när man ska upp 6.
Mellan jobb och träning blev det att kolla lite serier, och slänga blicken mot disken jag hade (MASSOR!) men orkade fan inte. Mat var jag inte heller sugen på att fixa, så blev nån matlåda som legat i frysen en längre tid som inte alls smakade så bra.

Jobbet i sig går annars bara bra, känns som det är ganska så lugnt just nu och hoppas det fortsätter så. Allt flyter på bra, hade varit skönt att få vara ledig någon dag faktiskt. Få en riktig jäkla sovmorgon, det är egentligen det jag behöver. Sova ut lite.... Man KANSKE ska försöka att komma i säng lite tidigare idag.
Har iaf diskat lite när jag kom hem så nu är det ur världen, ska bara orka fixa mat också..... Får se när man orkar göra det, vet inte riktigt vad det blir heller.

Köpte för övrigt en Marabou Mango idag, riktigt god var den.... Fin fräsch smak. Rekommenderas!



The hearts day yes

Igår var det dags för match igen och för motståndet denna gång stod serie ettan Sundsvall City som inte har förlorat en enda match. Och inte skulle dom förlora denna match heller, City vann med 12-6 och det var väl aldrig riktigt match. Det som jag kan glädja mig åt är ju att jag fick spela forward denna match och det resulterade i fyra (4) mål så det var ju tråkigt att vi inte fick vinna då. Men 4 mål i en match har jag aldrig gjort, tror två var det mesta förut. Men mål är ju alltid kul att göra, fattades bara att vi skulle vinna. Spelat 4 matcher, 6mål 1ass än så länge.

Efter matchen åkte vi till Amanda käkade lite lunch och åkte hem, hon till sig å jag till mig fixade  och donade lite. Sedan så blev det att gå på Stekhuset och äta middag, jag har alltid gått förbi där och sagt att där vill jag äta så det var dags nu. Och det var gott, men det är såklart dyrt :P Inget man gör allt för ofta. Eftersom båda jobbar idag på hjärte dagen så blev det att fira den lite igår istället. Sen blev det hem till henne och ta det lugnt med lite mys och matsmältning.

Idag blir det jobb och jobb och jobb, så inte så mycket att snacka om. Läste på aftonbladet att Danny var ledsen för att folk hackar på att hans låt är ett plagiat. Tycker inte dom låter speciellt lika, skulle väl vara refrängen som påminner om varandra men annars är ju låtarna inte så lika. Kunde inte hitta Dannys låt någonstans men här är den andra iaf

Myla Vox - El Club

Stort grattis och en massa annat!

Igår var det ju världens jävla oväder, blåste ju som satan och snöade och uscha! Skulle behövt skidglasögon för att se nåt när jag var påväg till träningen. Sedan när den var slut å man skulle hem så satt det fast bilar i varje backe! Och imorse när man klev upp så kom man nästan inte ut genom dörren var så mycket snö, och så fick man hjälpa Amanda att skotta fram hennes bil. Sedan hade ju såklart låset på dörren fryst så man kunde inte låsa, men efter mycket om och men så gick det.
Åkte iväg till tandläkaren och lagade ett hål för att sedan ta mig hem igen, och nu gick ju dörren såklart inte att öppna, fick knappt in nyckeln. Tur att jag fick låna tändare av grannen så jag kunde elda låset och nyckeln lite.
Var hemma och kollade lite serier, spelade lite FIFA, tog det mest lugnt innan det var dags att åka och jobba.
Och när jag skulle låsa dörren så var det såklart omöjligt att få in nyckeln i låset, hämtade en tändare och började elda igen och efter ett tag så funkade det.
Jobbet gick bra, vi körde fast med bilen 1 gång bara :P och sedan när jag kom hem igen och skulle kliva in genom dörren så var ju såklart låset fryset igen, tur jag hade tagit med mig tändaren så var bara elda ett tag igen tills det gick vägen. Imorgon är det jobb 12:30-21:30 så blir väl att sova lite senare, tänkte kolla någon period på Colorado matchen, Foppa ska ju göra comeback så man måste ju se lite! :P

Annars har jag precis sett Cyrus en film som jag hade ganska höga förhoppningar på, som jag trodde skulle vara mycket rolig eftersom John C. Reily och Jonah Hill var med men den var inte så super rolig som jag hade trott. Handlar om en kille som har skiljt sig och är på botten och sedan träffar han en tjej på en fest som han faller för direkt och hon för honom. Det enda "problemet" är att hon har ett barn som fortfarande bor hemma och är 21 och älskar sin mamma........ Vilket gör det hela lite svårt.
Filmen har fått 6.6/10 på IMDB, men jag vet inte riktigt. Med tanke på dom förväntningarna jag hade, och eftersom jag hade tydligen fel sorts förväntningar trodde ju det skulle vara mer komedi så blir inte betyget så värst bra. Fersar...... 4/10.

I övrig notis vill jag säga GRATTIS till Patrik Karlsson (tränare KBK) och frugan till eran lilla dotter som ni har fått :) Stort Grattis, förväntar mig ändå att du är på matchen på söndag ;)
Sedan kan man lägga till att nu när barnet har kommit har jag fått 50% tjänst på fritidset så jobbar mån-fre 12:30-16:30 i fyra veckor. Sedan får vi se hur det kommer att bli.

.................

Back to reality var det verkligen, har inte mycket alls att skriva.  Jobbar mest hela tiden, denna veckan jobbar jag 6 av 7 dagar. Imorgon ska jag vara på förskolan och idag har jag jobbat hela dagen, skulle ju ringa till mamma som fyllde år man det glömde jag ju bort =/ och nu är det lite sent att ringa får göra det imorgon. Grattis iaf bästaste mamman!

Har inte s å mycket att skriva för det har inte hänt något.
Så blir väl att hoppa ner i sängen och krama på amanda, hejsvej

Back to reality

Då var man hemma igen då efter en tur upp till Ytterhogdal med god mat och trevligt sällskap.
Kom fram på fredagen och vi gjorde väl inte så speciellt mycket käka, kolla tv och sov relativt tidigt. Lördagen var det att åka till Vemdalen och åka lite bräda hela dagen lång. Det var mycket roligt, och funparken var helt okej. På väg tillbaka till Ytterhogdal så stannade vi vid voffelstugan som skulle vara helt superduper men det var okej, inte så speciellt som jag hade fått det föreställt. Sen hem och äta och trevligt sällskap på kvällen, så kollade vi alla melodifestivalen, var ändå någon bra låt som typ Swingfly som jag ringde och röstade på :) sen Danny var väl ja vad ska man säga, kan man sjunga "in the club" 27 gånger och gå vidare så kan man tycka att det inte kan vara spciellt svårt att göra en vinnande låt.
På söndagen var det ganska slö dag man var trött från dagen innan, blev att åka iväg på Dollar i Sveg och handla in lite saker. Ute och vandrat lite, packat och käkat, slöat.
Nu är man hemma och imorgon är man ledig, ska bara på ett möte med innebandyn och prata lite kontrakt. Får se hur det går, annars vet jag inte vad man ska hitta på. Sova i sin säng kommer iaf att bli skönt :D
Tack för en mycket bra helg iaf, det var trevligt och mysigt :)

soffhäng

Idag var det jobb igen och det gick ba fint, var lite trött på morgonen och ville stanna i sängen. Sedan mot slutet av passet hade jag mest ont i huvudet.
Har hämtat mitt nya tangentbord nu också så nu kan jag äntligen sudda och använda massor med knappar :D
Somnade på soffan ett tag efter maten också, känner mig ganska så slut.
Måste ta och packa till resan imorgon då vi åker iväg till fjälls.
Har inte så mycket att dela med mig av denna dag faktiskt, ska väl ta och slå igång en film och vila lite mer i soffan tror jag, de var så skönt.

Till fjälls

Idag var man ledig men det blev ändå att tvätta kläder och sen sväng ner på stan, blev nya underkläder samt ett par nya fotbollsskor som kostade 2500:- men dom var på rea så betalade 999:- så det tycker jag var ett bra pris.
Annars har jag mest spelat Fifa11 och umgåtts med Amanda, och på kvällen blev träning som gick sådär, kände mig ganska så slut. Imorgon är det jobb igen och på torsdag också.

Skulle ha jobbat i helgen också men blir att ta ledigt samt att det skulle varit innebandymatch men blir inte det heller.
Ska åka till fjällen med familjen Karlström och vara där fredag-söndag, blir vemdalen på lördag och åka lite och annars blir det vara i deras stuga i Ytterhogdal åka skoter och ha de trevligt.

Skulle vilja slipa brädan men ah vi får väll se med den saken.
Nu lite Fifa sen sova sen jobb imorgon.
Natti

RSS 2.0