Luleå go go go

Har precis suttit i ett mycket långt telefonsamtal med min kära vän innan batteriet tog slut på denne, så kan de gå. Innan dess var det innebandyträning. Gick väll okej, kände mig lite tom i huvudet å fokus på annat men ändå inte. Sen gick ju bladet på klubban av så fick låna Gabbes klubba hela träningen och de var ju inte precis nån passningsklubba :P Så gick lite trevande. Men uttagen till truppen som ska ner och spela i sthlm mot Odelberg blev jag iaf. Speltid återstår att se.. Matchtröjan som var på villovägar hade blivit feltryckt och fel storlek men det skulle vara fixat. Vad ska man hitta på nu då....... Blir väll lugnt, måste ta mig en dusch, blev sugen på godis eller nåt å en rulle. Har ju iofs glass hemma... hmmm, återstår att se.

Luleå besegrade Djurgården ikväll, mycket bra gjort. Dom ångar på i toppen av elitserien. Spelar riktigt rolig hockey nu också. Fortsätter dom såhär kan det bära långt. Har för mig att dom öppnade starkt förra säsongen också innan det gick utför. Men håller det i sig nu så jävlar kommer det bli kul att följa dom i vinter.

Imorgon ska jag till tandläkaren igen eftersom hon inte han slipa klart tanden riktigt när jag var där senast. Så ska dit vid 13:10 och fixa det. Direkt efter det ska jag ta mig upp till Sport & Funktion och hämta ut ett nytt blad till klubban. 15:30 går bussen mot sthlm, vi ska först kolla på Storvreta - Falun (tror jag det var) på fredagen sen dra till hotellet och sova. Blir sen stadig frukost på lördagen innan det är dags för match, och efter den åker vi hem. Sedan på söndagen är det jobb från 7-2130. Så det är min underhållande helg...

Kommer väll någon uppdate i slutet på helgen eller så om jag hinner med det.
NU! DUSCHEN! tjohej

1,2,3 hej å hå

Jaha vad ska man då säga.... Det har faktiskt inte hänt speciellt mycket. Jag beställde NHL11 i tisdags och fick det igår. Så gick riktigt snabbt. Och har väll spelat det som fan sedan dess, igår blev man upp till 4...
Riktigt bra spel är det, mycket roligare än förra nu när man kan sköta sitt eget lag, sälja, byta spelare. Lite mer som Manager fast man spelar matcherna själv å tjänar "pengar" för att kunna göra saker. Mycker bra!

Har försökt plugga lite också men det har ju gått sådär. Man var tvungen att ha nåt papper som läraren glömde nämna något om. Så går inte göra uppgiften =/ får göra den senare istället. Inte fått någon Etik eller Psykiatri läxa denna vecka vilket är super skönt. Sedan ska vi fylla i praktikplatserna också så vi får se var man hamnar.

Nu ska jag iväg på innebandyträning och sedan tror jag det blir lite film eller så.
Måste fan formatera om datorn också, den har börjat bli jävligt seg =/

Fortsättningen med Telia

Ett till inlägg då... En fortsättning ang Telias smarthet...

Berättade ju tidigare hur dom hade gjort bort sig med telefonen. Men att det hade löst sig å jag skulle få en faktura med allt i en summa. Kollade internetbanken i lördags och såg att fakturan hade kommit. "Skönt" tänkte jag tills jag kollade vad priset var.... 11900kr ungefär, blev riktigt irriterad då hon jag pratat med hade sagt att det skulle landa på ungefär 7000kr. Hade frågat henne flera ggr och bett hon räkna och det hade hon gjort. Så var irriterad stora delar av helgen, men hade inte tid å ringa. Så ringde imorse och skulle snacka men då var kön så jäääävla lång. SÅ hann inte prata med dom. Ringde igen när jag slutade och kom fram till en trevlig tjej.

Jag berättade om felet och jag var helt inställd på att "nu jävlar smäller det, nu ska jag skälla ut er efter noter!!".
Hon sa "häng kvar ett tag så ska jag räkna lite"
Hon räknar och kommer tillbaka och säger, "jag tror jag vet vad felet är....... Hon som la fakturan råkade ta dubbelt för telefonen"
Och då slapp jag att klaga utan det hela löste sig och jag fick ett nytt pris som var 7000 som hon hade sagt från början. Så ingen skada skedd. Allt löste sig och nu är jag glad igen :)

En helg...

Dags för en liten update om helgen och lite sådant.

Fredagen bjöd på lugn faktiskt, hemma å kolla film å bara chilla. Blev väll sushi om jag inte minns fel. Mycket trevligt.
Lördagen började med käk på Biteline med laget, pasta och köttfärssås. Ladda upp inför säsongens första match!
Jag skulle tyvärr inte vara med alls pga att jag missat lite och så, men lika bra var väll det då min tröja inte hade kommit. Så hade inte kunnat vara med i vilket fall. Vi har för övrigt fått mycket snygga nya tröjor med namn å allt på :) Känns lite proffsigt.
Matchen då, ja vad ska man säga vi spelade mot Hässelby, vi vann med 7-2 det såg mycket bra ut trots en lite trevande inledning. Men vi hade bollen i typ 95% av matchen och förde spelet. Så finns egentligen inte mycket å säga. Kvällen blev lugn eftersom jag skulle upp å jobba på söndagen.

Så söndag var jobb från 7-16 och var nog lite trött när jag skulle skriva på min löne lapp då jag först råkade skriva 6-2130 :P haha. Tog mig hem iaf och väl hemma blev det lugnt igen. Kollade lite film, lagade mat. Sedan var det dags att plugga..... Inte alls sugen, tog ett jävla tag innan jag började. Läxan skulle vara klar idag och jag började med den vid typ 22... Vid 21 åkte jag på ICA och köpte en kladdkaka, och det var ett smart drag för efter jag käkat lite av den så jävlar satt jag och plugga på bra. Hann klart med allt innan klockan blev 00:30. Så det funka fint.

Idag var det skola men missade första halvan av dagen då jag var hos tandläkaren. Tog lite sovmorgon sen for jag till tandläkaren och skulle laga en tand. Slutade med att dom lagade den tanden plus att dom tog bort en gammal lagning och gjorde en ny så blev där väldigt länge. Kom till skolan vid 13 och då var det dags att räkna matte. Gick helt okej. Pratade även med min mentor ang Geriatriken hade ju gjort omprov på den och trots det så fick jag VG på kursen var säker på att jag bara skulle få G men jag fick VG så är super nöjd med det! Sen tycker hon att det ser utmärkt ut i både Etik och Psykiatri som vi håller på med nu. Bara fortsätta kämpa så kommer detta sluta bra :)


Nu ska jag väll fixa lite mat och chilla en aning ;D




Pääjärvi nr1

Igår var det skola, räkna lite matte. Är på diagram å vinklar å sådanna saker just nu, går väldigt bra måste jag säga. Bara kämpa på, efter skolan så åkte jag hem hade tänkt att gymma men så blev det icket.
Blev lunch med Amanda sedan så började ja plugga lite på etiken som jag tycker är väldigt klurig. Eik kom förbi och lånade toaletten (han körde upp en firmabil från sthlm till umeå och behövde ett depåstopp ;P).
När jag pluggat en del och inte hunnit klart med uppgiften (gjorde en psykiatriuppgift också) så var det dags att jobba. Gick mycket bra att jobba och efter jobbet så kände jag att jag förtjänade lite chips å dipp. Handlade det och åkte hem för att kolla film, var ju äntligen ledig dagen efter och kunde sova ut.
Blev 2 filmer först kollade jag på Centurion, var en krigsfilm som utspelade sig mellan rommare och engelsmän eller vad det nu var.. Nån engelsk "tribe" nåt... Den var ganska bra iaf, väldigt mycket slakt och blod ändå. Helt klart godkänd. Sedan var det en komedi film Cop out med Bruce Willis, stundtals väldigt rolig. Hann dock inte se sista 40min då jag somnade. Varit igång sedan 7 varje dag och nu var jag ju uppe till närmare 2 så.. Men idag fick jag ju sova ut vaknade runt 1020 och kände mig ganska pigg.
Läste lite aftonbladet, såg att Pääjärvi dominerade i sin första riktiga träningsmatch med Edmonton, 3mål 1ass när dom vann med 5-2 mot tampa. Riktigt bra gjort! Hoppas han fortsätter såhär, sveriges nya superstjärna. Hoppas verkligen att det går bra för honom då ser det bra ut för sveriges landslag :)
Efter en stunds surfande och konstaterande att många bra serier har börjat igen så blev det att åka på gymmet med Adam. Köra lite rygg och sedan basta, nu är det mat som står på meyn. Och ikväll blir det käka sushi med Amanda.
Vill även tacka henne för den otroligt sköna och välbehövliga massagen jag fick i onsdags! Tackar du.

Peace!

SD - fortsättning

Suttit och läst lite på aftonbladet, snackat med klasskamrater i skolan och sett inlägg och kommentarer på facebook. Så jag kände att jag var "tvungen" att skriva lite om SD igen här på bloggen...


Personligen tycker jag man ska ta hand om dom invandrare man har först.
Ge dom en trygghet, KUNNA erbjuda jobb, lära sig svenska, boende osv för
att kunna leva. Kan man inte erbjuda detta så tycker jag inte man ska
ta in personerna. Just därför borde man skärpa invandringen. Få ordning
på det vi har först, och sen när ...vi har det så kan vi börja ta in fler
folk igen.


Ken Ring som även han är invandrare har sagt att han tycker att man ska ta hand om dom man har först för att sedan ta in invandrare igen när man fått ordning på den nuvarande invandringen. Sedan läste jag på aftonbladet om en partimedlem (tjej) som uttalat sig så idiotiskt. Hon skrev nåt med att skjuta invandrare mellan ögonen å posta iväg dom. Samma sak med den där partimedlem (kille) som sa att man skulle skicka hem 90% av alla invandrare från sverige. Detta är ju deras EGNA åsikter, det ingår inte i partiets politik. Och det är ju förståeligt om folk kallar dom rasister när sådanna uttalanden dyker upp. Men själva partiet har ju inte dom här åsikterna. Det är ju bara idiotiskt som partimedlem om man uttalar sig såhär. Och så vill man att svenska folket ska ta dom seriöst. Dom skadar bara sitt eget parti med dessa uttalanden.

Sedan läste jag en till sak på aftonbladet och det var ang Gnosjö kommun som har väldigt mycket invandrare fick över 8% av rösterna. Och där säger man att man behöver invandrarna för att Kommunen ska kunna fungera. Och invandrare behövs men man måste ju kunna ta hand om dom. Sen skriver dom längre ner i artikeln dom vill inte ta in 5st invandrare då försöker aftonbladet vinkla det hela till rasism. Men varför ska man ta in invandrare om man inte kan ta hand om dom? Då är det ju bra att dom säger nej, det måste väll vara bättre att vara ärliga och säga "nej vi har inte råd" än att ta in dom och så får dom inte tillgång till boende, arbete, lära sig svenska dom kan inte leva. Då anser jag att det är bättre att tacka nej. Och med det så vill jag säga att ALLA som nu röstat på SD är inte rasister, men jag förstår ändå på ett sätt att folk säger det om man tänker på det som vissa partimedlemar sagt.

Det tragiska är bara att nu när jag kommer med dessa åsikter, är svensk, bor i sverige, då är man rasist uppenbarligen. Och det kan jag verkligen inte förstå hur man kan komma fram till. Jag tycker bara att man ska ta hand om dom man har först innan man börjar ta in fler så man får någon struktur på det hela med invandringen.

Den nakna kocken

Den nakna kocken är i farten... Fick ett recept av en vårdtagare förut om köttfärslimpa. Så tog fram köttfärs tinade den och tänkte göra de hon sa.
Först tar man köttfärsen sedan så har man införskaffat en påse Fransk löksoppa från blåband. Man häller ner påsens innehåll i en bunke med köttfärsen sedan tar man i lite vatten. Det var inte smart å göra som jag gjorde först.... Tog lite för mycket vatten så var tvungen å förstöka sila bort vattnet mellan händerna. Haha men de är kul å kladda.
Och det var egentligen bara det man behövde enligt henne, man skulle ha nån ungspåse eller va hon snacka om att lägga allt i så den höll formen sen in i ugnen.
Men jag hade ju ingen påse, så behövde min form att lägga det i.... Doch är den ju lite lös och skulle inte hålla ihop. Så då blev det att blanda i 2 ägg, sedan blanda lite mjölk och ströbröd låta de stå så det blir tjockt och hälla i det. Toppa med lite salt och svartpeppar. Blanda allt, låt de sippra mellan fingrarna, kladda på som fan!
Sedan i med lite smör i formen, lägga i allt från bunken å forma det till en kind of limpa eller vad det nu liknade för mig... Det återstår att se hur det kommer bli, och än mer hur det kommer smaka.
Det kommer bli intressant, har aldrig gjort detta förut så detta blir lite kul :D
Vill även tacka Lina som var till hjälp.


Och här har vi resultatet:



.


Vissa saker roar..

Har upptäkt att att om man har tråkigt så är det bara skriva lite om SD för det sätter fart på allt. Och då har man något att göra ett tag. Sedan belv det ju besöksrekord när man skrivit ett inlägg om SD. Man kanske ska byta inriktining skriva om politik eller om något annat som berör folk. Och sluta skriva om sig själv..... Eller, nja det är så tråkigt att göra sånt så vi fortsätter på det inslagna. Politik är ju riktigt tråkigt i vanliga fall, blev intressant nu när ett nytt parti med andra åsikter kom in, åsikter som inget annat parti vågar ta upp. Ett parti som rör om lite i det annars så "snälla" sverige. Men är inte alls insatt och finner inte politik i sig roligt. Kan säga att jag inte läste något allls inför valet. Grjode några undersökningar och sedan blev det att rösta på det partiet som jag kom närmast. Dock tycker jag dom där undersökningarna är lite missvisande ibland, man får ju olika partier på olika undersökningar. Men man röstade ju iaf.. Så då får man ju tycka lite, å klaga lite, å skriva lite också :p

Igår var det möte med innebandyn snacka lite om lagsammanhålling och diverse saker. Var lärorikt och intressant. Sedan gick vi på biteline för att käka lite samt kolla på innebandy. Efter det blev det att gå hem och plugga lite... Var ju prov idag i Geriatrik, och detta provet kändes enklare än förra. Var bättre riktlinjer på detta prov än det förra. Så får väll se hur de gick, kändes bra.. Och det är ingen bra känsla på ett prov för då brukar de ha gått dåligt. När man känner att det gått dåligt så brukar de ha gått bra.
Efter det blev det att sitta kvar på skolan och plugga lite på psykiatrin, man jobbar faktiskt bra när man är där och kör sitt race. Borde väll egentligen sitta där oftare men det orkar man ju inte. När man sitter hemma gör man bra massa annat skit.

Kom precis hem och ska väll äta något, känner mig riktigt hungrig. Sedan kanske det blir en sväng till gymmet och efter det är det innebandyträning. Ikväll blir det bäll lugnt, måste göra lite läxor å skit kanske om man orkar göra det. Sedan imorgon är det psykiatri som gäller.

Till helgen är det även seriepremiär mot Hässelby hemma, ser fram emot ett jävla drag och 3 viktiga poäng.

Nu blire fixa käk å kanske diska lite

Rasism - SD...

Idag var det skola och såklart blev det en hel del snack om valet.
Och jag fattar inte vad det är som är så rasistiskt med att rösta på SD, det är ju inte så att SD vill slänga ut alla invandrare som är här och förbjuda invandring. Det är ju flera invandrare med i partiet och flera invandrare som röstat på SD också...

SD vill bara att man ska skärpa invandringen, just nu tar vi in väldigt många invandrare. Men personligen tycker jag att om vi tar in folk så måste man väll kunna erbjuda dom något som jobb, boende och ett värdigt sätt att leva. Ett värdigt sätt är inte att sitta inne få pengar från ex soc och inte vilja lära sig svenska (Nu vet jag att alla inte är så utan det finns invandrare som verkligen vill). Kommer man in till ett land ska man väll också uppskatta det och visa att man vill stanna kvar genom att vara med och vilja lära.
Som det är just nu så tar vi in många invandrare utan att kunna erbjuda detta. SD säger inte att dom vill stänga av invandringen, invandringen behövs. Invandring skapar jobb.
Men som sagt så måste man ju kunna erbjuda en trygghet.

Varför ska sverige gå under för att SD är med? Norge har ett sådant parti, Finland, Danmark.... Alla dom har striktare invandringspolitik... Har dom gått under? nej verkligen inte, alla dom länderna har bra mycket bättre BNP än sverige.

Tar man in ett överskott av invandrare så blir det ju svårare att få jobb. Det är väll bättre att satsa på dom som är här i första hand så dom kommer ut i arbetsliv och att dom får boende. Sen när man löst allt sånt ja då kan man börja ta in folk igen. Det är ju självklart att invandring ska finnas!
Men jag stör mig sjukt mycket på alla som slänger ut sig ordet rasist hela tiden.... Det är många som säger att man borde gräva bort skåne från sverige för dom röstar på SD. Är inte det rasistiskt då?
Har man som parti fårr 5.7% så visar det väll på att frågan uppenbarligen är en viktig fråga men som inget annat parti vågar ta upp. Varför inte lyssna på vad dom har att säga iaf?

Det är ju inte så att SD vill slänga ut alla som är här som vissa verkar tro.
Vet inte vad mer man ska skriva men personligen förstår jag inte varför man säger att folk som röstat på SD är rasister (klart det finns rasister som har röstat på dom) men man ska väll inte dra alla över en kam.
När USA säger nej tack till att ta in någon invandrare så är det ingen som bryr sig men så fort en svensk yttrar sig om det så är man rasist. Finner det bara så lustigt och det var därför jag var tvungen att skriva detta inlägg.
Jag förstår på sätt och vis dom som röstar på SD, min röst gick till ett parti jag håller hemligt.


Ombyte förnöjer.....?

Det finns ett tillfälle då politik är roligt. Det är när partier som SD kommer in och rör om i grytan. Folk går bananas på facebook, tv, media över lag. Det är så roligt å läsa hur bittra å sura å irriterade alla är.
Svenska folket är lite roliga, när det är strax innan val och strax efter val ja då passar man på att klaga och leva rövare som satan. Men däremellan så är det tyst som natten förutom dom som är väldigt insatta inom politiken. Lite kul hur det där fungerar. Kommer bli intressant att se vad som sker med Sverige nu, förhoppningsvis händer iaf nånting..... Bra med nåt nytt som rör om lite i politiken, man har ju fan inte märkt av nåt av politiken på flera år. Iaf inte jag har inte berörts av valen som gjorts. Får väll se om det ändras nu.

Man ska väll ta och sova så man orkar med skolan imorgon. Har en känsla av att det kommer pratas en del politik.

Dags att rycka upp sig

Igår var det träningsmatch mot Jemtland vi lyckades vinna med uddamålet efter en mycket tråkig och dålig match. Såg inte alls bra ut från våran del. Efter det så blev det att åka hem och bara slappa, käka lite godis och kolla på serier. Sedan sova, testade en ny app till mobilen som heter "Sleep Cycle" man sätter på appen och lägger telefonen i sängen och så ska man ställa in ett larm på en tid och då ska man bli väckt inom 30min innan larmet.
Man lägger telefonen i sängen och sedan känner den av när man rör sig och sånt och registrerar det.
När man sen vaknar kan man se hur länge man sovigt och om man var i djup sömn, dröm stadiet och så vidare. Vet inte om det funkade eller inte. Man ska bli piggare om det funkar, men vet inte riktigt om det funkade. Får testa inatt igen och se, men verkar bra iaf :P

Idag var det match igen mot Thorengruppen och det gick ju inte alls speciellt bra förlust med siffror som inte är bra. Hela spelet var dåligt, försvaret var katastrof stundtals. Vi skjuter på tog för lite skott på mål. Passningarna gick inte som dom skulle och det var mycket som var fel. Det är nu 1 vecka kvar till serien drar igång och då är det bäst att detta är fixat och att allt ser bra ut. Vi kan så mycket bättre!

Ikväll blir det bäll lugnt, måste plugga... Gjorde precis klart Etik läxan som var jävligt dryg och svår. Så skönt att den är klar. Ska käka nu sen måste jag göra klart Psykiatrin också. Sen blir det väll kanske en film eller så att titta på.

Tjohej

You go (girl) bro!

Det är ju för jävligt..... Brorsan kommer väll ta körkort före mig ;p. Men det gör han rätt i, onödigt och vänta. Man har fan mer tid än man tror när man går gymnasiet. Vet inte hur jag ska kunna få in det just nu. Känns som en omöjlighet. Man har över 100% skola, går ju ett program (omvårdnad) och utöver det så läser jag matte. Sedan har vi läxor varje vecka samt prov då och då. Sedan träningar 5 ggr i veckan. Sen har man jobb att gå till som är relativt hög prio på eftersom man vill ha pengar. Och så vill man ju ha lite fritid där man kan hinna umgås med nån eller bara vara sig själv å slappa. Så vet fan inte hur jag ska kunna få in det där med körkort nu när det är så mycket, känner mig inte taggad på att behöva plugga ännu mer saker, men är ändå sugen på körkort.
Men just nu är det inte lätt att klämma in......

Men kör på brorsan! Sluta inte nu när du väl börjat det är de inte värt, nu äre bara köra hela vägen. Sen kan du ta bilen å komma ner å hälsa på ;)

Good Luck bro!

ta sig i kragen

Igår var det faktiskt onsdag och då var det skola. Psykiatri hela dagen, var intressant pratade om läkemedel och gick igenom lite lagar. Sedan när jag kom hem blev det att käka och sen åka på Helex och träna lite snabbt innan det var dags för innebandy. Träningen gick relativt bra typ, sen åkte jag hem och så var det kolla lite TV å ta de lugnt. Sova för att orka kliva upp idag och dra till skolan igen för att plugga matte.
Går ganska bra med matten, så hoppas att man klarar allt som ska klaras så man slipper skiten.
Vid 12 åkte vi in till stan så käkade jag å Robert sushi och sen vandra runt lite.
Kom hem för ett litet tag sen och ska väll bara slappa, måste plugga lite också... Varit lite dålig på det på sistone, måste skärpa mig. Har Psykiatri och Etik att skriva om så får ta å göra det. Sen är det prov på måndag också så man måste plugga lite till det också.
Men ikväll jobbar jag 16-2130 så tänkte försöka hinna lite innan det.

Bäst å sätta igång.... strax iaf ;P hejhej

Den är funnen!

Idag har det varit ganska lugnt. Var på stan med Lina och Rubiela gick runt lite samt fikade. Träffade även Jens och Angelica för första gången på väldigt länge. Var riktigt trevligt att catcha upp lite. Dags att vi börjar höras av lite mer nu när dom ska flytta hit. Så får vi styra upp lite, såg även lill flickan och riktigt söt var hon :)
Var iväg och förtidsröstade också så det blir gjort. Sen gick jag hem och fixade lite mat för att sedan åka å träna, har lite ont i knät. Imorgon är det psykiatri och jag måste göra klart läxan.... Har en fråga kvar som jag inte orkat göra, får ta och göra den imorgon.

När jag packade ut väskan jag hade med mig på min resa så längst in i den mörka väskan så hittade jag något... Jag skrev om min kära tröja som var borta förut, hitta den ingenstans. Det var den jag fann, den var där i väskan. Måste ha missat den någon gång när jag packat upp, den är ju svart så smälter som in i väskan ju sen är det ju inte så att man vänder väskan upp å ned för att packa ut den. Men den är iaf funnen :D yay! Måste även ta och rensa bort lite tshirts märkte jag nu.... När dom där nya kom så har jag ju fan en hel del....... :P


Nya shirts!

Nu har äntligen mina nya t-shirts från USA kommit. Gick snabbare än vad jag trodde, gick nog snabbare än dom trodde också för dom hade skrivit att det skulle komma den 15/9, men kom innan så det är ju bara bra. Tummen upp (Y).

Lite bilder då:


Så nu har man några nya t-shirts, behöver kanske inte några på ett tag nu då. Får slänga iväg dom man aldrig använder och dom som blivit förstörda. Synd bara att det är dom man gillar som är förstörda/missfärgade. Men men man kan ju inte ha samma hela tiden så lite nytt behövs :D

Home again.

Sådär då har man varit iväg lite från verkligheten och slappnat av lite. Tänka på annat och mått bra. Trevligt sällskap och en bra tid. Nu är man hemma igen och det är dags att ladda om och köra på igen.
Skola måndag, onsdag, torsdag. Sen träning måndag - torsdag har även träningsmatch till helgen också 2st har jag för mig. Sen är det väll lite läxor och så utöver detta. Och så ska man försöka hitta på något att göra, skulle behöva städa å tvätta kläder också, så ska man väll kanske hinna med gymmet. Så nu är det fullt upp, fullt upp.

Imorgon (idag) så är det först redovisning av läxan vi haft i Etik och livsfrågor. Man ska argumentera och diskutera en massa. Sedan så är det väll prov på det som inte gick så bra senast. Får se om det går bättre nu, har pluggat lite mer men inte mycket ändå. Ska läsa lite imorgon också. Sedan så är det första Matte lektionen efter lunch och efter man slutat blir det hem å käka och sedan kaaanske hinna med gymmet innan träningen.

Nu ska jag nog ta och dejta sängen ett slag. Natti!

lalala

Öhm, har fan inte hänt så mycket.... Pluggat lite, etik och livsfrågor. Massa argumentera och disskutera.
Sen har jag tränat och käkade lite precis. Nu blir de skola imorgon och lite jobb sen Gävle.

Äntligen!!

Idag var det skola igen ny kurs, etik och livsfrågor. Får se hur det kommer gå, vid 16 ska jag till skolan för nå info ang Matte kursen. Var på bioka å kollade om mattsbok också så ska väll beställa en sån.

Men det jag såg fram mest emot hela dagen var att få ta mig till Statoil för att hämta mitt paket! Och det hade kommit, äntligen en ny telefon! Nu har min Iphone 3G 16GB gjort sitt och får lämna plats åt den nya Iphone 4 32GB, men en sak hann min gamla goda telefon göra innan den går in pension. Den tog några sista välvalda bilder att dela med sig av:





Det första jag märkte när jag tog tag i den nya telefonen var greppet. Den gamla är ju mycket skönare att hålla i, rundade kanter. Iphone 4 har en mel stelare form, kantig som... Inte runda sköna kanter. Men man vänjer väll sig. Måste ner till stan å köpa nå skydd åt den så den inte går sönder också :D

Nu ska jag sätta mig å spara allt från den gamla telefonen, bilder, kontakter, noteringar osv å föra över det till den andra. Så har det jag gör iaf, tänkte ju hinna med gymmet får se om det blir så.

Pengar flyger runt som dom ska....

Igår var det match mot svenska mästarna Storvreta, började lite dåligt då vi låg under med 5-1 eller nåt sånt efter inte allt för mycket spelat. Det var nog många som trodde det skulle rinna iväg. Men vi kämpade oss in och tillbaka i matchen som tillslut slutade 12-10 till Storvreta. Så det var en mycket bra spelad match. Kul för publiken att de blev lite mål :P Efter matchen var jag sugen på att dra ut men skulle ju jobba dagen efter så det var ju svårt. Blev sitta hemma å tråka istället. Såg på film och käka lite morötter å dipp istället. Men hade fan tråkigt. Blev sent i säng också sen upp tidigt.

Jobbade inne i centrum, gick ba fint att jobba. Känner mig riktigt trött nu bara. Har funderat på att åka och gymma men jag vet fan inte. Blev även antagen till Matte B och första lektionen är imorgon, men har ingen bok och en sån måste jag införskaffa också. Sen imorgon ska jag hämta ut min telefon också! Så som jag längtat... Beställde även 8st t-shirts från USA precis. Får se när dom kommer :)

Carly Baker

Carly Baker int ful......


Var är den...!?

Var fan har jag min svarta Diesel T-shirt =/.. Den är svart och ganska tunn, det är mycket text/kludd/kladd på framsidan. Färger som gult, typ rosa aktigt. Men kan fan inte hitta den, me want it back!
Man kan tro att tröjan är ut och in för på insidan är färgerna starkare.

Vet inte var jag kan ha lagt den heller, eller om jag glömt den hos någon.

Telia eller Felia

Imorse gick jag in på postens hemsida för att kolla var mitt paket var. 07:07 Ånge, Sorterad.
YES, tänker jag då borde ju paketat skickas typ 12 å fara här så man kan hämta det efter 16. Men Ånge är ju Ånge också. Men sedan kolla jag posten och såg att jag hade fått brev från posten där det var med en avi, där stod det att jag kunde hämta ut paketet efter 16! Fan va nice, gick dit vid 18 för att hämta ut. Kassörskan skannar in och säger att "nej det har inte kommit", "det kommer att komma på måndag....."
Jaha, det sög ju! Jävla piss...... Leeeess... Ånge postterminal är ju helt jävla värdelös. Det tar typ 1 timme eller nåt till Ånge härifrån, går ju snabbare att åka dit och hämta sina paket än att vänta på att det ska komma hit.

Sedan så kollade jag avin och där stod det jag skulle betala 1100kr för att hämta telefonen. Konstigt tänker jag eftersom jag skulle betala allt på samma gång. Ringer till telia å får prata med någon sthlmare tjej. Jag frågar varför det är såhär, kan jag ändra så jag betalar hela telefonen direkt? Jag får ett "Nej" samt att hon säger "jag har pratat med en kollega också som säger samma sak, en manlig" (som att det skulle va viktigt för mig att det var en manlig :o) som svar och hon säger att jag måste skicka tillbaka telefonen och vänta så att min beställning blir avbeställd. Sedan beställa en ny telefon och vänta lika länge som nu. Det innebär att det kommer ta 2 månader innan en ny telefon kommer. Så antingen kunde jag göra så eller avbetala den på 24 månader. Och fan inte orkar jag vänta 2 månader på en ny =/
La på och var små sur, sen sa robban att jag skulle ringa å snacka med nån chef.

Ringde upp igen fick prata med en norrlänning sa att jag ville prata med en chef, så sa hon att hon kanske kunde hjälpa mig ändå. Visst vi testar väll men din kollega kunde då inte. Berättade allt från början, sen säger hon "jo du kan få en slutfaktura så du betalar av både mobilen och hela bindningstiden på abonnemanget". Varför säger inte den första detta för, den första säger att det absolut iinte går att göra nåt... Det hela slutar med att jag kommer betala ca 1200 kr mindre än om jag hade gjort som jag velat från början. Så det var ju en bonus, för om man avbetalar så får man tydligen någon rabatt. Så nu är jag nöjd :) Inte bunden heller så det är fint. Får en fet faktura till nästa månad bara, men hade ju pengar för att betala hela så inte fan orkar jag avbetala då.

Dagens Ris och Ros
Ris:
Killen på support som jag beställde telefonen av som gjorde allt jävla fel! Samt den där jävla sthlmaren som vägrade låta mig betala telefonen!!!
Ros: Norrlänska tjejen som hjälpte mig och var väldigt trevlig.

Norrlänningar > Sthlmare 1-0


Nu blir det bara vänta till måndag och sedan pilla på telefonen :D Måste skicka alla kontakter till mailen också och spara massa saker.


OBS! Versionen av berättelsen är förkortad för orka inte skriva allt...

ikoiko

Igår var det fullt upp hela dagen, började med skola och prov som inte alls gick bra. Sedan hann man knappt hem käkade och for på innebandy. Träningen gick sådär. Efter den så åkte jag på Helex med Adam och körde lite bröst/rygg. Och sedan hem för att kolla lite film å bara slappa. Idag vet jag inte vad som sker, vet att jag jobbar ikväll iaf. Funderar på att dra på gymmet men vet fan inte.... Kanske vilar idag å tar det imorgon istället. Känner träningsvärk på flera ställen iaf, skönt de :D

Fick ett SMS imorse också från Telia där de stod: "Din order har lämnat Telias lager........" hoppas det går snabbt. Hoppas på imorgon! Då blir det NY telefon! ;D

slitet

Idag var det då prov... Gick helt åt helvete, inte alls bra. Inte ens nära bra. Kände mig bara förvirrad på alla ord och allt blev bara fel. Så blir väll omprov när det nu blir. Fick även veta att jag blivit antagen på Matte B nu också. Känner mig bara less på skolan å att allt är så drygt.. Skola, Jobba, Träna.. om och om och om och om igen. Slitet =/

RSS 2.0