Halloween

Det var igår de och det blev fixa till sig lite, linserna var det knepigaste tog 20min totalt ungefär att få in. Sedan kom Rubiela och plockade upp mig så for vi å köpte pizza sen hem till henne. Och det kliade å var obehagligt i ögat och hade haft så kanske 2 timmar, det visade sig att jag hade linsen åt fel håll! Inte så bra haha, men bytte håll å det blev mycket bättre. Blev en hel del folk på förfesten 14 kanske de va? Alla utklädda och skit skoj vare!
Sedan blev det ner på Memento vi kom dit strax efter 23 och det var bara 30+ där när vi kom och bara vi som var utklädda, taggen försvann lite.. Men det stoppade inte oss, den kom snabbt upp igen då det blev karaoke och dans! Sedan kom folket, och fan va folk de kom... Tillslut var det packat till max och 90% var väll utklädda så det var riktigt roligt! Lite jobbigt för ögonen dock när man aldrig haft linser förr, å masken var precis vid ögonfransarna sedan all rök å skit luft som är där inne på det.. Så blev ju en och annan tår från ögat så sminket började rinna lite :P
När jag kom hem sen så var det ett jävla jobb att få ut linserna, gick verkligen inte.. Efter många svordommar och ögonen blev röda på riktigt så fick jag ut dom. Men kvällen var riktigt kul! Bra Halloween!

Här är en bild, men fler kommer senare när jag fått dom :P

Från när vi kör karaoke (sommartider), Från vänster; Marcus, Jag, Jonas


liiiiinser

Precis mekat med linserna som jag ska ha på mig, fan vilket jobb.... Visst man vänjer ju sig men shit asså. Gick bra till sist men känns som jag måste ta ut ena för den vill inte riktigt följa med ögat :/
Nu äre dags för kläder sen lite ansiktsmålning på det, en öl kanske skulle va nåt :p


klippning

13:37 är klockan då jag börjar skriva detta så denna dag lär väll bli bra då ;)
Varit ute och vandrat lite och så var jag å lämna min geriatrikbok till Kristina sedan gick jag och kollade om min frisör Fredrik hade någon tid att klippa mig och det hade han. Så fixade en tid 13:00 och sedan gick jag hem och käkade och kollade på Jalla Jalla. Sedan var det då dags för klippning, ville behålla längden så det blev bara att toppa lite och så tunna ut det såklart. Sedan klippte han mycket i nacken eftersom jag tyckte det var så jäkla långt där, så nu har man en frisyr igen lite snyggare lite sexigare. Mitt hår växer ju som jag vet inte vad, senast jag var där var 6 veckor sedan ungefär och då klippte vi väldigt mycket och redan har det vuxit ut som fan. Jävla dyrt för mig att klippa mig asså, man får snart börja raka skallen igen då vare ju iaf billigt. Men han var schysst och slängde med lite vax till mig så det var ju kanon :)
Nu sitter jag bara å väntar på att åka och jobba, 15-2130, och efter det blir det väll bara lugnt och imorgon är det jobb igen 1530-2130. Sedan har vi innebandy träning på lördag 830-10 tror jag det var. Måste ju fan testa å se om jag får på mig linserna också, annars vare ju ett dåligt köp.

Nu blire lite chilledill, tja tja

Snörlvel

Sitter här och snuvar å snuvar å hostar lite, känns som jag blivit förkyld.... Idag var det skola men var inte alls taggad på att gå. Men tog mig i kragen och vandrade dit. Det var halvjobbig dag men som tur var så var det mycket grupparbete så uppgifterna som kändes jobbiga innan man skulle till skolan blev mycket behagligare. Hade jag stannat hemma hade man fått göra dom själv så det var ju bra man gick. Så kollade vi på nån film också som inte var så bra, bara nån kort 20min film ang bemötande av utlänsk person inom vården å sånt. Sedan ner på stan och käka sushi och sen blev det inhandla lite mat och frukost etc. Blev ingen träning eftersom man mår såhär med snuva å hosta å lite halsont, och imorgon missar man också träningen då det är jobb =/ It sucks!

Igår var det iaf match mot topptippade Uppsala, bra match dock lite seg andra period men, ledning med 5-0 efter första och matchen kändes klar i slutet av 2a så ökade vi på till 6-0. Sedan var det bara vänta tills matchen var slut och den slutade 7-3 till oss, riktigt bra jobbat. Nu är det match i helgen igen på söndag, men den blir det inte å va med på eftersom man inte, snyter mig, kunnat träna.

Nu ska jag fortsätta spela lite NHL11 och sen får vi se vad som sker.... Nästa vecka är det ingen skola heller då det är någon studiedag för lärarna så lite ledighet men läxor har vi ju iofs :P

Tjarå

Tjarå Robban, cu on the other side!

Låg i sänge och drog mig lite så fick jag ett samtal från Robin som skulle säga hejdå eftersom att planet ner till AUS började närma sig avgång. Så "snart" är han där nere och roar sig i värmen. Riktigt nice, kul! Sen får vi se hur de blir när han kommer hem om det blir "ovanför olles" eller om det blir Oslo rent av kanske. Hade varit jävligt kul vilket som, men Oslo lockar lite mer dock faktiskt. Spara lite pengar till de kanske, vi får se hur allt spelar ut.
Men du får ha en så jävla bra tid där nere, du kmr va saknad. Se till att komma in på FB eller internet öht! Och bilder vill vi alla ha, så mycket bilder ska upp ofta!

Kan läsa mer om resan och så >HÄR<

Hejdå Robban och hoppas du får det jävligt kul!




Saving Abel - The sex is good

Song in the bottom

[Verse 1]
You know all my deepest secrets
I think you know
You know to keep 'em
But I wonder if you know
I hate sleeping alone

So come and tell me what my kiss tastes like
Don't wanna miss it
So turn off the lights
But I wonder if you know
I hate sleeping alone

[Chorus]
I have to fake it
I leave if I could
I'm not in love
But the sex is good
You can't mistake it
Because it's understood
I'm not in love
But the sex is good (yeahhh, mhm!)

You got to know
Know my weakness
You always touch
In all the right places
We don't get along that well
Not much for talk
But you're hot as hell

[Chorus]
I have to fake it
I leave if I could
I'm not in love
But the sex is good
You can't mistake it
Because it's understood
I'm not in love
But the sex is good (yeahhh mhm! yeahhh mhm!)

[Verse 2]
It's not like
I wanna stick around
It's just tonight
I'm gonna lay you down (yeahhh)

So now you know
What my kiss tastes like
So in the morning
I say goodbye
But I wonder
If you know
I hate sleeping alone

[Chorus]
I have to fake it
I leave if I could
I'm not in love
But the sex is good
You can't mistake it
Because it's understood
I'm not in love
But the sex is good

I have to fake it
I leave if I could
I'm not in love
But the sex is good
You can't mistake it
Because it's understood
I'm not in love
But the sex is good (yeahhh mhm! yeahhh mhm!)



Kör i vind.

Blev sova ut lite idag som var ganska skönt, men skulle vilja ligga kvar längre. Hade skola på eftermiddagen plugga lite matte och så. Sedan for jag ner på stan för nu skulle jag hitta ett par handskar, och orkade inte leta så mycket så gick på MQ och valde bland det dom hade där. Så nu har jag handskar men ska väll köpa ett par andra handskar också som passar bättre till min andra jacka. Gick även in på Skämtsaker & Barnvagnar eller va den nu heter för att kolla på saker till Halloween. Blev lite färg en hatt och linser resten har jag ju redan så ;) mantel, handskar, mask. Frågan är ju bara om man kommer få in linserna det är ju nästa utmaning haha :P Kanske smart att testa innan så man ser om det går eller inte. Skulle hem å göra mat men det kändes för jobbigt så gick till Sibylla och köpte en kebabtallrik och sen hem å käka. Så nu sitter jag å väntar på att åka till träningen, ska dock inte vara med då jag känner mig lite krasslig å ont i halsen. Och efter träningen så ska jag väll hitta på något med Hampus tror jag, men det återstår att se :)


Ompa Lompa

Tråkig dag alltså.... Legat i soffan å bara degat, kollat båda Harold och Kumar filmerna käkat lite chirre å dirre. Haft riktigt tråkigt. Och inte går tiden snabbt när man har tråkigt heller, what to do?
MAT! det är iaf något jag ska sätta igång och göra, sen får vi se va som sker ;)


,,|,,


Skräddaren säger NEJ

Du blir arg för att jag inte slår tillbaka? För att jag inte vill slåss, för jag finner det omoget och jävligt onödigt. Du tror att om det skulle bli nåt så äre OM dig vi slåss. Det skulle aldrig hända, finns inte en chans att jag skulle slåss FÖR dig. Jag får hellre stryk än att ge tillbaka så du ska tro det är dig man slåss om. Nej, nej lilla du.
Vill inte ha något mer med er att göra och ni vill inte ha något med mig att göra så varför inte bara lämna varandra ifred och sluta följa efter vore ju en klok ide. Jag orkar verkligen inte mer, känns bara onödigt. Men ska ni fortsätta så är det upp till er, nu vet ni var ja står och det är redan glömt allt som har med allt att göra. Man lever bara en gång fan ha kul istället.....


Människor är en lustig art...

Igår skulle ju bli en bra kväll, blev ju det på sitt sätt men ah kunde varit bättre. Blev först tvspel hos Jonas sen bestämde vi oss för att dra ut sådär spontant. Träffade Hampus ute riktigt kul länge sedan vi sågs. Sedan stötte man ihop med en uppenbarligen långsynt människa som inte verkar veta hur man släpper saker. Så fick ta emot något slag mot ansiktet.
Visste att det fanns falska människor men detta är fan sjukt, säger en sak till mig å en helt annan sak till nästa. Men men så kan det gå, första gången det händer. Hade ju förstått saken om jag gjort något dock men nu var man bara helt förvirrad istället, lite öm i käken idag men det går väll över. Nu blire duuuuuusch!

ps. ids inte skriva allt för mycket i detalj för då blire så jävla mycket text och vill inte hänga ut någon med namn här heller så jag anser det onödigt. Men om den personen skulle läsa bloggen nu ändå så skulle väll denne vara väldigt långsynt och ta illa vid av detta också. Vilket jag inte kan förstå,
LET IT GO, det var fan 1 år sedan..... Just let it go.


Träffade för övrigt Erika på Memento alltså hon från Kungar av Tylesand, hon som jag avskyr. Fick mig ett riktigt snack med henne där vi kunde reda ut en del saker :P Så nu avskyr jag inte henne lika mycket. Hon sa att dom vinklade allt vilket man kan förstå. Men men, det var en bra pratstund iaf.

elakt eller?

sitter och använder mitt trådlösa tgb eller festbordet kanske man ska kalla det. man kan inte sudda om man skriver fel man kan inte göra stora bokstäver det är värdelöst. det går väll så om man spiller pådet. håller på att tvätta kläder så klicka min väg runt på youtube och fann ett klipp som var väldigt roligt men också väldigt elakt mot barnen.



Fan dom där ungarna kommer ju ha men för livvet... Inte ok att göra så men kan inte låta bli att skratta när ungen kastar vapnet på zombien och springer iväg. sen när han säger till "reportern" .. "du gööör ju inget!!!!" hahahah. men zombien är ju iaf snäll som lämnar ett brev innan han ska komma så man är berädd på det. men dom där ungarna kommer ju va livrädda framöver känns det som.

Dagens äckel

Eller inte dagens, veckans, eller ne årets.... Eller fan hela livets äckel måste de va !
Tänk va man kan hitta när man klickar runt alltså.... :o blir ju rädd vilka saker som får finnas på nätet.

http://bezie.blogg.se/

Ledsen grabben men lägger man upp ett sådant klipp så äre fan inte bra alltså... Ne fy fan...
Hoppas, hoppas, hoppas att han inte är seriös men ja vad vet man om dagens folk, blir ju orolig.
Och nu får jag ont i magen igen när jag ser han, hua inte fint.. 



Nostalgi

Umgicks med Rubiela ikväll snackade en hel del och kollade lite TV. Sedan letade vi efter ideér till Halloween och ja vi får se kanske blir den "Röda rosen" från Sailor Moon, fast blir en liten modifikerad variant, den svarta rosen ;) Men vi får se, grejerna jag ska beställa blir lite dyra kanske så får se helt enkelt. Annars får jag lösa det med nåt annat.
Sedan kollade vi runt på youtube på gamla barnprogram, fan det var ju så sjukt mycket bättre förr! Vad är det för skit program man visar för barnen idag. Förut var det så jävla bra alltså!
Här är några och har glömt några klassiker! Men åh, det VAR bättre förr!


Spenderat kozing

Tja tja bloggen!
Ja idag har det fan spenderats kozing, om man lägger till allt man lagt ut på idag mat, kläder, fika osv så är det över 4000 kr. Men vafan man lever ju vara en gång och man måste ju ha nya kläder också. Jag som inte brukar handla kläder så ofta får faktiskt lov att göra det ;P Dock har det blivit lite mycket byxor på senaste. Skulle egentligen bara kolla efter ett par handskar enkelt sådär. Men det blev inga handskar alls utan massa annat istället. Började med att hitta en skjorta på H&M (jag som sällan har skjorta, jag köpte en skjorta, detta är inte vanligt) blev sugen på en när jag hade lånat en av Kotchi i helgen som var mycket fin. Sedan gick jag på MQ för att kolla efter handskar, men istället hittade jag en jacka som jag testade men var osäker på den så gick vidare. Kom till Palt där jag kollade på Humör byxor och såklart hittade jag 2 par som var riktigt snygga. Slutade med att jag köpte båda för kunde inte välja bort ett av dom. Gick sedan tillbaka till MQ och testade jackan igen, Robban tyckte jag skulle slå till och efter lite snack och råd från hon & han som jobbade där så blev det att köpa den jackan också eller rock kanske man ska säga från Bläck. Sedan gick jag en snabbis på Moyo också och var ju nära på att köpa snowboardbrallor, men det blev inget av! Så istället för handskar så hitta jag en skjorta, två par jeans och en jacka att ha, och det blev inga handskar alls. Det som fattas är väll bara att man skulle behöva klippa sig lite då. Men det får bli ett senare projekt :P



Ska rensa bort lite jeans jag aldrig använder nu tror jag för har ett litet överskott på dom sakerna nu känner jag. För övrigt så har Humör jävligt mycket snygga saker. Men nu ska jag ta och göra mig lite käk och sedan bara ta det lugnt lugnt! Imorgon får det bli en pluggar dag eftersom vi började ny kurs idag (Människan Socialt och Kulturellt) så har vi fått läxor att göra, sen är jag ju lite efter med psykiatrin. Men men så kan de gå, time for food!

Peace!

Funney

Ojsan såg att det var ett tag sedan jag skrev något.. Vad har hänt då jadu bra fråga...
Jag var upp emot Umeå och passade på att säga hejdå till kusinen eftersom han kommer man inte se på ett tag då han flyr landet såhär lagom till kylan och flyr till ett mycket varmare ställe. Får väll se hur länge han stannar där, inte allt för länge bara ;) Var riktigt kul att träffa DHG gänget och det fick mig att känna att det hade varit kul att flytta upp, man blev lite småsugen ändå. Men som sagt vi får se hur det blir med den saken efter jul.
På fredagen var vi hos Stefan skulle bara ta de lugnt och sova tidigt egentligen (jag var sinnes trött, bara sovit 3 timmar) men så blev det inte. Slutade med att vi hamnade på F!VE eller va de nu heter och det var ju helt sämst. Fy fan, dit går man inte igen. Sedan på lördagen blev det åka till Stöcke för nån avskedspartaj var mycket roligare och trevligt folk också. Kom hem vid 5 och somnade efter 6 någon gång. Men det var roligt, sliten söndag iaf. Men en mycket rolig helg, ska väll upp igen snart också tror jag säga hej till mor och far och brödraskapet. För blev ju tyvärr så mycket annat denna gången. Svårt när man vill hälsa på alla, men men.
Nu sitter man här hemma i verkligheten igen och fan det är tråkigt :P Man skulle haft massa pengar så man bara kunde göra massor med saker. Men men, ser fördjävligt ut här också, måste städa.... Men jag orkar inte, måste plugga... Men jag orkar inte. Det är mycket man måste göra som man bara måste ta tag i! Och det får jag fan lov att göra efter min träning ikväll.. Ska börja med att röja upp lite iaf grejer överallt.

Hejdå Robin, hoppas du får en sjukt bra vistelse "down there". Så ses vi åvanför Olles sen ;)



Försök till div pose               Stefan unt Me

partey?

Jahopp, träningsvecka går som det ska. Match i helgen i sthlm, får se om man är med kanske blir en umeåtripp istället om det inte blir nå jobb, återstår att se. Jag måste även åka och storhandla för börjar bli lite tomt men vet fan inte va jag ska handla för något..... Beställe ju 2st DVD skivor "I manegen med Glenn Killing - Live på berns och på Grand" samt "Grogg" tog 1 dag innan dom kom å har kollat på alla 3 nu. Sedan fick jag ett samtal om att mitt paket hade kommit med diverse alkoholaktiga drycker. Så fick det hemkört så nu har man lite så man inte behöver köpa på ett tag.
Idag blire väll lugnt vet inte va som kommer att hända det återstår att se.

Hörde jag fest? :P


Var är de rooooliga!?

Nu har det varit mycket ett tag, blev jobba kvällar hela helgen och även igår. Så blev inte att kolla på nå innebandy heller. Matchen slutade iaf 6-5 efter förlängning till oss, dock skulle vi ha vunnit efter full tid. Igår var det skola och så ringde dom från jobbet och fråga om ja kunde jobba. Så blev först skola från 830-15 sedan jobba 16-2130. Så igår var man riktigt mör, blev dock uppe enda till klockan 6 på morgonen :O
Beställde mig 2st dvd filmer, I Manegen Med Glenn Killing - Live på Berns och Grogg. Riktiga klassiker som är hur bra som helst, var väldigt billiga också det var bara slå till :)

Ja så helgen har inte innehållit speciellt mycket, blev ju mest jobb på kvällarna å sova ut ett tag på dagen. Och igår blev det ju inte alls mycket speciellt gjort. Idag då ska jag försöka sätta mig med läxan som jag skjutit på allt för länge och nästa måndag har vi prov i Etik så måste väll plugga lite på det också men inte idag. Annars så är det innebandy ikväll och sen vet jag inte, skola imorgon.

Fan livet känns ju förbannat tråkigt, det måste fan hända något kul snart!!

inkhe brah

I torsdags efter träningen kom jag hem och så hörde Lina av sig å sa att jag borde följa med på bio. Kände att jag inte hade tid då jag höll på att göra mat samt inte hade duschat. Hon ringer vid 21:00 (filmen börjar 21:15) och säger att hon ska övertala mig, jag har inte hunnit in i duschen ännu men jag följer väll med. Så duschar snabbt som fan och tar mig dit. Ingen aning om vilken film vi ska se eller något. För att Lina och Rubiela hade bara gått dit och var tvugna att välja någon som började senare. Så det blev "Tusen gånger starkare" hade ingen aning om vad det var så dom berätta att det var nån typ "tjejfilm" att det var om nån som nån som kom till skolan å skulle styra upp en klass typ. Lät som värsta amerikanska highschool musical filmen. Så börjar filmen och så är den på SVENSKA. Inte nog med att det var västa USA känslan först så är det en svensk också, vafan liksom. Jaja det var väll bara att se, den var sisådär inte alls värst bra men. Märker ju att den var svensk, fanns ju inga jävla statister eller nåt. Man trodde att det bara var 1 (EN!) klass på hela skolan.... Efter det blev det åka hem, kolla en lite bättre film innan det blev sova.
Blev väldigt sent och på fredagen sov man ordentligt och sen jobba kväll. Och nu sitter man här nyss fikat, ska väll göra lite mat och sedan jobba ikväll igen!

Pizzzzzza

Idag var det skola heldag, och jag var riktigt trött. Vi hade föreläsning hela dagen så var bara lyssna, lyssna, lyssna. Man belv helt slut, och var sjukt svårt att hålla fokus uppe. Speciellt när man redan var super trött. Men plågade mig igenom dagen och kom tillslut hem, blev att lira lite NHL och sedan dra på träning. En träning som gick rätt så bra tycker jag. Sedan var det dags att åka hem och göra mat.
Kliver in genom dörren, kollar mot diskbänken ser disken och ser stekpannan att den är full med fett från burgarna jag stekte dagen innan. Jag suckar lite och går in på onlinepizza.se och beställer mig en vesuvio istället. Den kommer snart och det kommer smaka grymt gott! Sen blire väll att kolla lite film skulle jag tro innan det är dags att sova i tid KANSKE och räkna lite matte imorgon.

Chilledill

Hallå hallå bloggen! Det var inte igår! Asså liksom typ ba sådär lite ba asså!

Igår var det skola och kom i säng på söndagen väldigt sent. Klockan var närmare 3 innan jag kom i säng. Tiden går fort när man kollar film. Tack för sällskapet Emma, skönt att få snacka av sig lite. Länge sedan vi sågs å kunde snacka om allt å inget. Så man var lite sliten på måndagen, tog en liten sovmorgon eftersom det vi går igenom på morgonen är helt meningslöst. Kom ändå i tid så jag hann snacka med min mentor så kunde tagit en lite längre sovmorgon :P Fick tillbaka läxor och så. Sedan var det dags för Etik diskussion gick fint, å sen snacka lärarn så fick vi ny läxa och veta att vi ska ha prov :/ ser inte fram emot det. Sedan lunch och efter det skulle vi köra lite matte, men blev at vi tog en genomgång sen åkte vi hem och skulle räkna.

Kom hem å tog det bara lugnt, kollade lite på läxan och gjorde lite av den. Sedan blev det en del NHL 11 lir. Så kolla på serier och mest bara lugnt. Blev lite popcorn och dricka också :) Blev ganska sent ändå när jag hade tänkt lägga mig tidigt men var ju ledig på tisdagen. Klev upp vid 10 och fika sen var det dags för pluggande.
Blir så less på psykiatrin för det är så rörande, man blir förvirrad av uppgifterna sen får man inte all info från läraren. Hon glömer dela ut papper och så. Men gjorde klart ena läxan och har lite kvar på andra som jag inte kunde göra klart. Sen blev det åka på träning, var löpning idag så vi löpte en bra jävla bit. Gick bra, men när vi började springa på asfalten så kände jag av benhinnorna efter ett tag så då saktade jag ner. Vill verkligen inte att det ska gå upp! Så var lika bra att saknar ner lite. Nu har jag kommit hem och gör lite mat, men först blir det en dusch!

Tjarå!

Mirakelvändningen.

Åkte ner mot sthlm i fredags då för att spela match. Blev stopp i Uppsala för att kolla på innebandy Sirius - Storvreta. En ganska tråkig match där Storvreta inte alls visade vad dom gick för, medan Sirius spelade smart och lyckades vinna enkelt med 4-1. Efter matchen åkte vi till hotellet som låg väldigt nära. Blev lite käk och sedan en bastu innan det var dags att sova.
Frukost och jäkla gott med hotellfrukost, man skulle ha de varje dag alltså. Lyx! Käkade sig mätt och sedan var det bara packa ihop för bussresan mot sthlm och matchen mot Odelberg.

Matchen då... Började inte så speciellt bra alltså. Böljade lite fram och tillbaka men vi lyckades inte få in bollen. Båda lagen hade flera ramträffar. Men odelberg skulle utnyttja special formerna av spelet. Dom gjorde 2 mål i boxplay och 2 mål i powerplay och inför sista perioden låg vi under med 4-0. När det hade gått 5min av tredje perioden så stod det helt plötsligt 4-4. Och vi följde varandra åt en lång väg. Där man turades om at ta ledningen och när slutsignalen fick ringa så stod siffrorna på 7-8. En mirakelvändning från våran sida, jävlar vad man satt å va nervös i slutet alltså. Men jävlar va kul det var! Rolig match i sista perioden.

Går att läsa lite mer på www.granlobksundsvall.se .

Bussresan hem gick väldigt segt och det blev bestämt att det skulle bli utgång. Blev att vi var här jag, BG, rille, frasse, notan, hella. Snacka lite å drack lite innan vi gick ner på Oscar. Träffa väldigt trevligt folk samt en från jobbet. Tog mig hem vid någon tid och det gick inte rakt iaf, shit. Kom hem och somnade direkt jag la mig på sängen. Men det har varit en mycket trevlig och rolig helg :)

RSS 2.0