NY BLOGG!!!!!

Som överskriften lyder, jag kommer att byta blogg från blogg.se till blogspot.com för att man kan göra mer där... Mer färger och göra allt bättre helt enkelt. Så kommer nu att finnas på:
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/
http://renevatiofersen.blogspot.com/

The weekend...

Grillmästaren!

Fredag:

Hmmm, vad vare man gjorde då... Jag och Persson var ner och kolla läget på stan iaf sjukt mycket folk. Studenter överallt och ja vi kollade bara. Drog och handlade lite chips och sedan hem till mig för att kika lite hockey men blev less efter första perioden och så blev det sova istället.

Lördag:
Blev hemma först å ta de lite lugnt, kuta ner på stan för att handla lite alkohol. Efter det gick vi runt lite på stan käkade en glass och så. Jag köpte även 2st vita t-shirta med v och u ringning, ett skärp, ett par jeans shorts och en ONEPIECE! :D haha velat ha en sån länge så var ju bara att passa på. Sitter med den på just nu, riktigt jäkla mysig och skön är den! Så det var ett bra köp.... Sedan blev det att åka iväg å handla lite eftersom vi skulle grilla.
Hem till mig spela lite tvspel och sedan ta lite öl och börja grilla, smakade riktigt bra och man blev otroligt mätt.
Kollade på lite HBO Road to the winterclassic som är riktigt kung dokumentär. Block kom förbi ne sväng å hälsade och sedan gick tiden mer å mer, in i duschen och sedan byta om för att dra sig ner på stan.
Blev VIP in på oscar igen vilket var mycket skönt så var där inne träffa lite folk och så, gick sedan iväg på Jacks en snabbis och hälsa på lite folk innan vi gick tillbaka till Oscar igen. Var inte så super mycket folk ute dock.
Vi lessnade efter ett tag och gick till MAX för käk och efter det blev det hem och sova!

Utgång

Söndag:
Idag har det varit slappt än så länge.... Sitter som sagt här i min onepiece och har nyss sett en film. Ska kanske käka något snart, sedan ska man iväg ut på möte. Vi ska redovisa lite från när vi var på Rhodos och efter det ska vi ha spelarmöte för att sedan dra ut och löpa lite. Så atté så äre så äre.... Nu blire väl lite bilder då....




True Grit (2010)

True Grit (2010)

IMDB: 8/10
Fersar: 6/10
Västernfilm, baserad på en roman av Charles Portis, i regi av bröderna Cohen. Två tuffa lagens män, en U.S Marshall och en Texas Ranger, hjälper en kvinna i jakten på hennes fars mördare i ett område som är indianernas territorium.

Den var sådär, vet inte riktigt va man ska säga men det var en västern som var okej.


Shirtless running..

Svetten bara rinnde och det finns ingen hejd! Har precis varit ute och löpt 10.2km inkl. intervaller, mina men är helt bortdomnade och så har man ju fan vätskebrist. OTROLIGT varmt ute!
Natten som var jobbade jag och det var inte lika lugnt som senast, lite jobbigt och oroligt segt kändes det som att de gick. När jag jobbat klart så gick ja ner å sola lite och där somnade jag ett litet tag, sedan blev det bussen hem och jag kände värmen och var inte alls taggad på att sova. Men kom hem och fikade lite sedan hoppa ja i sängen, vaknade dock ganska så tidigt vid 14tiden så det var ju helt perfekt ändå. Gick upp och käkade lite sedan blev det ut och löpa då...
Kom även att tänka på en sak, fan va tråkigt de är att jobba natt när alla man känner jobbar dagar... När jag är hemma så jobbar dom, när dom är hemma så jobbar jag. Inte kul å gå ut i solen helt själv heller!

Nu ska jag ta och göra något.... Borde fixa någon typ av mat men vet inte vad riktigt. Var ju sugen på pizza men de känns ju dumt nu när man varit å löpt :P

Kom även på en sak och det är ju att man ser ju mycket finare ut när man har lite brun färg och därför blir man ju lite irriterad när man föddes som en såndär som har jävla svårt för att få färg! Det är ju inte bara lite irriterande, vad fan ska man göra åt det liksom? Kan inte dom där personerna som blir helt svarta av att vara i solen 5min dela med sig lite!??!?!? Satan så ego asså ;)
Puss



Vinterpälsen är borta!

Då har man officiellt vänt på dygnet då, vaknade precis och tidigare idag var ju de tröttaste jag varit på bra jävla länge!
Jobbade ju natten till idag och när jag arbetat klart så tänkte jag passa på att testa sola solarium, vilket jag ALDRIG gjort tidigare. Men det var ju ganska trevligt, och det syntes lite direkt... Varför har man inte upptäckt solarium tidigare då? Haha.
När jag var klar där var det ner till stan och klockan var runt 8:30 när jag kom hem så fikade lite och kollade lite tv, sen tänkte jag att jag lika gärna kunde gå å klippa mig när dom ändå öppna 9 och jag var vaken så jag får de gjort.
Så boka tid och gick ner, och det är fan farligt att gå på stan på sommarn..... Oj oj oj, speciellt när man lever som man gör.. Fan snygga tjejer överallt, så i helgen blir det gå ner ta en glass å bara sitta ;).

Hur som haver så kom jag fram till frisören och började prata lite om hur jag ville ha det, och jag som är så obydd av mig (det växer ju ändå ut igen) sa åt henne att hon fick bestämma lite själv å klippa lite som hon ville. Grejen var ju att när hon klippte, kammade och pillade i mitt hår vilket jag tycker är skönt och riktigt avkopplande så nickade jag ju till flera gånger! Tills hon sa "är du trött eller så?"... Jo en aning va, jobbat natten och varit vaken i nästan 24h så trött som satan var jag. Fick lite kaffe men de hjälte ju föga, nickade till flera gånger och det var SJUKT svårt att försöka hålla sig vaken för så fort man slutade prata om något så ville ju ögonen sluta ihop. Och så blir de ju jobbigt när hon klipper framtill så man måste blunda för då är man körd :P Så jag satt där och nickade till massvis av gånger medan hon körde på, så det blir väl inte förvånat om de skulle va konstigt i håret då :P Men vinter pälsen är iaf borta, jävla massa hår!

När jag var klar så var det bara snabbt hem! Gick som en zombie trött som satan och kom hem å slängde mig i sängen. Somnade på någon sekund och så vaknade jag vid 17, så nu har man ju vänt på dygnet också..... Ikväll kliver jag på och jobbar natten ige, hoppas på samma lugn inatt också.

Det är skönt att man klippt sig så att man inte måste ha saker i håret utan det funkar lite utan ändå. Time for some pictures, 4st 2 utan och 2 med skit i håret, front and side. Först utan sen med.






The unusual suspect (1995)

The unusual suspect (1995)

IMDB: 8.7/10
Fersar: 6/10


Fem yrkesbrottslingar - Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Benicio Del Toro, Kevin Pollak och Stephen Baldwin - dras in i filmens labyrintliknande händelseförlopp som även involverar ett spännande, mystiskt, näst intill legendariskt kriminellt geni vid namn Keyser Soze. När de fem motvilligt går med på att hjälpa Soze med en stöt verkar det först som om jobbet är både vattentätt och rutinmässigt - men är det verkligen det?

En riktigt mindtwister, fast jag satt ändå länge och anade vem som skulle vara "the one" men vid ett tillfälle blev man lite fundersam, men visade sig att man hade rätt iaf ;)
Helt okej film men inte mer, det var likosm inget som stack ut så att den skulle varit kanon. Utan det var som en film, en film som var lite varken eller. Men det som gör filmen är ju att man måste tänka lite, man får klura lite.


Powernäääp

Sådär då har man gymmat och löpt idag då samt tvättat lite kläder, beställde precis Whey-80 också så nu börjar sommarträningen på allvar.
Lite lustigt även att jag har fått 2 samtal från 2 olika arbetsplatser om att dom vill att jag ska jobba pga avhopp. Typiskt att det ska vara så när man redan har uppbokat, eller så typiskt äre väl inte har ju redan jobb. Men kan va skönt att gå in något pass extra kanske :P

Nu tänkte jag lägga mig och sova någon timme så man orkar med att jobba natten inatt. Hoppas det blir lugnt och skönt också! Natti natti :P

Lite dittan å dattan

Igår jobbade man kväll, och det var väldigt lugnt bara 8/12 vårdtagare och sedan var vi även 5st personal pga 2st inskolningar. Så det var väldigt slappt igår, gick dit och hem och blev slappa när man kom hem.

Blev upp ganska så tidigt idag för att tvätta lite, det var ju ett tag sedan. Gick och la mig någon timme innan det var dags för nästa maskin igen. Sedan gick jag och bokade en klipptid samt hämtade ett paket som jag beställt.
Inatt är det jobb så måste se till att sova lite innan, och så ska jag gå och kolla på GIFFARNA med Persson... Första gången jag går på fotboll här då :P


Beställningen: Byxor (Adrian Hammond - Hollywood Extreme Destroy), Hängslen (Tiger of Sweden)




Studera i USA?

Idag var det jobb igen, upp tidigt och jobba på... Gick hem från jobbet och gjorde sedan lite mat för att efter jag käkat somna i soffan. Vaknade upp igen efter 1.30h ungefär. Har sedan jag vaknat surfat runt och kolla på utbildningar utomlands. Mest i USA och jäklar vad intressant det ser ut.
Blev tvungen att skicka en intresseanmälan bara för att, skulle vara sjukt roligt att spela nån collageidrott och plugga på collage eller bara åka och läsa kurser. Nackdelen är ju att det är förbannat dyrt!
Hittade någon svensk sida som hjälper att fixa stipendium osv, det hade varit sjuk upplevelse att göra iaf.
Man skulle haft MVG i alla ämnen när man gick ut skolan känner jag nu...... :P haha

Ska väl snart sova då jag känner mig trötter! Imorgon är det dags att jobba kväll.

TJohejhopp

Löpa, hosta, flåsa!

Jobbet gick helt okej ändå idag trots tröttheten, kände inte av den så mycket just på jobbet. Men när jag satt och vänta på bussen så slog den till. Somnade till vid hållplatsen när jag väntade på att den skulle komma, sedan när jag satt på bussen somna jag ungefär hela vägen ner och när jag kom ner å bussen stanna så tänkte jag i huvudet att "nu ska jag kliva av" men kroppen sa nej och jag nickade till istället. Vakna snabbt dock och kunde gå hem, väl hemma slängde jag mig i soffan men var hungrig gjorde lite sallad och käka sen somnade jag i nån timme. Sen blev det att käka lite yogurt innan man skulle iväg.
Sen kom Helen förbi en sväng å surra lite och efter det blev det dra sig till Sidsjön för lite löpning.

Jag, Persson, Gullan, Anders löpte först ett varv och sedan upp för Sidsjöbacken (helt jävla slut när man kom upp, hostade som en galning), sedan gick vi ner och så sprang vi ett varv till och efter det blev det lite armhävningar, situps, upphopp, rygglyft. Man var riktigt slut efter det hela, 6km + backe. Och jag hostar fortfarande, ansträngningshosta eller något vad vet jag. Kom hem för ett litet tag sen och håller på att göra lite mat för min mage skriker efter det!

Käka lite nu, sedan duscha och efter det dunka huvet på kudden och sova. Upp tidigt imorgon igen och jobba dagen. My life is all about the work right now. Snart är man ledig! :)

Bilar, bilar, bilar.... Mat, mat, mat!

Igår var det jobb och jag blev ju tvungen att komma in tidigare då det saknades folk, så istället för att börja 12 så började jag 9... Och fick en 30min rast på förmiddagen och tänkte ta en på eftermiddagen också. Men då blev det så fullt upp med en jäkla massa så vi hann inte ens käka middag och hann inte ens duka undan middagen förrän klockan var 2030 så det var fullt upp. Så blev ett jäkla maratonpass med massor av timmar och en hjärna som går på reserv.
Efter det blev det vandra in till stan med min roliga och väldigt trevliga kvällskollega Helen och sedan hem för att duscha och byta om å dra med Persson ner på stan för att kolla bilar. Hann bara ner innan vi fick samtal om vi kunde skjutsa någon så skjutsa till Haga först och sedan ut till Nolby och sen in till stan igen och kolla lite bilar, gamla bilar som vissa var riktigt snygga. Minns när jag var mindre så hade ju pappa en sådan som hans farmor använt förut. Då tyckte man ju det var pinsamt att åka runt i den men nu skulle den fan va häftig att ha asså! Riktigt cool var den nu när man tänker efter, tyvärr dog den ju :(
Iaf så var det olika bilar och modeller och så, och lite besviken är jag också hade ju förväntat mig mer oväsen, mer motorvarv speciellt från alla muskelbilarna som var där! Men ICKET! USCH besviken. Sen gick vi runt och kollade om de va nå folk ute.

Efter det blev vi hungriga och jag hade ju inte ätit nån middag, bara tryckt i mig en eldorado tonfisk innan man gick ner på stan. Så plocka upp Camilla och Kristina och drog först på MAX där det var enorm kö, sen på Donken där det var lite mindre kö för att sedan bestämma oss att vi drar på Big Boy, och där blev det ett Hot Chili mål, satan så god den är asså!! Den burgaren satt enormt bra. Käkade hos Kristina och sedan övernattade jag där då det är nära till jobbet och klockan var mycket vilket skulle innebära väldigt lite sömn.. Så alla tryckte ihop sig där och det var drygt att kliva upp när man ser alla andra ligga kvar. Men denna dagen tycker jag ändå gått relativt snabbt so far. Man får vila lite när man kmr hem eller nåt, fast då äre ju träning..... Ja vi får se hur de går, imorgon äre jobb igen.

ps. Man får som en klump i magen när man ser dom närstående uttrycka sina känslor, liksom släpper ut.. Det får en själv att känna det i kroppen och det är lite jobbigt.... :(

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen........

Försökte gå upp relativt tidigt så jag skulle hinna springa till Helex och köra lite gym blev bröst/rygg. Får se om de ger nå skön träningsvärk. Sedan hem och käka lite och så hade jag ju fått paket också! Mina nya byxor smat hängslen. Dock var ju byxorna en aningen för små (därför jag hatar att beställa just byxor från nätet!), så dom måste jag ju skicka tillbaka vilket är drygt för då måste jag ju vänta en massa på dom nya. Tejpade ihop allt på jobbet och postade när jag skulle hem.
Jobbade kväll och det gick bra, lite trött bara men he f0nka.
Persson kom och plockade upp mig efter och vi for och köpte lite candy och postade paketet sedan hem till mig och kolla klart på fotbollen som Sverige enkelt kunde vinna. Fin fint!

Efter det spelade vi lite NHL och sedan lite FIFA, där jag vad ska man säga.... Krossade (i dom flesta fallen) honom (förlåt), det är inte lätt att visa sin glädje men den är stor (K).
Efter det bestämde vi oss för att åka en sväng kolla läget åket ut mot njurunda och sedn in i stan sen gick vi runt en massa träffa lite folk och så. Men det var fan dött, sjukt lite folk som var ute asså! Dom flesta ska väl ut imorgon då antar jag.... Sjukt att det redan är helg igen asså :O tiden går så förbannat snabbt asså.....

Efter att ha gått runt en längre tid och kollat samma ställen några ggr så åkte vi iväg till MAX, driven, och köpte lite käk för att sedan sätta oss i hamnen och äta. Jag köpte mig lite lökringar som jag inte gillade förut så var tvungen att testa och ROBBAN det var sjukt gott de! :D haha. Däremot Kyckling Classic eller vafan de hette smaka skit, var ju inte den jag ville ha men visste inte va den jag var sugen på hette riktigt så trodde det var denna men så var ju inte fallet! Efter käket så blev det att åka hem och nu sitter jag här.

En mycket trevlig dag som man har hunnit med en hel del och sedan toppat av med en kanon kväll :)
Imorgon är det som så många ggr förr.... JOBB! Långkväll, 12-21. Så det är väl dags att slänga sig i sängen för att få lite sömn skulle jag tro.

p.s vid första ögonkastet är det flera som liknar dig, men när man sedan får "blicken tillbaka" och ser så är det ju inte alls du.......

Hoppas eran dag/kväll var bra så ses vi nån dag!
Natti Natti!

sundsvall by night.....

Blev en sen vända igår var och kollade läget på stan med Persson blev in på Memento en sväng, så gick jag på toa å fy fan vad toaletterna ser ut på herrarnas eller ska man säga småbarnens..... När man är onykter tänker man ju inte på det. Men när man är nykter, fy fan så det ser ut asså........


Sedan efter ett tag drog vi å kolla läget på Oscar och sedan på Allstar innan det blev att åka runt i bilen och upp på Södraberget och kolla lite utsikt, romantiskt! Sedan hem och glo film och komma i säng väldigt sent.
Upp och jobba vid 14 och kväll för att sedan ta en löptur med Gullan, blev 6km och sedan springa upp för Sidsjöbacken, så det var en bra tur på runt 1 timme.
Nu ska jag göra lite varma mackor och dricka lite Brämhults juice! Efter det kanske man borde duscha och sedan sova för att jobba kväll imorgon igen!

Celebat livet går fortfarande bra, jobbigt ibland såklart men över lag bara fint! Inget speciellt att rapportera 5 dar snart..

TJoohej


Tack du hemliga vän....

Fick ett lustigt brev på posten idag.... Kom i ett vanligt kuvär och det var ganska tungt, sedan var det något i det.. något avlångt. Jag öppnade brevet och i det låg sånna där brustabletter som man lägger i vatten och dom brusar, med JÄRN..... Undrar om någon själ har läst bloggen eller så och sett att jag blött näsblod kanske när jag sprang eller över lag och skickat en sådan. Har en liten aning om vem det kanske ska vara, det var iaf lite roligt :)
Tack ska du ha du mystiske person som bryr dig om mig.. Man skrattar lite inom sig, tankfull och roligt :) Tack igen.
Förpackiningen var iaf obruten så jag antar att det är det som är i..... Annars kanske man dör eller får en väldig kick, får se om man vågar ta någon ;P

Ikväll vare jobb jobb, imorgon kväll äre jobb jobb, så det är ba jobb jobb.....


RSS 2.0