WAO

Tja.

Det är söndag och klockan är 18:30.

I fredags var vi och kollade på löven mot Sundsvall.
Blev ju inte den övertygande segern man hade hoppats på. Men dom vann ju iaf.
Zetterström måste vara det sämsta nyförvärvet i hela serien (han kommer ju från Sundsvall också, där var han iofs jävligt bra). Sundsvall fick bättre spelare av löven än vad löven fick av Sundsvall. Annars så är ju Johan Forsberg bästa spelaren i löven, helvete så bra han är.

Efter matchen for jag hem till Robin såg lite på O.C som han vill att jag ska se, och nu måste jag se klart det också....
Sen mötte jag Johanna vid bussen, och efter det for jag och jobbade. Det var faktiskt riktigt lite folk med tanke på att det var lönehelg. Men det var skönt! Så fick man sluta lite tidigare också.

Lördagen var det match mot Rundvik och vi vann med 4-3 dock spelade vi riktigt dåligt, vi skulle ha vunnit med mer, eller vi borde om vi spelat som vi ska spela. Nu spelade vi så dåligt så vi kunde ha förlorat. Måste skärpa oss nu. 4 raka segrar iaf, det är ju skönt.

Söndag, vi har varit nere på stan, vi skulle käka något blev Subban. Sen gick vi på Stadium jag köpte mig en jacka.
Sedan for vi hem och käkade hos min mor, TACOPAJ! RÅBA GOTT!

Nu ska jag fixa mitt CV så jag kan ta med det ner till Sundsvall sen i veckan. Bussen går 10:05.
Måste även ringa tränaren i BK Sundsvall, för att säga att jag kommer ner.

SHAKE 'n BAKE!


Torsdag

Klockan är 22:15 och jag sitter nere hos mamma, med en skål glass samt lakris sås. mums.
Har precis sålt och skickat iväg min dator, så nu har man ingen dator alls.
Kommer inte ha någon dator på 1 vecka iaf.

Imorgon så ska jag fara till Robin, han har fyllt år så måste dit och va med honom :)
Sen så blir det att fara och käka middag med farfar och Anton på Snack tror jag det blev (resturangen på ishallen) sen ska vi se Björklöven Sundsvall. Efter det så ska jag vänta på att plutten kommer, sen jobba.

Sen är det match på lördag och sen jobbar man natt igen, söndag blir det nog lugnt och på måndag blir det att ta bussen ner till Sundsvall. Där ska jag spela lite innebandy med BK Sundsvall och sedan kolla på lägenheten, och se om det är något ;)

Blir i Sundsvall ett tag iaf, börjar jobba på måndag igen, så är väll där så länge jag får :P
Sen kommer man hem igen och då får man väll se hur länge man stannar hemma, innan man far ner.

Blir att beställa en ny dator när jag kommer hem från Sundsvall iaf samt en extern hårddisk, HOPPAS att mina högtalare funkar till den bärbara annars blir det riktigt jävla jobbigt. Då måste jag nog damma av CD spelaren, och koppla den till datorn istället. Men det löser sig förhoppningsvis.

Det kommer bli lugnt på bloggen ett tag framöver, nu ska jag ta och äta upp glassen och sedan börja vandra hem.

Ha det bra
Puss

SHAKE 'n BAKE!

Onsdag

Tjohej.

Då var det onsdag då, fick ett samtal från MAX tidigt och dom undrade om jag kunde jobba 17:00 - 02:00 men tackade nej.
Istället så somnade jag om och sov ett tag, och kände mig äntligen utvilad när jag vaknade. Första gången på 4 dagar, skönt.

Klev upp och slog på lite musik, för att sedan ta lite fika och spela en NHL match. Efter det så fick jag bekräftat att den som velat köpa min dator ska göra det. Så jag frågade min broder om jag kunde låna hans externa hårddisk, och det gick bara fint. Så jag tog och vandrade ner till mamma för att låna den, sedan gick jag hem igen och började föra över allt som jag ville ha kvar.

Efter en stund kom Peter och hämtade mig för vi skulle fara till Marcus som fyllde 18 och käka lite tårta. Vi gick på HP´s före och köpte present till honom blev 1 folköl var, och jag köpte den äckligaste jag kunde hitta Falcon Ale (den bruna, mörkt öl, smakar satan.). Vi satt där och snackade i 2 timmar ungefär sedan for jag och Peter iväg till träningen.

Träningen gick väll okej, har gått riktigt dåligt i veckan. Men denna träning kändes iaf bäst av dom. Sen är det match i helgen, 17:30 på Vildmannahallen mot Rundvik. På väg hem så kom Kate Perry - I kissed a girl fram på radion, och jag och Peter började diskutera ifall man hade gjort en låt som en kille sjöng "I kissed a boy and i liked it" då hade alla sagt att man var bög etc etc etc. Men när en tjej sjunger "I kissed a girl and i liked it" då är det ingen som bryr sig.
Sen när man säger att tjejer ska stå i köket, då börjar alla klaga. Det är en ganska sne bild folk har på allt.
"Boys night out" låter lite små bögigt, men om man vänder på det och säger "Girls night out" så låter det som att så ska det vara.... Konstigt.

Nu ska jag dricka min "bumbibärssaft" och sedan äta lite potatismos med prinskorv! Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ta det lugnt kanske, äta lite popcorn och dricka saft och se en film kanske? Jag får se.
Snart fredag, då blir det äta mat med farfar och kusinen Anton eftersom vi har fyllt år, sen blir det att se Löven KROSSA Sundsvall (Det finns inget annat, Sundsvall FÅR INTE vinna, för så vet jag vissa Sundsvallsbor som kommer att vara glada och kanske retas lite? ;) ). Efter det så kommer SVANEN in flygandes vid 00:00 tiden, och sedan börjar man jobba 01:00 - 05:00. Men men, saknar dig! Puss puss


  
Bumbibärssaften! (Men inte blir jag bättre ;P )

SHAKE 'n BAKE!

Seg

Riktigt segt idag, inte sovit bra nu på slutet. Haft svårt att somna sen har man blivit väckt tidigt för att man ska hjälpa till på vinden.
Annars idag har jag mest spelat XBOX och inte alls gjort något.
Lirat lite Guitar Hero och lite NHL, funderar på att lira lite Assassins men ska ju ändå fara och träna på någon timme så då äre inte värt. Sen måste jag käka något innan.

Ska sälja min dator, har hittat en köpare så hoppas den går bort i veckan. Ska sälja för jag orkar inte ha en stor stationär.
Vill ha en bärbar istället eftersom jag inte spelar något eller så längre.
Igår var jag och käkade hos mamma, och efter det så kollade jag och Peter på datorer. Vi hittade en som var inom "prisgränsen" och det blir till att köpa den när denna dator är såld.

Träning igår också som inte gick så bra, spelade forward och det är fan jobbigt om man är van å spela back :P.. men men kan va bra med kondis också. Som sagt träning ikväll också, hoppas det går bättre.


BAKE me to SLEEP

Natt jobb

Jaha, då har man jobbat sitt första natt pass.
Jag var inte hemma förrän 05:30 och somnade inte förrän 06:00 ungefär.
Det var väll sådär att jobba, som tur var fick jag inga dryga människor i kassan, mest roliga personer t.ex.

1. Det var någon gubbe som refererade till mig som "en-söt-tjej-i-kassan." vet inte hur jag ska ta det riktigt men tack antar jag.. Ser jag ut som en tjej, eller bara när jag har MAX outfiten på mig?

2. Det var 2 stycken gubbar i ungefär 50 års åldern, som inte hade fått något ligg och dom snackade hej vilt om det.
"Ah, den här killen har inte fått något ligg, så vi måste nog ta någon dip så man får sig något dopp ikväll iaf"

3. Det kom fram någon tjej mitt i kön, hon gick före och frågade:
"Visst heter du Fredrik?"
"ja?"
"Haha, men då känner jag dig!"
"Okej....?"

Sen gick hon..... Fattade inte så mycket, men det var väll kul att hon kände mig antar jag, har aldrig sätt människan...

Förutom det så var det väll inte så många speciella saker, folk var iaf trevliga och jag slapp dom dryga i min kassa iaf :)
Sen skulle vi ju såklart stänga, och fy fan... Det vill jag inte göra om, riiiiiktigt drygt var det. Städa ALLT, grov sopa, fylla på allt, diska allt, och allt som man kan tänka sig. I slutet på passet hade jag så grymt on i ryggen också, har gått över lite nu.

Sen så ska man jobba natt 2 gånger nästa vecka också, fredag och lördag, det är ju lönings helg och allt. Kommer nog bara drygt, får väll se.

Idag blir det att jobba igen 16:00 - 20:00, känner mig riktigt less, sliten och trött.

SHAKE 'n BAKE!

Match

Då har man precis kommit hem från matchen ute i Vännäs mot Strand.
Matchen i sig var väll riktigt dålig, vi spelade inte alls bra.
Passningarna satt inte, vi sköt i fel lägen och hade inte alls så många skott på mål.
Det var grinigt på plan från båda hållen och väldigt mycket slag som resulterade i utvisningar.
Sen var ju ena domaren inte alls med, han visste inte vad han gjorde, dömde fel och allt möjligt.
Den andra domaren dömde som hela matchen han var iaf bra.
Matchen slutade 6-5 till oss efter att båda lagen följdes åt matchen igenom.
För mig gick det inte alls bra tycket jag, passningarna satt inte som dom skulle och mentalt så var det inte bra.
Men jag lyckades iaf med något bra, jag gjorde matchvinnande målet 6-5 genom en mycket fin passning från Kekke så drar jag på ett direktskott strax under klyk.

ib
The golden stick.

Nu blir det att äta något sen kanske vila (hur nu det ska gå) för att sedan jobba 00:00 - 05:00.


SHAKE 'n BAKE!

Maffia

Maffia på ZTV som går i 15 minuter.
Vad är grejen med programmet???

5st fjortisar som sitter och snackar, som idag om Carolina Gynning.

och dom vanligaste orden man hör är, ASSÅ, TYP, BA, LIKSOM, AH MEN....

Dom kan inte ens diskutera, make no sence det dom snackar om.....
Och alla 5 har så jävla gnällig och äcklig röst, vad är grejen med programmet. SHIT!!!!

Jobb

Jobbade kort pass idag 16:00 - 19:00, och det var riktigt slappt. Hade ingen kassa eller något, så jag var lite allt i allo.
Diskade lite, torkade bord, såg till så det var fullt på alla stationer.
Sen fick jag även agera lärare då det var en ny tjej där som inte kunde allt. Så jag skulle visa henne lite saker etc, haha det var rätt kul. Skulle visa henne något som jag inte ens själv hade gjort, men det löste vi :P
Så jobb dagen har varit kul, skönt att få göra något annat än att bara stå i kassan å stressa, var som rätt lugnt att göra det jag gjorde :)

Ska bli lugnt ikväll, sova tidigt etc... Lär väll inte gå men man kan ju försöka.
Sedan match imorgon och natt jobb.


SHAKE 'n BAKE!

Sova

Har inte sovit så bra dom senaste dagarna pga den där jävla monster sågen.....
Blir väll för man lägger sig sent och sedan så börjar dom tidigt.
Men nu har dom iaf sågat klart, men kommer nog bli tidigt ikväll iaf eftersom jag ska jobba natt på lördag.


SHAKE 'n BAKE!

Film

Get Smart var filmen för i afton, Steve Carell spelade rollen som Mr Smart och det gick lysande.
Han var rolig och effektiv på sitt eget sätt. Bra mycke bättre film än hans tidigare Evan Almighty.
Filmen var dock ganska lång, 1 timma 50 minuter.
Den hade många roliga klipp, sen var ju Dalip Singh med också och spelade den onde extremt starka biffen.
Många känner igen honom från filmen "Benknäckargänget" där han spelade den stora tysta latinska(?) pojken, han som spelade lite pingis och ingen ville besöka.
Det var en av dom bättre filmerna jag sätt på ett tag nu iaf.
Alltid kul med komedi, men dock saknas den seriösa biten i sånna filmer vilket är lite tråkigt, men roligt på något sätt för annars blir det väll inte komedi...

3/5 Fersar

Bad day

Dagen började med att jag blev väckt vid 09:00 tiden av att dom höll på uppe på vinden, dom hade någon monster såg som levde om som fan. Somnade om men vaknade igen vid 10:00 sen slutade dom och jag lyckades somna för att sedan vakna till samma monster vid 12:00 tiden. Jag kollade lite på TV och gick sedan och slog på datorn.
Läste runt på lite olika hemsidor och pratade med folk på MSN.

Vid 15:30 började jag cykla ner till jobbet, kom dit och allt var frid och fröjd.
Började mitt pass vid 16:00 och jag var inte så värst taggad på jobba, gick fel, glömde ge växel, glömde ge dipp, lyckades bränna mig när det skvätte olja på min hand.
Men fick iaf ta emot min första 1000-lapp :P.
19:10 gick jag iväg och räknade pengar gick okej, stämplade ut vid 19:30, sen skulle jag byta om och fara hem.

Gick ut till cykeln och började cykla, och fan det regnade ju som fan. RIKTIGT jobbigt, var dyngsur när jag kom hem.
Nu är jag iaf hemma, svider lite på handen från den varma oljan, men bara bita ihop.
Vad ska man ta och hitta på ikväll måntro..... Är less, less, less.... bläh. Men man ska jobba hela helgen och natt på lördag, man får väll bara bita ihop....

Var fan riktigt nära på att kliva på bussen till Sundsvall, men får vänta ett litet tag till.
Saknar dig, puss


SONG! : Laurent Wolf - No stress

SHAKE 'n BAKE!

Onsdag

Onsdag var dagen, jag vaknade vid 12:00 tiden och satte på TVn, kollade runt lite men fanns fan inget att se på. Bara skit på TV. Så efter jag legat i sängen i typ 1 timme och kollat runt på olika kanaler så går jag upp sätter på datorn och gör några mackor, ostfrallor blir det, riktigt gott :)

Sätter mig vid datorn och pratar med folk på MSN och kollar lite halft på The Big Bang Theory, efter jag har ätit klart så bestämmer jag mig för att spela lite Guitar Hero och efter 2 låtar så knackar farfar på dörren och vill att jag ska hjälpa honom, så hjälper honom lite på vinden vi mäter lite för vi ska höja taket (men själva höjningen ska ske på fredag.).

När det är klart så går jag ner igen och spelar 3 låtar till innan jag ska fara till jobbet, pappa börjar jobba ungefär samma tid så jag får köra ner till stan och sedan vandrar jag in på MAX. Jobbar lite står i kassan, inte något speciellt händer. Kommer rätt mycket folk och vi är ganska många som jobbar så är fullt upp. Men var inget speciellt, va mest less.

Passet är klart 19:15 och jag räknar kassan för att sedan ta något att äta, blev ett Green mål med bönsallad och mjölk, bönsalladen var helt okej fast den inte ser så god ut :P. Efter jag käkat så sitter jag och väntar träningen börjar 21:00 och jag orkar inte fara hem... Går ner i köket och tar en kaffe (jag som inte ens dricker kaffe) sen tar jag och her i lite mjukglass, och då blev det gott! Så jag dricker kaffe om det bjuds på glass till har jag kommit på, haha.

Ringde och pratade lite med Plutten och sedan bytte jag om och Peter kom och hämtade mig, (han kom lite sent pga att han hade tappat bort sina bilnycklar när han kollade på Dalen matchen) vi for på träningen och det gick väll helt okej där med, fick beröm av tränaren Arne igen och som han har sagt senaste tiden "Bra spelat idag, glömmer som bort att berömma dig under träningen, men du vet ju att du är bra." och som han sa i måndags "Fan jag behöver inte säga hur bra du är längre, det vet du själv att du är.". Så jag vet inte vad jag ska säga, men när det kommer från Arne så känns det riktigt bra faktiskt. Bara att ta åt sig och fortsätta på det spåret.

Efter träningen skjutsar Peter hem mig och jag ren bäddar sängen hänger ut lite saker och sätter på en omgång tvätt, sedan tar jag och hoppar in i duschen eftersom jag har druckit min "bumbibärssaft" som Kekke kallade det (det är Super Mass kosttillskott.) och nu har jag duschat etc så nu ska jag nog se en film och äta kakor eller något :P

Ha det så trevligt så hörs vi.

The song: Shinedown - 45


DU gör livet värt att leva och att man orkar varje dag, ses snart <3

SHAKE 'n BAKE

Film

Har precis sett på Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull den var väll sådär.
Man förväntade ju sig gamla goda Indy med stenar som rullade efter en och springa och små pigme pojkar med blåsrör.
Men riktigt exakt så var det inte, det var mer någon sorts Indiana Jones SiFi film, vilket inte gillades. Sen en sak jag stör mig riktigt riktigt mycket på är att dom "onda" kan inte träffa när dom skjuter.

Liksom det kommer runt 7 "bad guys" i en gammal amerikansk armé bil och dom skjuter mot Indy på kanske 5 meters håll.
Han är helt synlig inget i vägen eller något. HUR MISSAR MAN DÅ!?
Det är fan för överdrivet, det blir inte ens kul när det är så..... Men den hade lite humor vissa gånger iaf, inte så speciellt mycket men lite.

Sen ljudeffekterna var väll lite speciella dom också.
Står att det är en Action / Adventure men vafan... Action jojo men kass action isf, adventure det kan ja väll hålla med om att det är. Men bra var det iaf inte. Dom gammla filmerna var mycket bättre än denna iaf.

1/5 Fersar

Freddy Krueger

Sådär, bilderna säger allt...

   

SHAKE 'n BAKE!

Svettigt

Puh, har precis kommit hem. Och det var lite väl varmt i långkallingar :P

For ner på banken och hämtade pengar för att sedan fara och handla lite.
Träffade Simon på väg hem från stan och vi snackade och cyklade till ICA Kvantum.
Väl där så köpte jag lite salta pinnar, smör, satsumas, hårdbröd. Blev lite kex/kakor också, Digestive, Brago och Mariekex.
Samt att jag hämtade ett speciellt paket ;)

När jag var på stan så köpte jag även lite alvedon, man vet aldrig när det kan behövas, samt att det har frågats efter ibland så. NU har jag det iaf! Sen köpte jag lite fiskolja omega-3 kan ju va bra att ha när man inte äter så mycket fisk.

När jag kom hem igen så ställde jag tillbaka garderoben eftersom jag var tvungen att flytta den åt el gubben, sen har jag dammsugit lite. Måste väll börja lasta in allt i garderoben igen också. Snark så segt, kommer väll sen.

Nu blir det äta mat och se lite The Big Bang Theory sen kommer Jens hit, så ska vi fara och träna.


SHAKE 'n BAKE

Tisdag

Blev väckt 08:15 av att den där gubben kom. Han kom in och började köra igång med sitt. Somnade om vid 08:50 tiden iaf.
Sedan vaknade jag igen vid 10:30 av att jag hade en dålig dröm, kanske är det Freddy som spökar? Ringde till Plutten och pratade lite för att sedan lägga mig och sova igen.

Sedan ringde samma plutt och väckte mig vid 12:20 ungefär, efter vi pratat lite så gick jag upp.
Och hann precis kliva upp så kommer farfar in och behöver hjälp med att bära ner dörrar/karmar från vinden. Blev väll en 12 stycken olika så runt 24 vändor upp och ner. Lite sådär morgonträning :)

Nu sitter jag å ska käka varma mackor(!) som är otroligt gott. Samt att jag ska kolla lite serier har ja tänkt, Heroes, How I Met Your Mother och The Big Bang Theory. Prison Break hade ju uppehåll :(

Sen ikväll blir det träning, sen får vi väll se vad som händer. Jobb imorgon iaf.


  
Var tvungen att ta ut allt från ena garderoben för att gubben skulle komma, så blev rätt så rörigt.


Dörrarna/karmarna vi bar ner, vissa var lätta vissa var tunga. Men det gick ju.

  
Vinden som ska bli det nya rummet, pelar tjosan ska kapas bort och sen ska taket höjas samt massa annat.


VARMA MACKOR!


SHAKE 'n BAKE!

Måndag

09:40 - Var tiden för att gå upp då det skulle komma någon som skulle borra i taket och hålla på. Och det visste såklart jag inget om och var inte så pigg på att kliva upp. Men man var ju tvungen. Kom någon gubbe och började borra i garderoben upp mot vinden. Medan han roade sig med det så spelade jag Spore (bra tidsfördriv). Fick även reda på att jag ska jobba på onsdag och natt på lördag (00:00 - 05:00) kommer bli jobbig, så far inte ut och drick och bli odrägliga på lördag tack, för orkar inte torka spya etc. Och med det sagt så ber jag så HEMSKT mycket om ursäkt dom gångerna jag har gjort det! :P

15:00 - Jag hjälpte till att bära ner massa säckar med skräp från vinden och sedan så for jag och farfar till återvinningen och dumpade allt för att sedan fara hem och käka, blev fiskbullar och potatis (bra med lite fisk, det var ett tag sen). Hann även ringa ett samtal till ett visst ställe ang lite saker... Freddy's coming for you....

17:05 - Jens kom med bilen och hämtade mig för att vi skulle fara på träning. Dagens träning var på Vårtskolan, fy fan hatar den hallen. Men träningen gick bara bra, fick beröm så det känns bara bra. Sedan var det bara att fara hem efter en lyckad träning.

20:15 - Då var man hemma och gjorde mig lite popcorn och saft för att se på Dexter. När det var färdigt så var ja tvungen att dammsuga eftersom den där borr gubben skitat ner, för att sedan flytta på garderoben då han ska hit imorgon också för att borra mer. Nu undrar ni kanske "vad fan borrar han?". Det är så att dom ska göra lägenheten större, kommer bli dubbelt så stor eftersom dom ska fixa till på vinden och sedan bygga en trapp från min lägenhet upp till vinden. Så det kommer bli riktigt nice med större (om man är kvar och bevittnar det förståss, vi får väll se.) så han borrar så att man kan få el och sånt dit upp.

23:00 - TVn fungerade inte, blev less. Jag vet vad felet var och det var koaxkabeln som som går från väggen till boxen som hade farit ur eftersom pappa va och mekade. Men han gjorde det bara värre. Så handy man som man är så hämtade man lite verktyg och kapade sladden för att göra om allt, så nu har man lärt sig hur man gör för att kapa en koaxkabel också. Kan ju va bra att veta hur man ska göra i framtiden om någon annan får problem ;P

Koaxkabel för er som inte förstod, och sådär fint blev det även när jag kapade ;)


Blir kanske sova på ett tag då gubben ska hit imorgon vid 08:30 tiden och borra mer, men först blir det lite nudlar och TV iaf!

Johanna är en speciell flicka, nu tror ni säkert att speciell på ett bra sätt..... Men det ska ja då säga, Johanna är speciell på ett väldigt annorlunda sätt. Det är Johanna vi pratar om, du måste träffat henne för att förstå. Helt perfekt, du är bäst, älskar dig. Så du är speciell på ett väldigt super bra sätt ;)

SHAKE to STAY AWAKE!!
(Freddy is close)

Freddy Krueger

Freddy Krueger

1, 2 Freddy's coming for you
3, 4 Then lock your door
5, 6 Grab your crucifix
7, 8 Gonna stay up late
9, 10 Never sleep again!


Freddy det är jag, me like.

 


Jeans

Hade lite tråkigt så jag bestämde mig för att ta fram ett par jeans och leka lite med.
Kan ju va bra att "träna" på hur man ska göra så man kan göra på ett "bättre" par sen :P haha
Det var svårt att få korten bra, men ah syns lite iaf.


  
Försökte ta kort när jag hade på dom men var ju som svårt när man var själv...
Dom raka strecken på vänster bild är gjorda av en brytbladskniv men alla andra är gjort av grovt sandpapper.



Så jag la ner dom på golvet istället...


    
Vänster ben, upptill och ner mot knät.


   
Höger ben, upptill och ner mot knät.



Bak, vänster sida.


Blev som sagt svårt att ta bra bilder men, blev ju något iaf. Måste nog träna lite mer teknik eller något :P. Övning ger färdighet som man brukar säga.

Söndag

Ny dag nya äventyr, vaknade vid 09:30 av någon anledning och hade svårt att somna om. Men efter ett tag så lyckades jag och vaknade igen klockan 12:00 för att stiga upp och göra lite frukost, varma mackor och nudlar ;) mums.

Medan jag fikade så zappade jag runt på olika kanaler för att kolla på något, och fastnade för Idol en liten stund iaf (brukar inte kolla när dom "bra" är kvar, inte lika roligt då.) men nu var det iaf den där unga killen.... Johan P som "alla" tycker är jätte bra och gullig etc etc, men fy fan alltså. HUR KAN HAN VA I "FINAL" eller vad det heter, hur fan kan han ha gått vidare ens?????? Alltså, han sjöng ju som en riktig kratta, lät inte bra någonstans.
Däremot Anna B lika gammal tror jag dom två är, 16(?) om jag inte misstar mig, hon KAN verkligen sjunga, vilken röst för att vara så ung, shit alltså.

Men nog om Idol det är ju värdelöst men va bara tvungen att säga att han var riktigt kass och hon var riktigt bra :).
Klockan började närma sig 14:00 och det var dags att ta sig ner till Vildmannahallen för att spela innebandy match och det var jag som fick köra dit, gick helt okej. Kanske ska börja ta det där förbannade körkortet någon gång? Får se när man orkar det är ju som sagt platt här om man jämfört med vissa andra städer *visslar*.

Matchen då, det gick bara fint. Motståndet skulle Vännäs stå för. Allt började bra och första perioden kunde vinnas med 4-1, när det var dags för andra tog det bara 18 sekunder för mål nummer 5 och perioden avslutades med 7-2 ledning. Tredje och sista perioden bjöd på det ena och det andra Kekke kunde göra ett mycket elegant mål i boxplay som kommer minnas ett tag iaf ;) matchen slutade hela 12-3 till Sandåkern som ändå inte spelade sitt absolut bästa.
Stundtals spelade vi riktigt bra men ibland tappade vi lite onödigt också, viktigt och skönt med en övertygande seger. Men vi kan mycket bättre. För min del då? jo det gick väll bara fint, inte så mycket att säga. Svårt att vara ödmjuk åt sig själv men det gick bra :P

Efter matchen så var det hem och duscha eftersom att Bålan skulle hem direkt efter matchen och var hemma och klar runt 18:00 och började bli hungrig. Pappa jobbade kväll så fick fundera ut vad man skulle tänkta sig att äta och det blev Rull kebab med vitlöksdressing och extra peperoni, riktigt smarrigt. När jag ätit klart så bestämde jag mig för att se, Narnia: Prins Caspian den var väll sådär. Inte det bästa jag sätt men den var bättre än den första filmen iaf. 2/5 Fersar iaf. Men den där Aslan, det är ett sånt lejon man bara vill ligga och kramas med, han ser så mjuk och go ut :).

Nu börjar klockan närma sig 22:00 och jag funderar på vad man ska hitta på, trodde klockan skulle vara mer men så vare inte, får väll kanske se någon till film då eller ringa en vän eller något annat roligt.

Todays song: Barry Mann - Who put the bomp

Ha de gött så hörs vi senare.

Pözz

SHAKE 'n BAKE!

!%&!)¤()/¤/)

Dagen lördag.... Vaknade vid 13:00 tiden av att solen strålade in genom fönstret och tanken var att jag skulle fara till stugan.
Men så blev det inte då pappa och farfar redan farit. Så istället för stugan så fanns inte mycket att göra.
Spelade lite Spore och sedan så snackade jag med Robin om att hitta på något till kvällen.

Vi skulle se fotbollen och alla vet väll vilken match det var? Innan han kom så käkade jag lite fläskkarré riktigt gott.
Sen så kom Robin och vi började med att spela lite NHL, det var kul. Sen såg vi fotbollen som inte va lika kul, det är fan riktigt tråkigt att se på fotboll. Ibland händer det inget på 5min å dom är bara på mitten, tackar vet jag hockey där det iaf händer saker. Vi kollade iaf första 30 minuterna sen började vi bli less och började semikolla istället.
Såg nog inget av andra halvlek men det blev 0-0 iaf, och Elmander hade ju massor av chanser vafan. Sverige är fan dåliga...

När matchen var slut och vi hade youtubat samt gjort "The best paper airplane in the world" (som var sådär, kanske måste vika det lite bättre än vad jag gjorde) så bestämde vi oss för att spela NHL igen.
Men denna gång var det inte så kul, denna gång sög det riktigt jävla hårt. Fattar inte, skit spel. Är riktigt less nu alltså.
Vi lirade online 3 matcher, det gick inte göra mål, vi sköt och sköt men gick inte. Men dom vi mötte kunde göra mål hur lätt som helst riktigt irriterande. Sen nummer två var att dom ALLTID kom typ 2 mot 1 eller 3 mot 1 etc. Nummer tre när vi anföll så var dom alltid grötade framför mål så gick inte komma fram. Vi testade alla möjliga taktiker som man kan ändra till men vi kunde inte göra så att våra backar etc var framför mål. Skit spel.
Grymt less nu alltså, och det värsta var att dom vi mötte inte var bra. Vi vann på allt förutom på mål som räknas. Random spel....

Nu känns det väll lite bättre, kanske.... Men var jävligt sugen på att slänga något kanske TVn genom fönstret eller så?
Man skulle haft som Elin att boxningssäcken var mitt i rummet så kunde man bara ställa sig där å slå när man blev arg. Min är ju nere i källaren och känns drygt att springa ner dit för att slå lite. Ne usch, tror fan jag ska sova istället hur nu det kommer gå, får käka några varma mackor först och kolla på någon film så kanske det är lugnt.
Indiana Jones eller Narnia, dom nya filmerna såklart.

Imorgon är det innebandy match så får väll ta ut min ilska där istället, det är som lite roligare också, tackla någon över sargen eller så. Hmm, det låter som en bra idé.


Sov gott.
Gumsigo <3


SHAKE 'n BAKE!

Tips

Har precis duschat och fan vad skönt det är man kan ju stå i timmar, eller iaf tills varm vattnet tar slut. Man vill som inte gå ur värmen och in i kylan.
Tänkte ta och berätta en sak som vissa av er kanske vet och vissa inte. När du duschar, första gången du her schampo i håret så tvättar du bort allt vax, hårspray och gish som du nu har i håret. Det är därför det inte skummar så mycket från schampot. Sen när du tvättat ut håret och tar schampo igen så blir det mer skum och det är nu håret blir rent och fint.
Tänkte bara berätta det, det är iaf vad jag hört, och det stämmer bara fint tycker då jag.

Nu blir det nog att ta sig 2 varma mackor och se lite tv innan det är dags för att sova. Man får ju en sån jääävla frisyr om man lägger sig när håret är fuktigt, ni kanske vet vad jag menar? :P


The song: Gavin DeGraw - In Love With A Girl

Natti natti
xoxo

SHAKE 'n BAKE!

Monsters Inc.

Katten har en vän, bollen heter den, sjung den om igen.
Hejsan sa en katt, bakom en hatt.

Älskar dig gumsigos
(ditt nya smeknamn kanske plutten)

Farligt

Hmm... var å köpte en kladdkaka igen! Var ju så jävla gott igår så hela gick åt såklart ;)
Men sen ville farsan ha godis så jag for och handlade och då bjöd han på en kladdkaka, så vafan.

Så då sitter man här igen med kladdkaka, börjar undra hur mycket man ska käka innan det börjar bli "farligt" men kan nog va lugn ett tag till :P ... Känner mig rastlös kanske därför, dont judge me :P

Blir lite film å den där förbannat goda kladdkakan...

Plutten var äru? puss påre!


SHAKE the CAKE!

Hmm

Då var det fredag och vad ska man hitta på...
Sov länge och klev upp vid 13:00 sen tog jag det lugnt, käkade lite nudlar.
Satte mig och spelade lite Spore, nu är klockan 17:15 och jag har precis diskat.
Ikväll vad kan hända då? Jag har ingen aning, har inget planerat, orkar inte festa iaf varken pengar eller lust för det.

Har fått förslag om NHL09 så tror det lutar åt det, men fick nyss höra att EA har problem med sin online server så att det går inte hitta matcher eller något. Får väll bli offline spel då lika kul det nästan :P

Är taggad på innebandy...... Vill spela match nu, snart söndag iaf!


SHAKE 'n BAKE

LUBOS

Äntligen Luleå äntligen!

Lubos landar och frälser!
8-2 mot frölunda, hahaha.. Vad händer med frölunda är min fråga, super bygget fungerar inte?

( http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article3504958.ab )

Film

Livet i 8 Bitar

Filmen var okej, om det inte vore för Kjell så vore filmen inte alls så bra.
Farfar spelar också halv stor roll i filmen och kan vara riktigt rolig ibland också.
Så det var väll Kjell och farfar som gjorde filmen rolig men mest Kjell förståss.

Vet inte riktigt vad man ska skriva om den.... Inte den bästa filmen, inte den sämsta, men skulle nog bara se den en gång :P

3/5 Fersar (Hade fått 2/5 om det inte vore för Kjell Bergqvist som bara är för rolig och han gör ju hela filmen)

Torsdag

Då var det torsdag, det har varit en seg, slapp, degig dag. Vaknade av att farfar kom och plingade på dörren.
Så satt vi och snackade från 11:30 till 14:00 tiden, vi snackade om livet och om allt möjligt.
Jobb, studier, körkort, kärlek, sundsvall, tandläkaren (jag som äter massa socker), sport, osv osv. Om jag ville så kunde han ta ett snack med Mikael Andersson (sportchef löven) om att jag ska få spela hockey där. Men jag sa det att, onödigt att be om en sådan sak när jag inte är säker på att jag kan satsa 100%. Hade varit riktigt kul med hockeyn och löven, men har så många bollar i luften redan och skulle man välja hockeyn så får man offra vissa saker som jag inte vill offra.

Har spelat Spore och sätt Ant Bully ( http://www.imdb.com/title/tt0429589/ ) idag också, var väll okej film. Sedan pratade jag lite i telefon.
Missade även ett samtal från MAX som jag tror var ang att jag skulle jobba något.
Efter jag pratat i telefon blev det att fara och handla, hade som inget att äta och var tvungen att hämta ett paket också med färgpatroner till skrivaren.

popo



For på ICA Kvantum och handlade: Tvål, Nudlar, Rostat bröd, Kokt skinka, Ost, Multivitamin Juice, Saft och såklart blev det lite onyttigt också med kladdkaka, Grädde och Popcorn. Men jag är ju så jävla spe så vafan, lika bra. Skulle bara va bra om man gick upp något kilo så har man något att göra om till muskler istället ;).

we      nuuu      KG
Har kommit in lite i kylen iaf, nudlar är något som man kan leva länge på och kladdkaka med grädde blir det nog senare med lite saft :)


Så nu blir det att se film, Livet i 8 bitar, som Johanna rekommenderade. Får se om det är något att ha.
Fast kanske måste diska först, men det är så jävla jobbigt..... Var är min Svetlana när hon behövs?

En annan sak, alltid när jag ska cykla hem typ efter träningar eller som idag efter jag handlat, så funderar jag på vad jag ska skriva i bloggen. Något slags tidsfördriv även om jag har musik på. Men jag funderar iaf på vad jag ska skriva och i huvudet låter det väldigt bra, men sen när man ska skriva ner allt man tänkt så har man ju glömt allt och det låter inte alls som man fantiserade att det skulle vara. Ungefär som när man fantiserar att man är duktig på att rita, man har väääärldens bild i huvet ser kanon bra ut, men sen när man ska försöka få fram bilden så går det ju åt helvete :P

Jaja, disk eller film? det återstår att de. (men jag tror jag vet vad det lutar åt mest, eftersom idag är det en latdag...)




Älskar dig.

SHAKE 'n BAKE!

hungrig

Jag är hungrig.... Sallad från Nattöppet får ja slänga i mig...

Tjock

Uscha, nu känner man sig tjock. Tryckt 1 marabou, 2 popcorn påsar och 1,5 liter cola.
Men vafan.... Man lever ju bara en gång, måste ju ta vara på det goda.

Dock äre väll jävligt onödigt, men man måste unna sig något eller typ ah, nåt sånt....

Är nog en bra idé att ta och sova nu (03:30).... Men kommer väll sluta med att man lägger sig i sängen, slår på TVn och sedan kollar runt lite på alla kanaler.


BAKE the SHAKE!

Onsdag

Dagen har väll varit som dom andra denna vecka.
Vaknat och kollat lite serier sen idag har ja även burit bort lite grenar och sånt som pappa har kapat.
Sen var det jobb som gick bra och sedan träning som gick bra.

Kom hem från träningen och pratade lite i telefon för att sedan se att klockan var 23:45 och då tänkte jag.... "ska man hinna till starre innan dom stänger?" så jag gav det ett försök och kom hem 00:00 så.. Man kan säga att jag klarade det :P

Nu blir det Popcorn och lite Cola och Prison Break!

Inget jobb imorgon, men farfar kommer förbi vid 11 tiden så vi ska prata lite om framtiden och sånt.
Annars äre match mot Vännäs på Söndag, där ska vi vinna, såg riktigt bra ut idag röd femma ;)


SHAKE 'n BAKE!

Angel

Gjorde något test....


Angel of Inner Balance

Your a balanced person, you may be bad at times, and good at others, but your a good balance. You can be on the receiving end or the giving end but no matter what, you always seem to come out balanced. You give good advice and direct people to lead a good balance of life. Your the ying and the yang. Your level-headed and rarely fail in life. You can be in the crowd and not seen, but you have the ability to shine aswell.

Plutten

    


Untouched

I feel so untouched and I want you so much that I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Going crazy from the moment I met you

Tisdag

Dagen började med att vakna upp vid 12:30 snåret.
Låg och drog mig ett litet tag, sen gick jag upp och startade datorn.
Surfade runt på alla hemsidor som man "måste" kolla hittade en artikel ang nya Robinson och att dom söker deltagare, så jag tänkte..... "vafan, vad skadar det att söka." Så jag sökte till Robinson 2009 :P haha. Fan vad kul om man kommer sig med där :P.
Sedan gjorde jag lite frukost och när jag var färdig så började jag kolla på Dexter för att sedan prata lite i telefon och sen kolla 2 avsnitt av The Big Bang Theory.

Sen var det dags att fara och jobba, stod i kassan igen (som det kommer vara) och det gick helt okej. Gick bra mycket bättre än igår iaf då allt stod stilla i skallen etc. Man börjar känna igen vissa människor som kommer :P
Slutade 19:00 idag så hade 2 timmar på mig innan träningen, käkade lite och sedan cyklade jag iväg.
Kom 1 timme innan träningen men det var några som hade match Umeå City mot IKSU, matchen slutade 2-1 till City men dom drog över 25 minuter på våran träningstid. Men som tur är så spelar ingen efter oss så vi drog över 30 minuter istället.

Träningen i sig gick helt okej, det var uppvärmning sen spel så var väll rätt "lugn" träning.
Fixade ledigt från jobbet på söndag iaf så att jag kan spela matchen vi har, riktigt nice. Ska fixa så jag är ledig 1a och 2a november också. Eftersom det är maskerad nere i Sundsvall hos Hampus tror jag det var så det måste jag ju såklart fara på. Min outfit kommer inte bara va lite cool om allt går vägen, mycket hänger på håret och Johanna som frisör ;)
Men det är en hemlighet vad jag ska vara (om inte alla redan vet) men säg inget !

För övrigt så spelas just nu Papa Roach för fullt och det är de som gäller just nu.
Nu blir det att dricka ett kallt glas cola och sen prata i telefon lite samt kanske se lite How I Met Your Mother.
Imorgon är det jobb igen 16:15 - 20:00 sen träning igen.

Puss plutten
SHAKE 'n BAKE!

Seg dag..

Idag har man jobbat sitt första riktiga pass, gick helt okej.
Dock kännde man sig lite lost vissa gånger och  det hände även att allt bara stod helt stilla i skallen.
Men det löste ju sig tillslut, och jag slutade mitt pass strax efter 20:00.

Efter jag jobbat klart var det bara att kasta i sig nå käka, ja det blev hamburgare det gick snabbast :P .
Sen hoppa upp cykeln och cykla till Vildmannahallen för att träna innebandy.
Det gick bara bra och duschade sen cyklade jag hem, men tog på mig lite mycket kläder kände jag blev lite varmt :P
For förbi på Statoil innan jag for hem också för att jag behövde köpa nå mackor och så till frukost.

Imorgon börjar jag jobba 16:00 igen och tror jag slutar 20:00, får se om det är lika mycket folk igen.
Var kul när det kom in en och beställde 11st Supreme burgare :P. (vi har kampanj 22kr styck).
Sen efter jobbet blir det att fara och träna innebandy.

Nu blir det att dricka lite cola och se lite serier sen sova.
natti

SHAKE 'n BAKE!

Serier

När man är borta sådär så missar man ju rätt mycket.

Har lite att se nu iaf när man har det tråkigt.

Family Guy
American Dad
Heroes
Entourage
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Prison Break


Sen när man sätt allt det och skulle ha riktigt tråkigt så finns ju Andra Avenyn (haha, jag vet det är världens B serie men vafan, har man sätt lite så "måste" man ju se hur det slutar. Eller vad säger du Therese?)

-_-

Papa Roach - Forever

One last kiss before I go
Dry your tears, it is time to let you go
One last kiss (one last kiss) before I go (before I go)
Dry your tears (dry your tears), it is time to let you go

Because days come and go
But my feelings for you are forever
Because days come and go
But my feelings for you are forever


Back home

Sådär då har man kommit hem från Sundsvall än en gång.
Det har varit riktigt trevligt, fest, tårta, god mat, spel och massa annat.

Kom ner på tisdag kväll när Johanna fyllde år. Åt lite mat och tårta och pratade med hennes vänner (Hampus, Elin, Therese). När dom blev less på oss så valde dom att avlägsna sig från residensen.
Och efter det var det dags för spel Trivial Pursuit, gick bättre än vad jag hade räknat med kanske, men vinst blev det inte.

Sedan blev det ny dag nya äventyr.
Det var en ny människa som skulle bjuda på kalas, Elin. Så det blev tårta för 3e dagen i rad. Så vi var där och firade henne och busade runt.

Sedan kom Torsdagen då var det ju Magnus Betnér på schemat. 4/5 Fersar får han i betyg. Man kanske ska boka biljetter när han kommer till Umeå 30/10, vi får se.

Fredag, då var det utgång.. Jag skulle få beskåda den fina "stenstaden" där man kan vandra i timmar. Kanske inte själva staden men stadens uteliv iaf.
Vi for till Elin för en liten förfest. När vi var hos Elin på onsdagen så hade jag skådat att hon hade Guitar Hero, så då var jag bara tvungen och utmana henne.
Gick väll sisådär, men när det väl gällde så visade jag var skåpet skulle stå ;P
Men Elin du var bra, och du ska få din revansch! Men det kommer inte bli lätt.

Utelivet i Sundsvall då... ja... Det var väll inte lika mycket folk ute som det brukar vara i Umeå, kanske för att lönehelgen var helgen innan men vafan... Hindrar det Umeborna när man går ut här? Neee så Sundsvall får skärpa sig lite där.
Men det var kul, iaf av det jag har att minnas.

Lördagen blev det lugnt, vi spelade lite spel etc. Och nu var det Jeopardy som skulle spelas, fy fan.... Det gick inte alls så bra. För seg på knappen, eller så var det alla andra som fuskade ;)
Fick iaf ihop några poäng eftersom jag tydligen var ett mästare på kategorin "Talet i Talen" eller något liknande. Men poängen skulle ju såklart försvinna lika fort som dom kom i finalen då man såklart satsar allt (annars är man ju mesig.) och svarar fel. Tror inte Jeopardy var ett spel för mig. Efter det blev det YATZY, och där hade jag väll satt ribban högt då jag sa att jag alltid får YATZY när jag spelar. Det var väll näst sista kastet som blev YATZY också så jag klarade mig.
Dock vann jag inte, utan kom 3a men det skilde inte många poäng mellan 1-3 tror det var totalt 5 eller något. Nära skjuter ingen hare.

Hände massa annat också men det blir så mycket text ;P
Men tack alla för en riktigt trevlig vistelse i Sundsvall, det får vi göra om.
Tackar även för det goooda maten som det bjöds på, ifall jag har glömt att göra det.


Elin kom ihåg att ha på dig tröjan!



Nu är bloggen up and running igen och nu blir det att sova så man orkar jobba, 16:15 kom å köp middag :p

Johanna <3
SHAKE 'n BAKE!

RSS 2.0