Jag är duktig ;)

Idag var det praktik i vanlig ordning, och idag skulle jag få ta blodprover! Men då är det ju klart att dom 3 vi skulle ta proverna på var sjukt svårstuckna. Jag testade sticka på alla 3 men utan att lyckas, det var ådror som inte syntes eller så rullade dom iväg. Handledaren hade det inte super lätt heller. Men man måste ju träna på dom som är svårstyckna också men lätt var det fan inte. Hoppas jag får nån annan å sticka på senare :)
Sedan var det en blödare också som spydde blod och en massa, som det var rejält allvarlig med. Hoppas det gick bra för honom! Efter det kom min lärare och skulle ha samtal om praktiken såhär långt. Och jag fick väldigt bra omdöme av mina handledare och även övrig personal som jobbade där.
Läser från lappen: "Pigg och ellert, ställer bra frågor, intresserad, lugn, bra handhavande med patienterna"
Så dom tyckte jag var duktig och det tyckte även övrig personal där, så det tackar man å mycket för. Bara köra på.
Fick sluta vid 13:40 för på eftermiddan blev det otroligt lugnt efter en hektisk morgon.

Tog bussen hem och ringde Simon för att vi skulle dra och gymma, blev att köra Mage/Ben. Och nu har jag kommit hem och ska laga mat, blir Lax och Potatis, sallad och en gräslöksröra. Och imorgon är det att jobba kvällen.
Måste även diska och packa in lite kläder i karderoben. Ikväll blir det film med A och bara ta de lugnt.
Sen ser det kanske ut som det blir Umeå i helgen, det beror på om Viola och gänget ska åka upp då åker jag med dom. Men det får man reda på imorgon troligen.

Nu fixa maten och sånt! Tjoi

Kanon

Har haft en riktigt trevlig 1½ dag med mycket bra sällskap. Nu har jag kommit hem och har handlat lite och ska duscha sen sova. Imorgon äre APU som vanligt 07:00, tagga! :D

Funderar på om man ska åka till Umeå till helgen eller inte men jag får se.

Nattliga klipp



Helgen, wild, wild, wild!

Har städat ur denna svinstia jäklar va de såg ut efter denna helg asså! Men om vi tar allt från första början istället.

Fredag: Gym med Simon för att sedan åka och spela lite fotboll ute i kvissle, båda sakerna gick bara bra. Sedan blev det hem och invänta det som komma skulle ;P Skinkan, Eik, Peppan, Matte kom på besök för att göra Sundsvall väldigt osäkert! Dom anlände på kvällen och satte igång med supandet direkt! Tyvärr så kunde jag inte delta eftersom vi skulle spela DM match på lördagen så jag satt och tittade på. Var väll inte så kul, lite avis blev man ju, men men. Gick och la mig vid 12 när dom gick ut och sedan vakna jag tvärt när dom kom hem vid 4 kanske. Sen upp klockan 7 för att fika och sedan gå till sporthallen. Utslagna låg dom i soffan och på golvet och sussade.

Lördag: Upp tidigt och iväg till sporthallen för att sedan åka til Härnösand och spela DM semifinal mot just Härnösand. Matchen började vid 10 tiden och usch folk betalade 40kr för att se en riktigt bedrövlig innebandymatch. Tycker synd om er, förlåt för en så dålig match. Men vann gjorde vi iaf, resultatet blev 12-6 efter att det stått 5-5(?) när 3e skulle börja. Men vi vann en riktigt tråkig och dåligt spelad match och något annat än vinnst skulle ju inte få finnas. Det var snabba puckar efter matchen in i bilarna och åka in mot Sundsvall igen, finalen var i Skönsberg och den skulle spelas mot Ö-vik (en retur från förra årets DM). Denna match blev betydligt mer fartfull och det var betydligt mycket mer känslor inblandat. Dommarna var inte så super bra dömde lite konstigt och man kände att dom var lite av hemma dommare till våran fördel. Matchen slutade 13-6 och Övik hade tappat matchen helt, dom drog på sig matchstraff och en hel del 2+10 minuters utvisningar, snackade och skrek och var helt ur balans hela matchen. Jag fick iaf sätta 2 bollar och göra 1 ass (2+1), skulle ha fått ett 3e mål också men det bedömde dom som självmål istället så det fick jag icket :(.

DM MÄSTARE är vad vi blev för 2a året i rad!

Sedan blev det snabbt hem och duscha, grabbarna hade redan börjat lite lätt. Kvällen till ära så skulle vi alla klä upp oss Barney Stinson style, alltså Suit up! Så på med kostymerna och sedan börja parta! Ölspel och en hel del festligheter blev det, kom även ett tjejgäng på 4 som dom träffat ute på krogen kvällen innan. Närmare 12 gick vi ner på Memento sen hem när dom stängde. Och nu är ett rekord slaget, 9 personer var vi som sov här, fråga mig inte hur alla fick plats. Men det gick iaf! :P

Söndag: Riktigt seg i kroppen och hungrig som ett as när man vaknade. Vi gick på en vandring för att hitta mat vi kunde äta. Blev Texas och pizza buffé, smaka fin fint. Sedan hem och dega i soffan och kolla på TV. Fan vilka slitna krigare vi va asså. Vi somnade framför tvn och skönt vare. Sen skulle dom packa för att bege sig hem. Då började det stora uppdraget med att städa upp. Nu är jag klar med det och det är riiiiktigt skönt! ojoj, renbäddat, ny städat, kläder i tvätten, mat håller jag på att fixa (renskav och ris) så nu blire käk och kolla på någon film kanske.

Tjaaaarå!

Dag 4

Då var fjärde dagen klar och ÄNTLIGEN är det lång helg, börjar igen på måndag kväll.
Idag har jag tagit bltr, puls, temp som vanligt. Även kollat när dom tömde magsäcken på krubb, vilket jag även gjorde igår. Kollade på en gastroskopi och var med när det sattes KAD på en kvinna och en man. Så det var intressant, var ännu en lugn dag på arbetsplatsen men fanns som saker att göra så det fick ganska snabbt ändå. Höll på att somna i soffan innan jag slutade för var så jäkla trött. Så nu blir det väll att slå på en film och somna i soffan känns det som. Ska väll hitta på nåt att käka också sen när jag orkar =/
Måste även på systemet och inhandla saker till helgen, kan jag ju göra imorgon iofs.

Igår kväll var det match mot Ankars, och det gick ju. Vi vann med 7-4 och jag gjorde 1mål + 1ass och sprang som en galning. Så det var ett bra träningspass må jag säga :) Kul var det också, bara ladda inför lördagen när det är DM och sedan ut och parta på kvällen, får se hur sliten man kommer vara.

Måste fixa en "Ingen reklam, tack" skylt eller nåt att sätta på brevlådan, börjar bli less på all dessa reklam som kommer som man ändå bara kastar. Testade skriva en lapp men har ju inge tejp som funkar bra så den iden sket ju sig. Så får hitta på nåt man kan göra eller köpa något som fäster.
Ikväll blir det lugnt skulle jag tro inget inplanerat, kanske gym, men vi får se hur det blir med den frågan. Om Simon orkar eller hur det är. Känner mig slut som fan i benen och trött i huvet så orkar inte gå dit iaf..

Dags att slappa! Hejaz

Dag 3

På jobbet undrar dom hur jag orkar för dom säger att man max jobbar 2-3 dagar i rad sedan en kväll innan man tar ledigt för helg. Men det är väll bara trumma på, är sjukt trött när jag kommer hem iaf, svider i ögonen.
Idag har jag kollat när man satt sond genom näsan för att tömma magsäcken lite, såg ju inte så fräsh ut må jag säga. Efter det var det mat och precis då var man inte så hungrig iaf :P Men maten var god iaf.
Sedan fick jag ta blodprover på handledaren blev 2st prover, kul att få sticka lite :) annars var det de vanliga, temp, bltr och puls. Lugn dag igen faktiskt lite för lugn :( men fick gå hem mycket tidigare runt 13:40. Så det var ju bra :)

Nu håller jag på att laga mat: Ris, Renskav(!) (lök, champinjoner, matlagningsgrädde, Senap) till det blir det någon typ av sallad också. Så det blir nog strålande så lite matlåda till imorgon också!
Ikväll är det match mot Ankarsvik sent är det också, så får se hur man orkar det, blir ju sova direkt man kommer hem iaf! Känner på mig att imorgon kommer jag va riktigt trött och då lär det väll va mycket som fan att göra bara för det varit lugnt i 3dar nu. Sen är det HELG! dock upp tidigt på lördag igen för att spela innebandy! Så ingen vila utan bara köra på.

Men men, inte lätt nu blir det att kila vidare. Tjohej!

Dag två

Då var dag två avklarad på arbetsplatsen, idag var det betydligt lugnare än igår. Och min andra handledare var det inte något fel på alls, hon höll lika hög standard som den andre ;) Fick göra lite tester själv idag också ta lite bltr, puls, temp och kolla på lite stickningar som jag även ska få göra själv senare.
Kollade även på två stycken gastroskopier det var intressant ner i halsen och kolla efter fel i magsäcken. Men skulle inte vilja behöva vara patient, jag skulle ju spy med en sån där slang i halsen. Uscha!
Var även och kollade lite på ultraljud men fattade inte så mycket då jag bara tyckte allt var svart och vitt ;D.

Slutade tidigare idag än igår fick gå vid 14:00 idag så blev att ta bussen hem och gick på ICA och köpte en gurka, lök, tomater, bröd och lite torkat renkött! Sedan hem och lägga in tvätt i tvättmaskinen, sen blev det diska lite och nu sittar jag här. Ska se lite serier och fundera på vad man ska äta samt fixa tvätten.

Note to self: Drick inte 1,5liter vätska 30min innan man ska sova, det är inte alls bra kan jag lova! :P


Första dagen

Då var första dagen klar då, man klev upp 6 för att fika och sedan bege sig till sjukhuset och Avdelning 8 (23b).
Kom dit och fick mina sjukhuskläder så man såg ju ut som en Dr. Edholm, ;).
Sedan blev det rapport och man fattade inte så mycket av alla latinska ord som användes. Men det gick bra, första dagen skulle jag bara hänga med och se va som försegick hur man gjorde och vad som gjordes. Fick städa lite rum och renbädda sängar och sådant. Sedan kolla på när man satte dropp/blod och när man tog puls, bltr och temp. Fixa lite frukost och så. Var ganska lugn dag på avdelningen.

Får se vad som väntar imorgon, handledaren jag hade idag var mycket trevlig och helt perfekt! Sen var hon ju något man kunde titta på också så det skadar ju verkligen inte ;). Men imorgon blir det en annan, får se om hon duger.
Ingen träning idag eller imorgon heller det är ju skönt, får bli lite gym eftersom det inte blev nåt idag.
Sen onsdag är det träningsmatch mot Ankarsvik med div2 laget. Och till helgen är det DM, seminifinal lördag 10:00 härnösand och final om vi tar oss dit (vilket vi borde) 14:30 typ. Sen kommer ju The Umeå Gang ner också på fredag, så dom ska ut på fredagen när jag sover och laddar för match och sen lördag får alla vi ut för att fira segern ;).

Nu se Pacific och sedan sova! natti

Bästa mammsen

Lördagen kom och det väntade besöket anlände till Sundsvall. Började med att jag och mamma for iväg på Willys och handlade en massa mat så nu har man mat så man klarar sig ett tag riktigt bra. Tack så hemskt mycket mamma! Älska. Sedan blev det hem och packa in allt och efter det ner till bion för att se Farsan med broder Erik. En helt okej film, vissa skämt kanske var lite olämpliga för barn men för oss äldre riktigt roliga :) För att vara en svensk komedi så var den bra. En film man kan se igen men inte för tätt inpå iaf :P får en 3,5/5 Fersar.

Sen gick vi hem och beställde lite mat, blev kebab till mig och Hawaii till Erik. Kollade lite på hockeyn och sedan på Wipeout. M kom förbi och sa hej innan hon skulle till jobbet. Sen såg vi på film (The Incredibles) och efter det spelade vi lite NHL10, han är duktig den där Erik ;). Sen kollade vi lite TV innan det var dags att sova.

Söndag: Blev att säga hejdå till mamma, peter, erik innan dom skulle till IKEA och shoppa loss :) Jag tog mig ner till Helex med Simon där vi tog oss ett pass. Sen hem för att duscha och nu har jag lagat mat. Den riktiga nakna kocken har fixat :) Sen blir det väll försöka sova tidigt ikväll så man orkar med att kliva upp tidigt för praktiken som börjar imorgon!

Stickning ;P

Torsdag: Psykologin blev inställd då läraren var hemma med sjukt barn, så blev lugnt med M på dagen sedan så drog jag och Simon iväg på gymmet. Efter det kom Jimmy och Robert och hämtade mig för vi skulle till Jimmys mamma och träna på att sticka varandra och ta lite prover :) Så vi kom dit, tittade lite på hockeyn och fikade sedan gick vi upp och skulle sätta igång. Var lite pirrigt till en början, men det var betydligt mer svettigt att sitta och vänta på att man skulle bli stucken än att sticka :)
Vi stack 2 gånger var och blev stucken 2 gånger var också, resultatet blev att jag har 2 fina stickhål på vardera armväck och gjorde 2 lyckade stick där jag fyllde provrören med varmt färskt blod :) Det var väldigt lärorikt och betydligt lättare än på dockorna vi testade på i skolan. Kanske gör om detta för lite mer träning.

Sen for vi till Statoil och köpte lite att äta innan vi for hem till Jimmy och Robert och lirade lite FIFA10, Argentina är det ända jag behöver säga, var ju nästan ostoppbar. Brukar ju inte va bra på fotbollsspel men nu jävlar :) Blev att kolla Washington - Carolina lite också fan att Wash förlorade :( Sen gick vi och la oss vid 3 tiden.

Fredag: Blev väckt av att telefonen ringde runt 9:30 tiden och vi skulle va på skolan till 10. Så det var bara snabba sig upp och sätta sig i bilen å dra in till skolan. Väl där så började vi med att köra HLR å det gick bara fint (har ju gjort det tidigare så man visste ju va som hände) sen fick vi en lapp där det står att man har kompetens att utföra HLR. Lång lunch väntade och efter det in i Aulan och lyssna på när en dietist snackade om kost och så, det var lärorikt och intressant.

Efter skolan var det å snabba sig hem backa träningskläder och åka ut till Kvissle(?) och spela fotboll, var faktiskt riktigt kul, mycket fart och fläkt. Sen hem till Robban och Jimmy lira lite FIFA, laga mat och lira NHL. Kom hem för ett litet tag sen och nu ska man väll sova så man orkar med resten av helgen, mamma, peter och erik ska ju komma ner!

Tjo hej

Paralympics

Satt och klicka runt lite och kom in på paralympics och undrade varför dom inte visar något på tv nästan. Det är ju fan kul att se på! Sedan kälkhockeyn som dom har är ju helt underbar! När jag var mindre så ville jag också köra det. Såg skit kul ut, och det gör det fortfarande!

Kollade runt lite såg att Kanada hade en spelare som var 52år, så fan då har man ju tid på sig. Sverige har en 16 åring. Så jag läste runt lite och kollade om regler etc för kälkhockey. Det såg bra ut tills jag hittade följande: To participate in International Paralympic Committee competitions and sanctioned events such as the Paralympic Winter Games, athletes must have an impairment of permanent nature in the lower part of the body to such a degree that it is obvious and easily recognizable and makes playing standing ice hockey playing impossible.

Vilken besvikelse, jag var ju sugen! Man måste alltså ha en skada i nedre halvan av kroppen som gör det omöjligt att spela vanlig hockey. Typiskt, men den där kanadensaren var ju 52, så vem vet man kanske blir förlamad i framtiden, skulle det ske så är min önskan att börja i kälkhockey! Det är min högsta önskan isf! Men man kan ju inte hoppas på att bli förlamad, men hade varit kul att testa sporten innan man blir förlamad då så man vet om det verkligen är kul.


MINA skor!

Då har man gymmat och lämnat in skorna hos skomakaren. Måste limma sulan på dom, sen sa han att dom inte skulle hålla länge till :( Har ju köpt dom i USA så dom ska då vara kvar hos mig! :D Limma dom för 100kr sen användas iaf denna sommarn, får väll se sen ställer kanske undan dom, men det är ju som en souvenir.
Nu gör jag tortellini och funderar på att öppna en burk tonfisk och ta till det.

Sen måste jag plugga!

The Fifth Element

Precis tryckt i mig ett ägg och sitter nu här med kreatin shaken, ska börja packa och sedan dra till gymmet med Simon. Får se va det blir idag, men rygg och lite annat iaf. Sedan måste jag väll ta tag i pluggandet, ska skriva om hjärnskakning borde gå relativt snabbt bara man sätter sig ner och skriver! :D

Vill även sälja min dator, så är det någon som är intresserad eller vet någon som är intresserad, säg till! :)
Vill köpe en dator så man kan lira lite krävande spel, saknat att spela något ibland.
Satt och spelade lite NHL10 live igår, folk är så tråkigta dom flesta jag möter lämnar ju spelet när dom ligger under med några mål, så jag får fan aldrig vinna en match "på riktigt". Men själv så stannar man kvar även om man förlorar med 10-1 (som jag har gjort en gång mot nån som va sjukt bra :P). Men men, det är ju kul iaf.

Gym time, men först ska jag lyssna på detta (Såg precis Fifth Element, och denna låt är ju grym):


Lugge

Det har varit väldigt lugnt i helgen, har gjort lite läxa. Skrev klart ett arbete om KOL men har kvar att skriva ett arbete om hjärnskakning som jag får göra imorgon eller något. Annars har det varit gym på schemat, första veckan med kreatin är klar så nu slipper man dricka det 4ggr per dag, räcker med 1 nu. Kanske man inte pissar lika mycket längre då :P hehe
I lördags var det jobb, det var länge sedan så det var skönt. Sedan var det väldigt lugnt på avdelningen för ovanlighetens skull så det var skönt de med. Tänkte på det, va lite mat patienterna får asså. Käkade av deras mat för det var för mycket beställt, var tvungen att ta två brickor för att bli mätt. Men dom kanske inte är så hungriga dom som är inlagda med tanke på deras tillstånd. Köpte 2kg kött innan jag for hem också, var så billigt så :D
Men trodde att det var veckodag så kolla ju fel på bussarna hela tiden, så var tvungen att ta en annan buss hem som var en omväg. Tur att jag kom ner till stan snabbare än om jag hade väntat :P

Var sugen på utgång igår också men det blev inte av ändå, kanske lika bra. Blev att kolla lite film istället. Såg 13th district en fransk film, var väll okej. Inte så super, blir inte at se den igen om man säger så iaf. 2/5 Fersar.
Och nyss såg jag The Fifth Commandment den var bra, action, handla om nå yrkesmördare å grejer. 3/5 Fersar.
Ska ta och se Lies and Illusions nu får se om det är något bra.

Är sugen på att köpa en ny bärbar dator också, en som är bättre. Så man kan spela lite spel. Gragikkortet på denna är ju för dålig. Kanske köper en sån som Karp har... Gick på runt 9000 på mediamarkt och den fungerar prima enligt han själv så det skulle va nåt. Men det blir ju efter sommaren när man jobbat isf.

Men det har fan inte hänt så speciellt mycket annars, Luleå är ju kassa som förlorar mot Timrå. Får fan skyllla sig själva, har inget i slutspel att göra om man spelar sådär. Dom har för dålig målvakt, hoppas dom försöker hitta någon bättre då kanske det kan gå bättre nästa säsong. Varit sugen på godis en tid också så köpte lite idag, men proppa  i mig lite för snabbt så nu har ja ont i magen istället :P Inte lätt alltid.
Imorgon är träningen inställd, skönt det må jag säga. Träning på tisdag istället. Får väll bli gym hela veckan lång tror jag nog också på.

Men nu blire film, Tjoaro

Vad ska detta betyda? :O

Igår var det åka till Ö-vik och spela sista matchen i serien för säsongen (det är någon DM match kvar också). Vi åkte upp och satsade såklart på vinnst men det var lite ploj och loj uppvärming och första perioden var sådär. Men vi spelade upp oss i andra och vann den med 6-1 eller något sånt. Och i 3e spelade vi fortsatt helt okej förutom när vi spelade 4 mot 4 och släppte in 3 mål på mindre än 2 minuter. Vi hade en målgest vi skulle göra om det blev mål när det var 5min kvar. Alla skulle springa in till mitten och den som gjorde mål skulle ta bollen och kasta den som en granat sen skulle alla rammla, men såklart så fick vi inte göra mål sista 5 minuterna :( Riktigt illa :P
Matchen slutade 13-9 till oss, i och med det slutar vi 5a i tabellen. Vi kom hem runt 00:30 och man var sjukt trött.

Sedan har jag haft en konstig dröm nu i 2 nätter. Det har som varit fortsättning på drömmen. Drömde att jag hade blivit pappa, och att det var en son. Han såg ut typ exakt som brorsan (Erik) och konstigt nog hade jag döpt han till just Erik också..... Vad ska detta betyda egenligen? I drömmen var det faktiskt roligt att vara pappa, kanske för att ungen var mellan 3-5år ungefär så man slapp det där 0-2 :p

Idag blir det att plugga efter jag skrivit klart detta. Sedan vet jag inte, får se om det blir gym eller inte idag.
Ska pumpa igång lite Everlast och köra igång nu!


träning

Ja veckan har till mesta dels bestått av träning, gym måndag, tisdag, onsdag. Sedan har det varit innebandy måndag, tisdag, fast i måndags lirade vi fotboll istället.
Har börjat min kreatin drickning och även beställt Whey-80 som kommer inom kort. Även tagit tag i att alltid ha sallad till maten så det är ju bra :P Lite nyttigare lite bättre.

Har även läxa som måste göras, egentligen nu när jag inte gör något speciellt. Men jag orkar bara inte, känner absolut ingen glöd för läxa just nu, ska bli så skönt att komma ut i praktik och slippa läxor ett tag. Ikväll blir det väll lugnt någon film kanske..

Igår såg jag Never Surrender en MMA film som var helt värdelös, oj oj oj, skådespelarna var så sjukt dåliga. Skrattretande, och dom hade fan ingen inlevelse när dom snacka heller. Mycket sex och naket var det i filmen det var väll det enda som var bra... 0,5/5 Fersar...
Sedan blev det att se Sherlock Holmes bättre än förväntat, rolig och bra var den. Den kan rekommenderas att ses. Tror nog att det kommer komma en till, isf kommer man se den också :) 4./5 Fersar

Mer kött!

Idag har det varit en ganska lugn dag, blev att åka med Simon och kolla innebandy derby. BK Sundsvall vs Sundsvall City. BK såg ut att gå mot en enklare seger men det skulle bli spänning ända in i slutet och BK lyckades vinna med 7-6 i deras sista match för säsongen. Bra jobbat :) Får väll se vad det blir för mig nästa säsong, har ingen aning just nu faktiskt :O...
Sen blev det att åka hem och fixa mat, samma mat som senaste 2 dagarna så imorgon kommer det att bli något annat eftersom att köttet är slut nu! :(.
Kvällen bestod av att kolla film, blev först Max Manus handlade om en norsk hjälte under andra världskriget och det var en helt okej rulle, 3/5 Fersar. Sedan blev det att kolla The Boondock Saints 2, inte lika bra som ettan men den var ändå bra. Det var inte som andra uppföljare som brukar suga. 3,5/5 Fersar. Frågan är bara om det kommer komma en The Boondock Saints 3 (Prison Break) eller något sånt. Känns ändå mest troligt iaf, får hoppas på det :)

Nu ska jag nog ta och sova strax för imorgon är det Gym och Innebandyträning som gäller vad jag vet iaf, har varit lite dåligt med gym nu senaste veckorna så vi ska börja köra igång lite bättre nu! Ska väll börja med creatine också så vi får fart på maskineriet :P Och på torsdag är sista matchen i div1 borta mot Övik. Så blir att ge gärnet för att va med där. Sen har vi ingen skola i veckan heller eftersom det är "lov" men vi har ju massa läxor att göra så man måste ta tag i det istället då.

Natti natti

Klara för Allsvenskan!

Torsdags var det skola som vanligt, psykologi, roligt lektion, vi hade rollspel och grejer. Sedan var jag och hämtade 3 böcker som vi kommer att ska ha senare. Sedan på kvällen var det träning vilket gick bra. Och hela veckan med kändes bra på träningarna. Så man var taggad inför lördagen.

På fredag hade vi ingen skola så istället åkte jag till Bredsand till Jimmy för vi skulle plugga lite psykologi men det gick ju åt pipan. Vi fastnade på kognitiv psykologi, och frågan vi skulle lösa förstod vi inte ett skit av. Läste igenom kapitlet några gånger men det blev ändå helt knas, så vi sket i det och lirade lite xbox istället.
Fredagen blev lugn blev god mat till middag, köttet som jag hade köpt och kokat (blev riktigt bra! kommer göras om!), till det blev det att snitta upp några potatisar och stoppa in i ugnen med lite timjan, smakade kanon! Till det en sallad med lite fetaost, riktigt god mat. Efter det blev det kolla film såg Ninja Assassins som var sådär fina effekter men det blev lite för mycket och lite föööör överdriven faktiskt, 2/5 Fersar.... Sedan blev det en film jag sett fram emot att se, The Hurt Locker. Men GUD vilken besvikelse, den började bra men efter halva filmen så blev det bara sämre och sämre, själva storyn hade ju inget mål.... Den blev RIKTIGT SEG efter halva och en riktig besvikelse till film måste jag säga! 1/5 Ferz.

Lördagen var det dags för match, samling 12:00 på biteline för lite käk sedan åka och invänta match. Trots att det känts bra på träningarna så blev det inget spel, lite bittert såklart man vill ju spela men men... Efter första perioden så hade vi en 3-1 ledning och hade spelat väldigt säkert och fin innebandy. I andra så var vi mer avslagna och slarvade med bollen vilket ledde till att Odelberg kunde komma in på oss mer och ta över liiite. Men perioden var avslagen av båda lagen och ställningen efter två (2) var 4-2. Och det var i 3e det skulle börja hända saker, 5-2 kommer tidigt och sedan efter 6minuter så står det 5-3, lite senare tar vi en Timeout pga att vi börjar slarva och Odelberg står upp lite mer. Det närmsta dom kommer är 5-4, sedan drar vi ifrån till 8-4. Men lite spänning skulle det bli. 19:35 gör Odelberg 8-5 i Boxplay och direkt efter 19.39 gör dom 8-6. Riktigt onödiga mål att släppa in. Och 19:55 gör vi 9-6, en passning av Svensson som innebar hans 44e assist och han går upp som ensam rekordhållare av assistligan i Div1 genom tiderna. Grattis. Och i och med segern så är vi klara för Allsvenskan nästa år också! Riktigt härligt.
Det är en match kvar som är på Torsdag mor Övik en match som vi bör vinna men det kommer vara borta lite keyplayers..

Ikväll blir det nog lugnt faktiskt, tänkte dra ut men har som inget att förtära så det får bli en tvättar/städ kväll faktiskt :) Nu blir det dock käk iaf! Tjarå!

Onsdag

Idag var det skola, vi snackade en heeel del sen fick vi läxa. Så hände inte allt för mycket. Jag försökte leta upp några böcker, fan va dyrt de ska vara... 200kr per bok, är ju betydligt billigare än nya men ändå!
Efter skolan hämtade jag min dator och åkte till Jimmy/Robert för att plugga psykologi. Det gick bara bra men vi fastnade lite på vissa grejer, man fick fan huvudvärk! Sedan hem för att käka och kolla lite film (Wall-E), och beställde en ny router är så less på min DELTACO som segar ner internet för mig! Så nu ska det bli ändrigar på det. Köpte även creatin när det är dags att pumpa :P. Efter det var det dags att åka och träna, vi skulle spela match mot Div2 laget, slutade med vinnst 10-0 tror jag. En skön dusch och efter det käkade vi lite på Big Boy.
Nu ska jag väll ta och sova tror jag så man orkar med morgondagen!

Natti

ILLA!

I lördags var det match mot serieledande Uppsala. Bussen gick 06:00 och jag hade inte kunnat sova något alls. Somnade ganska snabbt i bussen på väg ner och lyckades få någon timmes sömn. Stannade i Gävle för att käka frukost på hotell, riktigt gött :) Sen vidare ner till Uppsala, matchen började 12:30 och det kunde väll gått bättre. Vi fick inte in bollarna i mål och vi spelade inte så speciellt bra. Uppsala fick in dom där skitmålen som vi aldrig lyckas med. Uppsala vinner enkelt med 8-2, men eftersom Sandåkern förlorade så har vi säkrat kontraktet till Allsvenskan iaf. Men det är 2 matcher kvar som vi ska vinna!
På söndagen skulle man upp tidigt igen eftersom det var inventering klockan 06:00 på hemköp, men dit kom man ju inte eftersom man försov sig. Försökte få tag i tränaren vilket jag inte lyckades med, och som är väldigt besviken. Så ångest har man uscha! Riktigt illa!

Idag har jag varit på arbetsintervju i bergsåker (hemtjänsten) och det gick bara bra. Så till sommaren har jag 2 jobb att välja på, Sjukhuset (Psyk) eller Bergsåker (Hemtjänsten) och jag vet fan inte va jag ska ta, måste ju välja väldigt snart! Jag väger fram och tillbaka men är inte helt säker ändå hur jag ska göra... En sak jag vet va ja ska göra är iaf att jag måste plugga idag!

Nu ska jag fixa lite korv, se klart filmen "UP" och sedan plugga! Tjing!

RSS 2.0