Frodo Baggins med Y!

Imorse vid 07:00 gick bussen för match nere i STHLM mot Tullinge. Försökte sova ner men gick sådär, går ju inte sova i buss, man kan inte ligga/sitta som man vill. Jävla piss! Men kunde iaf sova lite så resan ner gick ganska snabbt. En tabbe var ju att jag glömde hörlurarna, hade jag haft dom hade man lättare kunnat somna! Men men, man lär sig av sina misstag.

Vi var lite försenade så uppvärmingen blev inte helt som planerad den var lite små slö. Matchen slutade 4-3 till Tullinge men vi var värda att vinna. Vi hade dom vassaste chanserna och spelet. Men fick inte riktigt dit bollarna. Sen drog vi på oss onödiga utvisningar, men vårat Boxplay var helt felfritt dock onödigt att behöva lite BP när man ska framåt och göra mål! Golvet var inte speciellt bra, bollen studsade mest hela tiden, svårt att lägga bra passningar.
Jag fick iaf göra mitt första div1 mål, det var på tiden och kändes riktigt skönt då det var 1-1 målet. Men vad spelade det för roll när vi ändå förlorade!

Hem så gick det riktigt segt och man va riktigt less. Kollade lite film sen blev det Busringningar, som spelades upp i högtalarna i bussen. Fan va kul de va! Hahaha. "Hej det här är Frodo Baggins med Y..... Ringer från Aftonbladet."
Det var tänkt med utgång när jag kom hem men så blir det inte, har inget att förtära och det är snorkallt ute! Så jag slänger in handduken och stannar inne! Har diskat lite och nu ska jag nog se Fringe eller Jersey Shore och bara dega!


Tjaooo

Veckan!

Tja tja tja!

Ja i veckan va har hänt, måndag blev det lugnt träning och film på kvällen med "my home girls". Sedan tisdag var det ingen träning då blev det film med "my home girls" igen. Onsdag var det jobba och sen ta de lugnt med lite film å så på kvällen. Torsdag har det varit skola och gym -> innebandy, sen käka big boy och nu ska man väll se nån serie.

Annars har de väll snöat som satan! Går ju inte ta sig fram, JÄVLA sundsvall som är sämst på skottningen! USCHA.
På lördag går bussen ner till sthlm 0700 för match mot Tullinge, sen får man se när man kommer hem om det blir nån utgång. Beräknad hemkomst är iaf 22:00, men vi får se vad vädret säger.

Ja vad ska man skriva, det har fan inte hänt något speciellt faktiskt, mest lugnt.. Laddat batterierna.

Nu ska jag se på något.... sen sova!

Bra film!

Har precis sett Law Abiding Citizen och den var riktigt bra! Kan starkt rekommenderas!

"En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet"

4/5 Fersar!

Äntligen seger hemma!

Ja, du går nedtryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst
och den är lika spottad på som begagnade bröst
Nu faller löv, det blåser på, det börjar om
Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i
Vi, och alla duvorna på marken, alla fåglarna i skogen
Alla mänskorna i parken, alla herrarna på krogen
Här finns ingen som kan döma, här finns ingen mera lärd
om ditt liv, om din stad, om ditt land, om din värld
Det kommer alltid tillbaks, med veta-bättre-direktiv
Till en värld, till ett land, till en stad, till ett liv
Några smulor till duvorna, min vän
sen går vi hem


Igår var det match mot Ersboda på hemmaplan! Dags att återta "borgen" efter att vi förlorat 2 hemma matcher på rad. Så var tiden inne att bryta den mörka trenden. Matchen började bra med att leda med 2-0 men när första perioden var slut stod det 2-2. Andra perioden slutade 1-1 så inför tredje stod det 3-3. Tredje började inte så bra då dom gör 2 mål på 3 minuter och leder med 3-5. Vi kommer igen och gör 2 snabba mål inom loppet av 1 minut så står det 5-5 sen några minuter senare gör vi 6-5. Ersboda ger sig inte utan kommer tillbaka till 6-6 men sen drar vi igång överväxeln och gör 7-6, 8-6, 9-6.. Matchen slutar 10-7 efter att vi fått en straff i sista sekunderna.
Riktigt skönt att ta en viktig seger på hemmaplan!
Fick spela back också, det var ett tag sen man fick spela det. Riktigt kul :)

Sedan blev det fira segern med utgång och grejer. Blev stekar tema med backslick och skjorta haha. Nostalgi kväll med Vengaboys, Haiducii, Tatu, Aqua, Cartoons, Günter, vi kom även fram till att vi ska spara ut musch och håret till sommaren, får se hure blir med den :P haha. Vi hamnade på stadshuset, hade mycket trevligt innan det blev hemfärd för att sedan sova!

I veckan äre träningar och skola som vanligt, får se hure blir med träningarna, har fått ont i svanskotan eller något. Gör ont när jag går iaf... Får se vad det kan vara för något.
Ikväll blire film!

HJEHEJEHEJ

Hahaha, vilken jävla film..

Filmkväll, inte så lyckad då vi hyrde 2 filmer som va sjukt dåliga. Vi ville ha en skräck kväll, med lite hemska filmer.
Vi hittade 2 filmer som såg okej ut, framsidan såg hemsk ut så då tänkte vi att fan det kan ju va nåt. På baksidan av den ena filmen stod det bland annat att det skulle vara morbida sexlekar men var det några sånna... NEJ

Den första filmen hette Diary of a Cannibal... behöver jag säga mer än 1,4/10 på imdb... Asså det är den absolut sämsta filmen jag sett. Såg ju fan ut som en John Bauer film. Dom hade inte ens råd med riktigt blod, såg ju ut som jävla karamellfärg! Den åker rakt upp på 1a platsen av dom ABSOLUT SÄMSTA FILMERA jag sett. SOLKLAR 1a! Grattis... Man borde fan inte ens få produsera sång skit, och ännu mindre lura på folk att hyra! Den var även på hyllan över NYHETER! HUR FAN ÄR DE MÖJLIGT!! ÅÅÅÅH, asså vad jag en skriver så finns det inte ord för hur dålig den var... KAN verkligen inte beskriva hur dålig den var....

Sen nästa film, GAG 3,3/10..... Den va ju iaf bättre än den första, men herregud. Hur kan man få göra sång här skit. Det är en gåta! Ska fan aldrig mer hyra en skräckfilm för allt är ju bara skit!!
SNÄLLA säg till när ni hittar en "BRA" iaf en skräckfilm man kan bli rädd av, som man KAN se! SNÄLLA!

Nu är det färdig gnällt! Ska fan se HITMAN innan jag går å sover för då vet man iaf att man får en bra film! Eller Fearless så man vet vad man får! NÅGOT BRA!!!
Sen är det bara att tagga inför match! 15:00 @ sporthallen mot Ersboda, får se om man spelar nåt.. Lirade back på dom sista träningarna så kanske kanske...

Haree hareee

Sjukaste stället jag varit på!

Det har varit mycket denna veckan, skola, hockey, innebandy, jobbat, party, varit med i en krock, sett sjukt grym lägenhet, har fixat Spotify Premium så nu slipper man all skit reklam! :P osv osv osv

Hade varit och spelat hockey med posten igår sen när vi skulle hem så råkade vi ut för en krock. Det var lite väl halt så vi kunde knappt bromsa så vi slog in i bilen framför. Tur var att ingen blev skadad förutom bilen som fick en riktig törn på fronten. Men vi klarade oss....

Har även varit i en lägenhet där det bor 7 tjejer sjukt stort ställe.... Toaletten var större än min lägenhet... Bubbelpool, Bastu, Biljardbord, BAR, Balkong, Stort kök osv ni kan förstå att det var riktigt stor iaf :P
Det betalade dom 15000 i hyra för, riktigt dyrt.. Så nära stan var det inte heller, men inte allt för långt.. Sen bo med 7st, då ska man fan va riktigt jävla bra polare. Skulle inte klara av att bo 7st i en lägenhet. Men dom höll ofta fester och efterfester och allt möjligt. Det var ju en riktigt häftig lägenhet men inget jag själv skulle vilja bo i. Sjukaste stället jag varit på äre iaf!

Har varit skola, med redovisningar och massa plugg.. Allt har bara gått bra, mer skola imorgon då det är prov.

Innebandy har det varit i vanlig ordning, har gått sådär på träningarna... Haft lite ont i ljumsken och har varit tung i huvudet...

Nu ska jag göra mat fläskfile och kroketter sedan blir det ta de lugnt fram till träningen :)
Tjaaarå

Riktigt skönt!

Igår blev de åka ner till Sandviken för att spela match mot Alba. Dom sista minuterna av matchen var riktigt pirriga måste sägas. Äntligen fick vi vända våran dystra trend och vinna. 6-4 slutade matchen och då hade vi legat under med 3-1.. Så det var en riktigt skön seger! Nu hoppas vi att detta står sig, bara fortsätta att trumma på!

Idag var det ju skit bra väder! Jag och Björn hade tänkt dra och åka lite bräda.... MEN då är det ju klart att ingen backe vill ha öppet på dagen på måndagar... Men alla andra jävla dagar kan dom ha öppet tidigt! Va är det för fel på måndagar då? Jävla piss!

Måste till sport och funktion också, måste skaffa mig en ny linda till klubban, just nu glider man ju bara blir svårt att skjuta. Så får väll se om jag tar mig dit idag.
Till helgen är det hemma match mot Ersboda, en match som vi bara ska vinna!

Dags för lite frukost!

Rubrik:

Jahapp, igår blev det lite festtillställning... Vi var väll en blandning av folk typ 10pers hade det trevligt... Gick ut och tog det lugnt. Var ba kul... Blev dock sent, somnade vid 5.
Sedan upp vid 8:30 och börja skicka ut alla eftersom jag skulle till Hassela och åka bräda med ida och victor.
Det var riktigt kul, snabbt i backen gick det! Blev lite isigt mot slutet. Helt slut i benen och ont i fötterna...
Mådde inte super duper heller med tanke på dagen innan. Men det gick ann, sov i bilen upp och på väg hem. Sen somna jag i soffan när jag kom hem också.

Nu sitter jag å käkar lite nudlar och dricker saft, ska väll se en film tänkte jag innan man ska sova.
The taking oc pelham 123, får se om det är något att se, är ju bra skådisar med iaf.
Imorgon blir det match nere i Sandviken bussen går 13:00 från sporthallen, och matchen är sent... 19:00 tror jag, så det är ju lite tråkigt. Och nu måste vi vända på steken och börja vinna! Dags nu.

Annars i veckan som kommer vet jag inte va som händer, skola och träningar.
Har haft lite strul med ljumsken under veckan också, men  just nu känns det bra. Får se när man börjar springa hur det känns. Men det ska nog gå bra.

Heeeejheeeeej

Dålig update sorry!

Ja det har varit lite dåligt!
Men får väll ändra lite på det... Vad har hänt då...

Jadu veckan har bestått av pluggande eftersom att jag har ett stort arbete som ska in imorgon.
Är nästan klar, har bara lite kvar som jag får skriva efter träningen ikväll....

Idag började även en ny kurs, det var psykologi som började.. Kommer nog att bli roligt.
Igår jobbade jag för första gången på väldigt länge! Det var kul, blir lite mer klirr i kassan.. Dom frågade om jag kunde jobba idag också men det gick ju inte pga skolan :(

Sedan frågade jag ang sommaren och så, och det visste dom inte pga uppsägningar och sånt, men dom skulle höra av sig närmare.. Så får väll hoppas på de bästa.

Har väll blivit en del film som vanligt också, kom inte ihåg riktigt vad jag sett :P Sen började ju alla serier igen också! Riktigt bra de, så nu har man lite å kolla på.

Var hockey med posten i tisdags och det gick bra, synd att vi var lite folk bara :S
Luleå tröjan jag beställde hade också kommit!



Det blev en gammal klassisk spelare som fick pryda ryggen! Ingen mindre än Homer själv ;)
Som du ser så är det deras Svarta hemma tröja! Som är riktigt läcker ;)

Filmhelg!

Helgen:

Lördag blev det att spela poker vi var em hel del personer som spelade. Vinnaren skulle kamma hem 1600kr. Men så långt kom man ju inte. Märkte att det var ett bra tag sedan man spelat, man var verkligen inte inne i tänket. Kom till finalbordet men där gick det inte alls bra. Sen blev det hem och kolla film..

Söndag: Det var match mot Hagunda, det blev förlust med 9-3 riktigt kasst. Vi måste börja vinna nu! Man har inte råd att hamna i en svacka när det är så pass lite matcher som det är. Fick spela en del iaf, och för mig gick det väll okej. Efter matchen var jag så trött så det blev hem och lägga sig och sova lite i soffan sen käka.
Och kolla på 3 filmer ;P

Helgens filmer var; The Bicentennial 3/5, Sex Drive 3,5/5, American Pie The book of love 3/5, Good 1,5/5, Zack and Miri Make a porn 4/5...

Nu är det måndag och snart börjar skolan igen... Måste börja plugga =/
Men först ska jag iväg och lira hockey iaf, sen har ju min beställda tröja kommit ;);)

Nu fika! Hej hej

I want candy!

Då var sista träningen för veckan avklarad då, det gick väll helt okej.
På söndag är det match, samling 13:20 matchstart 15:00.... Får se hur mycket man spelar.
Har precis slängt in skorna och så i tvätten så dom är fina till match ;)

Ikväll vet jag inte va man ska göra, blir nog bara lugnt! Tänkte gå och köpa lite godis sen hem och kolla film.

Annars idag har de inte hänt något, vaknade väldigt sent pga att jag var uppe sent och kollade på Washington - Ottawa, kul match :)

Nu ska jag göra lite mat och sen handla godis! ;)

Jävla composite! ;P

Har precis varit och kört hockey, var kul men vi var lite lite folk dock vilket gjorde att det blev jobbigt.
I slutet så stod jag och robban och körde direkt skott vilket resulterade i att jag sköt av klubban, precis i slutet av skaftet åvanför bladet..... Säger som Wikegård, "jävla composite klubbor som bara går av man ska köra med trä."
Men har fixat en ny klubba nu så vi får se om den kan leverera också, hade ju en så skön klubba :( Det är som att förlora en nära vänn när en klubba går av ju! Attans.

Nu ska jag steka nå börgare! Sen kanske kapa klubban ;)

Snuskigt jävla kallt!

Idag har det inte hänt så mycket, skulle åka till hassela och åka men det blev inte av pga att det var så jäkla kallt. Istället kollade vi lite på Snowboard Alpint  och jag blev riktigt sugen. Så försökte leta upp var man kan testa på det. Slutade med att jag skickade ett mail till landslagstränaren.... Får se vad det blir av detta ;) Sverige har ju typ inte några tävlande så vafan, "säker" OS plats ;) Skulle va sjukt kul. Får se hur det blir med de.

Sedan var det sätta sig i en kall bil och ta sig hem käka lite middag och sedan kom Jens. Vi satt och kolla tv å snacka lite. Sedan drog vi på Bio för att se 2012....
Vad ska man säga om filmen, specialeffekterna slösade dom ju inte på! Dom tog fan med allt man kan tänka sig. Var nog inte många sekunder utan specialeffekter iaf.. Jag gillade inte storyn speciellt mycket... Jorden går under, hjälp vi måste fly, vi ska till nått skepp, effekter, effekter, effekter.. Njaa, trodde filmen skulle vara bättre. Den kändes ganska hypad. Jag ger den en 2/5 Fersar men då är en (1) av dom två (2) för effekterna... Denna film bör ses på bio med STOR duk och bra ljud för att den ska vara värd. Ska man ladda ner så bör man ta den absolut bästa kvalliten som finns och ha en bra tv :P

Nu ska jag kanske göra något att äta sedan sova. Imorgon blir det hockey på dan, sedan innebandy på kvällen.

Min LOVE!

Söndag.... Vad säger man, satt ju uppe för att invänta hockeyn. Allt gick ju bara åt h-vete.
Sveriges backar herregud vilken katastrof! Speciellt Rundblad som var så oerhört dålig. Varför blev han inte bänkad!? Helt sjukt.... Sen dommarna, solklar straff, solklar tripping vid båset.... Inte lätt asså....

Måndag... Blev lugnt, kollade film å så. Sen var det träning, gick helt okej... Nästa träning är torsdag, fredag sedan match söndag!

Tisdag... Ja idag skulle jag ner på stan, blev senare än planerat... Nordea var såklart inte öppet (OVANLIGT!!), så jag handlade 2par varma sockar! Som man kan ha när man åker snowboard. Sen en sån där Buff eller va de nu heter som man har runt halsen och kan ha över ansiket. Handlade även lite mat och TORKATRENKÖTT! ;) mmmmm GÖTT.
Skulle åka pulka med Hampus och Ida, det var en bra ide med ett stort bakslag.... Vi hade ju ingen pulka, bra planerat! :D

Ikväll blir det...... Något, sitter å väntar på att Hampus ska ringa så ska vi väll göra nåt... Måste göra mat också får se vad de blir :)


Här är min LOVE!


Städa städa städa!

Idag skulle vi ju plaska i vattnet men det blev instället pga en dubbelbokning. Så vi satt och snackade i omklädningsrummet 5min sen fick man åka eller sitta kvar å dricka kaffe. Jag valde det första och for å handlade.
När jag kom hem tittade jag på golvet och konsterade att det var dags att städa.

Sagt och gjort, fram med dammsugaren och köra runt, sedan fram med skurhinken och moppen och skura lite. Sen hoppa in i duschen för att efter det vika kläder. Ska väll ta och diska också samt göra mat.

Funderar på att se 3e och sista filmen i sagan om ringen serien så man har nåt att göra i 4 timmar iaf :P
Ska ju se Sverige - USA 03:00...

Dags att fixa mat! Köttbullar, mos, brunsås, lingonsylt! mmmmm

AC3 nu då!

Har precis klarat ut Assassins Creed 2, det var ganska kort, typ som 1an...
Men det var OTROLIGT roligt, går inte beskriva hur mycket bättre än 1an det var.
1an är så seg, man blir less av att spela för det är samma sak om och om igen.
I 2an så var det mer story och det flöt på bättre, jag blev inte less en ända gång! Ville bara spela mer, och när det tog slut så ville man genast att 3an skulle komma! Så frågan är ju NÄR KOMMER AC3 nu då!??!?
Riktigt grymt spel var detta 9/10 fersiz!

Inte hänt något speciellt alls, bara suttit och spelat och kollat film... Degat som fan :P
Imorgon blir det träning, vi ska ha nå vattengympa får se hur de går.

Nu ska jag typ kolla film, har 3e filmen av Sagan Om Ringen att se... 4h here we go :P

Gott nytt och fortsättning!

Sitter man här bakis vet inte riktigt vad man ska skriva.... Kan väll börja bakifrån och fortsätta till nutiden...
Var ju och kollade på Timrå - Luleå en match som Luleå vann med 3-0 ;) KuuuuunG! ABBOTT!!
Men det började inte alls bra, första perioden var katastrof... Helt sjukt att Timrå inte gör mål, dominerade hela perioden. Kunde stått 7-0 men Modig storspelade i mål. Rogga gav nog grabbarna en rejäl utskällning inför andra för dom kom in som ett helt nytt lag och gör 3 mål.. 3e perioden var avslagen och tråkig. Timrå var riktigt ineffektiva dom måste göra mål! Men Luleå vann iaf ;) har sett dom 2 gånger och dom har vunnit båda. Bra keep that up!

Har även blivit en hel del spelande. Assassins Creed 2, SJUKT mycket bättre än 1an. Mycke mer att göra, mycke mycke roligare! Inte lika enformigt som 1an var. Så igår blev det att sitta och spela nästan så att jag glömde bort bussen jag skulle med till festen :P
Vi var hos Rubiela och där bjöds på väldigt god mat! Man ville verkligen ha mer men man blev så mätt!
Sen har vi lärt oss att säger man "Mmmmmm" när man äter så går verkligen allt ner ;)
Kollade även småkronorna som vann mot Finland! Jävla bra jobbat. Och här kan vi snacka effektivitet... Finland hade fan 38 skott eller nåt efter första helt sjukt! Och gör inte mål... Sverige gör mål på sitt första skott typ, riktigt snyggt!
Klockan närmade sig årsslut och vi åkte in till stan, det blev Memento där det var en hel del folk! Och det blev riktigt trevligt. Började dåligt dock när Robert blev utskickad efter typ 5min. Man ska kanske inte ta in öl och stå och dricka på toan dom blir bara så sura! Och timeingen var ju inte bäst precis när han öppnar den... BLÄH.. Men kvällen slutade bra iaf :)

Nu blir det att sitta här och dega hela dagen! Känns fortfarande som jag är full, blev väääldigt mycket igår :P Men inge pizza som tur är ;)... Ska ta och spela lite.. Vi hörs! HEJ

RSS 2.0