Im alive!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men har varit uppe i Umeå och hälsat på igen samt att jag varit lite sjuk å ah det har varit lite fullt upp. Men snart är man back on track, var länge sedan det blev innebandy nu också tyvärr pga allt som man haft med å göra. Men imorgon är de dags! Har saknat det, och är riktigt taggad!
Köpte även ölkorv på lösvikt idag och det är ju lite kul, smakar sjukt gott göre också! Synd att det är ganska dyrt men det äre fan värt!
Det har även varit snack om att åka till fjällen så pengar är undanstoppade och jag väntar bara på att få ett datum sen är jag där!! Köpte nya googles eftersom glaset på mina andra var sabbade så nu har jag ett par nya fina. Ska dra mig till Moyo å införskappa ett par nya brallor också som matchar mina jacka lite bättre ;p
Är hos Maria och ska bli bjuden på middag så sitter här och håller tummarna på att det blir gött, men hon är ju en duktig tjej så det kommer ju inte bli något annat än gott.
Vill även tacka Kotchi för allt han gör, hes like a father to me. Vi får fynda lägenhet snart alltså.

Nu ska jag kila vidare och läsa lite på Robbans blogg, hare bra! Tjooohej

Move..?

Idag har det varit praktik igen försov mig lite men det va lugnt och det gick bara fint. Sitter i telefon med Stefan pratat i ett bra tag nu. Har skickat lite olika intresseanmälan på lägenheter i Umeå, får se om man flyttar upp efter jul är ändå lite smått sugen faktiskt.


Hej hå hej hå en skeppare i stormen!

Work work work, mycket nu men sen blire ledigt... Ledig helgen sen nästa pass tisdag sen ledig till fredag å jobba 6 pass på rad. Hörde att den största kylan av alla skulle knacka på dörren också, snart vill man inte gå ut längre hua.
Sätta in pengar på banken ska jag fixa också sen käka lite är hungrig... Hmm vad mer då jag vet inte, JO!
Nu när dom byggt de här extra huset på sidan här så tar ju varmvattnet slut så jävla snabbt! Går ju inte duscha länge längre och idag blev vattnet kallt på 5min. Hade ju inte ens hunnit tvåla in mig! Ne måste hitta en ny lägenhet om jag ska bo kvar här i stan alltså, något billigare men jag vill ju ändå ha centralt. Det är inte lätt det här :P

Jag avslutar med följande ord och detta är väll mest riktat till tjejer som städar och håller på i hemmet :

Jorden går inte under om:
- Det finns en hel dammråtta i ditt hem -- inte ens om det finns två
- Du faktiskt inte hinner baka bröd, bullar och sju sorters kakor
- Fönstren är oputsade
- Du har samma tröja två dagar i rad
- Du inte hinner byta gardiner
- Du serverar hämtpizza eller kinamat istället för en hemlagad gryta

Sitter och småskrattar för mig själv när jag läser och ser att vissa av dessa saker passar mycket bra in på vissa personer ;)

Mana mana, du du du du du

Jag borde väll skriva något eftersom det var ett tag sen så jag kan ju börja med en liten rolig sak:

-Älskling ska vi ha sex?
-Nej jag har huvudvärk
-Är det ditt slutgiltiga svar?
-Mmmm.
-Är du säker?
-Ja!
-Ingen tvekan?
-NEJ!!!
-Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän...

Hi hi hi ho ho.. Annars då, jobbat eller man får inte säga jobba när man är på praktik tydligen. MEn jag säger jobba för jag är ju på ett arbete och utför ett arbete bara att man inte får ett öre för det. Men det har jag iaf gjort idag och igår och ska fortsätta med det resten av veckan också. Praktiken går bara bra och är riktigt kul och man ser å lär sig mycket. Kunde inte hamna på ett bättre ställe. Annars är det jobbigt att gå dit från bussen när det är så jävla kallt å blåser som satan för man måste gå en bit. Har haft tur ibland och blivit upp plockad efter vägen när jag gått av arbetskollegor, och idag blev jag upp plockad av chefen. Snäll, och fin tjej ganska ung ändå ser hon ut å va. Men tack ska du ha för du tog upp min från stormen iaf.
Till helgen har jag hört önskemål från personer som vill att jag ska bege mig norrut igen och det hade väll varit mycket trevligt så vi får väll se vad de blir av den saken faktiskt. Hade även halvtidsbedömning på praktiken idag och det gick super bra! Jag är duktig :D hehe.
Hmmm, nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, är sjukt trött iaf varit det sedan 20:00 men man kan ju inte sova då heller! Ska kanske göra nåt att äta först tänkte jag å se om man har nåt kul att titta på.

Hare bra folket! Tjohej

Älskar du mig?

Haha, fick precis skönaste länken av Kristina... Och efter att ha skickat runt den lite så säger många tjejer "men det är ju jag"... Fan blir alla tjejer såhär hemska när dom inte kan ha kläder? :O Fy fan va jobbigt det måste vara att vara tjej då alltså. Tycker verkligen synd om er, den där kmr länkas så fort man ser en tjej skriva "ÅH JAG HITTAR INGA KLÄDER ATT HA PÅ MIG IKVÄLL TILL FESTEN"
Såååå rolig! :D Inte råd med kläder, men åka till London kan hon göra ;)


Bo Burnham

Det har blivit VÄLDIGT mycket Bo Burnham som spelats ur mina högtalare på sistone. Varför?
Jo men han är ju rolig, mycket roliga små skämt som kommer ut ur hans mun när han spelar sin musik.
Väldigt många bra låtar och dom det finns på spotify!






Umeå and back again

Åkte upp till Umeå på fredag morgon och sov nästan hela resan. Drog med Kotchi på stystembolaget och rätt vad de var blev vi bjudna på korridorsfest så drog dit och hade de jäkligt roligt. Dock blev de mindre kul när vi skulle ut eftersom studenterna skulle på MH dit jag å kotchi inte kom in så vi gick på corona och det sööööög fy fan va dåligt de va. Träffa iaf lite trevligt folk som de va länge sen man såg :) Övernattade hos stefan i hans mysiga säng och på lördagen skulle vi ut till Kassjö för att fira Eik. Men vi blev bjuden till en annan korridor för fest av samma personer som va med under fredagen. Så vi tänkte dra dit lite först innan vi drar ut till Kassjö.

Men lyckades vi ta oss därifrån? Nej, vi fastnade såklart på mariehem och blev där till 4 på morgonen innan vi tog oss hem till stefans sköna säng igen. Söndagen blev lugn drog tillbaka till mariehem och käkade pannkakor innan vi drog in till stan för att fika lite på waynes sen blev det hem till morsan å bara ta de lugnt. Hälsade på uppe hos farsan lite också. Hittade skolkatalogen från 7-9an haha fan va fin man var, not! :P Men det är ju kul.

Idag så blev det att bila ner till sundsvall med Maria som jag träffa på festen hon ville ha sällskap en bit då hon skulle till norge och det är ju skönare att åka bil också. Så det fick bli så, nu är man hemma och funderar på vad man ska hitta på. Helgen var riktigt bra iaf och bör göras om! Kul med så  många Luleåfans på ett och samma ställe också ;) händer inte ofta.


7an                             8an                               9an



ASSASS

Idag var det att jobba kväll på RPK och gick bara fint. Blev innebandy först med personalen och lite senare på dagen med patienterna så 2gånger. Sedan blev det lite xbox lir och så kolla vi lite hockey. Kom hem för ett litet tag sen och ser att Assassins Creed: Brotherhood har kommit(!) fan va nice. Har ju 2 spel att spela nu.... Men måste klara av Darksiders innan jag börjar med Assassins så man kan ha full fokus! Riktigt taggad, kommer bli grymt.

Ska ta och boka buss till Umeå nu också den går 02:35 så är i Umeå 06:00. Blir att hälsa på lite sen fyller ju Eik firas på lördagen så blir lite party med temat Black & White så får hitta nåt man kan klä sig i.

Men nu blire käka lite godis dricka lite Trocadero och spela Darksiders!


Är jag sjuk..... :O

VAR ÄR MIN MATLÅDA!?!?!?!?

Igår åkte jag till en vän och där stoppade jag in matlådan i kylen, på morgonen åkte jag till jobbet och jag är fan 100% säker att jag tar ut matlådan och går till personalrummet och stoppar in matlådan i kylen. Tiden går och det är dags att käka jag går till personalrummet å öppnar kylen.... Matlådan är INTE där, jag blir fundersam och tänker å tänker men jag är säker på att jag tagit med den. Så det blev ingen lunch idag, när jag kommer hem så kollar jag i kylen men där är den inte. Jag frågar min vän om jag glömt den där, men där var den inte heller. Sååå... Var är min matlåda!? Man blir som man umgås brukar man säga...... Vad har jag fått för psykisk sjukdom kan jag undra nu alltså :o

Det ska vara ne vanlig plastlåda med Wook, kött, nudlar i. Lådan skall vara in en grön stystemetpåse.
Har du sett den eller har du annan information som kan leda till upphittandet av denna matlåda?
Ring då 08-702 00 90. Hasse kopplar sedan till mig!

And there was blood..

Då var det dag 3 på RPK och jag stormtrivs! Riktigt bra ställe alltså!
Idag blev det pinigs turnering och lite allmänt pingis mot patienter/personal. Ute och gått lite i friska luften nere på rastgården och så. På lunchen blev det innebandy med personal och det råkade inträffa en liten incident i en närkamp där min armbåge råkade komma upp i ett ögonbryn som sprack och det kom blod. Så han åkte iväg till sjukhuset och fick sy lite. Så det var ju bra jobbat, första gången man är med på innebandyn med personalen så ryker ett ögonbryn :P men itne mycket å göra åt. Jag undrar hur det ska gå imorgon då när vi ska lira innebandy med patienterna, det är nog bäst inget sånt sker då ;)
Dagen har varit kanonbra och kladdkakan vi blev bjudna på smakade gudomligt gott! Måste fan ta recept på den!

Nu blire käk och sedan se om jag hittar något skavsårsplåster då jag fått värsta blåsan på tån som gör riktigt ont när jag har skorna på mig. Sedan blir det lugn kväll skulle jag tro och imorgon äre kvällen som jobbas! Måste kolla hur bussarna går till Umeå också.

Bilden är ett montage ;D



Tjohej leverpastej!

Vad to göra?

Dag 2 då... Har fått ut kort så jag slipper gå genom metalldetektor å besöksentren. Så nu blire personalingången, är väldigt skönt med ett gym och bastu på arbetsplatsen alltså. Blev lite gym och lite bastu på lunchen innan det var dags att jobba igen. Var roligt idag också, dagarna går ganska fort ändå men det är väll kanske för att det är början av praktiken vi får väll se senare :p Vet inte var som sker ikväll dock ska jobba imorgon och torsdag också sen ledig till måndag. Var något snack om att åka upp till Umeå eftersom Eik fyller år och ska firas på lördagen. Så åker kanske upp natten mot fredag å hälsar på hos moder först iaf.. Men får se när det närmar sig lite iaf..

Vad ska man hitta på nu då!?

RPK avd 95

Ställde klockan på 05:50 men klev inte upp förrän 06:00 fixade lite gröt och satte mig vid TVn. Kollade när bussen skulle gå och kom fram till att jag måste ju ta den som går 06:30 så blev lite stressigt, slänga i sig gröten och snabba sig att klä sig och gå till bussen. Bussen va dock sen och kom vid 6:40 och klev av bussen 6:48 sen ska man ju gå en jävla bit så blev lite brottom. Var framme vid Rättspsyk vid 6:58 och ringde på klockan fick gå igenom metalldetektorn och sedan träffa min tillfälliga handledare då han jag egentligen skulle gå med hade tagit ledigt idag. Så vi gick upp på avdelningen fick kolla in hur det såg ut och så gick vi igenom massa punkter som kan va bra, läste på lite om patienter och om avdelningen och relger etc. Jag är på avdelning 95 där målgruppen är sexualbrottslingar. Sedan blev det rundvandring och kolla in alla andra avdelningar, dom har även gym och en hall där dom brukar spela bland annat innebandy. Sen har man ganska lång lunch så får börja ta med kläder så man kan gymma där också. Kmr bli bra de, sedan blev det att socialisera med patienter och snacka med dom osv osv. Svårt att kunna skriva det man vill skriva då man har tystnadsplikt så, shhh. Men nu har ni ett litet hum om vad jag ska göra i 4 veckor. Kommer bli skit bra det här, jag trivdes iaf första dagen så det kommer bli fin fint.

Nu ska jag ta å diska lite och sedan göra mat och efter det är det träning, sen upp tidigt imorgon igen. Som tur är så får man käka frukost där så jag behöver inte kliva upp super tidigt och käka hemma. Sen är det bra om man jobbar kvällen för då börjar man 10-21 och man tar med sig egen lunch men man får käka middag där så det är ju bra. Det negativa är ju att man inte har någon restaurang eller något sådant på stället och det är en bit att ta sig till sibylla som är det närmsta i matväg. Så det blir en hel del matlådor i 4veckor vilket är lite drygt, men men :P

Musik på! Disk nästa mål! Tja hej

känner suget

Fick precis ett väldigt oväntat samtal från Australien från Robban snackade på i 30min om allt som hänt osv, verkar vara sjukt kul där nere iaf. Blev grymt sugen på att åka ner nu känner jag.. Dom har det varmt och skönt också klockan var närmare 12 på kvällen och han gick runt i shorts å tshirt så inte riktigt samma väder som här ;P.
Får fan dra en Norge och jobba för att sedan åka till Australien, Måste ju fan passa på alltså....

Men nu blire jobb först iaf och imorgon börjar ju praktiken som varar i 4 veckor.

Ensam hemma

He blev bara fint av maten, smaka bra gjorde de också, och matlåda blev det så det är ju bra.
Kollade lite serier och somnade i soffan, vaknade och kände mig frysen så tänkte ta mig en varm dusch.
Började å raka mig lite och så, och när det var klart så kände jag mig sugen på att testa lite handsprit i ansiket. Sagt och gjort, sved lite men var inte alls lika mycket som jag trodde. Hade ju tänkt mig en "Ensam hemma" reaktion, men icket. Och sedan när jag tänkte ta mig den där varma duschen så är det ju kallt vatten. Nän jävel har använt allt varmt vatten!!! :@. Så blev en relativt snabb dusch i det kalla vattnet.
Nu blir det på med tjocksockar och lägga sig i soffan å kolla lite serier :)


First time kårv!

Idag var det jobb förs första gången borta i Nacksta (skulle ju ändå få gå på detstället jag är van att gå på enligt ROP). Men jag fick gå lite blandat så det var lite saker som var nya. Men när jag hade jobbat klart så passade jag på att prata med chefen om att kunna skola in sig. Så vi får se efter praktiken hur det blir, ser bra ut iaf... Har några ställen på gång vilket är bra.
Drog på ICA och handlade lite käk hittade lövbiff som var 40% off så det är klart man köper in i frysen ba!
Köpte mig en falukorv för blev sugen på ungsstekt falukorv av någon anledning. Så det blir första gången jag gör det, vi kör bara... Har för mig att jag kommer ihåg va som ska va i korven, vi får helt enkelt se hur resultatet blir. Haha..... Får väll fixa nån bild senare. Ikväll vet jag inte vad som sker dock, det återstår att se :P Har iaf köpt pringles för det var jag sjukt sugen på iförrgår av nån anledning, och såklart lite TROCADERO! :D

Sen har jag ju lite xbox jag kan spela, å lite serier att se.. Så det finns ju alltid nåt att göra.

Darksiders

Idag var det också snö ute men inget snöande iaf, åkte till skolan vid 9 för att göra matteprov. Och det gick väll sådär tyckte jag, vissa frågor gick bra andra gick inte. Får veta resultat senare, men jag är hoppfull :P
Nästa vecka börjar praktiken i 4 veckor så det är bara passa på att ta på sig jobb fram till dess, jobb idag, imorgon å söndag så det är nice.

Jag och Robert käkade lite på skolan innan vi åkte ner till stan, vi gick och kollade på spel på Gamestop, jag var sugen på något nytt då Dante gick så snabbt att klara ut. Så pratade lite med han i kassan och han rekommenderade Darksiders som är ett Hack 'n slash spel som jag vill ha det liksom. Det hade fått mycket bra betyg också så jag hoppas på att detta är bra. Det var iaf längre än Dantes så det tar ju ett tag att spela ut. Dags att hacka å slasha lite innan work! Och detta spel SKA det komma en 2a till så bäst att det är bra då.


Darksiders

Idag var det också snö ute men inget snöande iaf, åkte till skolan vid 9 för att göra matteprov. Och det gick väll sådär tyckte jag, vissa frågor gick bra andra gick inte. Får veta resultat senare, men jag är hoppfull :P
Nästa vecka börjar praktiken i 4 veckor så det är bara passa på att ta på sig jobb fram till dess, jobb idag, imorgon å söndag så det är nice.

Jag och Robert käkade lite på skolan innan vi åkte ner till stan, vi gick och kollade på spel på Gamestop, jag var sugen på något nytt då Dante gick så snabbt att klara ut. Så pratade lite med han i kassan och han rekommenderade Darksiders som är ett Hack 'n slash spel som jag vill ha det liksom. Det hade fått mycket bra betyg också så jag hoppas på att detta är bra. Det var iaf längre än Dantes så det tar ju ett tag att spela ut. Dags att hacka å slasha lite! Och detta spel SKA det komma en 2a till så bäst att det är bra då.


New shoes

Igår jobbade jag och det var tal om något oväder med massor med snö som skulle komma. Jobbade på hela kvällen och såg ju inte alls ut som det skulle komma något. Var ju bara nåt påhitt som något kommit på. Lite kul att det var kaos överallt i hela Sverige förutom i Sundsvall :P Det var ju fan plusgrader här så inte skulle det bli något oväder. Jag kom hem efter 22 och fortfarande var det lugnt.

Gick och la mig ett tag senare för att orka upp till skolan när jag vaknade så gick jag upp och kollade ut genom fönstret, WAAAA!!!, det var ju blåst å det snöade och det var massor med snö. Hur kunde detta ske? Var ju helt lugnt när jag gick å la mig och jag vaknar till detta! Det är som från natt till dag, helt omvänt, skruuuuuvat! Kollade ut och drog en suck sen gick jag till sängen igen och la mig. Men tvingade mig upp och iväg till skolan där det var seeeegt! Och det bara fortsatte att snöa också. Det enda som är bra är ju att det kommer massa snö till backarna så snaaart, då blire väll dags för lite bräda!

 

Gick ner en sväng på stan för jag kände att jag måste ju fan ha skor som klarar av detta väder. Hade ju bara ett par tunna tygskor just nu, och dom vinterskorna jag har är.... Not so nice. Kollade runt i alla affärer där skor var till salu men hade svårt att hitta några vettiga. Hittade ett par som inte var vinterskor som jag blev jävligt sugen på, men köpte dom aldrig trots att jag övervägde det väldigt mycket.
Efter ett tag hamnade jag på Dinsko där jag faktiskt testade lite olika skor, men var sjukt svårt att välja. Är inte riktigt förtjust i skor med hög krage eller va man kalla de, för vet inte hur fan man ska ha byxorna som då. Men ska man ha vinterskor så äre ju nästan bara höga som finns.

Stod iaf å valde mellan två stycken och tillslut efter många om och men och stort mått velande så kom jag fram till ett par skor som fick duga. När jag skulle betala dessa dyrgripar så skulle man ju ha saker för att smörja in skorna å massa grejer. Jävla jobb för att ha ett par skor alltså. Sen lyckades jag flirta till mig lite så hon smorde in mina skor med klet så jag slapp göra det, så köpte jag med ett par varmare sulor och nån sprayflaska med nå skit som gör att vattnet rinner av, skulle va bra iaf.

Det kalaset slutade på 1027kr själva skorna gick på 900kr hutlösa priser för ett par skor! Måste vara dom dyraste jag köpt iaf. Men men nu har man ju ett par skor som man får ha några vintrar kanske ;P
Men man vänjer sig väll med dom hoppas jag annars var det ju ett dåligt köp, är väll som en frisyr tar ett tag innan man vant sig men sen blire snyggt ;D



Nu äre dags att påbörja någon form av matlagning men har fan ingen aning om vad man ska fixa till. Det återstår att se, men först blir det nog lite godis ;) Tjabbatjena hejdå

 


Dagens Lunch

Dagens Lunch @ Casa del Fersioni

En upplevelse från back in the days, all the way back to the Wild West!
Vitabudgetbönor från Eldorado med lite lyxigare Scan's Bacon. Serveras direkt på burk endast för dom fina att avnjuta (eller utklädda till COWBOYS!). Endast 20kr eller 4st plopp!



Tomtenisse

Godmorgon!

Sitter här med en hand som svider och en mage som kurrar, håller på att koka lite ägg. Vaknade av att det plingade i mobilen inte bara 1 gång utan några gånger. Det var förfrågningar om jobb, så nu ska jag jobba i december hela julhelgen. 24,25,26. Det blir ju en bra sland då det är storhelg men jobbigt att inte kunna åka hem över jul. Vill ju ha jul mat! Mamma får posta ner matlådor ;D Me want julskinka. Annars får väll någon trevlig sundsvallsbo gärna bjuda. Ställ ut julgröten på bron så kommer jag ;)
Brukar alltid finnas massa gotta på arbetsplatsen också när det är dessa speciella helger så får hoppas på något riktigt bra! :D

Vad blir det idag då, kanske gym med Simon beroende på när han tänkt att vakna. Sedan vid 16 så är det dags att åka iväg och jobba kvällen. Och sedan är ju dagen å kvällen slut. Imorgon är det skola igen, det var ju faktiskt ett tag sen nu :o

Men nu blir ägg! Haaaaaj

Edit:
Satt käkade mina ägg och kom att tänka på en sak... Innan den 24,25,26 så har jag ju pluggat klart. Det innebär att jag har utbildning och att jag tjänar lite mer + att det är storhelg! Nu blev det ju lite roligare faktiskt :D

Asså vad fan äre för fel?

http://svtplay.se/v/2226967/ung_och_bortskamd/del_1_av_8

Nyss kollat på det där nya programmet som heter "Ung och Bortskämd" som sänds på SVT.
Asså fy fan helt sjukt, finns det människor som är sådär? Kan inte fatta, vad fan sysslar föräldrarna med?
Hur mycket pengar har föräldrarna som köper allt? Dom gör ju allt åt dom också, helt sickt. Okej om man gör någon liten sak men vafan liksom städa till någon som bor själv, fixar all mat, låter dom köpa vad fan dom vill. Fan dom har inte ens handlat mat själv liksom, hittar inte någonstans och usch kan inget....

Man kan ju verkligen kalla detta ett wakeup call till alla föräldrar!
Ne jag säger då att det är sjukt tur att man inte blivit behandlad sådär för då hade man fan inte klarat ett skit!
Hur kan ens ungarna vara nöjda när man inte kan något alls :O
Ne fy fan!

Otur eller förhäxad?

Vad var det nu... 3 veckor sedan jag blev slagen nedanför ögat vid käkfästet. Jag var öm i lite mer än en vecka, var segt att gapa. Sedan i torsdags på träningen så fick jag ju en armbåge rakt på läppen vilket blev resultatet av en öm käke exakt på samma sida som smällen jag fick. Är fortfarande öm där också lite jobbigt att gapa. Idag var det träningsmatch och ja, vad tror ni händer? En olycka till... Eller är det verkligen olyker allt detta? Har jag blivit förhäxad? Have someone put a spell on me!? Vad hände idag på matchen då?

Jag låter denna bild tala för sig:

Det kom en långboll jag jobbar hem, killen jag springer brevid ska slå bollen på volley. Han träffar bollen lite men fortsätter svingen och den träffar rakt på handen och är väll uppe vid höjd av midjan. Har ju iaf torkat på bilden men rann lite mer innan. Kommer bli skönt att ta sig en dusch nu känner jag...........

Så frågan är ju..... Har någon satt voodoo eller något på mig!?


Si si, ja ja

Skönt att få sova ut lite alltså! Behövdes. Har suttit och räknat lite matte här hemma istället för att göra det på skolan. Och på torsdag är det prov också, hur ska det gå... Inte alls taggad för det =/
Snacka lite med Stefan ang flytt, vore jävligt kul. Jag och Robin har ju i flera år pratat om att vi borde flytta ihop, vilket kanske blir av efter Sydney. Stefan är också riktigt sugen och det vore ju hur kung som helst om vi 3 flytta in någonstans. Sen har ju jag å Robban snackat om Norge också kanske dra dit å jobba, vore också trevligt. Men allt beror ju på hur länge den där jäveln tänkt stanna där nere i värmen ;D
Men vore jävligt kul iaf, passa på medan man kan liksom.

Senare idag är det innebandy, träningsmatch mot Nordic ska spela 4 perioder så kommer bli kul. Och innan dess blir det väll lugnt. Ska ta och plugga lite mer matte och kolla lite serier, sen måste man ju fixa nå krubb också.

Idiocracy (2006) - Schindler's List (1993)

Idiocracy (2006)

IMDB: 6.4/10
Fersar: 3/10

Första filmen det blev att kolla på var Idiocracy som har fått 6,4/10 på IMDB och det kan jag fan inte fatta. Skulle vara nån komedi som inte alls var rolig. Handla om en kille och tjej som var med på ett militärt experiment om att bli sövda i 1 år, något gick fel och det blev 500 år. Dom vaknar upp och hela jorden har blivit en soptipp och alla har blivit dumma. Och det var bara överdrivet, dom här 2 personerna blev dom smartaste i världen och grejer. Ne usch inte alls en bra film, den filmen åker rakt ner i soporna!




Schindler's List (1993)

IMDB: 8.9/10
Fersar: 9/10

Sedan blev det att se Schindler's List som har fått 8,9/10 på IMDB vilket den förtjänar! En svartvit film det är dock med färg lite då och då men det svarvita sätter sin klang på filmen som utspelar sig under andra världskriget så det var bra ändå. Det som är dåligt och drar ner lite på betyget för mig är att dom pratar engelska och man får inte riktigt den där känslan. Det som väger mycket är att filmen är baserad på en "true story" vilket jag personligen älskar, sen att man är intresserad av andra världskriget gör ju inte saken sämre. Så riktigt bra film, men den är riktigt lång 195min. I slutet av filmen så blev det lite vattnigt i ögonen för det är sorligt. Men ack så bra film!


Nu känner jag hur tröttheten börjar sätta i och imorgon vet jag fan inte om det är skola eller inte.... Känner då inte taggen iaf. Riktigt sliten sedan helgen, och allt jobb. Så imorgon blir det lite sovmorgon, och så ska det ju vara matteprov snart också........ Blir kanske på torsdag så måste plugga lite matte och det måste jag fan orka. Sen är det skola på Onsdag och imorgon är det träningsmatch också och till helgen som kommer så är det ingen match så spelledigt igen på både gott och ont. Nu blir det fan sova! Natti natti!

Vissa förstår inte....

Igår var det jobb och första gången på länge man klev upp 6 det resulterade till att man var grymt trött när man kom hem från jobbet. Jag somnade vid 20:30 och sov till 23:30. Sedan var man ju pigg, så gick ner på krogen och kollade läget, det är ju dock tråkigt när man är nykter :p men trevligt sällskap så. Sedan kom jag hem vid 3 och la mig och sedan upp 6 för att jobba igen. Räknades ju dock som söndag idag vilket jag inte visste så bussarna gick ju inte men blev hämtad nere på stan. Gick faktiskt riktigt bra å jobba blev trött sista timmen och när jag kom hem var jag ju sjukt trött så somnade i soffan 2 timmar. Är fortfarande trött så blir en tidig kväll tror jag så man orkar upp å jobba imorgon också.
Tror att en kille är kär i mig, kändes som det för han spana på mig hela kvällen igår och la sin hand på min nacke och klappade till lite. Jag har släppt saken men inte han så det är ju tråkigt. Ids inte nå bråk för något som inte är nåt liksom... Onödigt bara.
Bakade lite kladdkaka tidigare också och kollade på film Tom yum goong vet inte riktigt va man ska säga om den, sjukt överdrivna fighting scener. Handlar om en kille som åker till Sydney för att hitta sin elefant....... :/ Han kan sparka en "ond" person i magen och dom dör... Men han kan stå och ta sparkar i huvudet, magen, ryggen, knivhugg etc etc etc. Så den var lite väl överdriven och inte alls speciellt bra, ne hua! Inte att rekommendera skulle jag säga.

Luleå vann ju mot Färjestad också så det var ju riktigt bra, fortfarande obesegrade på hemmaplan. Vet inte va man ska hitta på nu, kolla lite tv å bara ta de lugnt kanske. Blir väll sova snart och jobba imorgon. Sen vill jag sova ut!!

Work work som Alban skulle sagt.

Vaknade av att det började plinga i mobilen och SMS började strömma in. Det var från jobbet så det blir ingen helg för mig, jobbar 7-16 fredag - söndag. Det är iofs skönt med lite OB och lite pengar. Hade ju ändå inga speciella planer för helgen så. Det jobbiga är söndag dock, hur fan tar man sig till jobbet då det inte går bussar på mogonen och inte heller kan man ta sån där taxibuss för dom kör tydligen inte dit. Hoppas det är någon som jobbar som bor åt rätt håll :) Sedan fick jag ett pass helgen efter också, söndag kväll. Får hoppas på något mer också.
Har precis diskat lite tänkte ta och dammsuga lite sen vet jag inte vad man ska hitta på, kolla TUF eller kanske spela lite xbox. Ta en dusch eftersom jag känner mig lite frusen skulle kanske va nåt.

Blogg: Robban i Sydney

Hejhej

Abouuu

Var har skett idag då.... Vaknade upp och gjorde inte så mycket, kommer fan itne ihåg va ja gjorde så var nog inget speciellt. Sedan blev det ju att jobba 13-16 inte mycket men det blev ju någon timme iaf. Var ju klar när man hade kommit igång. Tog bussen hem och regnet störtade ner, så vägrade ju den där gubben som körde bussen att stanna vid den hållplatsen jag skulle av på. Hade tryckt, och så står jag där å väntar på att han ska öppna. Jag ropar åt han men han lever ju i sin egen värld å börjar köra. Så då får jag ta nästa hållplats å gå en extra bit i regnet istället. TACK ska du ha! Hämtade min cykel å drog hem, var väldigt blöt när jag kom hem, så käkade jag lite gröt började kolla på en film och packade väskan för att göra mig klar för träning. Sedan var det ut i regnet igen och ta sig till träningen. Var länge sedan man tränade nu, kände av förkylningen lite, fick lite ont i halsen när man ansträngde sig. Men det gick ändå relativt bra så det var ju skönt, kul att använda lite klubba å boll igen. Imorgon är det kanske träningsmatch också hoppas på det. Vi är ju spellediga i 2 helger nu också.... Vad ska man då hitta på?
Det regnade inte när man skulle hem iaf, hem kom jag och gjorde lite pastatonfisksallad som smakade fin fint. Kollade klart på filmen "Rogue" bra film var det, Jason Statham var ju med, då äre klart det är bra!

Sedan fick jag sjukt tråkigt så jag gjorde lite läxa, blev nästan klar med alla. Så det är ju skönt att ha gjort bort lite sånt också. Det är lite bättre diciplin på mig än dig va, du vet vem du är ;) hihi.
Så nu har jag tråkigt och ligger här  å kollar på CSI vet inte va jag ska göra, blir väll sova kanske. Fast är ju NHL klockan 00 iofs. Det återstår att se vad som sker.


Då vare klart då.....

Jaha då var det varvat då.... Spelet är avklarat, tog 5,30 timmar. Det var ganska kort, och lite för lite hack 'n slash. Men det var en del naket :P haha. Man fick sig en skymt av Dantes kronjuveler så att säga.
Men God of War är bra mycket bättre är som roligare i alla moment, men klart godkänt spel var detta också.
I slutet av spelet stod det även "To be continued" ska det komma en tvåa eller något kanske? Spelet släpptes ju 2010 så det är ju inte allt för gammalt, kanske kommer en ny. Frågan är bara vad storyn ska vara isf........ Sen när jag läste runt lite så skrivs det att det inte kommer komma någon uppföljare men det känns ju konstigt att man skriver "to be continued" i slutet på ett spel isf... Det återstår att se.


Har hört att Ninja Gaiden ska släppa nytt också det vore något :)
Saxat från en nyhet: "Det blir alltså ett Ninja Gaiden 3. Ingen är väl i och för sig direkt överraskad eftersom det varit tal om det tidigare./../" "Ninja Gaiden 3 ska också vara ett våldsammare och blodigare spel än de tidigare - exakt hur det ska gå till är lite svårt att tänka sig då tidigare titlar inte direkt varit någon söndagspredikan."

Det gillas, får hålla koll på datum då det kan tänkas komma för det kommer vara ett fint spel ;)


Kollade även på webhallen, Ninja Gaiden 2 kostar 199kr nu och när det var nytt dvs när man köper det då kostade det 699. Varför ska spel va så förbannat dyra för? :O Varför köper man dom ändå?

Med dom frågorna tag jag mig till sängen för att sova.



I love Hack 'n slash

Var på stan igår och gick runt slutade med att jag skaffade mig ett nytt spel Dante's Inferno, det är typ som God of War fast God of War är lite bättre ;) Men det är mycket kul, speciellt om man sett filmen också så blire lite roligare. Filmen är tecknad och riktigt bra må jag säga så det är något du borde kolla in ;)
Satt uppe till typ 3 å spelade natten till idag och idag har jag väll spelat större delen av dagen. Jävla kul, bara slakt slakt slakt. Det som är synd i Dante är att det är lite för lite slakt, i GoW så äre ju slakt hela hela hela tiden. Har ju iofs Ninja Gaiden 2 också där är det ju väldigt mycket slakt hela tiden också. Det är även ett jäviligt roligt spel.
Hack -n Slash spel är liksom bra om man är lite sur, bara hammra på alla knappar å slå slå slå :D hihi

Idag har jag varit på gymmet, känner att det var ett tag sen.. Ska väll ta och duscha och sedan göra mig klar för ska på nåt möte på kommunen. Det är alla vikarier å sånt som ska dit, vet inte riktigt vad som ska snacka om. Men men.
Måste ju göra lite läxa också kom jag på, men det får bli sen. Vi är ju "lediga" denna vecka, eller lärarna är lediga men vi har läxor.
Satt även och kollade på resor igår, blev ju så sugen när jag fick höra att Mamma med familj åker till Egyptien imorgon! Kollade på sista minuten så jag skulle åkt ner till dom, men ser inte ut som det blir så. Kollade på resor till Barcelona med Stefan istället, var riktigt billigt att flyga ner. Så det är väll boende som kostar så vi får söka något lämpligt. Jag är extremt sugen på att åka!



Nu blire dusch! haj!

Sööööka jobb

Fick reda på att det inte var någon träning idag eller imorgon, vilket är lite tråkigt. Jag var ju sugen på att äntligen träna igen efter förkylningen som börjar bli bättre! Men men, får väll hitta på något annat då. Har kollat runt på jobb idag också, skickat in lite CV och snackat med lite chefer, sökte även på Posten igen för 3e året i rad. Så får hoppas man får det igen då. Sen skulle jag höra av mig till några efter vi haft våran praktik så får hoppas på det bästa. Gäller att vara ute i tid. Mamma med familj ska ju snart åka till Egyptien också, är avis! Skulle fan kunna betala för en flygstol för att få hänga med ner alltså! Hoppas ni får det sjukt kul där nere, är ju ett resemål jag hemskt gärna skulle vilja besöka. Ska snart ner på stan också och käka å kolla runt lite. Men måste värma fötterna i duschen först, blir som kallt med fönstret öppet :P

Dags för ett ryck och det rycket presenteras av denna låt:

RSS 2.0