Delegerad

Då var man tillbaka till vardagen och den började snabbt. Uppstigning vid 08:00 för att ta sig till skolan och snacka betyg. Blev klart att jag fick VG i sjukvård och sedan minst VG i omvårdnad hon var inte riktigt säker på om hon skulle sätta VG eller MVG men jag är nöjd med vilket som. Känns riktigt bra ändå, och det går ju bättre med skolan nu än vad det gjorde i gymnasiet. Extra bra känns det då läraren själv säger att hon är "snål" när det gäller att sätta betyg, "snål" eller "hård". Vilket bara känns bättre för mig eftersom jag får ett bra betyg av en som bedömer mina arbeten hårt.

Efter det drog jag till Skönsberg för jag skulle fixa ett par springskor, men så var det inte öppet så jag vandrade runt i 1½ timme, käkade lite glass och satte mig på en bänk. Sedan fixade jag iaf skorna och jag får hoppas att det kommer gå bättre att springa nu då, ska ju ha cooper test imorgon också tydligen, sen börjar vi med vanlig innebandy träning på onsdag! yay!

När jag fixat skorna så tog jag mig ner på stan och mötte upp Amanda och Amanda, satt och chilla lite med dom. Gick hem och tänkte käka men såg att det blev ont om tid så det blev bara 2 varma mackor och sedan kom Robert för vi skulle till Granlo Vårdcentral och fixa delegering för sommaren. Vi kom dit och fick göra 2 stycken "prov" som vi klarade av mycket bra och sedan fick vi sticka varandra och lite sånt. Lära oss insulin etc och allt gick bara fint, så nu har jag en delegering på 1år inom Sundsvallkommun. Sedan drog vi ner på stan, köpte ett par glassiga glasögon på H&M och inväntar onsdag då det blir stekning på stan om vädret tillåter.

Kom hem för någon minut sen och satte igång lite mat, tortellini och tonfisk får det bli. Och vid 1730 är det dags för träning, lite löpning och så. Blir troligen lugnt då vi har cooper imorgon. Efter det blir det väll käka lite till och sedan vet jag inte vad kvällen bjuder på.

Trip of the week

Sitter nu i baksätet av Tinas bil och skriver lite, vi lämnade precis övik efter ett snabbare tankstopp. Vägen mellan Umeå - Övik är ju sjukt seg och tråkig alltså! Så denna biten brukar kännas snabbare och roligare. Varit en bra helg, haft mycket kul och fått uppleva lite nya saker. Corona igår och kollade promoe/timbuk/looptroop och riktigt bra var det! Stod och hoppa och bara pumpa tröjan var ju heeelt blöt och svårt att andas vare där inne också. Men det var grymt. Jag hade tappat bort alla från ursprungsgänget förutom dom som gick hem då. Men jag och Karp skulle dra och käka inne i stan (jag hade bara käkat en sallad på hela dagen =/ ) men det var ju så sjuuukt med folk överallt kö som fasiken på alla ställen. Hittade några tyskar eller var dom nu var som stod och sålde korv mitt i stan, grejen var bara att dom sålde korv med bröd för 50(!) kronor. Så det kändes inte alls så värt, men lyckades ta mig till tre kronor och ställde mig i kö för jag var så jävla hungrig och min Rohdos rulle jag fick smakade sjukt bra!

Men helgen var trevlig och kul att träffa mamma, bröder och annat folk också. Får se om man kommer upp något till innan det är dags för allt jobb. Hoppas städningen går bra för dig Robin, såg ju inte så fint ut. Lite taskigt att lämna allt kanske ;D

Blir lugnt sen när man kommer hem inte göra allt för mycket, imorgon är det möte på skolan sen 13:00 ska jag va på Granlo VC och snacka om delegering för sommarjobbet. Ska även hinna dra till Skönsberg och fixa ett par skor. Och sedan är det träning på kvällen. Fullt upp imorgon så blir som sagt lugnt och sova i tid skulle jag nog tro :)

Road trip!

Igår ringde jag ang förhöjd lön men det gick sig inte, man skulle läst klart hela programmet för att kunna fixa det. Men blir väll lite pengar ändå. Träningen igår var väldigt blöt och gräset blev lite förstört, men det gick väll sådär. Synd att man missar matchen i helgen. Imorse skrev vi prov på sjukvårdskursen skulle skriva om 4 sjukdommar, hjärtsvikt, ledgångsreumatism, hjärnskakning, KOL. Det gick väll bättre än väntat ändå tycker jag. Skrev mycket på 3 av dom men på hjärtsvikt så tig det stopp och hjärnan blev helt blank, skrev lite men inte nog mycket tycker jag. Men ska mycket till för att inte klara provet så jag klarar det iaf är jag rätt så säker på. Men vill ju ha lite högre betyg så det vettefan om jag kanske får. Vi får se på onsdag helt enkelt, tror vi får tillbaka det då.

Så idag blev det en kort dag då man slutade direkt när provet var klart, nu gör jag lite käk för att sedan dra på gymmet. Och sen går bilen mot nya äventyr. Ikväll träffa mamsen och bröderna blir fint dä! Funderar på om jag ska orka åka på bolaget och köpa något, men känns fan inte som jag orkar =/ skulle nöja mig med en cola eller så faktiskt. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Känner mig lite trött, och är inte super taggad på träna men måste fan göra det ändå känner jag. Sen är ju mina hörlurar trasiga och det suger ju, måste ju ha peppmusik! Funkar iaf att höra från ena snäckan.



Grattis!

Grattis kära broder till 18 års dagen, "synd" att du sluta snusa och allt nu när du äntligen kan köpa allt lagligt :P
Hoppas du får en bra dag och att du får något fint i något paket.

Igår var det jobb igen, och denna gång var det jobba hela kvällen. Ganska slitet då man varit i skolan sen 8:30 och sen jobb på det. Men det funkade, men fan kommer va svårt att hitta till folk lär ju ta ett tag :P Sen när man äntligen hittar och äntligen vet var alla bor och sånt så har man ju slutat.
Tänkte ringa lönekontoret nu också och se om man får lite extra betalt om man har utbildning, men har ju inte läst klart hela programmet men kanske går ändå, får ringa och kolla.
Sen ska jag väll dra till Helex, har ju missat lite träning nu när man jobbat kväll. Efter det blir det väll slappa lite sen springa och jaga boll. Och i helgen missar jag träning + match det är ju lite surt, missade ju match som var igår också så. Missar säkert match nästa vecka också, it sucks.

Men nu slog klockan 13:01 så ska väll ta och ringa det där samtalet och sedan åka och träna.


Fattiglappen

Fick precis pengar från CSN och denna månad verkar man bara få 2000 vilket inte alls är speciellt bra. Kommer iaf ha råd att betala hyran men mer än så blir det fan inte. Får leva på nudlar eller något annat billigt hela månaden.

Igår käkade jag och Amanda massa vatten melon och såg film, innan det var det träning och kändes väll sisådär i benen. Ska åka och fixa skor idag tänkte jag om jag hinner.

Nu ska jag iaf fika och sedan se lite lost och sen äre jobb!

Uppraggad

Ny vecka, nya möjligheter, upp tidigt, jobb..... Ja det var bara att sadla om för en ny vecka upp klockan 05:40 sen ta sig till bussen och åka iväg mot Bergsåker. På TESen såg det lugnt ut men det var relativt mycket jobb, mycke dubbelturer. Men det gick bara bra, gick ganska fort också när man väl hade farten uppe. Som om inte det vore nog så fick jag och Robert gå hem 2 timmar tidigare också, men säg inte det till någon. Så det kändes riktigt skönt! Nu blir det väll bara ta de lugnt fram till träningen börjar 17:30. Sen va med Amanda. Skulle även behöva plugga lite till provet vi har på sjukvårdskursen på fredag då vi ska gå igenom allt vi har jobbat med. Så det är ganska mycket att ha koll på.
Ska ta och se dom två absolut sista avsnitten av Lost också, är fan på tiden att den serien tar slut. Man fattar ju fan inget längre ändå. Så det ska jag väll göra nu och tina upp lite kyckling.
Sen är det jobb imorgon också 15:00-21:30 så då får man iaf lite sovmorgon! SKönt!

Var en tant som raggade lite på mig idag också, men när jag sa att jag hade tjej så var hon förstående, "ja det är klart du har så fin som du var, glad hon ska va."

Tjohej!

Bilder bal

Fan blev inge bra bilder, inga seriösa bilder iaf vilket är lite synd. Men får väll duga med dom oseriösa bilderna då.



Tror inte vi fastnar så bra på bild, tur att vi är snyggare i verkligheten då ;)

Första doppet! KALLT!

Då hare gått lite sen balen då, Amanda tog studenten i fredags så var där och käkade massa god mat och träffade folk. Hade det trevligt. Sedan var det först träning med innebandyn på lördagen 9:30-11 körde backträning och fart samt lite MAQ, sen 12:45 var det samling för att spela fotbollsmatch. Sund stod för motståndet och ja fattar inte hur vi kan förlora med 3-2 för tamt i markeringsspelet. Vi hade ändå bra spel stundtals och rullade boll och spelade fint. Men det räckte inte, måste skärpa oss nu och vinna lite!

Efter matchen var det hem och byta om snabbt för att åka iväg till skogen på fest. Var jävla massa folk där och kul var det. Blev en hel del öl och en hel del Jack Danielsson, och jävligt mycket kött. Köpte mig en flintastek på 0.7kg som jag käkade upp, riktigt mätt. Kanske därför man fick en bra fylla, för att man käkade så pass mycket. Vi passade även på att bada sent på natten i det oooootroligt kalla vattnet! Satan va kallt de va, men lätt värt.

Idag har man bara slappat kom precis hem, käkat lite pizza och hängt. Kollat in boskapet med alla djur :)
Nu ska jag duscha känner mig fan inte ren! Vita sockar var inte så bra att ha som är ju typ svarta. Sen ska jag umgås med Amanda och så måste man väll äta nåt, sen se hockeyn klockan 20:00.
Imorgon är det jobb så upp tidigt som fan, inte laddad just nu asså!

Hejhej

Balen...

Satte mig i bilen med destination Härnösand och stämningen var väll inte på topp. Vi kom fram till Härnösand och hann bara upp med grejerna innan vi åkte iväg till Högakusten Hotellet, vi kom dit lite tidigt så satt i bilen och väntade medan regnet smattrade mot rutorna. Man vill ju inte vara först in, men efter ett tag så tog vi oss ut ur bilen och in på hotellet och humöret hade nu ändrats till det bättre. Vissa var väldigt fint klädda och andra var fina utan att sticka ut allt för mycket. För min del så kändes det lite bättre senare när man kollat in killarna men ny kostym är något jag måste införskaffa mig iaf. Balen i helhet var väll inte så speciell, om vi säger som så så missade jag ju inget när det var "min" student och året efter när jag kanske skulle gått. Maten var iaf god, det var det bästa med balen. Nu kommer jag inte ihåg förrätten men något med parmesan och nå "skinka" och kyckling och potatis till varmrätt och efterrätt var mango sorbet och nån kola/choklad kaka. Det negativa är ju att man får vänta så länge mellan dom olika rätterna, och man var sjukt hungrig!

När maten var äten det hela skulle dra igång på riktigt så entrade DJ-lågstadiedisco scenen, fan va mycket skit han spelade. Var ju inte så att man blev mer taggad av det. Sparade på pengarna och köpte mig inget där inne, Amanda bjöd visserligen på en öl som jag tackar för. Men annars var själva fest stämningen inte så bra, så efter maten dog som allt. Men sällskapet var bra iaf, och en "fin" dans blev det med Amanda till låten X-Models - Två Av Oss så det var lite kul. Sen efter 12 så åkte vi väll hem. Någon bild kommer väll att dyka upp lite senare.

När vi kom hem var det bara att försöka sova för man skulle upp 06 för att ta bussen till Sundsvall, eftersom jag hade en viktig redovisning på skolan (psykologi). Var riktigt sugen på att ligga kvar då Amanda låg där och såg så söt ut. På bussen så läste jag på lite om redovisningen och när jag kom till skolan så började vi att se film "Gökboet" helt okej film, och efter det blev det redovisning. Jag och Jimmy snackade i 30min om multipla personlighetssörningar hade powerpoint och filmklipp och grejer och våran redovisning uppskattades av det jag fick höra iaf, så hoppas väll på MVG på den faktiskt. Men i kursen blir det ett VG eftersom jag har skrivit VG arbeten, men det är jag nöjd med. När jag kom hem från skolan vid 14 tiden så gjorde jag mig lite mat och sedan somnade jag i soffan och sov så skönt. Vaknade vid 17 och kom på att jag måste ju käka eftersom jag skulle och träna 18:30.

Nu har jag tränat och duschat och fikat, sitter och kollar lite på Ryssland - Kanada som snart är slut, Ryssland piskar Kanada. Riktigt skönt! Hatar Kanada. Dom bråkar bara och är så jävla griniga för att dom förlorar. Och det är så jävla kul att se! Sen ska jag väll ta mig lite Cola Zero och Saltapinnar och kolla på någon film. Imorgon har jag ÄNTLIGEN sovmorgon, kommer va så sjukt skönt. Denna vecka har verkligen varit slitsam!



OBS! INTE ORGINALET! :P


Känns inte bra precis i denna sekund!

Sitter och väntar på bilen som ska ta oss till balen och känns ju fan usch. Känner mig, ah vet inte. Ser bara fult ut, känns fattigt, skulle vilja ha något snyggare. Känns inte bra just nu assså tyvärr. Kommer väll ändras när man väl kommer fram kanske. Men blir fan att köpa en ny kostym sen kan jag lova.
Var på gymmet innan också och körde lite slut i armarna. Trött som fan också sen imorgon ska man upp tidigt som satan så man hinner till skolan 8:30 och jag är ute i härnösand, fuck! Jaja... Har suttit och försökt mig på slipsknutar också och det går väll sådär, har lyckats lite tror jag, men känns fel ändå.

Får pumpa lite musik så man kommer igång lite eller så, men just nu känns det inte bra dock =/

Dag2

Håller på att göra lite mat så tänkte skriva här på samma gång. Idag var det andra dagen av inskolningen och det gick bara fint. Detta kommer bli fint i sommar, lite pirrigt känns det ändå. Men när man gått första dagen själv så kommer det kännas lugnt sen. Kommer då va mer att göra än förra sommarn då det bara var natt och lugnt att jobba ändå. Fick schemat idag också, jobbar två veckor innan det är dags för Hultsfred så 7 pass sen Hult! Sen efter så blir det mycket jobb. Sista dagen var 15/8 och jag har totalt 30 pass börjar den 22/6 så lite pengar kommer det nog bli. Sen nästa vecka ska vi ha inskolning på måndag dag och tisdag, onsdag kväll. Kommer nog bli fint.

Kolla runt på priser av kostymer på stan sen lite också men det är ju inte så billigt minst 1000kr iaf. Sen gick jag hem och gjorde mig klar för träning. Löponing och så uppe på ryggis, gick väll sådär skönare underlag där iaf så får inte  lika ont i benhinnorna, ska försöka fixa nya skor snart också!

Och nu äre officielt att man inte är singel längre heller så, igår kväll skrev både jag och Amanda på papperen för en affär och det känns bara bra! :) Sen imorgon är det bal också. Strålande, hoppas man ser bra ut bara.
Ikväll ska vi på bio å se Robin Hood hoppas på någor bra, hört att det ska va "fortsättningen" på Gladiator, så hoppas på något bra  då!

Imorgon är det skola igen då.... Men nu äre käk! Hej

Dag2

Håller på att göra lite mat så tänkte skriva här på samma gång. Idag var det andra dagen av inskolningen och det gick bara fint. Detta kommer bli fint i sommar, lite pirrigt känns det ändå. Men när man gått första dagen själv så kommer det kännas lugnt sen. Kommer då va mer att göra än förra sommarn då det bara var natt och lugnt att jobba ändå. Fick schemat idag också, jobbar två veckor innan det är dags för Hultsfred så 7 pass sen Hult! Sen efter så blir det mycket jobb. Sista dagen var 15/8 och jag har totalt 30 pass börjar den 22/6 så lite pengar kommer det nog bli. Sen nästa vecka ska vi ha inskolning på måndag dag och tisdag, onsdag kväll. Kommer nog bli fint.

Kolla runt på priser av kostymer på stan sen lite också men det är ju inte så billigt minst 1000kr iaf. Sen gick jag hem och gjorde mig klar för träning. Löponing och så uppe på ryggis, gick väll sådär skönare underlag där iaf så får inte  lika ont i benhinnorna, ska försöka fixa nya skor snart också!

Och nu äre officielt att man inte är singel längre heller så, igår kväll skrev både jag och Amanda på papperen för en affär och det känns bara bra! :) Sen imorgon är det bal också. Strålande, hoppas man ser bra ut bara.
Ikväll ska vi på bio å se Robin Hood hoppas på någor bra, hört att det ska va "fortsättningen" på Gladiator, så hoppas på något bra  då!

Imorgon är det skola igen då.... Men nu äre käk! Hej

Dag1

Då var första dagen av inskolningen klar och det va skönt väder och det gick fint :P Tyckte hemtjänsten centrum där jag gjorde praktik var jobbigare. Så detta kommer nog bli bra, men är lite pirrigt ändå :)
Sen kollade jag lite på kostymer och fan va dyrt de är då, oj oj.... Hade varit nice med en stekig kostym men men.

När jag kom hem var det slänga i sig en macka snabbt för att sedan åka och träna, tyvärr gick det ju inge bra då benhinnorna inte fungerar. Ska fixa nya skor så att jag kanske kan bli lite bättre.
Sen på onsdag är det ju beeptest men det missar jag ju så får ta igen det sen, tråkigt att man missar dom viktiga sakerna men ska ju göra en annan viktig sak så.

Imorgon är det jobb igen så blir sova tidigt om det går och sedan jobba dag igen imorgon, ska även in med några fler inskolningsdagar så man känner sig trygg där. Ös på med dar man får ju pengar :D
Nu blire fixa lite käk å kolla serier, tjohej!

Ögat



Syntes inte alls så bra på bilden dock, men men... Så kan det vara ibland

Galärslaven Fredrik

Amanda for nyss så får väll updatera lite här då... Igår var det fotbollsmatch och riktigt varmt var det, gillar inte att spela när det är så varmt. Är bättre när det är lite monligt men men. Matchen sludade 2-2 och det var väll kanske rättvist. Taget från lokalfotbollen.se "Fredrik Edholm på topp som slet som en galärslav i värmen så länge benen bar honom.". Fan va ja sprang oj oj, har fått ett fint blåöga också eftersom jag fick en boll rakt i ansiktet. Fin fint! Skulle fixat en bild men kameran är lite för dålig blir för suddigt.
Efter matchen for jag och Amanda hem till mig käkade lite och gjorde lite morötter och dipp som vi käkade och kollade på film.

Idag har det inte hunnit hända mycket än håller på att tvätta kläder. När jag kom in i tvättstugan imorse så såg jag att det var någon som höll på att tvätta på min tid! Fan vad less jag blev, men tänkte va snäll och låta dom tvätta klar sin tvätt som dom höll på med, personen hade fler tvättar att slänga in men det hade jag fan slängt ut om dom satt in. Så tvätta klart första tvätten fick som och nu äre jag som tvättar för fullt! 4/5 tvättar klara. Sedan fick jag veta att innebandyn som vi skulle ha idag var flyttad till igår, men det är ju kul att man får veta något. Svårt att träna när man inte får veta att träningar blir flyttade. Men men, då blir det gym idag iaf efter tvätten då.

Annars blir det nog lugnt ikväll eftersom imorgon börjar inskolningen för sommarjobbet och då blire upp tiiidigt! Usch!
Sen onsdag ska vi ha fotbollsmatch men den kan man ju inte va med på pga balen, men men. Så kan det vara ibland. Och på lördag är det ju UFC (Rampage vs Rashard) en match som man verkligen vill se. Men då är man ju typ på fest ute i skogen..... Hoppas dom har TV4 Sport.



ÖL!

Har precis sett hockeyn tyvärr förlorade ju sverige men men... Stretchade även lite bara för att det kan ju va bra :) Och käkade god middag med kött och potatis och en lyxig sallad. Till det en riktigt god öl! :)
Innan dess var det träning, fotboll, riktit mycket folk på träningen så blev spel hela träningen. Lyckades tappa en dobb på skon vilket inte var super bra. Tur man har flera iaf, sen på lördag är det match!

Nu blir det väll att duscha sen sova låter som en plan!

Vinna på triss.....

Igår var det skola och det var extra lång dag eftersom vi hade flyttat psykologin och sen hade vi ju träning men den missade jag pga skolan och alla jag ringde om skjuts hade redan åkt. Så fick ringa till tränaren och säga att jag inte kunde träna men så kan det vara och han sa att jag skulle springa istället.
Så jag for ut till Amanda för att umgås å käka och efter maten så drog vi ut och sprang. Kände av benhinnorna som satan så nu måste jag fan köpa nya skor om detta ska fungera, går inte springa i dom skorna jag har det är för dålig dämpning i dom så man får ont. Sen har jag klippt mig också och det gick ju på 480:- så nu är man sjukt fattig, sen skor på det också.... hmhm. Var ju skönt att ha långt hår men det blev ju så jävla fluffigt när man inte hade något i det så det får bli kort istället som man inte alltid behöver ha saker i för att det ska funka! Men jag blev nöjd nu ser man fin ut, nu är det bara en rakning av skägget som fattas men det får vi ta lite senare :P

Efter vi sprungit så stretchade jag benhinnorna som satan men en gång hjälper ju dock inte måste börja köra dagligen. Hur det nu ska gå.. =/ .. Sen så tänkte vi basta men bastun funkade inte eller något så blev bara dusch sen käka lite och ta de lugnt framför tv innan det var dags att sova.

Idag så åkte jag hem vid 12 eftersom dom skulle ut till stugan och jag skulle ha träning ikväll så kunde inte åka med. Nu sitter man här tankar ner lite serier som man ska kolla på och invänta fotbollsträning 19:00.

Man skulle varit rikare klippa sig som är dyrt, sen nya skor som kostar lite, sen är det ju bal snart också...


Io io io io

Pluggar hela dagen med Jimmy, psykologi var det och vi har fördjupat oss om multipla personlighetsstörningar som vi ska redovisa nästa vecka. Vi är lite sena egentligen skulle vi kört mycket tidigare men såklart så skjuter man på saker, så blev sista ansträngningen nu eftersom att det bara är 2 lektioner kvar. Vi ska snacka i typ 20-30min och det bör vi klara, ska visa filmsnutt och grejer. Sen käkade jag lite och drog iväg på gymmet lite mage och armar. Efter det kom Amanda hit hon hade hyrt en film The Box, verkade bra till en början men sen spårade den lite och sen fattade man fan inget alls... 1,5/5 Fersar. Nu ska vi sova och imorgon är det skola samt klippning som står på mitt schema och träning som ska hinnas med!

Ruuuuua!

Då var det ny vecka då och i lördags så var det mysigt :P Matchen var avklarad och åkte hem för att käka och slappa lite, vid 2030 så möttes vi på ICA för att handla lite chips å dipp sen gick vi hem. Började spela lite UFC och drack öl, Jonas är ju den som är mästarn iaf. Tur eller skicklighet, jadu vem vet ;) Efter att ha spelat en jävla massa matcher så valde vi att kolla på film Kick-Ass väldigt annorlunda action. Jag trodde ju att det skulle vara en komedi, visst vissa komiska inslag men inte alls den komedi jag trodde. Men den var helt okej. 3,5/5 Fersar. Men Chloe Mortez i rollen som Hit-Girl var ju sjukt bra. Så ung och så duktig, hon va bäst i filmen :)

När vi sett filmen och käkat chips å dipp så spelade vi lite mer UFC sen vid 3 så började försnacket och vid 4 började galan. Helt okej gala, matchen vi väntade på Machida vs Rua, en match som Rua vann! Fan nice! :) Man kom isäng efter 7, så dagen efter var man lite trött då man inte kan sova bort hela dagen så klev jag upp vid 12.

Söndag så var det bara lugnt och vid 1730 var det träning, vi sprang runt sidsjön samt att vi sprang upp för backen uscha! Men det gick bra och är helt slut i benen. Träningsvärk baksida som satan, inte kul! Sen så blev det bio med Amanda såg Iron Man 2, den var bra. 1an var bättre men den här var helt okej. 3/5 Fersar.

Idag skulle man behöva plugga, så får försöka sätta mig med det.

Bästa är 0:35 - 0:55 haha


Vad ska man säga..... Illa

Då var första seriematchen spelad och det slutade med torsk 2-1 mot ett Kovland som var tippat i toppen. Efter matchen så vet jag inte om jag tycker dom är det, så bra var dom inte. Vi släpper inte in ett mål under spelet utan får släppa in 2 mål pga straffar som var lite sådär asså. Dommaren var ju inte alls den bästa och fan vad fel han gör! Men vi klagar på en massa jävla onödiga grejer och drar på oss onödiga kort och frisparkar. Vi får inte riktigt igång vårat spel, vi lyckas göra 0-1 ganska tidigt i matchen jag gör ett inlägg som Björn nickar dit. Sen ligger matchen och väger lite innan dom får sin första straff. Någon sorts kapning när killen inte ens är vänd mot mål och är farlig. Straffen gör dom mål på och det står 1-1 efter halva matchen. Sen börjas det med en massa snack med dommaren massa onödiga saker, pinsamt är det! Skämmer ut sig. Får 2 röda kort (varav ett av dom röda är på en spelare som inte är på planen) sen en hel del gula kort också. Så jävla dåligt är det! Tycker inte riktigt vi får igång vårat spel och vi är lite för stressade i vissa situationer. Sen får dom en till straff i 70e minuten eller nåt sånt och den är lite tveksam då Emil tar på bollen innan motståndaren faller och får straff, det är väll dommaren som står i en sån vinkel att det mer ser ut som en kapning. Men spelaren är återigen vänd bort från målet och utgör inte ett så stort hot. Men det är inte mycket att göra. Vad var bra från våran sida då? Ja vi släppte ju inte in nåt mål under spelet, sen vet jag inte riktigt om jag ska vara ärlig. För min egen del kändes premiären bra, hade ett farligt läge med vänstern som gick strax åvanför krysset sen sprang jag en hel del.

--------------------
Nu har jag iaf diskat lite och käkat och kollat lite serier, nu inväntar jag bara Dennis och Jonas sen blir det grabbkväll med chips, dipp, UFC, öl och bara massa kul! Så det är det jag sitter och väntar på nu.

Bort med det kalla!

Håller på att packa ner alla vinter saker till källaren, snowboard, skridskor/klubba, vinterkläder i alla dess slag!
Hej hå vad det gå!

Tveksamheten sätter i...

Lovade ju att berätta om det blev glass eller inte, den stora frågan. Glass blev det(!) med oboy sås, jävligt gott och en massa socker kan lovas! Men det slank ner och sen blev det en mycket sen dusch innan sängen väntade.

Skola var det idag och vi hade tur som slapp heldag! Vi slutar egentligen 16 men fick gå redan vid 10:40 nåt sånt! Riktigt skönt, fick tillbaka lite arbeten som gått helt okej för mig och snackade lite om nästa uppgift vi skulle göra. Sen går jag ner på stan och inhandlade lite öl som ska va till imorgon samt lite längre fram. Imorgon smäller det med UFC(!), jag, Jonas och Dennis!

När jag kom hem tog jag fram laxen ur frysen och tinade den, kokade några ägg tog mig en risifrutti och en korv för att sedan åka och träna med Simon. Tänkte testa på det där schemat som vi fick av innebandyn, närmare bestämt av Challe våran mördar fys tränare!!
Och kan säga att det där benpasset som vi fått var riktigt jävla tråkigt! Är mycket tveksam till att göra det igen, men det är ju något som måste göras, men mycket tveksam för det var så jävla tråkigt. Finns andra övningar som tränar ben som jag hellre gör än dom som vi fått på papperet! Men men, det är väll bara bita i antar jag.

Ikväll blir det lugnt med Amanda får se va som händer, ska laga middag iaf, visa upp mina kock kunskaper :P
Imorgon är det första seriematchen i fotbollen mot Kovland i Kovland, och på kvällen är det som sagt UFC. Söndag vet jag inte än vad som händer... Nu ska jag kolla på nån serie och bara chilla ett tag till!

Hej hej

Bror duktig

Då var man här igen, vädret var ju iaf bättre.
Idag var det skola, Jimmy skulle plocka upp mig men han och Robert var och spelade fotboll så dom glömde bort tiden (började 13) så vi kom lite sent till lektionen men missade inte så mycket iaf. Psykologi var det på schemat och den gick ovanligt snabbt tyckte jag vilket var skönt. Jag bokade en klipptid på onsdag 12/5 16:30 eftersom man blivit tillfrågad om att gå på en såndär bal så kanske man borde klippa sig. Men gillar mitt lite längre hår dock, är lite oviss om hur jag ska göra faktiskt. Antingen kort eller behålla en del av längden, det återstår att se.

Efter skolan så blev det hem och laga mat in med potatisen i ugnen och fixa lite kött. Smaskens. Sen kollade jag lite på serier. När jag kollat klart var jag tvungen att testa UFC10 demot som hade kommit, och det var betydligt roligare än det förra. Det flöt på bättre, kan knappt vänta till lördag då de kommer bli krig här ;D
Sedan var det fortbollsträning och innan den skulle vi kratta, fy fan vad segt och tråkigt det är! Råkade kratta av min kratta också, så gåre när man är så förbaskat stark ;). Vi hade turen att få träna på gräs sen också, riktigt skönt. Blev bara match, och det gick väll sådär. Jag hade ju fel skor eftersom jag trodde det skulle bli grus. På lördag har vi även första seriematchen så det blir att tagga till den! Hoppas det blir gräs!

Var riktigt skönt att stretcha sen när jag kom hem, gick lättare när man pratade i telefon :) och det var behövligt, känns lite bättre i kroppen nu. Funderar på att ta mig lite glass nu men jag vet inte, måste ju duscha också sen upp till skolan imorgon..... Vi får se vad som händer, jag meddelar om det nästa gång!
Men ni får ha de så fint, Hugs and kisses!

ps. Min mellersta bror är duktig han MVG i matte D ryktas det om, emot sånna där dåliga saker som man inte ska hålla på med, en fin flicka har han. Ja han är en bra förebild den där Henrik ;)

Men vad händer med vädret nu då?

Ja det kan man ju fråga sig, imorse när jag åkte till skolan så var det fint väder. Efter skolan vid 13 tiden så går jag runt på stan med Robert och när jag handlat färdigt på ICA ja då börjar det hagla. När jag väl kommer hem och ska iväg på gymmet med Simon så har det slutat och det är åter sol. När vi är på gymmet så kollar vi ut genom fönstret och då haglar det som fan igen. När vi gymmat klart och ska gå ut så är det sol. Så det växlar väldigt mycket idag har jag märkt, sjukt de.

Min dag har alltså bestått av skola halvdag, sedan en vända på stan med Robert och precis kommit hem från Helex där jag var med Simon. Nu käkar jag en banan och gör lite mat innan man ska iväg på nästa träning.

Ringde till mitt sommarjobb och fick bekräftat att om 2 veckor ska jag på inskolning och förhoppningsvis så får man jobba lite innan också. Men vi börjar med inskolningen sen får vi se hur det blir, man får ju en slant för inskolningen också så det är ju perfa (tror jag iaf, man brukar då få det).

Har träningsvärk i benen som fan sen träningarna igår mycket springa. Låren och vaderna är det som smärtar mest, sen lite i ljumskar och benhinnor. Som tur idag så är det ett lugnt pass, det är iaf vad som sas. Men med Challe så vet man ju fan aldrig, lugnt för han är ju ett jävla tempo :)

Vägde mig idag på gymmet också, 78kg, det är fan rekord. Tror inte jag vägt så "mycket" någonsin :P Och på skolan idag fick jag höra att jag var smal... Vafan, jag har ju gått upp i vikt. Ser jag smal ut ändå?

Snart är det dags för lite tortellini och tonfisk och kolla lite Fringe sen träning igen. Och ikv kommer Amanda då har man iaf nån man kan ta det lugnt och bara koppla av med, skönt!

Hej hej

Få det överstökat.... Skjut mig!

Jaha inget lugn alls inte, eller jo okej lite lugn var det ju ändå. När innebandyn var slut så hade man det så lugnt å skönt i typ 1 månad eller vad det nu var. Man var å gymmade lite när man kände för det, och det var kul att träna. Men när man börjar bli "tvingad" att träna, när bestämda tider är uppsatta så blir det ju genast inte lika roligt att träna. Man kanske har en dålig dag eller man orkar inte just den tiden, hade det varit gym så hade man kunnat skjuta på det eller ta det tidigare.

Det är sommarträningen som börjat med innebandyn och det är inget man ser fram emot när jag tog emot schemat.
Nu i Maj tränar vi måndag, tisdag, onsdag, söndag, sen utöver dom 4 bestämda tiderna ska vi ha 2st egna där vi ska köra gym. Alltså 6 gånger i veckan, ingen vila med andra ord. Utöver det så hade jag ju tänkt spela fotboll då är det 2 träningar i veckan måndag och torsdag sedan oftast match på lördag men ibland även match på onsdag. Så det är ju 3 pass där om man nu är med på matchen. Så totalt om jag räknat rätt så blir det...... 8-9 pass i veckan, sedan har man ju skola som man måste kunna sköta utöver det och till sommaren så är det ju jobb. Vi får se hur det blir med fotbollen, ska ta ett snack med tränaren och se vad som sägs. Det betyder att man kommer vara helt jävla slut hela sommarn. Det är nu man bara vill ta en pause i livet bara sjunka ner under jorden någon månad och sedan blomma upp till vintern igen då det inte är lika jobbigt med allt. Bara för att slippa försäsongen som är så jäkla bra men så jäkla krävande.


Så här ser schemat för innebandyn ut:
Måndag: 17:30 - 19:00 MAQ + Intervaller + BÅL
Tisdag: 17:30 - 19:00 Löpning + MAQ
Onsdag: 17:30 - 19:00 Bollspel + Skivstångsteknik + Skivstångsträning
Söndag: 17:30 - 19:00 Löpning + MAQ

MAQ = Mucle Action Quality, en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans och kontroll.

Sedan har vi ju 2st styrkepass som vi ska sköta själva:
Uppvärmning: 7min, Chins 1x max, Valfri magövning 3x max, Valfri ländryggsövning 3x max.
Ryck: 5x5, Tempo: Max, Vila: 2min, Belastning: 70-85% av max%
Benböj: 8x4, Vila: 3min, Belastning: 80-90 av max%
Upphopp: 6x2 utan armar 6x2 med armar, Vila: Ingen
Bänkpress: 8x4, Vila: 3min, Belastning: 80-90 av max%
Enbenshopp från stepbräda: 8x3 varje ben, Vila: Ingen
Curl: 20x4

Visst detta kommer visa sig att det ger mycket när man är klar, men kommer man orka med? Det är den stora frågan. Nu har jag fått i mig en shake och en banan, ska dricka lite vatten sen är det iväg till nästa träning som är fotboll idag.

Hej hej!

Där det är sol!

Ja en liten sån där update om vad som hänt under helgen, det var ju valborg å sånt där.

Fredag åkte jag med Viola och Tina ut till Härnösand, där det skulle festas. Förfesten var ju sisådär, taggningen gick upp och ner. Men när vi kom ut på krogen så blev det full fart. Då var det riktigt kul. Sen på lördagen så var det sova en hel del hade lite smått ont i huvet. Såg Toy Story 1 och bara slappa. Drog och handlade lite morötter och dipp som vi hade till kvällen samt såg någon film som gick på tv. Var bara lugnt.
På söndagen fortsatte lugnet och kollade på Toy Story 2, och Amanda pluggade lite. På kvällen blev det film med Frida, Elin, Amanda och vi såg Boondock Saints riktigt bra rulle. Käkade lite hemma gjorda milkshakes. Och idag var det mer slappning låg i soffan mest och bara kolla runt på lite tv. Såg på nån film också D-War eller va den hette, sämst var den iaf. Usch va dålig. Fint väder var det i Härnösand hela helgen (fredagen regnade det lite på natten) och så när man kommer in till Sundsvall för ett tag sedan så regnar det. Usch hade gärna stannat kvar där ute. Bra sällskap och bra väder.

Men nu är man hemma och efter en svullar helg så måste man fan ta sig i kragen lite och bege sig till gymmet. Så blir nog att ta sig till gymmet med Simon nu och vara där ett tag. Vi ska köra lite ben iaf, sen blir det hem och kolla lite serier samt käka lite på min Nutella ;D

Hej hej

RSS 2.0