Till fjälls

Igår var det sista "riktiga" dagen på fritids, för nu kommer han jag vickade för tillbaka. Får väl se när man blir inringd nästa gång. Har 2 veckor under april jag ska jobba där också då han har tagit semester. Efter jobbet blev det åka till gymmet och köra lite axlar/rygg och efter det skulle jag bara hem å äta (stressade på som fan) för Persson skulle ju hämta mig 19 för träning. Vilket han glömde bort så man stressade i onödan, blev iaf en innebandyträning men fan va slut man var i armarna och allt, träningsvärk som satan. Gick inte ens att skjuta.
Hade ju räknat fel på dagarna trodde de va igår de va fjällen men det är ju idag vi åker, till Umeå och sen Hemavan efter det!
Känner att det är dags att börja packa lite kanske så man får med sig allt man ska ha med sig.
Kommer även vara 2 födelsedags barn med på resan så man får väl se va som händer för dom.

Nu blire laga lite mat, packa och sedan måste jag ner en snabbis på stan (tur man bor nära!)


Dags att börja igen...

Då har man nyss kommit hem från gymmet där man var å körde Armar/Bröst med Adam, är som dags att ta tag i det där igen.
Innan dess var det jobb i ljusta som gick bra... Och innan de var man hemma och tog de lugnt, var riktigt trött när jag vaknade trots att jag ställde klockan på 10.
Grejen var ju att jag jobbat natt i helgen, så när jag kom hem på söndag morgon och skulle sova så sket jag i att ställa klockan då jag antog att jag skulle vakna lämplig tid iaf, skulle ju jobba kvällen.
Men istället för att vakna läplig tid vid typ 13-14 så vaknade jag 16:15 när jag börjar 16:30 och såklart går det ju inga bussar eftersom det är söndag, så allt blir stressigt och man kommer såklart sent. Men jobbade på bra och kom ändå inte efter så var lyckat.

Imorgon är det jobb igen, sista dagen innan lite välförtjänt ledighet. Är uppe i många timmar denna månad över 160 skulle jag iaf tro så det är ju bra. På onsdag åker jag och Amanda upp till Umeå för att sedan på torsdag åka vidare till fjällen och ha de kuul!

Nu blire käka..

rödsprängd...

Ja man var väl hemma vid 7:30 något innan man kom i säng och allt. Tack Jens för skjutsen var mycket snällt av dig. Sov till typ 10, vaknade pga sms och att telefonen ringde, sen var det omöjligt att somna om igen. Låg i sängen och drog mig i någon timme och sen var det bara att tvätta kläder hela jäkla dagen. Vet inte hur många maskiner jag körde men var en hel del, hade inte tvättat på länge så det behövdes. Det jobbiga är att jag måste fixa sängen när jag kommer hem på morgonen nu innan jag ska sova... Inte taggad över det.
Annars var det en slapp dag med soffhäng och en hel del serier, samt kolla Tradera på alla saker jag bettat på under förra natten. Hade en del saker jag vunnit, shotglas, t-shirt å så.

Spelade lite Army of Two idag också, var ändå helt okej. Är väl roligare om man spelar 2st än om man spelar själv. Har spelat ganska mycket fps spel nu på xbox på senaste tiden och det är ändå ganska så kul. Jag som hatar fps på konsol men börjar faktiskt att ändra mig lite, är ganska kul. Funderar på att kanske köpa något spel, har länge funderat på GoW serien, får se om det kanske blir något av det.

Hmmm, vad ska man annars säga har ju inte hänt mycket sen senast. Är allt annat än pigg just nu, försöker hitta på saker som gör att man kan hålla ögonen öppna, kanske ska spela lite spel på mobilen eller nåt.
Kan passa på att tacka Amanda som ska komma å hämta mig tidigt idag, och just ja man ska ju ställa om tiden å grejer.... Det är ju typ nu eller nåt.

Ska kila vidare, hare vilt som Lisa skulle sagt.
Sho bre

Och så gråter man.....

Sitter på jobbet och surfar runt, har redan kollat på alla nyhetssidor som jag finner intressanta. Läst samma nyheter om och om. Sedan stör jag mig så otroligt mycket på Aftonbladets rubriker till nyheter, tex "messi nära skriva på för Inter" det visar sig vara flera år sedan Messi NÄSTAN var på väg att skriva på. Sedan en annan rubrik i stil med "här friar den nhl stjärnan på isen, han gör det osannolika" så kollar man klippet och det visar sig vara någon typ av reklamfilm för Markström. Man blir så irriterad, och förstår inte varför man läser Aftonbladet, och så gråter man... Fick en blogg länkad till mig av Stefan som var rolig att läsa, cry of the day, många saker som stämmer in bra där. Tex idag så var det kö på Nordea, dom har 8 kassor men väljer att ha 3st öppna och det är typ 25pers i kö, så börjar man ju fundera, och så gråter man. Jag kommer till Navet och ska fylla på mitt busskort, kön är lång och hon längst fram i kön ställer massa dumma och onödiga frågor som man blir så sjukt less på när ens eget ärende tar typ 2 sekunder, och så gråter man.

Har även suttit en hel del på Tradera och kollat fan varenda annons, har även budat på egentligen helt onödiga saker. Jävligt dumt egentligen.... Har väl tagit efter min käre bror som lyckades buda och vinna något han inte alls hade tänkt att buda och vinna på :P heja heja. 

Man blir ju lite fundera lite att när man sitter ner och kissar, håller ner ***** men ändå får en sån kraft i strålen att det på något mirakulöst sätt lyckas att träffa vattenytan så hårt att det studsar upp ur toaletten och rakt på läppen. Det är inte lätt att vara kille när man försöker sitta och kissa, tur man kan stå ändå!

Nu ska jag fortsätta kolla tradera lite, eller kanske ta och kolla lite tv....... Jag vet inte, har slut på idéer på hemsidor man kan besöka, synd att vissa sidor är blockerade jag hade ju velat spela lite spel eller så, men istället får man läsa Aftonbladet för 3e gången, och så gråter man.

5 timmar kvar, bara bita ihop. God natt på er normala! :)

Working class hero......

Hej hopp vad har skett? Jo jag har jobbat på som vanligt och inte hunnit med allt för mycket ändå. Min penicillin kur är över och tån känns iaf bättre, är fortfarande lite öm när man trycker på den men...
Igår var vi å kika på en lägenhet som va okej, lite långt ifrån stan för min smak men såg ok ut.
Jag och A gick spontant till biografen och kollade vad de gick för filmer och efter ett tag slog vi till med, Ritualen med skådespelare som Anthony Hopkins. Filmer handlar om en ung kille som inte vet riktigt vad han vill bli men eftersom hand familj driver en begravningsbyrå så är valet inte så stort. Han väljer präst livet men har svårt med sin tro och vet inte riktigt vad han sak tro, motvilligt går han på exorcismskolan i Vatikanen, och väl där får han träffa en präst som introducerar honom för den mörkaste sida av sin tro.

Filmen var ändå okej, den hade sina up's and downs. Skrapat ihop 6.1/10 på IMDB och vad gäller Fersar så ligger den på liknande 6/10.



Övriga notiser: Luleå gör det igen vinner ännu en gång i sudden mot skellefteå, 4 gången detta slutspel och 10e gången totalt denna säsong tror jag det var. Kan inte vara en tillfällighet eller bara tur. Måste ju bero på något, men frågan är vad. 2-0 i matcher till Luleå nu och jag hoppas verkligen man kan hålla i nu så de inte blir som mot Djurgården, onödigt spännande! Ånga på Lule.
En annan sak jag upptäckte igår är att jag jobbat VÄLDIGT många dagar i streck..... från den 16/3 och jag kommer jobba fram till 29/3 och det blir 14 dagar i streck, förstår inte riktigt själv hur man orkar. Men det kan ju förklara varför jag inte har så stor koll vilken dag det är. Idag jobbar jag först på fritids och sedan natt på RPK, imorgon äre natt på RPK igen och på söndag är det kväll på homeservice, mån+tis är det än så länge bara fritids. Sen onsdag är det upp till Umeå för att sedan åka till fjälls :) och då får man sina lediga dagar.

The cakecake

Idag har jag jobbat och umgåtts med Jens at work, han hade ett roligt spel att visa som var ett mycket bra tidsfördriv. Det hette Jumpers for Goalposts och kan finnas här. Sedan blev det hem och kolla kylen då A hade gjort cupcakes som var ruggit goda! Skulle varit ännu godare om man inte hade haft dom i kylen men dom måste ju hålla och inte bli dåliga också. Sedan hade hon tagit med mat som hon gjort igår med kyckling å grejer som var väldigt gott! Så gjorde mig lite sallad värmde maten och kollade sedan på hockeyn som Luleå mycket viktigt kunde vinna. Måste dock erkänna att jag somnade på soffan och missade 3e och 4e perioden, min soffa är så otroligt skön och det är så jäkla lätt att somna i den, speciellt om man jobbat en hel dag.
Imorgon är det jobb igen, lång kväll. Men före det så ska jag iväg och kolla på en lägenhet som inte är speciellt långt ifrån mig. Så får se om det är något som är bra, fanns iaf diskmaskin där! :P haha
Har även fått lite jobb uppe på RPK ska jobba fredag och lördag natt, riktigt skönt! Tycker om att jobba natt :)
Sedan på söndag är det kanske match, men det är osäkert ännu vet inte om jag jobbar. Nu är det iaf dags att sova så man orkar med morgondagen! Natti natti


Real Fersen meal time

Igår till idag var det jobba natt gick bara fint även om man var lite trött i början. Men natten flöt på lugnt och allt gick bara fint, kom hem vid 7 och somnade vid 730 ungefär. Sedan var det bara att kliva upp vid 11 och slänga i sig lite yogurt och flingor och åka iväg till ljusta och jobba. Där borta åt jag 2 hård mackor och 1 mjukmacka, blev även sitta i musiksalen och spela lite gitarr + trummor.
Vid 16:10 fick jag bege mig så tog en frukt och gick ut till Amanda i bilen för att åka till nästa arbete i nacksta. Kom dit och jobbade på bra, kände dock en STOR hunger då jag inte käkat nåt alls nästan. När jag väl slutade så gick jag på ICA och handlade väntade in bussen för att ta mig hem. Kom hem och började göra Korv Stroganoff tog under tiden en korvmacka och en ölkorv på det som är så förbaskat gott! Kunde man odla ölkorv skulle jag fan de.
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli helt klar så jag kan äta upp den, och så ska jag kolla någon serie under tiden.
Men känner mig ganska slut efter detta långa pass med extremt lite sömn. Imorgon är det dags igen.


Natti!

Sömnig...

Matchen senast gick ju inte speciellt bra, känner att jag inte trivs som innemitt vet inte riktigt va man ska hålla till. Känns som jag inte kan utnyttja det jag kan, springa...
Efter matchen blev det ut till A för att ta de lugnt, basta lite, äta gott och kolla film. Sjukt trött så somnade vi en bit in i filmen och så vaknade vi tidigt. Blev en lugn lördag fram till jag åkte iväg och jobbade, efter jobbet åkte jag ut dit igen, blev dipp och morötter och mys med lite film, men somnade en bit in i filmen igen.
Upp tidigt igen på söndagen vet ej varför men vaknade bara tidigt igen.... relativt lugnt, städade huset, laga mat, kolla tv, slappa. Kom hem för ett litet tag sedan och är sjukt trött och så ska man jobba natt på RPK på det.... Heja.

Har även fått nå skit i brevlådan jag inte ens beställt..... Som dom vill jag ska betala 50kr för, nå skit piller för hälsa. Ingen aning om vad de är men tänker då fan inte betala iaf.

Nu ska jag fixa min tå som typ är lite bättre men jag vette fan......

Here i come, ready or not!

Ja idag var det jobb och det gick bara fint, Anna var snäll att köra ut mig då hon ändå skulle ut till Birsta. Det tackar jag väldigt mycket för. Jobbade på och sedan bar det av hemmåt och det hade börjat snöa vilket inte är så super då vi har fotbollsmatch ikväll 20:00 på Westhagen. Känns inte kul alls om detta snöväder håller i sig.
Gick iaf iväg och köpte mig en Mellan Sushi innan jag gick hem, fan va gott de är asså! Kände att jag skulle tagit en stor istället men men, man vill ju inte få håll :p
När jag kom hem käka jag ju och kolla lite serie sen fixade jag mitt CV lite och sökte 2st jobb ett heltid och ett 75% så vi får hoppas att något går in, är fortfarande inom vården, är på boenden denna gång. Och om jag får det ena så vore det klockrent för det är så jäkla nära mig och de skulle va skönt! :D

Nu ska jag meka lite med min tå, göra den spelklar för kvällen... Får se hur det kommer att gå, man vill ju gärna inte ha en stämpling på den. Men ah vi får se, efter matchen blir det ut till Amanda och göra nåt, får se va hon har i kikarn.

Tjohej lever pastej!

Title...

Igår var det jobba på fritids och fick även massa pass under nästa vecka, påsk och en vecka till så det var ju bra :)
Får se till så de går ihop med annat jobb så man kan jobba mer. Ringde även till VC och klaga på att jag inte fått receptet ännu, så det fixade dom och jag kunde hämta mitt penicillin innan jag åkte till jobbet. Annars blev det relativt lugnt igår var iväg på fotbollsträning då vi skulle gå igenom lite inför dagens match. För se hur de kommer gå att spela, skjuta, springa med denna tå..... Var förbi Dr. Kling och fick lite material att använda mig av så får hoppas det funkar bara.

Nu är det fika och sedan lägga om tån som gäller, innan det är ut till ljusta för jobb.

Whats up Dr. Fredrik!?!?

Träningsvärk i magen vet inte om det fortfarande är från gympasset i förrgår eller om det är efter maten igår.
Var på Allstars med Persson, Gullan och Kimmy för att käka och se hockey. Började med en starter natcho tallrik för att sedan få vänta ~40min på varmrätten som för min del blev  Steak Favorite nåt sånt, 225g stek å pommes som va sjukt gott! Sedan blev det Sudden death (efterrätt) i form av en milkshake och kaffe som tog ett litet tag det med innan det kom, och på allt detta blev det 3öl som dryck. Man var lagomt mätt, det är dessa stunde en snus smakar sjukt gott. En riktigt trevlig kväll var det, riktigt mätt blev man, och så överdrivet dyrt som jag trodde blev det ej... Tackar för Liverpool kortet som gav maassa bonus och rabatt :D Tyvärr kunde inte Luleå vinna matchen för att avancera till semifinal. Men vi tar dom nästa match!

Sen blev det upp till Amanda och sova, fan va gott man sov asså....
Innan dess var det jobb och inställd jobb pga smärta i tå och tand. Var på Apoteket och skulle hämta ut den där penicillinen som jag egentligen skulle fått direkt efter jag var där i tisdags. Men den hade ännu inte kommit så var lagomt less på läkaren som skulle skriva ut de! Ringde dit imorse och frågade vad dom höll på med och den sköterskan jag pratade med skulle kontakta läkaren och fixa det där. Så är det inte där nu när jag går ner på Apoteket innan jag ska till jobbet så kommer jag bli sjukt less!

Nu ska jag ta och fika lite, sen blir det meka lite med tån och efter det ner på stan och sen åka ut och jobba med barn.

Tjooohej"

Tooth tå

Ja vad säger man om igår, först var det tandläkarn tidigt för att kolla upp en visdomstand. Kändes betydligt mer att ta bedövningen denna gång än förra gången, shit hurt! Sen var själva tanden större en senast också så den var lite knepigare att dra ut, hade 2 rötter ist för 1 som senast. När de väl va klart gick man å spotta blod. Tog mig till VC där jag skulle kolla upp trån men fick ingen tid direkt. Gick på gymmet trots att man inte skulle anstränga sig speciellt mycket, men kände att jag inte hade nåt bättre för mig, blev att köra lite mage. Sedan for jag och Amanda och lunchade på Coffee House. Gick runt lite på stan innan det var dags för VC och då sa dom väl bara att de va nageltrång och jag fick penicillin jag ska käka osv (som jag ska hämta ut idag).
Skulle jobbat kväll också men blev inte av, sa ifrån mig i sista stund då jag fick så jäkla ont i käften å kände mig inte riktigt hundra. Har fortfarande lite ont idag så får väl se hur de går.
Kollade på lite film igår, Vantage Point och Kings Speech två stycken bra filmer tycker jag och värda att se!

Nu sitter man här i soffan, väntar på att tiden ska gå lite. Ska operera lite på min tå också och se om man kan få det att hända nåt. Dom sa att man kunde vålda på bäst man ville, bara ens egen smärta satte gränsen så.
Sen blir det jobb x2. 


My tåw and a little bit tooth it killzing me

Då ska vi se igår var det fotbollsmatch gick väl sådär, men okej med tanke på att jag inte tränat något eller så. Sen är det ju svårt när man bara kan hälften av namnen i laget. Men men, gick osm sagt okej, kände att farten fanns där. Dock förlust med 2-0, och kände ju att det inte var bra för förkylningen att spela när de va kallt :P men de va kul.
Sen har jag ju en tå som strular för mig, nageltrång såklart. Är värre idag när jag rensade den så att säga. Kom lite var och så sedan plåstra jag om den osv, tvättade den med sprit och så. Men var en jävla pärs att gå på jobbet idag, my tå is killing me asså! Tur man ska till VC och kolla upp de imorgon hoppas dom fixar de snabbt och att de finns tid. För att inte nog med att jag ska klämma in det besöket så har jag även en tandläkar tid 7:30 pga att jag känner att en visdomstand är påväg att göra mitt liv till ett helvete. Jag minns ju bara hur de var senast då jag inte kunde gapa, fick knappt in tandborsten i munnen, hur ont de gjorde att svälja osv! Vill fan inte va med om de igen, och jag börjar redan känna dom symtomen så bort med skiten illa kvickt! Sen så har jag jobb på det också, dubbla från 12:30-21:30 så blir en fullt upp dag! Och hoppas fan dom rycker ut tanden och fixar min stortå!

Idag har de varit slappa tills man börja jobba 14 och sedan bara jobbat på. Nu ska jag fixa lite mat så man har nåt till imorgon, Bara börja skala potatis steka lite bullar å så nån brawnsås till de!
MUSIC ON!

The weekend

Sådär då var helgen nästan slut iaf och det har varit en krävande helg för njurar och andra organ. Umeå people kom ner på fredagen och så drog festen igång direkt. Mycket trevligt, bara lite catching up, grabbhäng + frida (eftersom hennes "brat" kompisar skulle "förfesta" på krogen). Så de var mycket chill och man fick i sig en del. Efter krogen blev det en sväng på MAX och käka. Sen hem för att sova, lördagen var bara chill satt och spelade NHL ett jävla bra tag. Och mina matcher mot Eik var inte precis målsnåla tror ena matchen slutade 11-9 till honom, sen hade vi någon som jag vann med 8-6. Klockan började ticka iväg och alla blev hungriga så blev en Sibylla och hem och käka för att sedan kolla på Jackass filmen (senaste) som var helt okej, en del riktigt roliga saker och andra jävligt äckliga. Blir så mycket roligare/vidrigare när man har slowmotion kamera  å grejer :P
Efter krubbet så började det komma lite tjejer och förfesten var igång, var lite nostalgi a la 90'-tal, körde snurra flaskan och lyssna på old songs. Det var helt okej, men för vissa blev det för mycket och då drar det alltid ner på stämningen. Fan man ska bara ha förfest med killar/sina nära killkompisar. Much more fun, tewp. Sen ska man fan inte ha fest hemma hos sig själv när det ska komma massa tjejer för då spills de ju å skit hela tiden.

Söndag morgon folk var riktigt slitna och det blev pizza på Texas sedan hem å slappa lite mer. SPela lite xbox och sedan dra iväg ut på IKEA blev att inhandla lite saker som ny toasits, ljus, kudde, filt osv. Nu sitter man här och måste städa som är fett drygt. Det värsta är ju iaf borta redan, men jobbigt ändå. Sen ikväll är det fotbollsmatch, får börja tagga igång till den, inte varit bästa uppladdningen under helgen iaf.
Men dieten är ju i ne klas för sig ;P måste börja gymma å äta bättre nu snart asså.

NU MUSIK OCH STÄÄÄDA!

Snart dags för bollspark!

Innebandysäsongen är över iaf matcherna bara lite träningar kvar. Har varit ett helt okej slut på säsongen då det blev 6 matcher 14 poäng samt 4 poäng som missades att noteras. Men det är inte så dåligt iaf, ser redan fram emot nästa säsong och hoppas det kommer gå ännu bättre.

Idag var/är det jobb all day/night long, och nästa vecka är det en del jobb inbokat också.
Köpt lite alkohol till helgen och så blev det en nu börs samt en trimmer för att fixa skägget så man slipper att raka bort allt hela tiden, får se hur det funkar :P

Tråkigt att man ska jobba då det är fotbollsmatcher nästa vecka, men jobbar kvällar när matcherna är och träningarna så blir svårt. Men snart så blir det dags att snöra på dom nya skorna och sedan så sätter vi full fart på planen!

new shoes

Jobb idag igen lite sovmorgon och en lugn dag men mycket lite barn, pannkaka till lunch och semla idag igen till fika :) Var så lite barn så man fick gå lite tidigare också. Blev en sväng till Birsta med Frida och se om man kunde hitta något till sig själv och helgen då fint folk ska komma. Hittade dock inget förutom ett par vår/sommar skor man kan ha. Sedan tänkte jag köpa en ny börs men dom var ju så jävla dyra så sket i det.
Buss hem och så köpte jag lite vax innan jag började gå hem, stannade till på sibylla och köpte mig ett kebabtallrik meal. Måste ju hålla perssons diet ;D Men snart blir det börja hårdgymma igen så lika bra att äta upp sig lite nu innan.

Kollade på nån film, Jack goes boating eller nåt sånt.... sjukt dålig skulle va nån komedi men somnade och sen hängde man inte alls med. Kass var den iaf.

Nu sitter jag här och har precis lekt skomakare då jag har putsat och smort och sprayat in lite läderskor osv. Skulle vilja köpa mig en ny skinnjacka då den jag har är lite liten, men den är snygg och vill hitta en liknande! SKulle även behöva rensa garderoben och ta bort saker jag aldrig använder..... Skulle vilja ha en större garderob med hängare så man kan hänga upp kläder också....


127 Hours (2010)

127 Hours (2010)

IMDB: 8/10
Fersar: 9/10

Har nyss sett film, 127 Timmar, en adventure, drama. Baserad på en verklig händelse, och just det gör att denna film blir så sjukt gripande. Fan va hemskt att sitta fast sådär som han gör. Och mot slutet blev det lite väl äckligt när han går lös med sin multitool.
Handlar om en bergsklättrare, explorer som är ute och håller på och det slutar med att han kilar fast armen vid en sten genom ett fall. Han har inte mycket vatten eller mat och nu sitter han fast och kan inte komma lös. Kampen mot klockan börjar, han sitter fast där större delar av filmen och när han blir "less" mot slutet så var det faktiskt svårt att titta ibland, man kunde som föreställa sig smärtan av det han gjorde. Men sen att man tänker att det är baserat på en händelse gör det hela sjukare, ondare och så mycket bättre.
En film som jag starkt rekommenderar att ni ser!


lite av varje...

Tack till Amanda som har skjutsat och hämtat mig ute i Ljusta när jag har jobbat, tur är ju att hon varit i Timrå och jobbat dom dagarna så det har ju funkat bra. Så tack så mycket för det, imorgon for jag lite sovmorgon och så blir de buss.
Inte så speciellt mycket barn på fritids, fan va föräldrar är dåliga på att säga till.... Är planerat för ca 40-50 barn, så man fixar ju personal och mat osv för det antalet, men sen när man kommer så är vi ungefär 20-25 barn.... Och det betyder ju att mycket mat slängs och pengar slösas bara för att en förälder inte kan säga till att ens barn inte ska komma till fritids, inte så speciellt svårt kan tyckas.

Igår var jag med Hampus det var ett tag sen så skönt att äntligen hitta på nåt. Blev en klassiker, vi bestämmer att vi ska göra mat å käka, åker och handlar lite chips och dipp och dricka som vi ska ha till efter. Men vi kommer såklart inte på vad vi ska göra för mat så slutar med att vi köper pizza. Sen drar vi hem till mig och käkar pizza och äter allt det där goda, riktigt mätt var man.. Och massa snacks kvar, kan ju va bra de också.
Såg lite film, kom inte alls ihåg vad dom hette men dom var inte alls bra så......

Har börjat få lite förfrågningar om jobb nästa vecka också, doch inget som är helt klart ännu. Sedan ringde jag ang sommarjobb då jag inte har fått något samtal från RPK som skulle höra av sig i slutet på februari så ringde jag till ett annat ställe och har fixat sommarjobb där för hela sommarn, det är nästan 100% klart så. Ska väl vara ledig något också men eftersom jag inte vet vilket datum än så måste jag ju ta reda på det snabbt.

Nu blir det att lyssna på sportradion och hoppas att Luleå gör mycket mål ikväll! Så vi kan fira första segern, men AIK vann ju mot HV71 så Djurgården kan ju kanske skrälla mot Luleå ;) hehe.

------

Hann ju bara posta inlägget så gör Luleå 1-0 efter 49 sekunder.... Bara ånga på nu!

Full rulle...

Så jag mötte upp Karp på tågstationen vi drog till mig och chilla innan vi drog till Persson för att kolla hockey och käka lite Bite Line. Efter hockeyn drog vi till mig och lirade lite FIFA och så måste jag ju säga detta... Jag spelar som Åtvidaberg (inte alls bra) och han som Man Utd (mycket bra) och han får stryk med 1-0 två gånger om :p Sen vinner han 3e matchen när han är det bästa laget i spelet med världsstjärnor och jag är sämsta laget från engelska lägsta ligan Barnet då vinner han med 1-0, gattis ponken :) Sedan spelar vi NHL och han får använda sina cp inställningar med allt på max, fart, skott, pass osv osv osv... Han är Kanada och jag är Japan, men ändå lyckas jag vinna med 6-5 efter förlängning, en tuff kväll för coach Persson.

Idag var det dags för sista matchen för säsongen, och det skulle bli mycket nerver involverat. Det räckte dock inte ända fram utan blev tork med 5-7 (fick iaf göra 1mål 1ass) och det resultatet betyder att vi är 1 mål sämre än Fränsta vilket betyder att vi inte kommer att ta klivet upp som det ser ut just nu. Men man vet aldrig vilka ändringar som kommer att ske, så jag håller fortfarande tummarna på att det kommer gå. Får hoppas att vi får några heta förvärv också.

----------------------------

Efter matchen blev det grillat hos Amanda, mycket gott. Sedan åkte vi hem till mig och mös, kollade Solsidan, Timeout och lite Jersey Shore innan det blev dags för kvällens film som var ....... Faster med Dwayne Johnson i huvudrollen och i denna Action var han skoningslös..... nästan.
Filmen har fått betyg 6.6/10 på IMDB. Och handlar om att hans bror blir mördad och nu ska han hämnas för mordet genom att ta ihjäl alla som var inblandade. Måste säga att det var en bra och fartfylld action som hade en liten tvist i slutet. Trodde dock att den skulle fortsätta när den var slut, kändes inte helt klar som. Men slut var den och helt okej var den också. Så det blir 7/10 Fersar



----------------------------------------------

Nu blir det att ta sig i säng då man jobbar imorgon 8-1630 och så äre hela veckan lång, på fritids. Sista veckan är det också, sen får vi se va som händer där. Sov så gott alla söta människor! puss å kram

Hotell Edholm,.....

Har precis stoppat i mig 2st ostfrallor med skagen på, helt sjukt gott! Ett bra "litet" mellanmål innan lunchen.
Igår fredag så var det jobb på fritids, var väldigt lugnt så hade lite killerboll i idrottssalen. Fick mig även en teckning av en liten tös, det var gulligt :D När passet på fritidset var klart så var det bara att sätta sig på bussen in mot navet och sedan byta buss där och åka ut till bergsåker och jobba kvällen där. En kväll som gick bra och flöt på.
Sedan tog jag mig hem och diskade lite samt kollade på TV och efter ett tag kom bror Erik och Peter för att stanna till samt sova över då som skulle vidare till Vemdalen dagen efter. Peter på soffan och jag å Erik i sängen, fan va den lilla killen vrider och vänder på sig och svänger med armar och knuffar på en och snor ALLT täcke hela tiden. Vid ett tillfälle var jag halvvaken och skulle vända på mig då får jag mig en näve över näsan sen vänder han sig och tar allt täcke. Skitunge ;D
Blev iaf att kliva upp vid 6 tiden för att hinna fika och ta bussen ut till bergsåker igen för att jobba. Så just nu sitter jag här på jobbet och väntar på att ta mig till nästa ärende, dagen slutar 16 här.

När jag slutar ska jag möta upp Karp på tågstationen som ska övernatta hos mig en natt och sedan dra vidare till sin flicka. Så vi får se vad vi hittar på, kanske åka till Persson och kolla lite hockey och käka lite pizza eller så. På söndag är det sista matchen för säsongen i innebandyn så får hoppas på att man avslutar bra där också.

I övrigt så känns det ju som värsta hotellet hos mig, denna helg Erik, Peter, Karp och nästa helg så kommer Robban, Eik x2, Matte, Stefan... Hur vi gör med sovdetaljerna då är ju en fråga, får väll hoppas att någon hittar bortamatch och inte behöver trängas i lägenheten :p hehe.

Body of Lies (2008)

Body of Lies (2008)

IMDB: 7.1/10
Fersar: 7/10

Eftersom att den förra filmen var så sjukt kass så var jag tvungen att se en till när Amanda hade lagt sig och det blev Body of Lies med Leonardo DiCaprio samt Russel Crowe i rollerna, bra skådisar brukar ju oftast leda till en bra film och denna action, drama film var helt klart sevärd. Handlar om en CIA-agent skickas till Jordanien för att spåra en eftersökt terrorist. När han får hjälp av en av Jordaniens hemliga agenter skapas ett nervöst professionellt förhållande som leder till både kulturella och moraliska konfrontationer mellan de båda männen.
Sevärd


Winter's Bone (2010)

Winter's Bone (2010)

IMDB: 7.4/10
Fersar: 1/10


Ikväll blev det att se filmen Winter's Bone nominerad till någon oscar.
Skulle vara en drama, mystery, thriller.......... Drama det köper jag men dom andra två såg jag inte skymten av. Väldigt seg film, handlar om en tjej som tar hand om sin mamma å 2 yngre syskon, lever fattigt och så är farsan nån som har rymt iväg som den här tjejen letar men kan inte hitta. Och ja va ska man säga, det var ingen höjdare till film precis.. Väldigt seg och det hände fan inte alls mycket i filmen heller. Bortkastad tid måste jag säga!


Skyline (2010)

Skyline (2010)

IMDB: 4.5/10
Fersar: 1/10

Skyline en action, sci-fi, thriller som fått 4.5/10 på IMDB, när jag första gången såg trailern för denna film på tv så tyckte jag att den verkade relativt bra ändå. Men herregud så fel, fanns ju inge thriller i filmen iaf, sen fatta man inte riktigt meningen med att dom där utomjordlingarna var där. Sen som i vanliga filmer när det är med utomjordlingar och ett hot mot världen (USA) så brukar man ju få se hur man besegrar ondskan. Brukar ju inte va så mycket krimskrams rut om allt innan saker händer. Fattar inte riktigt hur dom tänkte med denna film, riktigt dålig var den faktiskt. Inte sevärd alls!


RSS 2.0