Wikegård

Haha, Wikegård är ju mannen. Såg JVM igår natt på svt24 och Wikegård är ju kommentator.
Han har så sköna kommentarer :P


"Oj, oj, publiken njuter vilket spel."
"Ne jag njuter då inte"


Svarar han när Sverige har pressat väldigt länge, och spelar helt okej.
Sverige - Slovakien var det som spelade och Slovakien hade inte alls så mycket att komma med, Sverige spelade rätt så bra. Dom kan spela bättre men det var helt klart godkänt.
Om man räknar bort 3e perioden för då spelade Sverige riktigt riktigt jävla uselt, dom tappar pucken för enkelt, kan inte passa, spelar för sakta, och vet inte om dom ska ta pucken eller lämna den till någon annan. Bra att dom vann iaf. Men det var som Finlands matchen då spelade dom riktigt dåligt i 3e perioden också.
Och Wikegård fan han är ju bäst, så himla skön han är, hela tiden kritisk och så. Matchen i fredags mot Finland som jag och Robin såg, så kändes det som Sverige - Finland matchen när Sverige vann OS guld.

"Jobba pebben, bra pebben, UT med pucken, DEN SKA UUUUT, DEN SKA UUUUUT!!!"

Det var som taget ur den matchen, var så himla roligt att lyssna på :P
Wikegård säger att han säger det som tränare vill säga men inte riktigt vågar. Och det är ju kul, att någon säger vad han tycker det som jag gillar med Wikegård, alla andra svenskar är så layback som.
Typ inom fotbollen när Lagerbäck säger "Vi spelade bra men det räckte inte hela vägen" när dom har förlorat en match med 3-0 och spelat skit, eller "Vi satsar på att klara oss vidare från gruppen" när dom åker till ett VM eller EM vafan, man åker ju iväg för att vinna det är ju det man satsar på! Annars ska man fan inte åka!



Sverige vinner OS guld, this brings back memories.


SHAKE 'n BAKE!

Jul + Umeå

Då är man i Umeå hemma i västerbotten och fira jul.
Kom på tisdags kvällen, var riktigt trött. Kom hem käkade lite och umgicks sedan sova.

Julafton på onsdag och känndes inte som att det var så. Man vaknade gick ner, åt JULSKINKAN!!! Bästa.
Sen satt man och väntade mest, Kalle började och vi såg det. När kalle var avklarat blev det dags för mat.
Måste säga att älgköttet var riktigt riktigt gott. Sitter och äter av det just nu.
Det tråkiga var ju att jag har haft så ont i halsen, så var svårt att svälja och känna riktig smak. Men men, inte lätt alla gånger.

När vi ätit så satt vi oss i vardagsrummet och kollade på juligheter, sedan kom tomten och hans tomtenisse med klappar.
Fick, bio kort, byxor, skjortor, pengar, underkläder, sockar. Så är nöjd. När klockan började närma sig 20:00 så var det dags för mig att bege mig vidare.
Tog mig till farfar där dom bjöd på mat, dock åt jag bara lite eftersom jag var så mätt. Sedan satt vi och pratade en hel del innan det var dags för mer klappar. Verktygslåda, skidbyxor, handskar, underkläder, pengar. Så var bara bra där också.
Satt och nickade till i soffan hela kvällen för jag var så trött.

Nästa dag var det julafton hos Petter & Anton, jag for dit vid 16:00 och så började jag och Petter att spela Lips (sjung spel till xbox) som Anton hade fått i julklapp. Riktigt kul faktiskt, sen åt vi och sådant. Jens kom eftersom dom skulle ut och lyckades få med mig på något sätt. Jag som inte hade tänkt att fara ut. Men utekvällen blev lyckad det var roligt.

Fredag var mest lugn eller jag vaknade tidigt och for med Robin till stan för att kolla rean, hade fått pressentkort så var tvungen att hitta något här eftersom det inte fanns i sundsvall. Sen for han och jobba och jag for hem. Tog det bara lugnt hemma för att fara tillbaka till Robin vid 22:00 tiden. När jag var där fick jag testa det fina spelet "Guitar Hero World Tour" och trummor är fan riktigt svårt alltså, shit. Samt spelade lite gitarr och sjöng, sjunga är fan kul ändå. Men man har ju ingen bra röst :P haha. Vi fettade och såg på film "WALL-E" den var rätt så kul ändå :D. Kom hem strax efter 04:00 och sov.

Nu är det lördag och ska bara ta det lugnt idag, imorgon bär det hem till Sundsvall igen och till min älskade lilla Saffy ;)
Saknat dig massor.
Jag vill ha en platt-TV!!

Och en till sak, LULEÅ ligger 1a i Elitserien!!! Om det ändå kunde sluta så, men dom kommer nog tappa lite. Hoppas bara dom går till slutspel iaf! Forzza Luleå!

SHAKE 'n BAKE!

GOD JUL

GOD JUL!!!!

Slut

Sådär då har man jobbat klart för i år då. Var skönt att sluta men ändå lite tråkigt att lämna alla man lärde känna. Men man får väll söka dit igen vid senare tillfälle. Nu ska vi se hur mycket man får jobba på sjukhuset, sen måste man hitta något jobb för annars kommer det att bli riktigt tufft.
Känner mig trött, blir att sova tidigt när jag kommer upp till Umeå, bussen går 18:00.
Kommer åka med Markan som kommer från Västerås och ska byta till buss i Sundsvall.

Igår var jag och Hampus på stan och köpte julklappar, vad man kan fynda på vissa affärer alltså ;)
Vet bara inte hur jag ska få med det på bussen.... men det löser väll kanske sig på något sätt.

Har ont i halsen, det är ju perfekt att man inte kan svälja så bra när det börjar bli dags för den goda maten, är det inte tänderna som orsakar att man får svårt att svälja så är det väll något annat, inte lätt alla gånger.

Nu ska jag ta och vakna till lite, se någon serie och sedan invänta Johanna.

SHAKE 'n BAKE!

(känns verkligen inte som att det är JULAFTON imorgon... :O )

PENGAR

Pengar rullar in som det ska... 1000 kronor till av Johanna.
Då är vi uppe i 2000 kronor som hon är skylldig mig via våra vadslagningar.

Den första var ang springa/gå. Och den andra var ifall det var Dolph eller Börje i MQ reklamen.
Sååååå.... Pengar penga pengar.


Ledig inatt, men jobb imorgon... Bara 2 pass kvar nu, riktigt skönt.
Sen Umeå, nice nice.

trött

Då har man precis klivit upp, riktigt skönt att sova iaf man blir som trött.
Slutade som vanligt 06:00 imorse, sen hade jag tandläkar tid 08:10 så var ju ingen ide att gå hem och sova, så jag vandrade runt på stan i 2 timmar. Gick på pressbyrån och åt lite. Sen gick jag till tandläkaren.

Var skönt att få sitta i värmen iaf, man satt och försökte hålla sig vaken. Sen var det min tur, jag skulle dra ut en visdomstand. Det gick bara bra, men det blöder fortfarande, och vet inte om det ska göra det :S
Kom hem strax efter 09:00 och stoppade in en tuss i munnen och sedan sov jag med den :P

Arbetet igår då, det gick bara bra, var en sån natt som gick relativt snabbt. Det brukar gå snabbt när man får stå vid rätt station. Jag hade turen att kunna stå vid den största delen av natten. Har även klippt mig, tänkte färga håret. Men det blev inte av... Har fått höra att det är sjukstuga hos mamma, ni får lov att bli bättre till den 23e iaf, krya på er.

Måste se om det går att käka något.... Tandläkaren sa att jag bara får tugga med vänster sida, får se hur detta går. Ska väll inte blöda såhär länge :S

Shake änd Bejk!

JP

Johan Palm.... Apberget.... RadioRat92... Sant eller falskt??

Tror inte att det är han, men han har ju bilder som är lite mer "privata" så att säga, så man vet ju aldrig.
Men men men men.... Kanske måste bomba han dåå.

Jobb jobb jobb

Jaja, börjar kännas lite jobbigt nu alltså. Har inte gått så många dagar men är riktigt drygt. Speciellt i början dom första 2 timmarna när vi ska stå och handsortera posten, fy fan.
Annars rullar det väll på, höll på att somna på videokodningen också, nickade till x antal gånger :)
Skönt med kodningen för att man får sitta ner, dock får man ju aldrig rita rutor :(

Tror inte jag ska dricka kaffe så himla sent, för att man är ju pigg när man kommer hem. Men det sitter bra när man tar det iaf. Svårt det där..

Man hinner inte med mycket när man sover bort hela dagarna och sedan vaknar man för att äta och sen jobba.
Undrar hur en av mina arbetskamrater kommer må inatt då han jobbade direkt efter vi kört ;P han började 08:00 och ska jobba till 16:00 så vi får se hur pigg han kommer vara :P

Nu ska jag iaf gå och klippa mig hos min kära lilla flicka.. Sen ska vi väll äta och sen ska man jobba. Tur det inte är såå länge kvar.

Shake SHake SHAKE

Jobb dag2

Då har man kommit hem från jobbet då. Idag gick det väll okej, fick sitta och koda så jävla mycket det var riktigt drygt.
Har ont i ryggen nu också, vill ge en eloge till alla som jobbar på posten, dvs alla som jobbat massor med år, typ 20+ år.
Skulle nog aldrig kunna göra det..

Luleå vann iaf idag riktigt nice, nu är man 2a i serien. Från att ha startat riktigt uselt, såg ut som att dom skulle spela kvalserien, till har förlorat 1 match på 11 matcher. Ser bra ut, hoppas det håller i sig, SM guld! :P

Är inte speciellt trött, kanske blev för mycket kaffe, eller så är jag så trött så att jag är pigg eller något. Ska snart sova iaf, sen är det jobba 20:00 igen, uscha.


Jobb

Sådär då var första natten avklarad. Det gick helt okej, var lite enformigt och så. Man var riktigt trött i slutet iaf vi satt och skrattade åt allt möjligt. Sen jobbar man med vissa speciella människor som är som dryga.
BTW Robin kanske jobbar med någon av tjej som kanske passar dig, jag vet inte :P
Fast dom flesta tjejerna är som dryga, 18 åringar vettu, en som verkade riktigt korkad (hon var blond).

Sen är ju infon på Posten riktigt sämst, kom dit och sen fattar man inte var man ska eller något. Bra att dom som jobbar där höll med iaf :). Våra arbetsledare är riktigt sköna iaf. Sen fick jag schemat igår (som man skulle få hemskickat egentligen, men posten och info....). Jag trodde ju att vi hade 22.00 - 06.00 varje dag, men så var inte fallet det var bara söndagar man hade den tiden. ALLA andra dagar börjar jag 20:00 - 06:00 det hela blev genast mycket jobbigare. Men det är väll bara att bita ihop, det är ju bra pengar sen, så får man tänka.

Har iaf suttit och druckit massa kaffe för att hålla mig vaken, och måste säga att jag nog blivit en kaffedrickare.... När man kan dricka kaffe svart så tror jag man har "klarat" stadiet så att man blivit en kaffedrickare. Men men så kan det gå. Fick även veta att jag var ledig på lördag weee... Då har jag jobbat 9/12 - 23/12 med 1 dags ledigt :p.

Nu ska jag fika lite, sen bara ta det lugnt.

SHAKE 'n STAY AWAKE!

Weo

Igår så blev det att jobba kväll, slutade vid 21:30 och sedan kom Johanna och hämtade mig.
Vi for och badade bubbelbad, riktigt skönt och avslappnande.
Efter det for vi hem och gjorde lite dipp med morötter/gurka och kollade på Step Brothers.
Haha, den filmen var riktigt bra, har du inte sätt den och gillar komedi så måste du ta och se den.

Sitter och halvsover jag ska tydligen med på något hundgrejs hade velat lega kvar och sova, för nu börjar natt jobbet.
22:00 - 06:00, vi får se hur det kommer att gå. Kommer nog vara väldigt trött, iaf inatt. Måste försöka sova lite på dagen hur nu det ska gå när man har en Johanna i huset.

SHAKE 'n BAKE!

Trötter

Jag är en trött hest.
Jobbat från tisdag och ska jobba en hel del till. Har inte sovit så mycket när jag har jobbat dag eftersom man måste kliva upp vid 05:20 och man kommer inte i säng förrän 00:00. Men det är bara bita ihop.

Ska jobba kväll imorgon, så det är rätt skönt, dock missar jag utgången. Men det är ju bättre att tjäna lite pengar än att göra av med massor. Sen på söndag börjar jag på Posten då börjar 22:00 - 06:00 schemat. Sen är jag inte säker om jag ska jobba konstant fram till den 23/12. Får ta och kolla upp det, är det konstant så har jag jobbat från 9/12 - 23/12 utan någon dag pause. Och det kommer att vara jobbigt. Men som sagt, bara bita ihop.

Det är ju bra att man får något jobb iaf, så det är lika bra att ta vara på det man får. Man vet aldrig när det börjar bli mindre.
Nu ska vi snart äta Johannas special biffar får se hur det smakar, och jag har mixat ihop en kyckling sallad som jag ska ha imorgon till middag.

Ikväll blir det lugnt med någon film tänkte fixa Step Brothers, och lite morötter/gurka med dipp. Så kvällen blir lugn och så ska jag SOVA!
Trevlig helg alla ni som är lediga, och till alla er andra som jobbar.

SHAKE 'n BAKE!

Money for Nothing...

"Money for nothing, money for nothing" jag tror att det är min nya låt.
Iaf enligt Elin ang mitt jobb, vadå liksom. Igår var det tufft ju, börja 11:30 sen sitta i en skön stol och se lite tv.
Prata lite med folket se hur dom har det. Se lite mer tv, och ta det lugnt. Senare mot kvällen så satt jag i ett hörn i mörkret och kollade på när en person sov. Sen slutade jag 21:30 och for hem.

Och snart ska man iväg till tandläkaren och se om det blir nå bättre i munnen, är inte lika öm som tidigare. Men kan fortfarande inte gapa som man ska. Sen blir det iväg till jobbet, får se om man kommer för sent eller inte.

Känner mig lite små trött, speciellt när man har så tunga dagar. Snart börjar posten också, på söndag. Då får man nog göra en massa jobbiga saker, var där förra helgen och satt i 4 timmar med något program man skulle kunna.


SHAKE 'n BAKE!

Äntligen!

INTERNET!!!!!
Äntligen!


Nu har vi fått internet och hemtelefon också :D sweeet

jag är glad hest

AJ!

Jag har ont i min mun!

Har inte kunnat sova på 2 nätter för att det dunkar i hela skallen, sen kan jag inte gapa heller.
Klart jag kan gapa, men det är INTE mycket max 1 centimeter eller något.
Börjar bli riktigt less...Hur länge ska det pågå?

For till akutmottagning hos tandläkaren igår för att jag inte orkade mer.
Det är en visdomstand som håller på att växa ut, och det var ju som ingen nyhet,
Dock är det så jävla jobbigt att det inte går att gapa, går knappt äta...

Har fått 4 stycken arbetspass nästa vecka, 2 kväll och  2 dag.
Sen i helgen ska jag på posten.


Bort med min tandvärk nu tack!!! Låt mig få gapa och äta igen!

Stå i...

Tjabba.

Jag har ont i käken, kan som inte gapa... Eller måste anstränga mig.
Kan man sträcka käken? Något måste ha hänt, kanske var på träningen i måndags för det var efter den jag började tänka på det. Får se hur det känns om någon dag annars får jag väll kolla upp det.


Idag har jag byggt ihop en hylla, spika går ju sådär ;P
Sen har jag dammsugit lägenheten eftersom det ska vara någon slags Allovera kväll hemma hos oss ska komma typ 11 personer, så vi var på IKEA och köpte några pallar igår som jag måste ta och skruva ihop innan kvällen.
Johanna som har någon tillställning då hon ska visa produkter etc, KUL.. :P


Annars sitter jag nere i källaren just nu och tvättar kläder samt laddar ner lite serier som man missat då man inte har något internet som är bra.
Man har iaf bra mottagning här nere, dock är internet sämst iaf men får härda några dagar till, för snart kommer BBB!
Robin skulle hålla lite koll åt mig, nice att ha en insider på BBB :)

Vet inte riktigt vad man ska skriva, håller på att tagga Hultsfred iaf, sitter just nu och håller på 4 stycken. Fler folk ska med hoppas jag!
Tänkte skaffa mig Guitar Hero World Tour men det får vänta lite, får se hur det blir med pengar.


Dom ringde idag från sjukhuset också, ska få jobba 9/12, 11/12 och 12/12. En dag är kväll och dom andra två är dag, så ska jag få vara på den andra avdelningen också. Sen till helgen blir det inskolning på Posten, och Johanna ska ner till STHLM med hundar och sådant.

SHAKE 'n BAKE!

RSS 2.0