I will survive!

När arbetspasset  började lida mot sitt slut så började det såklart ösa ner regn och det började åska nå så jävulskt! Gruvade mig för att gå hem i regnet men när jag kom ut ur huset så hade det slutat och jag gick till busshållplatsen, satte mig där och väntade på bussen i 30min och under den tiden började det regna som satan och åska som fan igen, så då räknade jag kallt med att jag skulle bli blöt som satan. Medan jag satt där så tänkte jag att jag kunde filma lite med mobilen och när jag höll på att fixa så slog en blixt ner ungefär 50 meter ifrån mig och det lät som satan! Hjärtat hoppade ur kroppen och höll på att tappa allt ur händerna, såklart så fick jag ju inte med det på film då jag inte fått igång allt än. Men sedan filmade jag lite och fick iaf med någon blix och lite dunder. När jag klev på bussen hade regnet avtagit lite och när jag klev av den i stan så hade det slutat och jag kunde traska hem utan att bli det minsta blöt! Så det var ju kanon att slippa det, sen var det ganska härligt att sitta ute och titta efter åskan :) Lite sådär mysigt, synd att man satt ensam bara men men.

Nu blir det nog att kolla lite film innan det blir sova, och imorgon jobbar man kväll igen.


Hobo with a shotgun (2011)

Hobo with a shotgun (2011)

IMDB: 6.6/10
Fersar: 7/10

Handlar om en hemlös gubbe som kommer till en stad och vill börja ett nytt liv. Men i denna staden som är korrupt och drivs av mord och allt möjligt som innehåller blod får han en vilja att ställa allt till rätta. Så han plockar upp sin shotgun och börjar rensa gatorna från avskum.
Denna film... Ja vad ska man säga... Blod, blod och lite till blod. Vissa scener var väldigt komiska och andra var mer råa, och en scen så kved man faktiskt lite det var lite väl nästy!
Men ja, sjuk film som ändå är lite rolig, trodde den skulle va helt kass men den var ändå duglig liksom :P




Carpe Diem

Klockan är ställd på 10 och jobbet börjar klockan 13.... Jag tvärvaknar upp i sängen vid 06:05 och är sjukt pigg, försöker somna om utan lycka. Lägger mig och tittar mobilen lite sedan bestämmer jag mig för att kliva upp. Tar mig lite fika och byter om till löparkläderna vid 7 har jag lämnat huset och springer ner till Helex och kör lite armar/mage och sedan springer jag hem igen. Vad ska man göra när man vaknar så tidigt och inte kan somna om? Lika bra att göra något av det så då blev det träning! Bra dääh!

Känner mig som, jag vet inte... Inte trött och inte pigg men ändå som att jag svävar.... Hög!? Inte vad jag vet iaf...
Käkar ett litet mellanmål nu sen ska man väl ta och duscha och kanske kolla lite news kanske se en film. Duschen med kallt vatten känns otroligt lockande! Fattar inte dom som vill duscha kokande hett, visst de är skönt när man varit ute en kall vinter men på sommarn och speciellt efter man har tränat och är helt kokande i kroppen då är väl det sista man vill att duscha varmt, kallt är det skönaste! Vattnet känns så rent liksom, ne nu äre färdig snckat! Dags att duscha, sen chilla och sedan jobba lång kväll! 13-2115.

Just nu äre denna som spelas flitigt under träning!


Matlagning + 69an = 70

Börjar inlägget med ett litet citat: "En bra kvinna kan göra 70 sysslorna i huset "matlagning" och "69an"


Idag har det varit jobb, skönt att jobba kväll så man fick lite sovmorgon iaf. Behövs lite sömn för min del asså, tröttast! Efter jobbet åkte jag och Persson iväg till Donken å tog en Flurry + Munk och snackade lite skit. Sen blev det åka hem och inte göra speciellt mycket..... Man har som lite att göra nu när man ska leva i celibat :P

Kollar lite Robot Chicken och ska snart lägga mig, imorgon jobbar jag också kväll så får sova ut lite iaf. Men är APT också så man måste till jobbet lite tidigare.

Framöver är det väldigt mycket jobb och lite tid till annat. Måste ta mig ut och springa igen, var ut i söndags och sprang 6km samt i sidsjöbacken så får dra ut igen någon dag framöver.

Nu blire sova! Nattiii

Sanctum (2011)

Sanctum (2011)

IMDB: 5.7/10
Fersar: 6/10

Ett dykarteam ger sig av på en expedition till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea. Tanken är att man ska utforska undervattensgrottor, men en tropisk storm omkullkastar planerna och en översvämning blockerar den enda vägen ut. Medan vattennivån stiger och syrenivån sjunker kämpar dykarna för att hitta en luftficka och den okända floden som kan leda till havet och räddningen.

Ja vad ska man säga filmen var ändå helt okej. Handlar om att dom fastnar i grottan sen ska dom ta sig ut och stöter då på massor med problem som dom måste lösa. Den var lite till och från, lite sorlig i vissa bitar också.
Men över lag en okej film, men kommer nog inte se den igen faktiskt. Hade trott den skulle vara bättre...


Challange accepted

Robban kom på en utmaning, en dare eller vad man än vill kalla det....
Denna utmaning gäller 33 days and nights och vissa kanske redan nu har listat ut vad det då innebär.
Under dessa 33 dagar får man alltså inte utöva sexuell aktivitet med någon eller ensam man ska alltså leva i celibat om man så vill kalla det...

Och man kan ju bara säga som självaste Barney Stinson skulle ha sagt när ett sådant förslag kommer fram:


The hit list (2011)

The hit list (2011)

IMDB: 5.2/10
Fersar: 3/10

En missnöjd man sätter ihop en dödslista tillsammans med en främling under en blöt kväll på krogen, utan att inse att hans dryckesbroder är en yrkesmördare som verkligen tänker avrätta alla på listan. Nu måste han skynda sig att rädda dem han har dödsmärkt, samtidigt som allt fler kroppar dyker upp och alla bevis pekar mot honom själv.

Totalt väldigt dålig, make no sence liksom.... Vet inte riktigt vad jag ska säga men det är inget jag tänker se igen den åker ner i tunnan direkt.



En missnöjd man sätter ihop en dödslista tillsammans med en främling under en blöt kväll på krogen, utan att inse att hans dryckesbroder är en yrkesmördare som verkligen tänker avrätta alla på listan. Nu måste han skynda sig att rädda dem han har dödsmärkt, samtidigt som allt fler kroppar dyker upp och alla bevis pekar mot honom själv.

Limitless (2011)

Limitless (2011)

IMDB: 7.3
Fersar: 6

En copywriter upptäcker den topphemliga drogen, MDT-48, som förbättrar intellektet och andra förmågor. Då hans användande av drogen börjar förändra hans liv sätter han ingång att undersöka läkemedlets dunkla ursprung, allt medan en grupp mördare följer varenda steg han tar...

Den var som varken eller, har svårt att sätta om den var bra eller dålig den var som emellan, varken eller liksom....


The Hangover Part 2 (2011)

The Hangover Part 2 (2011)

IMDB: 7.2/10
Fersar: 7/10

Phil, Stu, Alan och Doug reser till exotiska Thailand för Stus bröllop. Efter den oförglömliga svensexan i Las Vegas, tar Stu inga risker och satsar på en lugn och stillsam brunch inför bröllopet...

Helt okej film måste jag säga, dock inte lika bra som ettan men uppföljare brukar i mycket sällsynta fall vara bättre. Vissa skämt var helt klockrena men det var ju samma sak som ettan ungefär. Men klart sevärd var den.
Såg den på bio, dock satt vi längst fram och det var inte alls optimalt vilket var lite segt, ont  i nacken. Det borde vara som det är inom idrotten att beroende på plats så äre lite olika pris... Sitter man längst fram och måste titta uppåt hela tiden så borde man få lite billigare...
Sen stör man sig ju lite på personer som skrattar åt allt, saker som inte ens är roliga. Skrattar bara dom ser en person liksom....... Man blir ju less :P
Men filmen var bra ändå.


Kategori: FILM!

Vaknade för ett tag sedan och satte mig och fixade lite på bloggen har skapat en ny kategori där jag lägger in allt filmer jag skriver om så man lättare kan kolla igenom.
Finns en flik "FILM" på högersidan en bit ner.

Sitter mest här och rullar tummar just nu, lyssnar på musik inväntar kvällen. Ska med Persson och några till å käka på allstar och sedan blire bio. Imorgon ska man jobba dag, hur nu det ska gå kommer väl inte känna mig trött ikväll när man ska sova. Vi får se hur detta går.....

Ska fortsätta rulla tummar!
Peace!

Hachi a dog's tale (2009)

Hachi a dog's tale (2009)

IMDB: 8/10
Fersar: 8/10

Baserad på en sann japansk historia om en övergiven valp som tas om hand av en professor, i filmen spelad av Richard Gere. När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord. Idag finns en bronsstaty rest till minnet av Hachiko vid Shibuya Station.


Otroligt bra film, och även om man det handlar om en hund som är OTROLIGT vacker och snygg och man bara vill krama. Så kan man inte låta bli att vätskas lite i ögonen mot slutet för det är sorgligt men ändå så vackert! Efter denna film ville jag bara HA en sån hund, så jävla fina. Får se vad framtiden säger! Men denna drama är en film jag tycker man borde se!


Law Abiding Citizen (2009)

Law Abiding Citizen (2009)

IMDB: 7.2/10
Fersar: 8/10

En mans fru och dotter mördas brutalt framför hans ögon. På grund av misstag i brottsundersökningen lyckas den faktiske mördaren undvika allvarligare straff genom att erkänna, men skylla på sin medhjälpare. Den drabbade mannen bestämmer sig för att hämnas på alla: brottslingarna, åklagarna och systemet.

Mycket bra och underhållande film, man förstår som inte allt till en början hur han lyckas med allt men allt klarnar upp och filmern är en väl sevärd film!


Nightowl

Kom hem vid 7:30 på torsdagsmorgonen efter att ha jobbat natten (första natten på detta ställe) och det gick super bra! Nu är man och jobbar natten igen och hoppas på lika bra.
Men för att återgå till dagen, kom hem och tänkte sova.. MEN då skulle dom ju lyfta bort min dörr och kapa den och fixa å greja. Men jag sa åt dom att jag går å lägger mig så får dom fixa bäst dom vill, vilket jag gjorde men klart man inte kunde somna. Dom borrade och donade utanför och utan dörr så låter det ju ganska mycket (dom ska lägga asfalt utanför). Men vid 10 så somnade jag för att stiga upp vid 15 eftersom det inte är så smart att sova allt för länge. Käkade lite och kollade lite serier och slappade i soffan.
Vid 18 så ringde Gullan och vi surra lite och bestämde oss för att löpa runt sidsjön, så blev 2 varv ca 6km och så löpte vi i liftspåret upp för hela backen så det var en bra träningsrunda.
Sedan blev det hem käka och åka iväg till jobbet... Och nu sitter man här, har precis fixat en larmmatta lekte lite elektriker och fick den att fungera :)
Ska se om de finns något mer man kan hitta på så att tiden går..

När jag slutar blire hem å sova sedan har Persson bokat bord på Allstar så blir några stycken som ska dit och käka och efter det blir det bio för Baksmällan 2. Så det blir nog kanon :D
Sedan är det jobb lördag och söndag.

PS det är ändå sjukt skönt att jobba natt! Är man nattuggla så ja, då äre ju natten som gäller.

Dags att halsa i sig lite mer kaffe! Tur även att man tagit en koffeintablett idag samt att man har med sig en just in case :P

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

IMDB: 6/10
Fersar: 2/10

I åratal har UFO-iakttagelser dokumenterats över hela världen: Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland, Kina. Men 2011 kommer det som en gång var iakttagelser bli en skrämmande verklighet när Jorden attackeras av okända trupper. När folk över hela jorden ser världens stora städer falla, blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost att stå fast mot det anfall som ingen förväntade sig. Det blir upp till marinofficeren (Aaron Eckhart) och hans nya pluton att dra en linje i sanden när de tar sig an en fiende olik allt de någonsin stött på tidigare.

Ja vad ska man säga, när man såg trailern på TV så såg den ändå relativt cool å ganska bra ut. Men den började väldigt segt och den fortsatte vara lite seg trots att det hände saker. Tyckte inte alls att den var bra, känns inte heller som detta var den sista filmen heller. Ska dom göra en ny så måste den va bättre iaf, men det var ju en riktig pateriot film iaf. Den var som lite för mycket, för "svår" och allt var omöjligt och bla bla. Ne inte gilla.....


Blod, svett och tårar...

Kände att jag behövde göra något för att rensa lite tankar så blev att dra sig ut och springa, man behöver som inte tänka så mycket. Och löpningen gick bra, kände mig riktigt lätt på fötterna och det var bra väder att springa i. Lite monligt med solglimtar men ändå inte för varmt! Löpningen blev innan frukost så blev ett ägg å lite vatten sedan löpa och efter det en tonfisksallad som var mumma!
Löpningen blev 7.4km med lite vila och intervall löpningar, så man var ganska så trött och efter det blev de lite situps, ryggres och armhävningar. Men något underligt hände mitt under löpningen började helt plötsligt blöda näsblod =/ Vet inte om det är speciellt bra eller vad det kan ha berott på.. Men slutade väldigt snabbt ändå.

Innan jag sprang iväg så fick jag veta att imorgon på morgonen ska dom komma hit och lyfta ut min dörr, kapa den lite och göra tröskeln högre för att dom ska asfaltera utanför (äntligen, slipper man dra in allt jävla grus!) men det blir lite jobbigt då jag ska jobba natt och kommer hem vid 8 och ska sova.... Får ta och sova lite senare då eller nåt när dom är klar...... Får se hur de går.

Har nyss sett film och funderar på att se en film till innan man måste käka och kanske vila lite innan man ska iväg och jobba natt. Lite pirrigt är det faktiskt, men tog mig ett snack med en nattjobbare igår och gick igenom lite så det är nemas problemas. Brukar alltid vara lite nervöst inför sista natten men när den väl är gjord så kommer allt flyta på. Man jobbar ju själv på natten också vilket jag inte gjort förut så det blir en ny upplevelse :)

Mer vet jag väl inte riktigt vad man ska skriva, tillägga att min mamma är den bästa mamman som finns. Hon finns alltid där och hon ställer alltid upp och stöttar en i alla möjliga situationer! Du är helt enkelt bäst och jag älskar dig! <3.

Nu blir det soffhäng med lite film!
puss och kram

The Fighter (2010)

The Fighter (2010)

IMDB: 8.0/10
Fersar: 8.5/10

The Fighter handlar om boxaren "Irish" Micky Wards osannolika väg fram till världsmästartiteln i lätt weltervikt. Mickys Rocky-liknande framgång leds av hans halvbror Dicky, en före detta boxare med kriminell bakgrund.

Mycket bra film som även visar på hur det kan vara att ha sina anhöriga som dom närmaste i ens liv. Det kan vara bra men samtidigt orsaka otroligt mycket stress och annat som är jobbigt att bära med sig, speciellt om man har väldigt viktiga matcher framför sig.
Man var väldigt inne i filmen och i slutet så blev man ju lite tårögd av lycka då, man blev som lite rörd! Och det gjorde det hela mycket bra.
Sen är ju filmen baserad på en true story och sånt älskar ju jag så detta var ju kanon!



Livet..

Det är ett riktigt pain in the ass....

Umeå var trevligt, kul å träffa folk.. Nästa gång jag ska upp blire träffa lite mer familj än vänner :) men givetvis vänner också. Krama lite på mamma och pappa och bröderna.

Just nu dunkar huvudvärken med alla förbannade tankar som flyger omkring, blir galen. Mycket som är jobbigt just nu och ser inte vändningen ännu. Men det kommer väl, måste smälta allt först lite så ska det nog gå.

Förlåt............


Upp, upp och iväg!

Sitter och lyssnar på lite musik har precis duschat kollar väskan om det saknas något. Kommer vara lite tyst här några dagar då jag ska ta mig norrut för träff med vänner och en och annan alkoholhaltigdryck. Men ska även hinna med att springa lite då löpskorna är nerpackade.
Lite nervöst men ändå kul, vi får se hur de kommer att gå. Är lite spänd men då är vi två säkert så det kommer gå bra! :D
Igår var det sjukt tråkigt iaf, inget blev som planerat och satt bara i soffan å glodde. Blev att lira lite FIFA iaf och lyckades ju åka ut champions league på straffar, inge bra! Men ligan vinner vi iaf så det är ju bra. Får ta in några fler tunga namn till nästa säsong och springa igenom allt.
Man kanske ska ta och spela lite innan man måste åka.......

Jaja, jag lämnar er med dagens låt som spelas flitigt och är så förbaskat skön att lyssna på!


Sömnlösheten

Arbetat 3 dagar och inte allt för mycket sömn så man känner sig ganska så mör. Det var även träning igår, löpning, styrka och innebandy.. Så slut efter det också, sen har man sovit relativt lite på nätterna också av någon konstig anledning, spöken i huvudet.
Nu har man iaf långhelg börjar tisdag igen så får se vad man ska hitta på, kanske hälsa på några vänner i Umeå. Får se om man har tid att träffa alla. Annars kommer jag ju upp igen lagom till studenten så, behöver inte va oroliga.
Ska även jobba midsommar natt så det blir bra OB på det.
Vad ska man mer skriva, finns inte så mycket att skriva när man jobbar......

Får se om de dyker upp något senare men får bra bra för just denna gång :)

NHRM

Efter sista matchen så känner vi att vi inte vill åka hem direkt utan vi vill göra nåt! Vi bestämmer oss för att åka på Naturhistoriska för att kolla runt. Kimmy som ska guida oss tar oss fel 2 gånger innan jag får ta över guidandet och vi hittar rätt direkt ;) måste ju säga att lokalsinnet är det bästa jag har ;D
Väl där så betalar vi in oss för att gå runt och kolla och även för att se film på Cosmonova såg först nån Hubble film om rymden som var sisådär, tröttsam. Men efter ville vi ju se 3D film där eftersom det är jävligt coolt, men ena bilen ville åka så vissa stannade kvar för att se den filmen om Sea Monsters 3D och det var jävligt coolt. Vi skulle sett den direkt istället. Kändes som kan var med i filmen var så bra grafik, satt och tänkte; EN SKRÄCKFILM MED DETTA!
det skulle jag vilja se, fan då skulle man kanske skita ner sig :)

När vi vandrat runt ännu mer så var det dags att ta sig hem och resan hem gick ganska så snabbt. Käk i Gävle och sedan fortsätta. Lyssnade lite på hockeyn innan man kom hem för att kolla klart resten. Fan va kassa dom var! Hua, riktigt dåliga. Pinsamt att det ska rinna iväg sådär mycket.

Nu ska jag fixa lite lax och käka innan det är dags att åka till jobbet för att jobba kväll. Och imorgon äre dag som gäller.

Ciao!!









vi hade bra försvarsspel men dom passade för fort......

Resan ner gick snabbt och blev IKEA Heroncity för att käka lunch och sedan dra mot hallen, man var lite seg i benen efter den långa/tidiga resan och det märktes även när första matchen skulle blåsas igång. Vi mötte Råsunda som inte var så märkvärdiga men efter första perioden låg vi under med 3-0 och hade lyckats få en 5min utvisning. Så det såg väldigt mörkt ut, men i boxplay lyckades vi göra 2 mål och kom ikapp till 3-2 men närmare skulle vi dock inte komma. I första märktes det att vi åkt bil och var inte alls med, men i andra spelade vi upp oss och hade vi spelat så från början så skulle vi vunnit!

KBK - Råsunda 2-3
Poäng för mig: 2(mål)


Andra matchen så kändes det att vi kommit igång mer och vi spelade mycket bättre. Vi mötte Mellansjö och det var inga större problem, dom hade någon spelare som var bra. Dom försökte med zorro hela tiden men vi höll tätt och kunde vinna matchen med 6-3.

KBK - Mellansjö 6-3
Poäng för mig: 1(mål)


Match tre var vi tvungna att ta poäng i för att ta oss vidare och det hela skulle visa sig bli en riktig rysare. Dock inte våran match då vi kunde besegra Grödinge med 6-3 även här och det var en relativt enkel seger. Alla jobbade på bra och hjälpte varandra. Vi har bara spelat bättre och bättre sedan första matchen. Eftersom vi vann så gick vi vidare men det var inte säkert om vi skulle komma 1a eller 2a i gruppen. För i den andra matchen där Råsunda spelade mot Mellansjö så ledde Mellansjö med 6-4 men med 1min kvar så gör Råsunda 6-5, noterbart är även att Råsundas målvakt fick ett matchstraff, vi får höra matchen live över telefon och det närmar sig slutet och vi tror det är slut och jublar för segern i serien. Men då får vi veta att Råsunda får frislag framför mål med 3sek kvar och spänningen är olidlig! Råsunda skjuter och det blir MÅL!!! Men dommaren visar att det inte alls blir mål och Mellansjö håller undan och vi vinner gruppen.

KBK - Grödinge 6-3
Poäng för mig: 0


På kvällen är dom flesta väldigt trötta, blir sen middag på Olles och någon öl innan det blir dags att sova. När man vaknar på söndagen känner man sig lite sliten och stel men vi käkar och drar ut till hallen, nu spelar vi på en annan hall än den vi spelade på dagen innan. Man har ju hört om fenomemet att byta arena när man vant sig vid en.... Och det skulle visa sig att detta fenomen skulle stämma.

Vi känner oss taggade i omklädningsrummet när vi ska ut i 1/8-final för att möta Töjnan. Uppvärmningen ser dock slö ut och när matchen börjar är vi efter i alla situationer. Töjnan visar upp ett riktigt bra passningsspel och vi hinner inte alls med. Vi har några faliga chanser och någon ramträff men inte mycket mer, vi slår iväg bollen allt för ofta och orkar inte springa. Vi är helt slut och det finns ingen glöd kvar och det resulterar i att det rinner iväg helt och hållet till 7-0 dock var dom inte så bra så att det skulle slutat så men vi ger som upp efter ett tag kändes det som... Och då var cuppen färdigspelad för oss....

KBK - Töjnan 0-7
Poäng för mig: 0


Cuppens Citat; "vi hade bra försvarsspel men dom passade för fort" © Gullan efter matchen mot Töjnan


Min egen insats i denna cup då; tycker det gick bra, väldigt mycket fart och fläkt 3 mål blev det och alla i boxplay vilket var lite lustigt. Men ibland var det svårspelat, försökte bära ansvaret som kapten så gott det gick även när det gick som tyngst. Känner mig sjukt stel en idag ont lite här och var. Men måste säga att helheten var helt okej från min sida, personligt sett :P Var sjukt besviken och irriterad efter sista matchen då vi bara ställer in skorna känns det som. Men men.


STHLM

Var ju som sagt på bio och imorgon (lördag) bär det av till STHLM och cup.
Vi åker klockan 6 på morgonen så man måste väl upp vid 5 tiden vilket inte är så långt bort. Borde väl sova nu så man orkar med, fast kommer ju ändå somna i bilen.
Packa! Det borde jag fan göra...... Kan ju va bra att ha med allt innan man ska åka ner.

Packa nu sedan åka ner och ge alla 08:or en match! Och kamma hem 10.000kr

Nu kör vi!

Fast & Furious 5 (2011)

Fast & Furious 5

IMDB: 7.8/10
Fersar: 7/10

Handlningen är som alla andra filmer, bilar, brudar, stålar, fart och fläkt.. Uppdrag att sno från dom rika och ge till sig själv. Fly undan polisen och andra skurkar, action, action, action...

Vin Diesel, Dwayne Johnson är ju två stora biffar som jag tycker om, skönt att ha dom i i samma film och att dom dessutom slåss mot varandra, guld!
Sedan var det ju två otroligt vackra damer med också, Gal Gadot och Elsa Pataky och dom höjde ju filmen en aning ;)

Då har man precis varit på bio med Amanda, Persson, Lina, Kattis, Gullan och sett Fast and the Furious 5.... Den var ju inte speciellt verklig eller vad man ska säga. Visst det är inte så kul om den vore det heller men come on! Detta var ju extremt. Händer inget med bilarna när dom faceplantar rakt ner i sanden eller om man drar ett TUNGT valv efter en bil så borde ju rimligtvis något gå sönder. Det var nästan lite för mycket action i filmen, var inte en lugn stund. Vissa tycker det är bra vissa tycker inte alls det är bra. Men filmen var ändå sevärd tycker då jag.


Sliten krigare krigar vidare

Visst Erik Saade gick vidare, men jag säger bara Slovenien dom där som gick vidare precis innan Sverige (såg bara precis i slutet), säger bara... KLYFTAN, haha vafan. Nästan så man måste kolla på lördag(?) eller när det nu är.
Annars idag har det varit jobb, full rulle heeela dagen. Var mycket trött när jag kom hem vid 17 käkade lite sushi som var super duper gott! Och sedan somnade jag i soffan.
Vaknade upp och drog iväg på träning, denna träning var betydligt bättre än tisdagen så det är ju väldigt viktigt nu när vi åker på cup. Åker lördag morgon vid 0600, sedan är det 3 matcher på lördagen.
Imorgon är det jobba dag igen fram till 16, sedan på kvällen är tanken bio med ja en massa folk blev vi, 3st par :P

Är grymt trött nu, så borde sova då man ska upp så tidigt. Så det blir väl det som får ske, inatt kan ju även Detroit lyckas med det "omöjliga", det som väldigt få NHL lag gjort genom historien, vända ett 3-0 underläge i slutspelet. 3-3 nu och avgörande matchen inatt, synd man inte kan kolla men får hålla tummarna i sömnen för att Lidas ska näta lite och ta Detroit vidare.

Fick en förfrågan av chefen idag om jag ville jobba nätter i sommar...... Det är man ju inte så sen att tacka nej till, är man en nattmänniska som tycker det är jobbigt att kliva upp tidigt på morgonen så är ju nattjobb riktigt bra. Så det är att jobba natt hela sommaren då, är även ledig mellan 15-21 Juni så ska upp till Umeå då iaf och kika till broder som tar studenten samt säga hej till lite folk :)

Nu blire sova! Natti! puzz

Laddad inför cup!

Idag var man ledig trodde man, men ska på APT 13-15 men annars är det en ledig dag och sedan jobb till fredag för att åka ner söderut igen till STHLM och spela innebandycup.
Morgonen har ängnats åt att titta lite serier och sedan diska, har precis rensat lite i garderoben också. Dock blev det inte SÅ mycket som jag trodde jag skulle göra mig av med. Konstaterade att jag hade en jävla massa T-shirts iaf, jobbigt när man hittar nya snygga på stan för man har inte någon man riktigt vill göra sig av med. Men T-shirts är det jag behöver absolut minst i min garderob just nu!
Har iaf en liten hög kläder jag ska göra mig av med, får kanske åka och slänga de i en sån där conteiner.

Igår var det jobb och sedan bjöd Amanda på middag vilket smakade mycket gott som alltid! Lite mys och efterrätt med lite seriekollande. Somnade i soffan för man var så jäkla trött och sov till 9 ungefär idag.
Igår efter jobbet sprang jag även 7.4km, kändes som det behövdes då man varit i Rhodos en vecka och inte gjort mycket till aktivitet förutom att faktiskt kliva upp tidigt en morgon och simma, armhävningar, situps och det skulle man faktiskt gjort oftare. Linn tvinga ju ut mig på morgonen, och nu har vi en tävling om vem som ska springa bäst på beep testet efter sommaren. Hon hade tester med Dalen igår och sprang på 12.6, så man får ligga i träning om man ska klå henne, men man kan ju alltid skylla på att hon är landslagsspelare också ;P
Men får ta och löpa lite mer distans för att få igång kontidsen, nästa vecka börjar vi våran sommarträing och kan ju konstatera att vi kommer att ha betydligt mindre träning än va dom kommer ha så måste springa lite själv också.

Efter APT ska jag umgås lite med Frida, umgås å prata lite ta de lugnt. Sedan blir det att åka iväg och träna innebandy inför cuppen. Riktigt sugen! Vi har även fått veta vilka vi kommer spela mot i gruppen, så ska kanske läsa lite om dom så man vet nåt :P
Råsunda IF (div5), Mellansjö MK (div4), Grödinge SK (div5). Så ser gruppen ut och efter att kollat runt lite så ska detta inte vara någon omöjlighet. Men allt kan hända i innebandy och det är ju bara 2x15 i gruppspelet så det går undan!

Resan till Rhodos!


Den gröna bästa gruppen av alla! ;)

Då var man hemma igen och tillbaka i verkligheten, resan hem gick bra sov hela flygresan nästan men bilen blev det vaket och segt gick det också. Hade lite smått ont i magen också.
Men fredagen var ju såklart massa med jobb igen dock hade vi lite tid att dra in till staden i Rhodos kolla på lite saker i gamla stan, jag köpte mig en tshirt. Sedan vandrade vi vidare mot "nya stan" och där gick vi in på Sephora för att köpa parfym, dom hade alla dom vanliga parfymerna men allt var nedsatt med 25% + att det redan innan var några 10or billigare än i sverige så köpte mig 2 parfymer för 600kr ungefär vilket är nice :D
Köpte mig även ett bar "helt äkta" Raybans...... Men snygga var dom ändå :P
Persson fyllde ju år på fredagen också så vi bjöd han på middag i staden, samt att på morgonen fick han en överraskning i kursrummet med tårta och så vidare.
Lördagen var det sista kursdagen, hade avslutningar där man var en av aktörerna för att knuffa ner ledarna i poolen med kläderna på och det lyckades helt utmärkt! Riktigt kul ;)
Sedan var det stor middag på kvällen samt disco som var öppet till 3 så sista kvällen var mycket trevligt, discot påminde om finlandsfärjan och varmt som satan var det där inne!

Landslagsspelaren Linn tvingade upp mig 6 en morgon för att köra siming innan frukost, man borde fan gått upp och gjort det alla mornar för det var riktigt bra med lite träning efter allt svullande med massor av mat, allt var ju buffé. Samt lite öl som dracks när man inte hade kurstid vilket var efter 19. Det var inte alls som jag först trodde det var betydligt mer sitta inne och plugga och kursa än att vara ute i solen, men det var väldigt lärorikt och betydelsefullt och man hade ändå väldigt roligt!

Men nu är man tillbaka i vardagen och nu är det ingen som städar, bäddar och plockar undan efter en eller har frukost och allt klart.
Dock ahr man ju svullat så mycket så man fan inte är sugen på mat, men om den smakar vore bra för där nere var det relativt smaklöst.

Nedan följer bilder som kan förstoras med hjälp av att klicka på dom.

Bild 1: Gruppfoto Bild 2: Kursledarna för våran grupp  Bild 3: En av ingångarna till Gamla stan.



Bild 4: Persson i gamla stan Bild 5: Som det såg ut på bordet varje dag =/ Bild 6: Vy från en av poolerna


Lite om Rhodos!

Passar på att skriva ett snabbt inlägg från Perssons dator när han är borta och pratar lite. Det är nu torsdag och om vi börjar med väder så är denna dagen den klart bästa, övriga dagar har varit lite molniga samt att vi fått lite regn. Men bara för det är sol så vill jag inte påstå att vi har mycket soltid, utbildningen är från 9-20 och man har ungefär 1.5h lunch så det är inte speciellt mycket heller. Utbildningen är väldigt krävande och den är tuffare än man först trodde, vissa saker är såklart mer intressanta än andra. Vi är ju på all inclusive så man får ju allt, men vill inte påstå att det är super duper, är 5 * men vet inte riktigt var alla dom 5 kommer ifrån. Man har 4 restauranger att välja på tror jag det är och visst det är ok mat men den är ganska så smaklös, men zatzikin är såklart guld!
Har kollat på Barca - Real matchen på hotellet iförrgår och det var en okej match. Igår gick vi till en sportbar utanför hotellet för att kolla på Sverige - Finland och det blev ju en riktigt bra match!
Lite bad har har det blivit, ett dopp i det kalla havet och man blev ju inte precis varm av luften den dagen heller, men man har som sagt inte så mycket tid att ligga och steka/bada så den lilla tid man får måste man försöka pressa på bra.
Imorgon fyller Persson år och så ska vi ta oss in till Rhodos Town, alla som varit där säger att det är riktigt bra så man får ta sig dit och se om man kan köpa nåt. Är smått jobbigt att ha ALLT gratis och inte göra av med nåt, köpte ett par Rayban glasögon samt Ed Hardy badbyxor igår bara för att spendera lite, sen var grejerna snygga såklart ;)
Man träffar iaf mycket intressant filk som har massor med ideér och det mesta man är på är intressant, det jag personligen tycker låter mest intressant börjar imorgon med ledarskap.
Sen vi som förening har det bra med tanke på att det mesta som vi har är redan påbörjat/klart/under uppbyggnad. Medan andra föreningar inte har något underlag alls och måste göra allt, det är svårt att förklara hur mycket vi gör när man inte är här och kan se. Men kan säga att det verkligen inte är någon glass resa med massa sol och bad samt alkohol. Sena kvällar och tidiga mornar är väll mest vanligt, efter 20 när man äntligen kan ta någon öl så måste man ju passa på lite.
Nu ska vi till rummet och byta om inför kvällens middag och sedan får man se vad som sker..

På återseende hare bra alla ni där hemma, hoppas det har slutat snöa för er :P
Bilder kommer att komma upp när jag återvänder hem.

RSS 2.0