Back to school

Måndag och skola var det första som skulle ske. Blev film om alzheimers sen lite diskussion och efter det lite snack. Slutade 12, sedan åkte vi iväg till birsta och käkade på IKEA. Mellan köttbulletallrik, fan va gott :)
Efter det gick vi runt lite och kollade. Jag köpte mig en t-shirt, nya kallingar, en kam och hår spray. Bättre utbud där än inne i stan iaf, men ändå inte riktigt nöjd. Får åka till nån storstad om man ska hitta kläder. ELler beställa från internet, får kolla senare. SKulle vilja ha en ny skinnjacka, men dom är ju ganska dyra.
När vi var klar där åkte vi på MAXI för att handla, blev en ganska saftig nota iaf. Men men, nu har man ju mat iaf. Ska koka lite kött senare å fixa. Nu gör jag potatis och kassler ;).
När jag kom hem så blev jag lite sugen på att dra på gymmet, var ju så länge sedan nu. Kände att det var dags, blev att åka dit och köra mage. Inte tappat så mycket som jag trodde, men har tappat lite iaf. Blir att börja köra mer nu igen. Sedan kom jag hem fick lite brottom eftersom jag skulle åka och träffa Lars och skriva kontrakt med Granlo så man kan få spela sen. Nu sitter jag här hemma och väntar på maten. Ska väll kanske se nån film och ta de lugnt.

Imorgon är man ledig, måste väll plugga lite eftersom det är prov på onsdag och det är som vanligt lite luddigt vad man ska lära sig. Hela kursen hänger på provet också. Käns ju inte super... Men men..

Norrlands turnén

Fredag 16:00 gick bussen mot övik för match mot just övik vid 20 tiden. Vi åkte med 2 minibussar och 2 bilar. Matchen mot övik gick sådär. Vi vann med 10-9 efter förlängning, vi gjorde 9-9 när det var 0 sekunder kvar. Så det var en tajt match. Vi höl inte uppe vårat normala tempo vilket gjorde att vi bjöd in dom i matchen allt för ofta. Helheten var alltså inge vidare men stundtals spelade vi bra och förde för det mesta ändå matchen. Boxplay såg inte alls bra ut då vi släppte till lite väl mycket. Direkt efter matchen var det åka upp till Umeå, vi var väll där runt 00, så blev att checka in och gå och lägga sig på hotellet.

Upp tidigt på lördagen för att äta frukost sedan åka iväg till Vildmannahallen för att ta oss an Superliga laget Umeå City. Första perioden spelade vi bra, blev mycket försvarande men vi stod upp bra emot dom. Låg under med 1-0 efter första. Men i 2a så vet ingen riktigt vad som hände. Vi åkte på några utvisningar och vi släppte in lite enkla mål vilket inte var bra alls. I 3e spelade vi upp oss och spelade bättre, hade några farliga chanser att göra mål men deras målvakt var ju som en vägg. Riktigt duktig var han. Matchen slutade 10-0 till dom, vilket inte riktigt speglade hela matchen. 8-3 kanske hade varit mer rätt :P Men åter igen så var box play inte vidare.
Efter matchen åkte vi till Droskan och käkade och sedan var det fritt. Jag drog på bio med broder, robin och eik. Kollade på Toy Story 3, riktigt bra var den! :D Men att den var i 3D spelade ingen större roll.. Var ju fan bara texten som var i 3D :p Men man fick ju ett par sjyssta glasögon så. Sedan gick jag tillbaka till hotellet man skulle va där senast 00. Vi satt i lobbyn och snackade om matchen och allt annat tills 01:30. Jag träffade även på Janne "Loffe" Carlsson, mer känd från Göta Kanal men han spelar ju trummor också vilket han hade gjort i Umeå med sitt band.

På söndagen var det återigen upp tidigt för frukost. Sedan var det relativt lugnt, vi fick reda på hur vi skulle spela och hade snack i femmorna (vilket jag tycker löste väldigt mycket, resultatet var klart godkänt). Sedan blev det lunch på Droskan innan vi åkte till Musköten för att möta ännu ett Superliga lag, Dalen. Matchen började riktigt bra vi hade ledningen flera ggr och höll en jämn takt. 5-4 till dom efter 2 perioder tror jag det var. Vi gick upp till 5-5 men sedan la dom i överväxeln och drog ifrån. 9-5 slutade matchen, men vi spelade betydligt bättre än i dom 2 senaste matcherna. För våran femma gick det också mycket bättre när vi hade mer riktlinjer att följa. Men återigen så var box play inte alls bra. Efter matchen blev det att åka hem direkt, stannade till i övik och käkade. Men var hemma igen vid 21 tiden.


Helgen var riktigt rolig, riktigt bra, lärorik, trevlig. Box play är något som måste förbättras iaf, även Power play måste förbättras så vi gör lite mer mål :). Spelet kommer, blev ju bättre när man fick gå igenom allt i femman och ha bättre riktlinjer. Nästa helg på lördag möter vi ett nytt Superliga lag, Storvreta, hemma. Det ska bli riktigt kul. Svenska mästarna och allt ;)

Road trip

Sitter på jobbet nu, slutar om ett tag (12) sedan blir det åka in till stan och käka. Sen invänta att klockan ska bli 16 för då åker vi upp med laget mot Övik. Spelar mot Övik 20:00 efter matchen åker vi upp till Umeå och sover en blund innan det på lördagen är dags för match mot Umeå City 12:00 på Vildmannahallen. Sedan blir det lite fri tid som jag inte vet just nu vad man får göra av. Men det lär väll komma upp. På söndagen är det match igen Dalen 15:00 på Musköten, och sedan är det dags att åka hem igen.


Nästa vecka är det fullt med skola å jobb. Skola måndag, onsdag samt prov. Sedan är det jobb torsdag, fredag, söndag. Match mot Storvreta på lördag. Veckan efter den 9/9 är det jobb och efter det åker jag ner till Gävle.


www.granlobksundsvall.se



Tack alla

Tack för alla kort, alla sms, alla samtal, alla "grattis" på facebook, alla saker folk skickat, tack för sångerna också. Tack till laget som efter träningen sjöng en fin truddelutt :P

Idag var jag med Amanda när hon skulle fixa sig en tatto, sen bjöd hon på mat samt muffins som hon hade bakat :) tack så mycket på dig. Sedan var det dags för träning, fick nya strumpor. Lägga iväg beställning på träning och match ställ. Blir nummer 66 i vinter ;). sedan fick jag nya klubban också. Exel Double Curve "Pride" :P hehe


Min dag

Då var det min dag nu då... Jag trodde iaf att man skulle få sovmorgon på sin egen dag men icket det! Telefonen har gått varm flera sms, och samtal. Dock har jag inte orkat svara på alla då jag ville sova. Precis när man lyckades somna om då kom ju nästa sms/samtal. Sedan höll ju ROP-enheten på att sms massa jobb till mig hela tiden. Så har fått 4 pass nästa vecka. Så det är ju skönt att man får jobba iaf :) Nu är jag iaf uppe ingen idé att ligga kvar när man ändå inte kan sova. Hade ju trott jag skulle få en skön sömn men icket det. Kunde inte somna och sen när man väl somnat så kom ju alla sms :p Men tack ska ni ha iaf, kul att man får sms/samtal ju, hehe.

Igår blev det att se Gudfadern och Requiem for a dream, lite sådär kult kväll. Vad ska man göra idag då? Förutom träning så vet jag fan inte, ska iofs följa med Amanda när hon ska fixa sig en tattuering. Men annars vet jag fan inte va som händer. Tror jag ska ta mig en dusch nu iaf.

Hur känns det att vara 22 då... Känns ingen skillnad alls.

Fullt upp

Idag var det då dags för jobb, sover ju betydligt mindre när man ska upp å jobba än när man ska upp till skolan. Och ändå blir man inte ens nästan trött när man jobbar. Kom till jobbet vid 7 och var inställd på att jobba till 12. Men det var någon som var sjuk så när jag ändå var där så tog jag på mig att jobba till 16 istället. Så det var ju relativt lugnt faktiskt, när man väl är där äre ju bara jobba på. Kom hem vid 1630 och käkade lite nudlar innan det var dags att åka iväg å träna. Innebandy träning, gick väll sådär tycker jag. Kom hem precis och tänkte steka några burgare och duscha. Imorgon är det dags för skola igen, heldag... Inte super taggad. Ska sälja iväg 2 böcker också så man får 300 kronor imorgon också :)
Läste på lite ang Iphone 4 också, blev ännu mer taggad och vill ha den nu!

Nu äre dusch dags sedan mat tajm! Have it nice, peace!

Fullt upp

Idag var det då dags för jobb, sover ju betydligt mindre när man ska upp å jobba än när man ska upp till skolan. Och ändå blir man inte ens nästan trött när man jobbar. Kom till jobbet vid 7 och var inställd på att jobba till 12. Men det var någon som var sjuk så när jag ändå var där så tog jag på mig att jobba till 16 istället. Så det var ju relativt lugnt faktiskt, när man väl är där äre ju bara jobba på. Kom hem vid 1630 och käkade lite nudlar innan det var dags att åka iväg å träna. Innebandy träning, gick väll sådär tycker jag. Kom hem precis och tänkte steka några burgare och duscha. Imorgon är det dags för skola igen, heldag... Inte super taggad. Ska sälja iväg 2 böcker också så man får 300 kronor imorgon också :)
Läste på lite ang Iphone 4 också, blev ännu mer taggad och vill ha den nu!

Nu äre dusch dags sedan mat tajm! Have it nice, peace!

Sömningt!

Då var det dags för skola igen, fan va vi har tråkiga lektioner... Läraren står bara å babblar å babblar, fan man måste ju få aktivera sig lite iaf. Somnar ju till hela tiden när det är såhär, gillar det inte. Ska fam ta upp att dom måste ändra på sitt upplägg lite aså. Går inte sitta still i 1 timme å lyssna på en lärare snacka massa info, efter ett tag går det ju bara in genom ena örat och ut genom andra. Jag sökte iaf till matte B också, så ska väll börja läsa det om nån månad kanske. Är väll lika bra när man ändå pluggar liksom. Får se om det kommer att funka dock.
Slutade 12 idag och for ner på stan köpte sushi och ggick hem å käka.

Kollade lite serier och somnade i soffan, sov från 15-18:40 ungefär... Missade ju träningen pga det också :/ vilket inte är så bra. Får ta igen det sen. Hur kommer det att gå å sova ikväll är ju frågan då man ska upp å jobba imorgon. Fick även ett till pass på fredag 7-12. Och imorgon är det samma tid. Sen onsdag är det heldag på skolan. Så fullt upp i veckan. Ska kanske ringa till det nya stället också och fråga ang jobb. Dom har inte hört av sig än, men har snackat med hon som skulle fixa och hon hade snackat med chefen å så.

Nu håller jag på att laga mat, sen middag. Blir kött å potatis. För övrigt så är ju sushi riktigt gott synd att det är dyrt så man inte kan äta det så ofta :(




lurifax

Idag har det bara varit en degar dag, legat i soffan å degat. Kollat serier (Jersey Shore (är ju riktigt bra serie, haha), Sherlock (en modern Sherlock Holmes, långa avsnitt, bara släppts 3 än så länge och dom vet inte om de blir mer :( vilket är tråkigt för det är riktigt bra), sen såg jag en film också Salt, med Angelina, den var faktiskt bra :)
Åt Sibylla kebabtallrik också, och det är väll de jag ätit idag... Inte ens hungrig :/

Igår var det jobba och sen var man trött när man kom hem. Kolla lite serier, sen fråga Johan om jag ville kolla fotboll. Så vi kolla på Barca - Sevilla. Zlatan fick inte ens spela så tror fan han lämnar. Drack lite öl och sedan bestämde vi oss för att dra ut. Gick till nån pizzeria nära Oscar först å satt där till 1. Sen gick jag på Oscar, Jenny fixade in mig gratis så tack så mycket för det. Och där var det faktiskt kul, träffa massa folk. Johan hade ju glömt leg så han drog hem när jag gick in på Oscar. Kom väll hem runt 4 och sen var det sova dags. Skööönt

Imorgon börjar skolan, 8:30... Inte taggad, måste väll sova snart antar jag. Regnar här också, och imorgon är det buss som gäller.

Sov gott, XOxoXO

Abou

Igår var det en slö dag... Blev matlagning på dagen, fixa lite matlåda och sånt. Ungsbakadpotatis och innanlår. Så hade med mig lite av det till middag på jobbet eftersom jag jobba kväll. Gick bara fint att jobba, men var ganska trött ändå. Kom hem och kollade lite film innan de va dags att sova. För idag var det jobb igen, jobbar fram till 16. Och än så länge har det gått bra. Hade varit någon brand här i krokarna också. Såg 4 brandbilar, polis och grejer. Nån lägenhet som hade brunnit. Vet inte vad som händer ikv, Jonas snacka om utgång. Men jag får se hur jag känner mig när ja slutat. Kanske man blir taggad efter en powernap eller så :P Har ju öl hemma som måste drickas upp så får väll se. Annars vet jag inte va som händer.

1st game

Då var första matchen för innebandyn avklarad. Träningsmatch mot Nordic, vinst med 10-2 och fick även föra ett mål. Spelade back och det kändes bara bra. Nästa helg är det upp till Övik och Umeå å spela matcher. Tror det är lördagen vi spelar i Umeå.
Nu håller jag på att göra lite mat, och imorgon är det jobb. Samt på lördag.

Har varit lugnt i veckan med en hel del film, skräck, har väll varit lite blandat i brahet :P
Har inte så speciellt mycket att skriva... SÅ avslutar här och fortsätter en annan dag :)
Hejhej

Ska det vara så ska det vara...

Ringde och snackade med Telia igår lite info och priser på en Iphone 4. Skillnaden mellan en 16gb och 32gb var 1000kr ungefär. Och eftersom du kan spela in filmer i HD med Iphone 4 så kändes det som att mer utrymmer var det att välja, med tanke på att den jag har nu är 16 och är fan full med musik, programm och bilder. Så Det större alternativet var ganska självklart. Ska det vara så ska det vara ;). Då en Iphone 4 32gb kommer om ca 5 veckor, och eftersom jag fick ut lite pengar från försäkringen så blir den inte så farligt dyr ändå. Får väll lägga ut 4000 lite mer från egen ficka och det är ju inte allt för farligt tycker jag. Tur man jobbar i sommar och får hoppa in extra ;)


På tal om extra jobb, snackade med det andra jobbet jag var på praktik hos förut. Och min handledare jag hade där skulle snacka med chefen idag. Så hoppas det löser sig där så man får börja inskolningen och sedan hoppa in extra. Jag bor ju så nära så det vore perfekt!

Idag klev jag upp vid 09:40 typ och gick ut i tvättstugan och slängde in lite tvätt. Sen blev det dammsuga och diska. Efter det en fika pause och sedan in med mer tvätt i tvätten. Sedan renbädda och städa toaletten väldigt noga, vilket man inte gör så ofta. Brukar bli snabb städ men nu blev det en noga genomförd städning. Sedan blev det rakning av behåriga ställen och en dusch. Nu sitter jag och slyssnar på musik och tänkte gå ner på ICA och panta flaskor, har en stor sopsäck fylld med flaskor att panta så det är väll lika bra att göra det. Sen in med sista tvätten i maskinen också. Börjar se lite bra ut här, var kläder å grejer överallt (inte packat upp sedan jag var i Umeå). Men nu är det rensat och ser snyggt ut.

Ikväll är det träning också, det är beep test för dom som inte klarat det. Men jag funderar på att springa ändå kaaanske, vill förbättra mig. Men fick en lårkaka på fotbollen som inte riktigt gått över så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det får vi se när det är dags. Ikväll blir det lugnt, lite film och mys i soffan. Man är ju en ledig man nu ;) iaf tills på fredag.

Iphone + Grus = Inkhe brah



Jahapp, suttit i telefon med försäkringsbolaget hela dagen typ. Min mobil har gått sönder, displayen är väldigt förstörd. Så först snacka jag med dom (trygghansa) så ville dom att jag skulle kolla upp va de kosta att laga den etc. Så gick ner på Telia visa telefonen och snacka lite. Min garanti hade gått ut så dom kunde inte göra något. Men dom sa att det skulle vara mer värt att köpa en ny än att skicka in den.

Gick och hämta min cykel och for hem, ringde till StjärnaFyrkant som lagar telefoner. Dom sa att displaybyte gick på mellan 4000-5000kr att laga och mobilen skulle vara borta i 3-4 veckor. Snor dyrt dyckte jag, då är det mer värt att köpa en ny telefon.

Ringde upp försäkringsbolaget igen, berättade vilken info jag hade fått fram. Och hon jag prata med tyckte också att det lät onödigt att skicka in telefonen. Så hon gjorde lite uträkningar. Eftersom inte Iphone 3G görs längre så utgick hon från priset på en Iphone 3GS. Så tog hon det priset -40% eftersom in mobil var mellan 1-2 år gammal. Och sedan självrisk in på det och lite mer knappande. Så kom hon fram till att jag kommer att få ut runt 2600kr. Som hon precis satte in på mitt konto.

Mobilen fungerar ju och så, den går ju att använda. Men det är svårt att se vad som visas på den bara. Får vänta till löning och sedan kolla närmare på en Iphone 4 kanske. Behöver ju en ny telefon iaf så... Tur iaf att man täcknade drulleförsäkringen när man fixade ny tv. Visade ju sig att den kom till användning.

Börjar snart jobba så ska fixa lite käk och sedan åka iväg på jobbet. Sen är man ledig till på fredag (jobb fredag, lördag) och på måndag börjar skolan. Måste även ringa de andra stället  och snacka om inskolning så man kan jobba extra.

KLOOOOSE!

Då var det delad tur idag då. Varit relativt lugnt.. Sen vid 12 så åkte jag hem för att ha mina lediga timmar innan man börjar 16 igen. Står å steker några burgare då telefonen ringer... "Hej kan du va med å spela fotbollsmatch nu?! Vi är lite folk." Skulle ju jobba men det visade sig att jag skulle hinna så tackade ja.

Var ju ett tag sen man spelade match, men det gick bra och vi kunde vinna med 4-2 riktigt bra. Låg under med 1-0 innan jag påbörjade vändningen ;).. Gjorde 1-1 efter att vi kastat ett snabbt inkast som gick till mig vände in i banan, vickade bollen förbi 1 spelare och smet emellan 2st innan jag petade bollen förbi målvakten. Stiligt klassmål ;) sedan kom 2-1 i 2a halvlek. Jag vinner bollen på egen planhalva och spelar upp den på kanten till Admir som löper ifrån sin back och jag följer med upp i anfall löper ifrån min back och skriker på ett inlägg. Det kommer och målvakten rusar ut men jag kommer med huvudet före och bollen seglar över den korta målvakten. Ett riktgit Klose mål! ;D... Så det var kul, tur man tacka ja.

Sen fick jag skjuts direkt på jobbet och det var dags att börja jobba igen. Så nu sitter man här, nyss käkat lite. Sitter och eftersvettas som fan. Usch. Men det äre värt. Ikväll blire sova tidigt känner mig sluuut just nu. Imorgon är det jobb kväll som gäller så man får lite sovmorgon börjar inte förrän 16-2130. Skönt!

Dags å jobba vidare, tjohej.


Seg

Lugnt idag på jobbet, har delad tur. Så snart får man gå hem ett tag. Skönt de, är varmt idag igen också. Igår och idag är de fin väder. Hade årets tråkigaste kväll igår... Från när jag kom hem vid 16 tills jag gick å la mig vid 2330. Tänkte duscha när jag kom hem men det blev inte av förrän innan ja la mig. Satt i mörkret framför datorn å bara satt.. Lirade lite FM, hade tråkigt... Orkade inte göra nåt annat heller.
Idag skulle ju va sista dagen men har fått fler pass, måndag, fredag, lördag än så länge. Sen börjar ju skolan nästa måndag också.

The Expendables (2010)

The Expendables (2010)

IMDB: 6.6/10
Fersar: 6.5/10

Haft riktigt tråkigt idag, så för att hitta på något snackade jag med Jonas om att gå på bio. Det blev The Expendables, med massa kända ansikten. Dolph, Stalone, Arnold, Jason Statham, Jet Li osv osv.
Hade inte dom varit med så hade inte filmen varit bra om man säger så. Men dom gjorde den riktigt bra, eller hyvsat bra iaf. Var lite komedi med också, lite kul :D
Men overall en bra film tycker jag.
Var ju ett tag sen nu man såg något bra på bio så detta var ju bra.




En snabbis..

Det är kul när man får höra från vårdtagarna att man är duktig och dom kommer sakna en. Då blir man så glad å då har man ju gjort något bra iaf. :) :)

Sen en annan sak, det är ju mycket kvinnor inom detta arbete och vissa ser ju bättre ut än andra. Och när man jobbar med världens MILF, ja då kan man ju inte annat än må bra ;)
Så nu ska jag snabba mig iväg får vi två ska nämligen till nästa ärende ;) hehe

Seg på uppdateringar :(

Inte riktigt haft tid och ork att uppdatera. Men just nu sitter jag på jobbet har lite tid över. Skulle egentligen inte jobba idag men var lite folk så fick hoppa in 7-12. Hade varit skönt att va ledig men slutar ju ändå 12 så är ju lugnt. Sen fick jag en ganska lugn förmiddag också vilket är skönt. Igår var det även Beep test på innebandyn man skulle klara 13. Jag klarade 13,2 så det var ju bra att jag klarade det iaf. Men var inte riktigt så bra som jag hoppats. Nästa vecka ska det vara träningsmatch har jag för mig. Och nästa helg tror jag det var så åker vi till övik samt umeå och spelar.

Idag blir det iaf lugnt jobbar ju imorgon 7-16 och på söndag 7-2130 som är sista passet. Sen är man ledig 1 vecka sen börjar skolan igen. Det går snabbt alltså.

Sommaren har varit riktigt bra iaf, mycket kul som hänt. Men också lite tråkigheter. Har haft så jäkla kul med DHG gänget på div saker, träffat nytt folk, njutit och haft strålande bra. En av dom bättre sommrarna på länge. Nästa år ska det förhoppningsvis bli ännu bättre ;)
Måste ringa till det andra jobbet på måndag eller idag redan och säga att jag slutar gå på schema nu så jag kan få inskolning där också ;)

Nu ska jag jobba vidare, kommer väll mer uppdaternigar senare :)

XOXO

Hur gör Mustafa Mohamed?

Då har man sprungit Cooper test igen då. Förra gången sprang jag på 11:57 och det var ju för dåligt då man skulle vara på 11:40. Så ikväll var det dags igen, kände mig sjukt opeppad. Men efter uppvärmningsvarvet så kändes det bra, kände mig lätt. Sen har man ju inte sprungit riktigt på runt 6 veckor. Och sen ge sig på ett sång här test kanske inte är det smartaste egentligen. Men man måste ju göra det, kände av benhinnorna lite tror jag om det inte bara var psykiskt. Men dunkar lite i dom just nu så kanske var så vilket inte är bra. Hoppas jag inte sprang upp nåt nu det skulle vara riktigt jobbigt. Men, men sprang gjorde man iaf och till slut kom man in i mål och då visade klockan 11:50. Har förbättrat med 7sek men det är ju fortfarande för dåligt och jag vill fan inte springa skiten igen. Det är så jäkla tråkigt att bara springa runt runt runt runt i 3km, så psykiskt jobbigt och fysiskt jobbigt. Sen kanske inte det var så jävla super bra att vara ledig 1 vecka med bara supande + festival + dålig sömn, och speciellt inte bra att ha supit denna helg varvat med dålig sömn. Fast jag gillar ju beep testet betydligt bättre. Tror det räcker om man klarar ett av dom och om det är så, så vore det bra. På torsdag äre beep och det ska jag fasiken klara, det tycker jag är lättare.

Känner mig en aning bitter just nu, 10 sekunder... Det är inte mycket, men det är ju så svårt att veta när man ska öka då man inte har någon aning om vilken tid man ligger på medan man springer. Men men, får väll försöka springa bättre nästa gång men inte alls taggad. Och då ska jag nog äta lite tidigare för kände att laxen var på gränsen att komma upp ur munnen. Men nog med alla bra och dåliga bortförklaringar. Jag klarade det inte, är väll inte nog bra just nu så äre bara. Men nästa gång då jävlar får man väll ge gärnet!

Nu ska jag sätta mig i duschen tror jag ids inte stå.. Strecha kanske är en smart ide också.

Tjo å schim

Nu var det ett tag sen det blev en update, men har varit borta. Var upp till Umeå (Kassjö) för lite umgänge.
Buss på fredagen med söderhamnarna, tur de finns el uttag på Ybussarna(!) dom är ju mycket bättre än norrlandsbussarna synd att dom går så sällan bara. Satt och spelade FM10 mest hela vägen upp. När vi kom dit drog på vi MAXI och boa inhandlade lite och for sedan ut till Kassjö. Vi hade hyrt ett dagis så det var relativt stort ställe att va på. Vet inte hur många vi var men en hel del på fredagen iaf.

Vi skulle grilla men det blev inget förrän typ 22 om inte senare :P så man va riktigt hungrig. Var tjo å schim dricka, dansning, DJing, hångel, trevligheter, bad osv. Riktigt kallt å bada på natten var det iaf, brrr. Vi körde någon helt meningslös lek också "Hångeltåget" som är som de låter. Meningslöst. På lördagen blev det bad och det var varmare, skönare. Samt lite beachvolley och sedan blev det att grilla igen och fortsätta supandet. Var inte lika många denna dag. Men riktigt kul var det!

Söndag var alla slitna å skulle hem, for iväg till kotchi och såg film å var sliten. Sen blev det buss hem, kollade på film och kom till svall vid 00:20. Var skit hungrig och kom inte isäng förrän typ 01:00 var tvungen å käka lite. Man har inte ätit allt för mycket denna helgen tyvärr, blev mer alkohol. Men jag hade en riktigt trevlig och kul helg. Och sen blir man lite halv nere när man måste tillbaka till vardagen för man har så kul med alla dom där uppe. Alla i DHG, robin, mackan, peppan, matte, kotchi. Super fun. Men nu kmr man ju kanske inte kunna komma upp på ett tag. Får se hur det blir med den saken, det får lösa sig, det måste lösa sig.

Idag är det cooper test, och det är ju inte så bra att man haft en sån helg som jag har haft när man ska springa sånt test. Benhinnorna får lov att hålla för detta är ett test jag måste köra. Får se hur det kmr att gå, måste klara 11:45 eller var det nu var, senast sprang jag 11:56 och då hade jag ont som satan hela tiden. Så detta borde ju gå, men då har jag ju inte sprunigt/använt konditionen på flera veckor. Får se hur de blir, torsdag har vi Beep test också. Regnar för fullt här med, och om det fortsätter så kanske det inte blir nåt. Måste till banken imorgon också å snacka om pengarna ang hultsfred, läste att man kan KRÄVA tillbaka dom. Så får väll se vad dom säger om det ;).

Nu ska jag jobba vidare, hare hare hej hej

Träningsmanisds222

När jag slutade drog jag först på bolaget för att handla en Morgan och sedan blev det handla lite thaimat på blåkiosken. Gick hem å käkade lite innan jag skulle iväg på innebandy träning. Tränade för fullt, sen efter träningen var det lite löpning. Testade springa max och det känns bra än så länge iaf :P På måndag är första testet då är det Cooper, och på torsdag är det Beep. Usch, inte alls taggad på alla tester. Synd att man ska förtära lite alkohol i helgen då :S...

När det äntligen var klart med löpningen så tog jag cykeln till Helex för att köra ett armpass, helt slut nu... Ska duscha sen måste jag sova, trött som fan. Tränar dagen :p.
Men måste fan packa egentligen också, tajt om tid imorgon. Blir en snabb dusch och packa snabbt..

tjoo!

Tidsbrist

Idag är det jobb som vanligt dag 10/11, snart är djävuls"veckan" över. Känner mig riktigt trött, ska nog lägga mig och vila vid lunch tror jag. Igår var det träning (gym), ben och så med laget. Sedan hem och käka, Amanda hade lagat tacopaj! Mmmm, riktigt gott vare. Har med mig lite till lunch idag. Sen kolla vi på film först var det Ghost Rider, men den var ju sämst. Riktigt usel film, så vi slutade se efter halva. Så kollade vi på All about Steve istället. Hahaha, den var riktigt bra faktiskt. En komedi med Sandra Bullock, och jadu jag vet inte vad hon spelade. Smart var hon, kunde massa.. Men karaktären led ju av något riktigt konstigt. Hon måste ha haft någon skada, var så jäkla roligt. Skulle säga 7,5/10 Fersar. Vissa stunder är den ganska seg, men när hon är i bild så skrattar man ju nästan hela tiden.
Efter filmerna var man trött, klockan var 23:30 så det var dags för sängen. Sen ringde klockan 06:10 och det var bara kliva upp. Blev pannkaka och en shake till frukost :P hehe klarade mig nästan ända fram till lunch, blev lite hungrig nu känner jag.

Slutar 16 sen ska jag ner på systemet en snabbis och sedan hem käka något lätt och sen åka iväg och träna innebandy vid 18. Får se om jag ids åka till gymmet efter, beror på vad klockan hinner bli....

9/11 !

Det går bara fint på jobbet, började lite segt men har gått fin fint. Bjuden på go fika och fått väldans fina komplimanger. Och har precis ätit av mina pannkakor, riktigt lyckade blev dom! Kunde ha haft i lite mer vanilj faktiskt. Men det blir en annan gång. Regnar för fullt också, vi skulle bära bort en madrass till grovsoprummet så vi gick med den över huvudet. Såg nog lite kul ut, sen sprang vi tillbaka för det var en bit. Blöt blev man iaf.

Efter jobbet så ska jag kanske en snabbis på boa om jag orkar, sen hem å byta om för att åka å träna. Och så ska Amanda komma, hon skulle fixa middag. Så det blir mest troligt något gott :) brukar ju va gott de hon gör så. Och efter maten äre nog bara lugnt, sova kanske eller så och sen upp tidigt igen.
Bara 2 dagar kvar nu efter denna! :D

PANNKAKA!



Hallå där kött och blåbär!
Har varit lite dåligt med updates på senaste men har jobbat som vanligt, har bara 3 dagar kvar nu av mina 11 på rad :P skööönt! Sen bär det av till Umeå.
Blir väll å sova snart också så man orkar upp imorgon, när jag kom hem så ställde jag mig och gjorde lite lunch inför imorgon. Blev pannkaka! Första gången jag gör det och det gick ju bra. Kastade den första för det har jag lärt mig att man ska, så dom andra bli bättre :) Blev 3 vanliga och 4 vaniljpannkakor, får se om dom smakar bra :) Sen vispa jag lite grädde och slängde ner lite hallonsylt! Mmmmm, gott! Jag är en hejjare på att kasta upp och vända dom i luften iaf ;) lyckades 6/7 gånger ;). Nu ska jag väll inte göra något speciellt bara chilla, sen sova.
Har inte hänt så speciellt mycket har bara varit jobba, sova, umgåts lite med Amanda och så.

Har precis bokat buss till Umeå, tur och retur för 430:- med Ybuss. 13:30 går den så får lov att snabba mig när jag slutar 12:00...




Working class hero.

Kom hem för ett tag sedan har käkat och så. Jobbar delad tur idag så jobbar från 7 - 2130, men har rast mellan 12-16. Var ganska lugnt idag så var ju klar vid 10 med allt, sen haka jag på en jag jobba med på hennes ärenden också. Käkade lite kyckling å potatissallad nyss, tänkte bara sitta å ta de lugnt här hemma tills man börjar igen. Spela lite FM kanske. Annars äre ba jobb jobb jobb, är på pass 6/11 nu tror jag. På fredag går jag sista passet iaf. Sen får jag äntligen ledigt 2 dagar :P innan det är dags att jobba igen.

Tvättat kläder och legat och kollat på Fullmetal Alchemist Brotherhood, kollat typ 40 avsnitt av 65. Så händer inte speciellt mycket, man är ju så trött efter man jobbat. Har även tränat en del, nu har det blivit vila fredag, lördag, söndag iaf. Sen börjar det igen med träningar för fullt. Och om 2 veckor är det dags för tester, usch. Får hoppas man klarar dom iaf!

RSS 2.0