Luleå shalalalala

Igår var det träning, första sedan ledigheten. Det var en riktigt skön träning. Uppvärming på målvakterna sen spel.
Välja lag på det gammla goda viset, in med klubborna i mitten och sedan blada ;)
Riktigt roligt vare, spel hela träningen. Det gick väldigt bra att träna och det var kul.
Resultatet skrevs 11-10 tror jag det var och förlorarna plocka sarg. Mitt lag ledde hela träningen och kunde vinna tillställningen.

Sen blev det dra på ica och handla lite saker frukost och sånt. Hem och ta de lugnt. Var riktigt trött, längtat till min säng... Men jag skulle va uppe, det var ju JVM! Så det matchen såg jag och JVM är fan alltid kul att se. Full fart framåt! ;D Höll på att somna flera ggr eftersom man var så mör efter en hel dag med aktiviteter.
Sov EXTREMT gott och vaknade för ett litet tag sen.

Idag ska jag ner på stan om ett litet tag, banken, systemet och så måste jag hitta magneter att sätta på kylskåpet. Vad ska man använda för "nål" om man ska in i betong? :P
Och ikväll så smäller det! Då är det Timrå - Luleå och dit ska jag! Kom igen nu lule!

Brädan invigd!

Då har man invigt brädan för denna säsong. Det var riktigt kallt på morgnen och frågan var ju om man skulle åka eller inte. Men efter smaråd med diverse personer så blev det tillslut att ta fram brädan och klä sig varmt.
Min kära Love fick en del skrapsår :( så efter vi åkt så for jag på Team Sportia och lämnade in den för vallning och slipning! Men det var riktigt kul att åka, dom första åken är alltid ostadiga men sen kom man igång.
Blev även lite skogs åkning, fy fan... Åker man på ställen som är gjort för skidor äre inte lätt om man kommer med bräda! :P Men jag kom ut med livet i behåll iaf.
Kallt var det som fan! I slutet började mina glasögon att frosta så man såg inget. Sen dog ju mobilen helt och hållet!
Har lyckats få igång den nu iaf :)

När jag kom tillbaka till Sundsvall och skulle hem så hittade jag inte husnyckeln... Vände ut och in på all packning 2 gånger utan att hitta dom. Fick panik som fan.... Jag var säker på att jag lagt dom i ett par skor men där var dom inte. Så går jag till jackan och kollar i handskarna och DÄR ligger dom, i handskarna! Lättnad! :D

Nu ska jag väll göra mig nå mat, sen blir det innebandy träning! Sen hem och spela lite Assassins tror jag. Inatt är det ju hockey ockeå. Sverige - Ryssland 00:00 kommer nog bli en grym match!...

Imorgon är det Timrå - Luleå som man ska åka och se!! :D

Snart dags för hemresa...

Då har man varit i Umeå ett tag och man börjar längta hem lite. Blir mest troligt att åka ner 14:05 framme 18:00... Usch för bussarna, kom igen nu tåget :P
Igår var jag och käkade med farsan och lite släkt sedan blev det att åka på bio och kolla Avatar.
Filmen var lite lång men det gjorde inte så mycket eftersom den var otroligt välgjord! Och riktigt bra story. Men landskapen oj oj oj.... Riktigt bra gjord! 4/5 Fersar ;D

Efter bion blev det en subwaymacka och sedan så åkte jag till Robin för att kolla på JVM. Sverige vann med 7-3, efter det var vi taggade på hockey så det blev en turnering, jag, robin, peter, mackan. Med en liten prispott och allt. Gruppspel sen final, och team Ovechkin med mig som förman kunde kamma hem segen ;)

Fick ju Assassins Creed 2 i julklapp så det blir väll hem och nöta det nu också!
Sen måste jag nog ta och plocka fram en varmare vinterjacka och snowboarden etc för nu ska det åkas!:D

Ska försöka packa det sista, toolbagen är helt överfull så ska fixa en till väska så allt får plats.
18:00 på busstation, kmr du då?

Juletider då är bloggen i lä

Ja det har varit lite tyst här nu en tid. Men det är ju för att det är juletider och man inte har varit vid en dator speciellt mycket.

Vad har då hänt sen senast, jo i tisdags kom jag upp med spelarbussen för att spela match mot Sandåkern i Umeå alltså. Matchen gick inte våran väg, vi förlorade med 10-7. Många spelare som var krassliga och inte mådde speciellt bra. Men vi genomförde matchen med blandade känslor...
Själv så tycker jag det gick helt okej för mig, var nära på att få göra första div1 målet. Men det får vänta ett tag till. Efter matchen blev det snabb dusch säga god jul till grabbarna sen dra hem till mamma!

Blev lugna dagar med inte allt för mycket action, julafton kom och det var kuljul! Drog till farfar och kajsa där vi käkade och öppnade lite klappar. Senare på kvällen for jag till mamma där jag öppnade klapparna som blev över för mig ;P och käkade lite mat. Vi kollade lite film och hade bara mysigt.

Dagen efter så var det jul nummer 2 hos Karin och Tomas med kusiner ;). Vi drack lite öl, käkade god mat, spelade lite tv spel, och delade ut lite julklappar. Vi fick även besök av en otroligt vacker tomte, som lyckades ta sig ut till vårat partaj såhär dagen efter julafton. Tack tomten! Sen blev det att åka till Petter och Sandra och köra det där dans spelet till Wii, helt okej iaf när man är full :P haha
När vi suttit där ett tag och druckit oss glada så gick vi på All Star eftersom dom bor typ 5 meter ifrån, så det var sjukt skönt! Bara lämna jackor och allt hemma sen gå.

Det var en kul kväll tack tack.... Blev inte mycket sova, efterfest hos emma till typ 8..... Så sjukt sliten idag är man då. Gick runt på stan i väntan på bussen jäkligt segt. Men kom hem å käkade go go mat. Nu ska jag kanske sova en liten stund eller hitta på något. Får se vad kvällen bjuder på!


Nu ska jag bjuda på några bilder:

   
Vi hade oss ett väldigt gott skratt åt denna tomten vill jag lova :D

      
Lille Erik                        Hååår

Granlo vs Handen 19/12

Taget från http://www.granlobksundsvall.se/ där finns även fler nyheter och annat....

"Efter dagens insats mot IBK Handen kan vi konstatera att det inte finns några enkla matcher i årets division 1 norra. De senaste matcherna har vi inte alls kommit upp i normal standard, slarvigt passningsspel och dåligt med fart under sulorna gör att vi blir lättlästa för motståndarna. Tidigare har vi dock lyckats höja oss rejält under vissa perioder utav matcherna och på så sätt lyckas vända prekära underlägen till segrar.

Till slut håller inte detta och det fick vi ett bevis på idag. Den största orsaken tror jag beror på att det har smugit sig in en mätthetskänsla i laget. Vi var helt enkelt inte beredda på att offra det som krävdes för att ta tre poäng. Idag såg det ut som om de flesta förlitade sig på att någon annan skulle göra jobbet.

Följande spelare stack ut lite extra:

+++ Björn Grönblad
Med stor pondus och rejält spel har Björn växt ut till en riktig backgigant i Granlo tröjan. Björn gör aldrig en dålig match, dagens match var inget undantag.

++ John Lehnberg
Tog för sig ordentligt i offensiven och låg bakom mycket av det som hände framåt. Något tafatt försvarsspel drar dock ner helhetsbetyget.

+ Fredrik Edholm
Här har vi en spelare som i alla lägen är positiv och alltid ger sitt yttersta. Vilket är A och O för att ta sig uppåt hierarkin och få än mer speltid. Något jag är övertygad om att Fredrik kommer få med tiden.

Nu gäller det dock att vi inte gräver ner oss utan ser till att studsa tillbaka till vinnarspåret direkt. Redan på tisdag beger vi oss till Umeå för ett tufft möte med Sandåkerns SK. Förhoppningsvis är då samtliga i Granlo BK Sundsvall riktigt sugna på att visa upp sig från sina bästa sidor. Därefter tar vi några dagar ledigt för jul och nyår.
"

Sista natten och snö i drivor!

Sitter nu här med ett glas kall julmust i handen och har precis kommit in genom den igensnöade dörren!
Kom hem efter ett jobb som varade från 18-06, gick väldigt snabbt faktiskt tiden rullade på bra! Vi hade inte så speciellt mycket att göra ikväll/inatt faktiskt, vi sköt gummiband gjorde låååååånga och sköt....
Sen hände väll inte så speciellt mycket faktiskt. Det var mitt sista pass eftersom jag ska åka upp till Umeå den 22a och spela innebandy. Så fick ledigt sista passet men fick ett extra pass igår stället, så det var ju bra :)

Det snöar otroligt mycket, när jag skulle till jobbet gick det knapp att se nåt och det blåste som bara den, var riktigt jobbigt och gå. Man plumsade fram i snön för det var inte skottat såklart! Sundsvall är ju sämst på det...
Sedan när man kommer hem så är det sjukt mycket snö. Plumsar fram till dörren med snö upp till knäna. Dörren går inte att öppna för det är så mycket snö så det är bara ställa sig och skotta :P

Idag blir det postenhockey igen, får se hur det kommer gå... Hade sån sjuk träningsvärk i benen såg ju ut som man skitit på sig när man skulle böja sig ner för att ta upp något brev som man tappat :P men då vet man att det har givit nåt iaf. Börjar länga hem till familjen lite nu och GOOOO MAT! :D
Lite tråkigt att det var sista passet på posten, det är otroligt bra kamratskap och riktigt trevligt att busa runt, jobba såklart. Men nu är det slut... Får väll se om man söker igen nästa vinter eller om man har något annat jobb då.

ps Nu börjar sget komma ordentligt för att ta fram brädan och åka! Alla backar öppnar nu snart också! Så när jag kommer ner från umeå så äre bara på med skorna och spänna fast sig!!

Nu blir det att dricka upp julmusten och sedan sova...
NATTI

Träningsvärken kommer sakta men säkert...

Idag var det match, kom hem från jobbet vid 06:00 och kunde inte sova så kollade lite på tv till 06:45 typ sen gick jag och la mig skulle upp 11:30. Riktigt jävla kallt ute alltså! FY FAN! Man fryser ju till döds!!
Kom iaf till bite line efter en åktur med Gillgren... Kände mig trött och slut i huvudet men efter lite kaffe så var man igång, och var riktigt taggad till match.
Matchen gick ju inte som vi hade räknat med, vi har loja, spelade riktigt illa och såg helt förvirrade ut på planen...
För min del gick det bra tycker jag blev betydligt fler byten än senast iaf ;) Nära att kunna hänga en också men inte denna gången. Var helt slut efter 1a perioden och hade en stor klump i magen så det var bara in på toan och spy sen kändes det mycket bättre.

Matchen förlorade vi med 8-5 otroligt dåligt! Som straff för det så blev det fys med Challe direkt efter matchen, helt slut, imorgon kommer man ha träningsvärk i benen iaf!
Nu ska jag väll bara ta det lugnt, kanske se nån film eller så... Har varit sugen på att se Sagan om Ringen. Så kanske blir de är ju ledig från Posten inatt så det är ju skönt. Fick jobba extra imorgon så börjar 18:00 istället för 23:00 sen jobbar jag på till klockan 06:00. Bra att jag fick extra eftersom jag inte ska jobba 3 timmar på tisdag pga att då är det match igen. Uppe i Umeå mot Sandåkern, så efter den stannar jag kvar och firar julen i Umeå sen hem till Sundsvall runt den 28-29 nåt sånt. Så man hinner kolla på Timrå - Luleå den 30e! ;)

Natten till idag så hittade vi lite julkort som var helt tomma (fattar inte hur folk kan skicka med dom.....) och det tackar man för, då kan man ju skicka julkort till folk gratis ;D hehe (SNÅLA JÄVEL!). Så vi får väll se om dom kommer fram, har skickat till några stycken som jag kommer ihåg adressen till. Så ni märker väll om det kommer nåt. Tyvärr skrev jag ju inge kul på dom, det ångrar jag ju nu! Men men, ni kanske får kort så va glada för det! :D

Man kanske ska käka något nu och kanske köpa nåt... Har dock inte så mycket pengar men vi får se.. Är ju så kallt så man orkar väll inte ta sig utanför dörren ändå.

Då snörar man på sig igen...

Då var natt 2 avklarad och denna natten var jag trött trots att jag sovit länge och inte varit uppe lika länge som senast. Kanske var för att jag käkade så mycket mat på rasten. Hade gjort en så god tonfisksallad så käkade massor :D men det vare värt eftersom det var så gott.
Större delen av natten spenderades nere på "klumpen" där man står och kastar paket i alla storlekar.
Sedan var jag och stämplade lite julpost också, riktigt riktigt tråkigt, så vi valde att tejpa fast Nils i ett bord och stämpla honom i pannan ;D
Och som vanligt blev det videokodning, jag skänkte 50kr till malaria nånting.... När vi sitter där så lyssnar vi på P3 och då är det Musikhjälpen å man skänker pengar å grejer. Skänkte ju så jag kunde få lyssna på min låt jag önskade. Men inte fan spelades önskelåten! Jävla piss! Jaja nu blir ju malaria folket glada för mina 50kr iaf. ÅRETS goda gärning!

Idag har jag varit och lirat hockey med Posten riktigt roligt, vi blev väll typ 14pers kanske så det var kanon. Det ska göras om fler gånger! :)
Ska ta ner grejerna sedan när jag åker från Umeå nu hade man ju lånat ihop saker, men det gick ju bra ändå :)

Hampus ringde nyss och fråga om jag skulle med på någe julgrejs i kyrkan..... Har ju inget bättre för mig så det kan jag väll göra då! Sedan är det innebandyträning första och sista denna veckan, har varit ganska skönt utan träning men man saknar det ju..





Nu blire att ta sig en dusch och äta något!

Mer snö!

AAH! Godmorgon!
15:00 steg jag upp skönt med cirka 9 timmars sömn!
Jobbet gick bara bra, jag ställdes ju inför ett litet test eftersom jag var uppe sen 07:30 .... Kom till jobbet 19:30 och var lite sömnig eftersom jag inte hann sova nåt efter skolan. Men det gick bra, blev lite sömnig runt 03:00 snåret men sen var det lugnt sen blev jag väll övertrött så man blir pigg som ;P
Skönt att jag slapp gå hem iaf, tack för skjutsen ;)

Det är stor skillnad på detta år och förra året. Det är betydligt mindre att göra detta år, och våra chefer säger detsamma att det har minskat otroligt mycket. Det är ganska skönt faktiskt.
Jag blev även inbjuden på postenhockey på torsdag så då smäller det ;P
Måste hämta ner mina saker från umeå sen bara, har ju skridskorna här dock...

Nu ska jag försöka ta mig till ica och handla lite need frukost! Sen ska jag ta mig en dusch.
Snart är det dags för bräda, mer snö bara!! :D

Då återgår vi till kodningen....

Carnen blev god.... Såklart ;)
Dom kom förbi med det nya låset till toaletten och fixade det, så nu går det att låsa igen.
Annars har jag fan inte gjort mycket idag, kollat serier, diskat, käkat...
Har pluggat lite, men för lite har det blivit.. Ska nog läsa igenom allt en gång till när jag kommer hem från jobbet.
Om 30min börjar jag 19:30 - 22:30 tur det inte är natt första passet för då hade morgondagens prov legat farligt till. Men sedan är det natt som gäller fram till den 22a.
Tråkigt att man inte kommer kunna träna i veckan, har ju match den 19e och 22a. Lär väll inte kunna vara med på någon av dom eftersom jag inte tränar.

Dags att traska! TTYL!

Videokodning till döden!

I lödrags var det som sagt fight night, men innan de så var jag på utbildning från 14-18.
Det gick bara bra, förutom att man gjort exakt samma utbildning förra året. Sen ska man sitta och videokoda 2 timmar, när man gjort det förut. Man vet vad man ska göra och det är bara sååå stråkigt att sitta där och koda.
Asså ni som inte gjort det ni har inte gått miste om nåt, det är det TRÅKIGASTE man kan göra i heeela världen.
Och det är inte en underdrift. Fattar inte dom som jobbat 8 år och måste gå på den där jävla utbildningen helt meningslöst. Men dom måste, sjukt!

Sen blev det dra till Jonas, spelade lite GTA senaste, var roligt :) Sedan lirade jag Modern Warfare 2 rikgit roligt var det. Skoter delen var den roligaste, fan va adrenalinet pumpade! Kul men på tog för kort spel! :(

Vi handlade lite chips + dipp samt pizza. Sen trodde vi ju först att det skulle börja 0100, men så var det inte.
Galan började 04:00... Så blev att verkligen försöka. Men när klockan blev närmare 0600 så gav vi upp. Hem och sova! riktigt skönt.

Söndagen blev en lugn tillställning med lite pluggande och sådär... Idag blir det mer pluggande samt att jobbet börjar ikväll 19:30. Har precis gjort klar min Chili Corn Carne också kommer bli smaskens! ;D

Nu blire lite serie och käka!

Fight night

Igår var det match låg under med 3-5 i tredje sen vände vi och vann med 12-5 så det var ju riktigt bra.
Fick tre byten, lite mindre nöjd med det, men det gick väll bra för mig dom byterna iaf...
Kollade även Flickan som lekte med elden igår, den var bra... Vet inte men tror jag tyckte första var bättre faktiskt.
Får väll kolla trean och se om den är bra.

Idag blir det utbildning 14-18 på posten sedan dra till jonas.. Käka ta några öl spela lite spel. Chips och dipp och sedan klockan 01 är det fight night! Så får tagga till det.
Nästa vecka börjar även jobbet så då blir det inte mycket träningar eftersom jag jobbar natt..

Nu blire fika lite sen röra på sig..

Julkalendrar...

Jag har fått hem Mysteriet på Greveholm, som är den bästa julkalendern som gjorts! Nu för tiden görs ju bara dåligt skit... Tycker det är så kul att se på skådespeleriet, dom är så dåliga. Men det blir så roligt.
Passade även på att ta hem Sunes Jul, också en klassiker. Fasiken vad liten han är, haha. Sune är alltid rolig han också. Sen tänkte jag ta och se Flickan som lekte med elden, har hört att den ska vara bra... Vill se 2012 också! Sen vill jag se Avatar. Det är mycket man vill se :P

Igår så var det bite line med laget käka tacos och kolla på hockeyn. Men när luleå låg under med 3-1 så valde vi att åka och kolla på innebandy derby på sporthallen istället. Luleå lyckades kämpa tillbaka och matchen slutade 3-3. Konstigt att man inte kan göra fler mål då man vinner skotten i andra med 17-3 och i tredje med 14-2 men men dom hämtar upp ett 3-0 underläge så man ska välll vara nöjd.
Derbyt så var det juniorallsvenskan BK mot City där City kunde vinna relativt enkelt med 7-5 tror jag det var.

Idag 19:00 är det match på Sporthallen, Granlo vs Alba. Så nu börjar vi ladda inför den matchen! Är riktigt taggad, lirar tredje femman så hoppas på spel! Jobba och slita står på kvällens schema.
Fram till dess är det bara att dra igång GAMEDAY playlisten på spotify. Måste ta och plugga lite också eftersom det är prov på tisdag. Sen 16:00 blir det pasta på bite line med laget.

Nu ska jag diska lite sen käka frukost!

Spotify: Hammerfall - Last Man Standing
Spotify: Iron Maiden - The Number Of The Beast
Spotify: Hurricane - Here I Am (Rock You Like A Hurricane)
Spotify: Freedom Call - Warriors

Några av låtarna som kommer pumpas

Äta äta äta

Onsdagen:

Började med att sova ut lite iaf, mycke snooze vilket jag inte är ett stort fan av faktiskt! Ställ klockan sen kliv upp :P
Snooze så rycker man ju till varje gång!
Sen en frukost lite mackor med makrill, mmmm....
Efter frukosten blev det att diska det stora lasset som fanns.
Sen var det dags att börja plugga, dock gick det inte vidare med det utan jag valde att kolla serier istället.
How I Met Your Mother, The Big Bang Therory, Dexter (Som var otroligt bra detta avsnitt och måste bli sjukt bra nästa), The Ultimate Fighter finalen, som var relativt tråkig.

Under denna tid blev det även lunch potatis, sill och ägg. Gott gott.
3 timmar senare så var det dags för middag och då blev det tortellini.
Blev inget gym idag då de blev inställt, så det blev bara innebandy idag. Träningen gick väldigt bra, alla känningar är näääästan borta. Går iaf att springa fullt ut hela tiden nu trots att det käns lite. Bara bita ihop!

Fick även sätta en riktigt fin boll på direktskott i krysset under match spelet, det var din förtjänst!
Efter en väl utförd träning så kom man hem och gjorde några mackor samt ägg.
Så idag var det den stora ätar dagen, var fan ett tag sen man åt mycket och massa måltider :P

Imorgon tordag så blir det skola, sen plugga och ta det lugnt. 19:00 blir det Biteline med laget (obligatoriskt) för att käka tacobuffe (får se om man har råd med det :O ) samt kolla matchen Luleå - Timrå! KOM IGEN NU LULEÅ PISSA DOM, FORZA LULEÅ!!!

NU blir det sova så man orkar med morgon dagen! Sov gott


Speedy

Träningen avklarad blev snabbhets träning, och det gick ba bra. 18.59 på 150m.. Sen hem och hinka 2 liter vatten och lite ostbågar på det :P
Blev prat om paradisbadet imorgon igen, men fan jag har inte råd med det asså... Inte allt för mycket pengar i kassan just nu... Riktigt kasst äre. Va ska man handla mat för så mycket pengar för. Usch..

Man skulle fan bo ihop med nån blir så mycke billigare hyra då, eller skaffa bostadsrätt.... Hade varit skönt de!
Men nu är det som det är, och det får man stå ut med...

Snart börjar man ju iaf jobba på posten iaf så då får man ju lite i januari iaf.
Sedan är det prov nästa vecka så det är väll bara börja plugga.

Nu ska jag kolla lite serier och sedan duscha!
Hare hare!

Bra bra

Idag vare skola och trots att man satt sista minuten och pluggade massor (skrev 6 sidor) så gick redovisningen väldigt bra. Är mycket nöjd. Sedan fick vi nya uppgifter att göra.. Så nästa vecka är det prov på Smitta och Smittspridning, får se hur det går. Känns som det är lättare än det förra provet men vi får se.

Nu ska jag iväg å träna, sen blire väll att plugga igen....
TJAO

Stora pluggar dagen!

Idag är det den stora pluggar dagen, skria uppsats om stroke... Får som sagt skylla sig själv om man skjuter på saker och ting. Så det är bara sätta sig ner och skriva skriva skriva. Helgen var riktigt trevlig..

Fredag blev det att hänga med Hampus, vi skulle göra lasagne men den planen gick inte så jäkla bra faktiskt. Det slutade med att vi köpte pizza :P Sedan inhandlade vi chips, dipp å dricka. Kollade på film!

Gamer såg vi med massa kända namn med. Tyvärr var inte filmen lika bra som skådespelarna som va med. 2/5 Fersar blir det. Hade nästan velat testa spelet ifall det skulle komma senare i framtiden, lite real life FPS gaming. Hade ju kunnat blir nåt :D. Efter det blev det att kolla Brüno och den var ju mycket sämre än Borat, lite överdriven ibland. Och man visste inte riktigt vad som var påhittat eller vad som var "real" lite tråkigt. 1/5 fersar!

Lördag blev det att kolla innebandy, satt i seket och förde statistik, rätt lag vann ju iaf. Sedan blev det brottom hem för att hinna duscha och städa lite innan folket skulle komma. Klassfest och riktigt trevligt var det! Det måste vi göra om alltså! Blev utgång ner till memento för att sedan vandra vidare till All-Star och efter det blev det dra till Dennis för en efterfest... Koktgrillkorv... Gick ju ner iaf, sedan vinna över Dennis i fyllePES såg fan inte ens tvn.. Men det funka ju.

Söndag blev det bakisinnebandy heeeela dagen. Kollade på 3 olika matcher tror jag de var. Sen blev det åka hem för att börja plugga, men blev inte alls av. Kollade på Harry Potter Halvblodsprinsen istället, den var inte så super bra, men helt okej. 2,5/5 fersar. Efter det så var det ju NY Rangers - Detroit på tv så den blev det att se. Somnade till några gånger faktiskt och har ont i ryggen idag. Men vafan så äre bara! ;p

Idag så blir det plugga hela dagen, eller så länge man orkar. Måste dock bli klar med detta idag så det är bara sitta! Sen är det träning som vanligt, har tvättat Handskens skor som luktade **** **** *** ***** fy fan alltså, INTE bra luktade dom. Man kunde inte ens ta i dom för då började man ju lukta om händerna. Fan va snäll jag är ibland alltså!


NU MUSIK OCH PLUGG! HAAAAARE

Svensk Hiphop

Ja jag har fått diverse klagomål på att det kommer får få updates! Men jag vet ju inte va ja ska skriva.
Fast egentligen finns det en hel del att skriva, men det kommer nog komma senare..
Men igår kollade jag iaf på film, käkade lite chips å så.


Var och storhandlade på Willys 600 nåt blev priset. USCH! Inte kul att handla, men men. Tack Ida for the ride iaf.
Onsdags så var det match mot Övik, vi vann med 7-6 blev lite onödigt spännande där. Vi spelade inte alls bra. Men men vi vann ju det är ju det viktigaste. Blev tyvärr inget spel, så det är väll bara kämpa på så får man väll hoppa in å lira snart.
Just nu vill jag bara få matchträning, så man kmr in i det igen!

Blev som sagt sjukt taggad när det var derby BK - City vill spela returen sen ;)

Torsdagens träning blev det inge innebandy, vi körde brottning istället. Och det var ju inte bra att man var på gymmet innan och körde armar... Var riktigt tungt att köra brottning då, massa armhävningar och bära folk och hålla på. Men det var roligt. Nu är det lite uppehåll innan det är match den 19e tror jag det var.

Snart börjar jag även jobba julveckan.... Få in lite kosing är ju bra de.

Ska skriva en uppsats i skolan om STROKE, den ska va klar på tisdag men jag har inte börjat. MÅSTE börja men det går trögt! Blir mycket å göra på söndag/måndag men man får skylla sig själv när man skjuter på saker så är det.

Nu kommer Hampus hit och vi ska laga mat, lasagne blir det! Vi har snackat om det länge men det har inte blivit av! Men nu ska det blir av! Ska bara göra klart min playlist först med svensk hiphop, den blir inte så bra med andra ord efter som svensk hiphop inte är den bästa ;P Men men det kan va kul. Har ju en Fransk hiphop så å det är ju mycket bättre trots att man inte fattar nåt.

På tal om musik så har ju damlandslaget gjort en "taggarlåt" som är totalt värdelös, riktigt pinsamt.
http://www.innebandy.se/templates/page____131426.aspx

Nu blev det mycket att skriva ändå, får spara lite till senare. Nu kom Hampus.... Ha en bra fredag! Tagga lördag å klassfest nu! PussKram på dig

What to say..

Vad ska jag skriva......

Igår var det skola, vi hade prov.. Det gick sådär. Men det gick bra med tanke på hur lite förberedd man var, var väldigt mycket att plugga in och lite tid att göra de på... Sen på provet så är det ju klart att nästan inget av det man pluggat på kommer. Men som sagt det gick ändå.

Nu har vi fått nästa stora uppgift, blir att skriva en uppsats om Stroke sedan ska man göra något "häfte" till sina gruppkompisar med det viktigaste och massa sånt. Men först måste jag göra en uppgift om Kommunikation som jag hade glömt att göra. Så det blir att försökta hinna med lite av det idag.

Klockan 17.00 är det samling på Bitel Line för att käka med laget, blir pasta såklart inte pizza/taco ;P
Sedan är det bara att ladda inför match. Länsderby Granlo - Övik. Får väll se om de blir spel, börjar på 2 femmor sedan får vi väll se va som händer. Bara hoppas på de bästa.


RSS 2.0