Det var...

...ett tag sedan det hände något. Har inte fått internet än så det kommer fortfarande bli lite skrivet. Hoppas att det kommer snart, andra veckan i december eller något. Vi får se, väntar med spänning :)

Har varit på inskolning på Sjukhuset, psykavdelningen, det har gått bra. Sista dagen var idag så ska se hur det blir framöver.
Har iaf varit riktigt kul och man har lärt sig en del, men det är väll massor kvar.
Så har jobbat från 07:00 - 16:30 sen har man varit trött, och lagt sig vid 22:00-23:00.
Tränade innebandy i tisdagds och ska börja skriva övergångspapper etc så man får spela lite också. Men det blir troligtvis spel efter jul kanske tidigare. Sen är det träning ikväll också.

Har sätt 2 roliga personer på bussen till jobbet, först var det en asiat med blont hår och svart utväxt, och utväxten var riktigt mycket. Han såg ut som pippi med håret ungefär med annan färg. Sen hade han typ Günter mustasch och typ sånna där... Byxor som är STORA och pösiga och det händer lite trådar etc ifrån, och han var små rund. Såg rolig ut :)

Den andra personen var som söt på något vis. En 27-29 årig kille som har långt hår med hästsvans, lite skägg (3cm kanske), stort sånt där töjhål i örat och ring i läppen. Han hade en axelväska sån där äldre i läder, som var populärt förut. Sen rökte han pipa :P. När han klev in i bussen och satte sig brevid mig tog han upp något, jag kollade dit och såg att han satt och stickade :D. Det kändes som lite juligt, och lite lustigt att han är så ung och gör allt sånt. Speciellt på bussen.

Imorgon är det fredag och då är det någon typ av fest, ska även göra några ärenden på stan posta några brev och så.
Nu ska jag vila lite innan det är dags att fara på träningen.

SHAKE 'n BAKE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0