Granlo vs Handen 19/12

Taget från http://www.granlobksundsvall.se/ där finns även fler nyheter och annat....

"Efter dagens insats mot IBK Handen kan vi konstatera att det inte finns några enkla matcher i årets division 1 norra. De senaste matcherna har vi inte alls kommit upp i normal standard, slarvigt passningsspel och dåligt med fart under sulorna gör att vi blir lättlästa för motståndarna. Tidigare har vi dock lyckats höja oss rejält under vissa perioder utav matcherna och på så sätt lyckas vända prekära underlägen till segrar.

Till slut håller inte detta och det fick vi ett bevis på idag. Den största orsaken tror jag beror på att det har smugit sig in en mätthetskänsla i laget. Vi var helt enkelt inte beredda på att offra det som krävdes för att ta tre poäng. Idag såg det ut som om de flesta förlitade sig på att någon annan skulle göra jobbet.

Följande spelare stack ut lite extra:

+++ Björn Grönblad
Med stor pondus och rejält spel har Björn växt ut till en riktig backgigant i Granlo tröjan. Björn gör aldrig en dålig match, dagens match var inget undantag.

++ John Lehnberg
Tog för sig ordentligt i offensiven och låg bakom mycket av det som hände framåt. Något tafatt försvarsspel drar dock ner helhetsbetyget.

+ Fredrik Edholm
Här har vi en spelare som i alla lägen är positiv och alltid ger sitt yttersta. Vilket är A och O för att ta sig uppåt hierarkin och få än mer speltid. Något jag är övertygad om att Fredrik kommer få med tiden.

Nu gäller det dock att vi inte gräver ner oss utan ser till att studsa tillbaka till vinnarspåret direkt. Redan på tisdag beger vi oss till Umeå för ett tufft möte med Sandåkerns SK. Förhoppningsvis är då samtliga i Granlo BK Sundsvall riktigt sugna på att visa upp sig från sina bästa sidor. Därefter tar vi några dagar ledigt för jul och nyår.
"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0