Stora pluggar dagen!

Idag är det den stora pluggar dagen, skria uppsats om stroke... Får som sagt skylla sig själv om man skjuter på saker och ting. Så det är bara sätta sig ner och skriva skriva skriva. Helgen var riktigt trevlig..

Fredag blev det att hänga med Hampus, vi skulle göra lasagne men den planen gick inte så jäkla bra faktiskt. Det slutade med att vi köpte pizza :P Sedan inhandlade vi chips, dipp å dricka. Kollade på film!

Gamer såg vi med massa kända namn med. Tyvärr var inte filmen lika bra som skådespelarna som va med. 2/5 Fersar blir det. Hade nästan velat testa spelet ifall det skulle komma senare i framtiden, lite real life FPS gaming. Hade ju kunnat blir nåt :D. Efter det blev det att kolla Brüno och den var ju mycket sämre än Borat, lite överdriven ibland. Och man visste inte riktigt vad som var påhittat eller vad som var "real" lite tråkigt. 1/5 fersar!

Lördag blev det att kolla innebandy, satt i seket och förde statistik, rätt lag vann ju iaf. Sedan blev det brottom hem för att hinna duscha och städa lite innan folket skulle komma. Klassfest och riktigt trevligt var det! Det måste vi göra om alltså! Blev utgång ner till memento för att sedan vandra vidare till All-Star och efter det blev det dra till Dennis för en efterfest... Koktgrillkorv... Gick ju ner iaf, sedan vinna över Dennis i fyllePES såg fan inte ens tvn.. Men det funka ju.

Söndag blev det bakisinnebandy heeeela dagen. Kollade på 3 olika matcher tror jag de var. Sen blev det åka hem för att börja plugga, men blev inte alls av. Kollade på Harry Potter Halvblodsprinsen istället, den var inte så super bra, men helt okej. 2,5/5 fersar. Efter det så var det ju NY Rangers - Detroit på tv så den blev det att se. Somnade till några gånger faktiskt och har ont i ryggen idag. Men vafan så äre bara! ;p

Idag så blir det plugga hela dagen, eller så länge man orkar. Måste dock bli klar med detta idag så det är bara sitta! Sen är det träning som vanligt, har tvättat Handskens skor som luktade **** **** *** ***** fy fan alltså, INTE bra luktade dom. Man kunde inte ens ta i dom för då började man ju lukta om händerna. Fan va snäll jag är ibland alltså!


NU MUSIK OCH PLUGG! HAAAAARE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0