Händerna svider!

Idag var det skola, en effektiv dag. När vi slutade vid 11 så satt vi kvar på skolan till 1430 för att göra klart ett Geriatrik arbete samt göra klart Psykologi provet som vi hade. Så nu är det "bara" 2 arbeten kvar att göra. Men vi lär väll få mer läxa imorgon och på fredag. Sedan blev det hem och lira lite NHL och efter det äta.
Vid 18 tiden så blev de åka ut till kusten och kratta, vi skulle kratta våran gräsplan så den kommer bli fin till sommarn. Fy fan vad drygt det var iaf, krattade halva planen på typ 1 timme och nu har jag skavsår på händerna. Fett drygt, sen nästa vecka ska vi ta andra halvan av planen.

När jag kom hem blev det lira lite mer NHL och sedan käka lite innan Robert och Jimmy kom. Vi spelade lite NHL och just nu kollar vi på Washington - Montreal den avgörande matchen som Washington måste vinna! Och just nu ligger dom under med 1-0 och det är en period kvar. Jävla skräll om dom förlorar alltså! Känner mig riktigt trött men bara bita ihop, imorgon är det upp vid 12 och sedan skola till 16, efter det kanske gym och senare är det träna fotboll.


Nu ska vi se klart denna match och sen soooova!!! Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0