skönt med lite värk ibland...

I söndags när jag kom hem så var jag ju "tvungen" att dra på gymmet och det blev hårdpass för magen samt lite löpning, ett pass som verkar ha gett resultat. Har fortfarande träningsvärk vilket är skönt då känner man ju iaf att det ger något :) har även lite träningsvärk i armar och bröst från igår så jag och Simon körde ett pass som var betydligt tyngre än väntat iaf! Men är ju kul när man märker att något händer, dags att öka vikterna lite så det tar mer ;)

Igår kom Robert hit efter middagen vi kollade lite på SM hockeyn en match som var sisådär, för att sedan kolla Roast på Berns (Felix var ju roligast! :P ) och efter det lirade vi några NHL matcher mot varandra innan den stora händelsen skulle träda i kraft. Nämligen matchen mellan Washington och Montreal. En bra match man var riktigt trött under 2a perioden iaf (matchen började 01:30) men vi såg hela matchen. Och Washington vann rättvist och säkert med 5-1 riktigt bra. Bäckis gjorde 1 poäng, synd att det inte blev mer för han hade några enstaka chanser till poäng. Men 1 är väll bättre än 0.

Sen blev det sova eftersom vi skulle på någon föreläsning klockan 10 på skolan. Föreläsning om HBT (Hetrosexuella, Bisexuella, Transvistiter) och RFSL, dom snacka om ja allt sånt där och det blev en del diskussioner vilket var bra. En föreläsning som var mer intressant än vad jag först trodde. Med en del humorinnehåll också :P

Kom hem och käkade lite körv för att sedan kolla lite serier, inget gym idag blir vila istället vilket man måste göra ibland också. Käkade lite godis och drack lite dricka vilket är bra för vilningen ;P då känner man sig onyttig och vill verkligen träna istället. Snackat lite med A, funderade på att åka dit som en liten surprise men så blev tyvärr inte fallet. Imorgon är det skola start för en ny kurs (Geriatrik) och torsdag äre Psykologi och fredag Geriatrik.

Nu blir det väll att laga middag.... snart... och kanske leta fram nån rulle och kolla på!
Blir chill ikv! hejhopp

Kommentarer
Postat av: Arnandrine

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

2012-08-17 @ 07:01:36
URL: http://arnandrine.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0