Umeå blev osäkert!

Påsk blev det ju att åka upp till Umeå med Tina, Viola och Frida. För att göra staden osäker.

Fredag: Voila satt vid ratten och körde som en den dåre hon är för att vi skulle ta oss upp till kulturhuvudstaden så snabbt som möjligt. Vid 16 tiden anlände vi till MAX e4an för att käka och sedan var det att ta sig till Robin. När vi kom dit började festandet lite smått och det blev ölspelet där man fick dricka konstant. Sedan for vi iväg på en annan fest på Haga med ett gäng trevliga lirare. Snackade väldigt mycket med en tjej från Kalix haha jävla rolig dialekt dom där har alltså :P Någon utgång blev det inte, utan vi gick tillbaka till Robin vid 00(?) tiden för att fortsätta. Men blev väll inte så mycket utan blev sova relativt snabbt.

Lördag: Vi vaknade, var slitna och hungriga. Duschade och sedan gick vi in till stan, köpte oss lite mat och gick sedan på systemet för att handla lite alkohol inför kvällen. Vi kom tillbaka Robin och vid 15 eller något var vi igång igen. Denna gång hade vi ju Tina som visade oss hur man spelade BeerPong och fan va kul det var! Haha. Måste spelas igen! Festen var i full gång, några gamla umefolk titta även förbi. När det stora gänget gick och käkade vid 18 typ så satt jag kvar och snackade lite med A i telefon. Det kändes som klockan var 01 eller något. Dom kom tillbaka timmen senare och då var alla helt slöa. Blev lite mer BeerPong och vi avslutade med att se RoadTrip BeerPong :P Så ingen utgång någon av dagarna trotts att taggen fanns där. Men fan va kul det var ändå :D Riktigt lyckat. En sak att nämna är ju att "Studio Mattew" även var på plats för att måla naglar och det blev även sminka en viss person till tjej för att sedan utföra en magnifik show ;)

Söndag: Fan va länge vi va uppe, jag, Robin, Tina. Svårt att somna, sedan lägga lite chips på Matte är ju inte fel :P Men upp kom vi och vi skulle egentligen åka hem senast 14tiden. Men det slutade med att vi for vid 15 ungefär. Vi tog en avskeds lunch och hungrig som fan var jag då jag senast käkat var för 24h sedan. Efter lite inhandlat godis och sagt farväl så var det Tina som satt vid ratten och körde även hon som en galning. I bilen hem var det efterfest med sång och dans och en jädra fart på hjulen :p Det gick jävligt snabbt upp och ner. Och helgen var riktigt jävla kul!

Nästa gång är det eran tur att komma ner! Robban, Eikx2, Matte! Tagga! :D


Precis när Tina hade skjutsat hem mig kom A och vi käkade middag och såg film sedan var det sängdags. Och idag har vi bara tagit det lugnt och käkat middag och kollat på bio.
Shutter Island, den var väll.... ja vad ska man säga, helt okej iaf. Men inte mer... Lite tvistar och annat kul var det även med i den :)

Nu äre sova för att man måste ju tillbaka till verkligheten och uppstigning 0600!

Natti!


Kommentarer
Postat av: Context

How can a person get info. on friends and family in p.a. and thank you for having this site .

2011-01-21 @ 12:20:41
URL: http://context.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0