Norrlands turnén

Fredag 16:00 gick bussen mot övik för match mot just övik vid 20 tiden. Vi åkte med 2 minibussar och 2 bilar. Matchen mot övik gick sådär. Vi vann med 10-9 efter förlängning, vi gjorde 9-9 när det var 0 sekunder kvar. Så det var en tajt match. Vi höl inte uppe vårat normala tempo vilket gjorde att vi bjöd in dom i matchen allt för ofta. Helheten var alltså inge vidare men stundtals spelade vi bra och förde för det mesta ändå matchen. Boxplay såg inte alls bra ut då vi släppte till lite väl mycket. Direkt efter matchen var det åka upp till Umeå, vi var väll där runt 00, så blev att checka in och gå och lägga sig på hotellet.

Upp tidigt på lördagen för att äta frukost sedan åka iväg till Vildmannahallen för att ta oss an Superliga laget Umeå City. Första perioden spelade vi bra, blev mycket försvarande men vi stod upp bra emot dom. Låg under med 1-0 efter första. Men i 2a så vet ingen riktigt vad som hände. Vi åkte på några utvisningar och vi släppte in lite enkla mål vilket inte var bra alls. I 3e spelade vi upp oss och spelade bättre, hade några farliga chanser att göra mål men deras målvakt var ju som en vägg. Riktigt duktig var han. Matchen slutade 10-0 till dom, vilket inte riktigt speglade hela matchen. 8-3 kanske hade varit mer rätt :P Men åter igen så var box play inte vidare.
Efter matchen åkte vi till Droskan och käkade och sedan var det fritt. Jag drog på bio med broder, robin och eik. Kollade på Toy Story 3, riktigt bra var den! :D Men att den var i 3D spelade ingen större roll.. Var ju fan bara texten som var i 3D :p Men man fick ju ett par sjyssta glasögon så. Sedan gick jag tillbaka till hotellet man skulle va där senast 00. Vi satt i lobbyn och snackade om matchen och allt annat tills 01:30. Jag träffade även på Janne "Loffe" Carlsson, mer känd från Göta Kanal men han spelar ju trummor också vilket han hade gjort i Umeå med sitt band.

På söndagen var det återigen upp tidigt för frukost. Sedan var det relativt lugnt, vi fick reda på hur vi skulle spela och hade snack i femmorna (vilket jag tycker löste väldigt mycket, resultatet var klart godkänt). Sedan blev det lunch på Droskan innan vi åkte till Musköten för att möta ännu ett Superliga lag, Dalen. Matchen började riktigt bra vi hade ledningen flera ggr och höll en jämn takt. 5-4 till dom efter 2 perioder tror jag det var. Vi gick upp till 5-5 men sedan la dom i överväxeln och drog ifrån. 9-5 slutade matchen, men vi spelade betydligt bättre än i dom 2 senaste matcherna. För våran femma gick det också mycket bättre när vi hade mer riktlinjer att följa. Men återigen så var box play inte alls bra. Efter matchen blev det att åka hem direkt, stannade till i övik och käkade. Men var hemma igen vid 21 tiden.


Helgen var riktigt rolig, riktigt bra, lärorik, trevlig. Box play är något som måste förbättras iaf, även Power play måste förbättras så vi gör lite mer mål :). Spelet kommer, blev ju bättre när man fick gå igenom allt i femman och ha bättre riktlinjer. Nästa helg på lördag möter vi ett nytt Superliga lag, Storvreta, hemma. Det ska bli riktigt kul. Svenska mästarna och allt ;)

Kommentarer
Postat av: Peter

Det var kul att se dig spela igen såg riktigt bra ut tycker jag. Sen att du jobbar på att bli starkare än mig känns inte riktigt lika kul ;)

Kramar

2010-08-31 @ 13:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0