Sjukt besviken!!!!

Blev homemade meatballs och homemade potatomos med brunsås och lingonsylt! Sjukt gott blev det, och över blev det också så man kan käka imorgon. Det enda felet var ju att bullarna föll isär lite när man skulle steka dom så dom var väll inte fasta nog, men man lär ju sig var ju första gången så :P hehe.

Blev att kolla film sen också.... Human Centipede, ja vad ska man säga om man läser på aftonbladet står det typ såhär; "Filmen som får publiken att spy", "den äckligaste filmen någonsin", "varnar för att äta innan filmen", och till detta kan jag bara säga BULLSHIT(!) den var ju fan inte alls äcklig, vad fan har man sett för filmer om man tycker att denna är äcklig............? Tycker inte alls den var speciellt bra, och sen avskyr jag när folk ska vara så osmarta att man fan tror dom är retarded. Visst det är en skräck och som victim ska man ju vara lite osmart och inte ta dom självklara vägarna när man ska fly osv osv. Men detta var ju skrattretande, så här dum får man ju fan inte vara :P

Men men nu var det ju så ändå, asså visst var vissa saker lite nästy men asså det är ju inte så att man kurar ihop sig och känner att man ska spy. Kan ju säga att man skrattade fler gånger än man kände något annat iaf. Den var inte alls äcklig den var mer...... Konstig, överdriven, sjuk. Men alla som har sett asiatisk skräck där det är slakt slakt slakt kommer att förstå mig. Detta var INGET! Är riktigt besviken måste jag säga, trodde mer om den. Ska ju komma 2st filmer till så får väll hoppas att dom är bättre då.
På aftonbladet står det lite här är länk. Men alla vet ju hur aftonbladet är också, kan ju vara dom som överdriver som satan också. Är ju ba kärringar som jobbar där som inte tål ett skit så kan ju också förklara saken.
Ne är riktigt besviken faktiskt, hade ju förväntat mig mycket mycket mycket mer! Men icket.... :(
På IMDB får filmen 5.1/10 och det är ju inte speciellt högt för en film, men skräckfilmer brukar inte få så högt heller.

Fersar: 3/10, men som sagt man är väll lite förstörd av alla asiatiska filmer man sett som fan inte har någon gräns alls!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0