Kolla massor av filmer då ;)

Då var det ny vecka igen, vi är dock en bit in på veckan. Det går bra snabbt mellan veckorna nu.
Idag var det skola, hände väll inte allt för mycket fick veta var vi skulle ha praktik. Vecka 12-15 ska jag ha praktik på Avd. 23B som är Kirurgintagningen nåt sånt. Sen blev det åka hem käka lite och dra å gymma. Efter det diska och göra mat å kolla lite film.

På tal om filmer så har jag fixat hem en hel del filmer dom senaste dagarna:

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper
Jeff Dunham - Spark of Insanity
Dantes inferno an animated epic
Assassins Creed Linage
Transformers the movie (1986 animerad)
----
Titan A.E
Wall-E
Breaveheart
The Fifth Element
Team America World police
The Terminal
----
Surrogates
Up
The Hurt locker
The Hurricane
The Boondock Saints 2 - All Saints day
Moon
Max Manus
Killer Clowns from outer space


Det blev ju en hel del och dom 5 första är dom jag hunnit se än så länge och alla dom har varit bra. Transformers var väll inte så bra men det är ju ändå klassisk ;P... Sen dom nästa 6 filmerna har man sett förut men det är kul att se dom igen. Och dom sista 8 har jag inte sett alls så det blir kul att se dom också. Funderar på att dra igång nån rulle men vet inte riktigt vilken....

Annars är det bara fint, längtar tills man får pengar för det behövs verkligen just nu! Det var ingen träning i måndags för att vi skulle ha gemensamt käk och kolla på hockey. Sundsvall - Örebro, jag och Simon drog efter första perioden då Örebro ledde med 4-1. Det kalaset gick på 150kr, käk + dryck + hockey, man kan ju spendera 150kr på ett bättre sett. Mest ovärda so far!

Söndags var det match och vi hade chansen att bli klara för Allsvenskan vid seger. Vi spelade inte så bra innebandy men hade ändå ledningen med 5-4 inför den sista perioden. Men då föll vi igenom totalt. Efter att Gävle gjort 3 väldigt snabba mål i inledningen av perioden så hade vi svårt att komma igen. Det kändes som att bollen studsade Gävles väg och dom fick 5-6 skitmål. Matchen slutade tillslut 12-8 till Gävle. Nästa helg väntar Uppsala borta och en vinnst är att föredra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0