Stats och Lasagne!

Har ju förvirrat ihop allt, sagt till alla att det är Uppsala vi ska till imorgon å spela men det stämmer ju absolut inte!
Det är ju Gävle vi ska till och spela :P Klockan är 02:30 och jag funderar på om man ska sova, bussen går 11:45 ner till Gävle för match. Har haft lite problem med ljumsken så blir som avbytare. Får hoppas på ett inhopp, blev ju mål senast så kanske kan hända samma sak igen då :P Och det hade ju inte varit fel att förbättra statsen, står ju att man spelat massa matcher även om man suttit på sidan och inte rört planen, så måste ju göra lite poäng nu på slutet...




Var och handlade lite mat och sånt på Hemköp för en ca 300 kr, saker så man kan göra en tonfisksallad, ris, bröd, juice och lite sånna saker. Sedan så va jag med Hampus vi skulle fixa Lasagne som vi pratat så länge om! Så han fixade grejer och kom förbi så började vi fixa maten. Det blev väll okej för att vara första gången, men kan förbättras mycket också :P Men ätbart var det ju iaf. Det som va negativt var väll plattorna som är på toppen som inte ville bli mjuka utan det var lite knaprigt där uppe :P haha.. Sen kollade vi på film och tog de lugnt.
Nu sitter jag här och funderar på om man ska sova så man orkar med resa imorgon och så.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0