Tom Hanks för hela slanten

Har precis sett The Terminal med Tom Hanks. Kom och tänkta på den när vi såg Catch me if you can, på bussresan hem förra helgen. Helt okej film, det som gör den bättre är ju att den är baserad på en sann händelse. Vilket är lite småsjukt, dock så blir han ju inte riktigt kompis med alla sådär men ändå. Tror nästan man måste skaffa boken och läsa den faktiskt. 7,1/10 med 74500 röster. Och det håller jag med om, 7/10 Fersar stämmer in bra på filmen.

Catch me if you can är också en riktigt bra rulle, även den baserad på en sann händelse vilket även där är sjukt med tanke på vad som händer. 8/10 Fersar på den rullen. Även här är Tom Hanks med och spelar en viktig roll.

Snart har ju även The Pacific premiär, det är ungefär som Band of Brothers bara att det utspelar sig under en annan del av kriget där man stred mot Japanerna. Ser fram emot det som fasiken! Man kanske ska ta och kolla lite BoB innan också ;) The Pacific en box att skaffa sig senare när det kommer. Tom Hanks finns med på ett hörn även här där han är en producer till serien.

Bakade förövrigt kladdkaka som blev väldigt god, man blev riktigt full i magen bara av en liten bit :p
Nu ska jag väll se nån film till innan man ska sova lite, bussen går ju som sagt 06:00.... Så blir att sova på den förståss :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0