Det kommer alltid tillbaks, med veta-bättre-direktiv
Till en värld, till ett land, till en stad, till ett liv
Några smulor till duvorna, min vän
sen går vi hem

Igår var det match mot Ersboda på hemmaplan! Dags att återta "borgen" efter att vi förlorat 2 hemma matcher på rad. Så var tiden inne att bryta den mörka trenden. Matchen började bra med att leda med 2-0 men när första perioden var slut stod det 2-2. Andra perioden slutade 1-1 så inför tredje stod det 3-3. Tredje började inte så bra då dom gör 2 mål på 3 minuter och leder med 3-5. Vi kommer igen och gör 2 snabba mål inom loppet av 1 minut så står det 5-5 sen några minuter senare gör vi 6-5. Ersboda ger sig inte utan kommer tillbaka till 6-6 men sen drar vi igång överväxeln och gör 7-6, 8-6, 9-6.. Matchen slutar 10-7 efter att vi fått en straff i sista sekunderna.
Riktigt skönt att ta en viktig seger på hemmaplan!
Fick spela back också, det var ett tag sen man fick spela det. Riktigt kul :)

Sedan blev det fira segern med utgång och grejer. Blev stekar tema med backslick och skjorta haha. Nostalgi kväll med Vengaboys, Haiducii, Tatu, Aqua, Cartoons, Günter, vi kom även fram till att vi ska spara ut musch och håret till sommaren, får se hure blir med den :P haha. Vi hamnade på stadshuset, hade mycket trevligt innan det blev hemfärd för att sedan sova!

I veckan äre träningar och skola som vanligt, får se hure blir med träningarna, har fått ont i svanskotan eller något. Gör ont när jag går iaf... Får se vad det kan vara för något.