Gott nytt och fortsättning!

Sitter man här bakis vet inte riktigt vad man ska skriva.... Kan väll börja bakifrån och fortsätta till nutiden...
Var ju och kollade på Timrå - Luleå en match som Luleå vann med 3-0 ;) KuuuuunG! ABBOTT!!
Men det började inte alls bra, första perioden var katastrof... Helt sjukt att Timrå inte gör mål, dominerade hela perioden. Kunde stått 7-0 men Modig storspelade i mål. Rogga gav nog grabbarna en rejäl utskällning inför andra för dom kom in som ett helt nytt lag och gör 3 mål.. 3e perioden var avslagen och tråkig. Timrå var riktigt ineffektiva dom måste göra mål! Men Luleå vann iaf ;) har sett dom 2 gånger och dom har vunnit båda. Bra keep that up!

Har även blivit en hel del spelande. Assassins Creed 2, SJUKT mycket bättre än 1an. Mycke mer att göra, mycke mycke roligare! Inte lika enformigt som 1an var. Så igår blev det att sitta och spela nästan så att jag glömde bort bussen jag skulle med till festen :P
Vi var hos Rubiela och där bjöds på väldigt god mat! Man ville verkligen ha mer men man blev så mätt!
Sen har vi lärt oss att säger man "Mmmmmm" när man äter så går verkligen allt ner ;)
Kollade även småkronorna som vann mot Finland! Jävla bra jobbat. Och här kan vi snacka effektivitet... Finland hade fan 38 skott eller nåt efter första helt sjukt! Och gör inte mål... Sverige gör mål på sitt första skott typ, riktigt snyggt!
Klockan närmade sig årsslut och vi åkte in till stan, det blev Memento där det var en hel del folk! Och det blev riktigt trevligt. Började dåligt dock när Robert blev utskickad efter typ 5min. Man ska kanske inte ta in öl och stå och dricka på toan dom blir bara så sura! Och timeingen var ju inte bäst precis när han öppnar den... BLÄH.. Men kvällen slutade bra iaf :)

Nu blir det att sitta här och dega hela dagen! Känns fortfarande som jag är full, blev väääldigt mycket igår :P Men inge pizza som tur är ;)... Ska ta och spela lite.. Vi hörs! HEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0