Dags för körkort!

Hallå där kött och blåbär sitter på jobbet och gör en liten update, har precis gjort klart alla ärenden så nu äre lite chill fram till man slutar. Men ska nog se om någon behöver hjälp med något först bara. Har annars gått bra idag, regnar som satan vilket inte är så kul när man ska gå till folk. Huva!

Sen jag gick hem igår har jag funderat lite och nu börjar jag bli less på allt detta... Det är fan dags att börja med körkortet nu känner jag. Får försöka spara så gott det går och försöka börja så snart som möjligt. Synd att man inte bor hemma så man hade kunnat övningsköra, men det är väll som att cykla. Det kommer tillbaka när man väl sätter sig och börjar köra. Jag körde ju en hel del förut, men så flyttade man till Sundsvall och då las ju allt på is. Men nu känner jag att det är fan dags! Friheten liksom. Skaffa körkort och sedan nån billig skit bil så man kan ta sig fram bara!

Ikväll ska jag ut till Amandas stuga och vara där, käka lite god mat och så. Imorgon är jag ledig och måste uträtta massa ärenden på stan egentligen, men har ju inte fått lönen än. Som inte är så stor denna månaden heller dock =/ Får nog betydligt mindre än väntat.... Men men!

Nu ska jag ta mig en snickers, tjoflöjt!



Du ska bli min! Även fast ni slutat att tillverkas så ska jag fan ha en! Det är min dröm! En redig Hummer! Får väll köpa den på Blocket om inte annat, borde ju finnas till salu någonstans iaf! Fast den drar ju bensin som det monstret det är, inte så ekonomisk men vafan! Så jävla snygga är dom.

Kommentarer
Postat av: edholm

Låter trevligt, jag och Lotten ska också börja med det snart, jag hade tänkt börja övningsköra med Peter nu till veckan. Då kanske vi har det ungefär samtidigt då käre bror :)

2010-07-25 @ 15:39:41
URL: http://syntw.blogg.se/
Postat av: Eroooticaaa

Hejhej:)Jag har en sex och kärleksblogg där jag skriver om allt inom sex, kärlek och fantasi:)Kolla gärna in den, är du inte intresserad så förlåt om jag störde.



Jag har haft den i lite över en månad och har redan skrivit en massa spännande inlägg i kategorier som för henne/honom, sexnoveller, myter, sextips, veckans sexställning osv...

2010-07-25 @ 15:59:10
URL: http://eroooticaaa.blogg.se/
Postat av: Moa

Hej :)

Fin blogg!!

allt bra med dig??

2010-07-25 @ 16:00:48
URL: http://moooaah.blogg.se/
Postat av: tarja

Det är pissjobbigt att övningsköra, men gudars vad gött det är att ha körkort!

2010-07-25 @ 16:17:26
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/
Postat av: Anonym

jävligt snygg bil

2010-07-25 @ 16:31:27
URL: http://manpreetslillahjarna.blogg.se/
Postat av: Nattis

Hej! Var med i vår foto tävling! Start idag!

http://jnsvision.blogg.se/

2010-07-25 @ 16:42:14
URL: http://jnsvision.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0