Tyskland tar VM guld.

Igår var det cooper test i det varma fina vädret, sprang dock inte eftersom jag inte får så var där och kollade in när alla andra sprang. Efter det bestämde vi oss för att käka på kvällen så det blev åka hem och ta det lugnt. Tänkte ta och gymma så drog ner till Helex men det visade sig att dom hade stängt så då sket det ju sig. Blev cykla till systemet och köpa en karta öl istället inför kvällen och inför veckan. Drog hem för att kolla på Tyskland Argentina. Gjorde ju en liten tabbe med drömelvan, höll på Tyskland men kände ändå att Argentina skulle kunna ta det så bytte ju in massor med Argentinare.... Visade sig vara ett fel val. Man kanske ska gå på det man känner ändå, men detta VM är ju så oförutsägbart så det är ju omöjligt :)
Men nu tror jag att Tyskland kommer att vinna hela VM ingen kan stoppa dom, Spanien har ju inte visat sin starka sida heller. VERKLIGEN INTE IMPONERAT, och det måste dom verkligen göra om dom ska ha någon chans mot Tyskland. Mina pengar är iaf på att Tyskland vinner VM.
Efter matchen blev det duscha och sedan dra sig ner mot stan, blev käk på All-star. Jag käkade RIBBS! GRYMT GOTT var det. Sen kollade vi lite på fotbollen också. Vid halvtid betalade vi och gick, alla drog på casinot men jag skulle vidare på fest så jag drog dit och kollade klart på fotbollen och hade trevligt.
Senare drog vi ner på stan till stadshuset blev det, ganska kul var det iaf. Inte så mycket folk, men men. Blev inte något UFC heller för man somnade ju när man kom hem.
Nu sitter jag mest och väntar på att Robin och Peter ska komma hit, dom har börjat åka från Borlänge för ett tag sen. Så jag ska väll packa klart och lite sånt, sen bär det av mot Umeå och den lilla så kallade festivalen vi ska ha :D

Thjo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0