Vandrande död.

Kanske ska uppdatera lite då, har ju varit i Umeå i 4 dagar. Mest varit med Robin, Stefan och Malin festat och stått i. Fint väder har det varit också så en runda ner på stranden har hunnits med också. Men har lyckats bli förkyld iaf måste varit för man gått med tshirt och shorts på natten :P
Sen känner jag mig som ett vandrande apotek med dessa uttorkande salvor och sprit sorter. Allt för att få bort dom här jävla skorporna jag har på mig. Snackade med chefen idag också och hon sa att det var lugnt att jag jobbade. Så då kör vi på då! Jag hoppas dom här sakerna börjar försvinna snart, rikligt less på att det ser fördjävligt ut!
Nu börjar ju även mardrömsjobbandet. Först jobb 3 dar ledig 1 jobb 3 ledig 1 sen jobb 11 ledig 2.... Fi fan, Kommer att vara en vandrande död.
Men hade iaf en mycket trevlig 4 dagar i Umeå med folket där. Väldigt lyckat, nu dröjer det ju dock ett tag innan jag kan komma upp igen. Men det ska väll ske förr eller senare iaf. Sen fattar jag inte att det kunde gå åt så mycket i fredags, men då var man ju glad hela natten iaf ;).

Nu ska jag ta och käka något kanke och ta mig en dusch och..... Ha det så kul på restaurangen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0