Klara för Allsvenskan!

Torsdags var det skola som vanligt, psykologi, roligt lektion, vi hade rollspel och grejer. Sedan var jag och hämtade 3 böcker som vi kommer att ska ha senare. Sedan på kvällen var det träning vilket gick bra. Och hela veckan med kändes bra på träningarna. Så man var taggad inför lördagen.

På fredag hade vi ingen skola så istället åkte jag till Bredsand till Jimmy för vi skulle plugga lite psykologi men det gick ju åt pipan. Vi fastnade på kognitiv psykologi, och frågan vi skulle lösa förstod vi inte ett skit av. Läste igenom kapitlet några gånger men det blev ändå helt knas, så vi sket i det och lirade lite xbox istället.
Fredagen blev lugn blev god mat till middag, köttet som jag hade köpt och kokat (blev riktigt bra! kommer göras om!), till det blev det att snitta upp några potatisar och stoppa in i ugnen med lite timjan, smakade kanon! Till det en sallad med lite fetaost, riktigt god mat. Efter det blev det kolla film såg Ninja Assassins som var sådär fina effekter men det blev lite för mycket och lite föööör överdriven faktiskt, 2/5 Fersar.... Sedan blev det en film jag sett fram emot att se, The Hurt Locker. Men GUD vilken besvikelse, den började bra men efter halva filmen så blev det bara sämre och sämre, själva storyn hade ju inget mål.... Den blev RIKTIGT SEG efter halva och en riktig besvikelse till film måste jag säga! 1/5 Ferz.

Lördagen var det dags för match, samling 12:00 på biteline för lite käk sedan åka och invänta match. Trots att det känts bra på träningarna så blev det inget spel, lite bittert såklart man vill ju spela men men... Efter första perioden så hade vi en 3-1 ledning och hade spelat väldigt säkert och fin innebandy. I andra så var vi mer avslagna och slarvade med bollen vilket ledde till att Odelberg kunde komma in på oss mer och ta över liiite. Men perioden var avslagen av båda lagen och ställningen efter två (2) var 4-2. Och det var i 3e det skulle börja hända saker, 5-2 kommer tidigt och sedan efter 6minuter så står det 5-3, lite senare tar vi en Timeout pga att vi börjar slarva och Odelberg står upp lite mer. Det närmsta dom kommer är 5-4, sedan drar vi ifrån till 8-4. Men lite spänning skulle det bli. 19:35 gör Odelberg 8-5 i Boxplay och direkt efter 19.39 gör dom 8-6. Riktigt onödiga mål att släppa in. Och 19:55 gör vi 9-6, en passning av Svensson som innebar hans 44e assist och han går upp som ensam rekordhållare av assistligan i Div1 genom tiderna. Grattis. Och i och med segern så är vi klara för Allsvenskan nästa år också! Riktigt härligt.
Det är en match kvar som är på Torsdag mor Övik en match som vi bör vinna men det kommer vara borta lite keyplayers..

Ikväll blir det nog lugnt faktiskt, tänkte dra ut men har som inget att förtära så det får bli en tvättar/städ kväll faktiskt :) Nu blir det dock käk iaf! Tjarå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0