Mer kött!

Idag har det varit en ganska lugn dag, blev att åka med Simon och kolla innebandy derby. BK Sundsvall vs Sundsvall City. BK såg ut att gå mot en enklare seger men det skulle bli spänning ända in i slutet och BK lyckades vinna med 7-6 i deras sista match för säsongen. Bra jobbat :) Får väll se vad det blir för mig nästa säsong, har ingen aning just nu faktiskt :O...
Sen blev det att åka hem och fixa mat, samma mat som senaste 2 dagarna så imorgon kommer det att bli något annat eftersom att köttet är slut nu! :(.
Kvällen bestod av att kolla film, blev först Max Manus handlade om en norsk hjälte under andra världskriget och det var en helt okej rulle, 3/5 Fersar. Sedan blev det att kolla The Boondock Saints 2, inte lika bra som ettan men den var ändå bra. Det var inte som andra uppföljare som brukar suga. 3,5/5 Fersar. Frågan är bara om det kommer komma en The Boondock Saints 3 (Prison Break) eller något sånt. Känns ändå mest troligt iaf, får hoppas på det :)

Nu ska jag nog ta och sova strax för imorgon är det Gym och Innebandyträning som gäller vad jag vet iaf, har varit lite dåligt med gym nu senaste veckorna så vi ska börja köra igång lite bättre nu! Ska väll börja med creatine också så vi får fart på maskineriet :P Och på torsdag är sista matchen i div1 borta mot Övik. Så blir att ge gärnet för att va med där. Sen har vi ingen skola i veckan heller eftersom det är "lov" men vi har ju massa läxor att göra så man måste ta tag i det istället då.

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0