Stickning ;P

Torsdag: Psykologin blev inställd då läraren var hemma med sjukt barn, så blev lugnt med M på dagen sedan så drog jag och Simon iväg på gymmet. Efter det kom Jimmy och Robert och hämtade mig för vi skulle till Jimmys mamma och träna på att sticka varandra och ta lite prover :) Så vi kom dit, tittade lite på hockeyn och fikade sedan gick vi upp och skulle sätta igång. Var lite pirrigt till en början, men det var betydligt mer svettigt att sitta och vänta på att man skulle bli stucken än att sticka :)
Vi stack 2 gånger var och blev stucken 2 gånger var också, resultatet blev att jag har 2 fina stickhål på vardera armväck och gjorde 2 lyckade stick där jag fyllde provrören med varmt färskt blod :) Det var väldigt lärorikt och betydligt lättare än på dockorna vi testade på i skolan. Kanske gör om detta för lite mer träning.

Sen for vi till Statoil och köpte lite att äta innan vi for hem till Jimmy och Robert och lirade lite FIFA10, Argentina är det ända jag behöver säga, var ju nästan ostoppbar. Brukar ju inte va bra på fotbollsspel men nu jävlar :) Blev att kolla Washington - Carolina lite också fan att Wash förlorade :( Sen gick vi och la oss vid 3 tiden.

Fredag: Blev väckt av att telefonen ringde runt 9:30 tiden och vi skulle va på skolan till 10. Så det var bara snabba sig upp och sätta sig i bilen å dra in till skolan. Väl där så började vi med att köra HLR å det gick bara fint (har ju gjort det tidigare så man visste ju va som hände) sen fick vi en lapp där det står att man har kompetens att utföra HLR. Lång lunch väntade och efter det in i Aulan och lyssna på när en dietist snackade om kost och så, det var lärorikt och intressant.

Efter skolan var det å snabba sig hem backa träningskläder och åka ut till Kvissle(?) och spela fotboll, var faktiskt riktigt kul, mycket fart och fläkt. Sen hem till Robban och Jimmy lira lite FIFA, laga mat och lira NHL. Kom hem för ett litet tag sen och nu ska man väll sova så man orkar med resten av helgen, mamma, peter och erik ska ju komma ner!

Tjo hej

Kommentarer
Postat av: Amirmaryam

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2011-05-26 @ 14:59:06
URL: http://amirmaryam.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0