Där det är sol!

Ja en liten sån där update om vad som hänt under helgen, det var ju valborg å sånt där.

Fredag åkte jag med Viola och Tina ut till Härnösand, där det skulle festas. Förfesten var ju sisådär, taggningen gick upp och ner. Men när vi kom ut på krogen så blev det full fart. Då var det riktigt kul. Sen på lördagen så var det sova en hel del hade lite smått ont i huvet. Såg Toy Story 1 och bara slappa. Drog och handlade lite morötter och dipp som vi hade till kvällen samt såg någon film som gick på tv. Var bara lugnt.
På söndagen fortsatte lugnet och kollade på Toy Story 2, och Amanda pluggade lite. På kvällen blev det film med Frida, Elin, Amanda och vi såg Boondock Saints riktigt bra rulle. Käkade lite hemma gjorda milkshakes. Och idag var det mer slappning låg i soffan mest och bara kolla runt på lite tv. Såg på nån film också D-War eller va den hette, sämst var den iaf. Usch va dålig. Fint väder var det i Härnösand hela helgen (fredagen regnade det lite på natten) och så när man kommer in till Sundsvall för ett tag sedan så regnar det. Usch hade gärna stannat kvar där ute. Bra sällskap och bra väder.

Men nu är man hemma och efter en svullar helg så måste man fan ta sig i kragen lite och bege sig till gymmet. Så blir nog att ta sig till gymmet med Simon nu och vara där ett tag. Vi ska köra lite ben iaf, sen blir det hem och kolla lite serier samt käka lite på min Nutella ;D

Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0