Idiocracy (2006) - Schindler's List (1993)

Idiocracy (2006)

IMDB: 6.4/10
Fersar: 3/10

Första filmen det blev att kolla på var Idiocracy som har fått 6,4/10 på IMDB och det kan jag fan inte fatta. Skulle vara nån komedi som inte alls var rolig. Handla om en kille och tjej som var med på ett militärt experiment om att bli sövda i 1 år, något gick fel och det blev 500 år. Dom vaknar upp och hela jorden har blivit en soptipp och alla har blivit dumma. Och det var bara överdrivet, dom här 2 personerna blev dom smartaste i världen och grejer. Ne usch inte alls en bra film, den filmen åker rakt ner i soporna!




Schindler's List (1993)

IMDB: 8.9/10
Fersar: 9/10

Sedan blev det att se Schindler's List som har fått 8,9/10 på IMDB vilket den förtjänar! En svartvit film det är dock med färg lite då och då men det svarvita sätter sin klang på filmen som utspelar sig under andra världskriget så det var bra ändå. Det som är dåligt och drar ner lite på betyget för mig är att dom pratar engelska och man får inte riktigt den där känslan. Det som väger mycket är att filmen är baserad på en "true story" vilket jag personligen älskar, sen att man är intresserad av andra världskriget gör ju inte saken sämre. Så riktigt bra film, men den är riktigt lång 195min. I slutet av filmen så blev det lite vattnigt i ögonen för det är sorligt. Men ack så bra film!


Nu känner jag hur tröttheten börjar sätta i och imorgon vet jag fan inte om det är skola eller inte.... Känner då inte taggen iaf. Riktigt sliten sedan helgen, och allt jobb. Så imorgon blir det lite sovmorgon, och så ska det ju vara matteprov snart också........ Blir kanske på torsdag så måste plugga lite matte och det måste jag fan orka. Sen är det skola på Onsdag och imorgon är det träningsmatch också och till helgen som kommer så är det ingen match så spelledigt igen på både gott och ont. Nu blir det fan sova! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Emma

Den filmen e ju svinbra!

2010-11-08 @ 20:16:27
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0