Då vare klart då.....

Jaha då var det varvat då.... Spelet är avklarat, tog 5,30 timmar. Det var ganska kort, och lite för lite hack 'n slash. Men det var en del naket :P haha. Man fick sig en skymt av Dantes kronjuveler så att säga.
Men God of War är bra mycket bättre är som roligare i alla moment, men klart godkänt spel var detta också.
I slutet av spelet stod det även "To be continued" ska det komma en tvåa eller något kanske? Spelet släpptes ju 2010 så det är ju inte allt för gammalt, kanske kommer en ny. Frågan är bara vad storyn ska vara isf........ Sen när jag läste runt lite så skrivs det att det inte kommer komma någon uppföljare men det känns ju konstigt att man skriver "to be continued" i slutet på ett spel isf... Det återstår att se.


Har hört att Ninja Gaiden ska släppa nytt också det vore något :)
Saxat från en nyhet: "Det blir alltså ett Ninja Gaiden 3. Ingen är väl i och för sig direkt överraskad eftersom det varit tal om det tidigare./../" "Ninja Gaiden 3 ska också vara ett våldsammare och blodigare spel än de tidigare - exakt hur det ska gå till är lite svårt att tänka sig då tidigare titlar inte direkt varit någon söndagspredikan."

Det gillas, får hålla koll på datum då det kan tänkas komma för det kommer vara ett fint spel ;)


Kollade även på webhallen, Ninja Gaiden 2 kostar 199kr nu och när det var nytt dvs när man köper det då kostade det 699. Varför ska spel va så förbannat dyra för? :O Varför köper man dom ändå?

Med dom frågorna tag jag mig till sängen för att sova.



Kommentarer
Postat av: Edholm

Därför ska man inte köpa spel direkt dom kommer ut, och gärna via Tradera :)

2010-11-03 @ 11:12:57
URL: http://syntw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0