Umeå and back again

Åkte upp till Umeå på fredag morgon och sov nästan hela resan. Drog med Kotchi på stystembolaget och rätt vad de var blev vi bjudna på korridorsfest så drog dit och hade de jäkligt roligt. Dock blev de mindre kul när vi skulle ut eftersom studenterna skulle på MH dit jag å kotchi inte kom in så vi gick på corona och det sööööög fy fan va dåligt de va. Träffa iaf lite trevligt folk som de va länge sen man såg :) Övernattade hos stefan i hans mysiga säng och på lördagen skulle vi ut till Kassjö för att fira Eik. Men vi blev bjuden till en annan korridor för fest av samma personer som va med under fredagen. Så vi tänkte dra dit lite först innan vi drar ut till Kassjö.

Men lyckades vi ta oss därifrån? Nej, vi fastnade såklart på mariehem och blev där till 4 på morgonen innan vi tog oss hem till stefans sköna säng igen. Söndagen blev lugn drog tillbaka till mariehem och käkade pannkakor innan vi drog in till stan för att fika lite på waynes sen blev det hem till morsan å bara ta de lugnt. Hälsade på uppe hos farsan lite också. Hittade skolkatalogen från 7-9an haha fan va fin man var, not! :P Men det är ju kul.

Idag så blev det att bila ner till sundsvall med Maria som jag träffa på festen hon ville ha sällskap en bit då hon skulle till norge och det är ju skönare att åka bil också. Så det fick bli så, nu är man hemma och funderar på vad man ska hitta på. Helgen var riktigt bra iaf och bör göras om! Kul med så  många Luleåfans på ett och samma ställe också ;) händer inte ofta.


7an                             8an                               9an



Kommentarer
Postat av: Edholm

Haha, bara söt :)

Lotten tycker du ska ha som i 9an alla dagar i veckan :)

2010-11-22 @ 20:14:42
URL: http://syntw.blogg.se/
Postat av: Maria

Håller med, bring back ta loook! So hawt! ;D

2010-11-23 @ 09:14:57
URL: http://www.topoftherainbow.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0