Dags att rycka upp sig

Igår var det träningsmatch mot Jemtland vi lyckades vinna med uddamålet efter en mycket tråkig och dålig match. Såg inte alls bra ut från våran del. Efter det så blev det att åka hem och bara slappa, käka lite godis och kolla på serier. Sedan sova, testade en ny app till mobilen som heter "Sleep Cycle" man sätter på appen och lägger telefonen i sängen och så ska man ställa in ett larm på en tid och då ska man bli väckt inom 30min innan larmet.
Man lägger telefonen i sängen och sedan känner den av när man rör sig och sånt och registrerar det.
När man sen vaknar kan man se hur länge man sovigt och om man var i djup sömn, dröm stadiet och så vidare. Vet inte om det funkade eller inte. Man ska bli piggare om det funkar, men vet inte riktigt om det funkade. Får testa inatt igen och se, men verkar bra iaf :P

Idag var det match igen mot Thorengruppen och det gick ju inte alls speciellt bra förlust med siffror som inte är bra. Hela spelet var dåligt, försvaret var katastrof stundtals. Vi skjuter på tog för lite skott på mål. Passningarna gick inte som dom skulle och det var mycket som var fel. Det är nu 1 vecka kvar till serien drar igång och då är det bäst att detta är fixat och att allt ser bra ut. Vi kan så mycket bättre!

Ikväll blir det bäll lugnt, måste plugga... Gjorde precis klart Etik läxan som var jävligt dryg och svår. Så skönt att den är klar. Ska käka nu sen måste jag göra klart Psykiatrin också. Sen blir det väll kanske en film eller så att titta på.

Tjohej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0