Vissa saker roar..

Har upptäkt att att om man har tråkigt så är det bara skriva lite om SD för det sätter fart på allt. Och då har man något att göra ett tag. Sedan belv det ju besöksrekord när man skrivit ett inlägg om SD. Man kanske ska byta inriktining skriva om politik eller om något annat som berör folk. Och sluta skriva om sig själv..... Eller, nja det är så tråkigt att göra sånt så vi fortsätter på det inslagna. Politik är ju riktigt tråkigt i vanliga fall, blev intressant nu när ett nytt parti med andra åsikter kom in, åsikter som inget annat parti vågar ta upp. Ett parti som rör om lite i det annars så "snälla" sverige. Men är inte alls insatt och finner inte politik i sig roligt. Kan säga att jag inte läste något allls inför valet. Grjode några undersökningar och sedan blev det att rösta på det partiet som jag kom närmast. Dock tycker jag dom där undersökningarna är lite missvisande ibland, man får ju olika partier på olika undersökningar. Men man röstade ju iaf.. Så då får man ju tycka lite, å klaga lite, å skriva lite också :p

Igår var det möte med innebandyn snacka lite om lagsammanhålling och diverse saker. Var lärorikt och intressant. Sedan gick vi på biteline för att käka lite samt kolla på innebandy. Efter det blev det att gå hem och plugga lite... Var ju prov idag i Geriatrik, och detta provet kändes enklare än förra. Var bättre riktlinjer på detta prov än det förra. Så får väll se hur de gick, kändes bra.. Och det är ingen bra känsla på ett prov för då brukar de ha gått dåligt. När man känner att det gått dåligt så brukar de ha gått bra.
Efter det blev det att sitta kvar på skolan och plugga lite på psykiatrin, man jobbar faktiskt bra när man är där och kör sitt race. Borde väll egentligen sitta där oftare men det orkar man ju inte. När man sitter hemma gör man bra massa annat skit.

Kom precis hem och ska väll äta något, känner mig riktigt hungrig. Sedan kanske det blir en sväng till gymmet och efter det är det innebandyträning. Ikväll blir det bäll lugnt, måste göra lite läxor å skit kanske om man orkar göra det. Sedan imorgon är det psykiatri som gäller.

Till helgen är det även seriepremiär mot Hässelby hemma, ser fram emot ett jävla drag och 3 viktiga poäng.

Nu blire fixa käk å kanske diska lite

Kommentarer
Postat av: Poesia

Greetings. This site is so full of information

2011-01-20 @ 17:37:19
URL: http://poesia.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0