Fjällen, fjällen


Helloj igen nu var man tillbaka efter en resa till fjällen (hemavan). Åkte från Umeå vid tre tiden på torsdagen, kom fram efter åtta eller något sånt, var bara packa in i stugan och chilla, kolla klart på hockeyn som var (Luleå - Skellefteå) tråkigt var det att Luleå skulle åka ur, men dom har gjort det riktigt bra detta år ändå får man säga. Hoppas de blir ännu bättre nästa år bara :) Vem ska man hålla på i finalen då? Man kan ju verkligen inte hålla på Skellefteå det skulle ju vara en synd, är man från Umeå så går det INTE att hålla på aporna det går bara inte. Färjestad vill man ju egentligen inte heller hålla på, men bara för dom har min gamla vän Kristofer Berglund så håller jag på han och lite på dom.

Stugan i övrigt var mycket fräsch och sjukt fin, bastu och bra utsikt och relativt nära backen och allt, riktigt bra stuga var det, måste varit dyr dock. Fredagen var vädret sådär, skulle åka upp till toppen direkt men liften stanna och vi vänta men inget hände så vi åkte iväg sedan starta dom den igen någon stund senate så vi åkte upp men man såg inte ett skit, vad så jävla mycket dimma, men det var kul att åka. Lördagen var det samma sak igen det var dimma uppe på toppen och även lite regn när man kom uppåt, vi tog oss upp och åkte ner på baksidan lite offpist, riktigt skön snö, men vi hann bara med ett riktigt åk där för när det var dags för nästa så fick man betydligt sämre glid och det duggande regnet hade förstört allt. Men i övriga backen var det helt okej. På Söndagen var det sista dagen och vi började med att åka i hemavan, fortfarande jävligt dimmigt och denna dag var glidet helt sämst då det hade regnat och så under natten. Så var ganska tråkigt att åka, men vi åkte iväg till Tärnaby och där var det riktigt roliga backar, massa dalar i backen som och mer fart och bättre väder. Roliga backar! :D
Hade även 2 födelsedagsbarn med på resan, på fredagen fyllde Peter år och på söndagen Amanda. Väldigt god mat har vi ätit och väldigt mysigt har allt varit. Trots vädret så var det en bra resa. Funderar på om man skulle skaffa sig skidor, är små tråkigt att åka bräda massor med dagar roligare om man kan växla lite och köra båda.

Nu är man tillbaka i vardagen och det är bar invänta jobben, imorgon ska man på intervju och hoppas på att det leder till ett fast jobb. Håller tummarna. Nu ska jag ner på stan och hämta ut ett paket, känns för övrigt jobbigt att kolla kontot när det inte finns så mycket kvar men en jävla bra bit kvar på månaden, usch.



Fredagen                             Söndagen


Lite offpist


Satt och fixade ett korthus ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0