Surprise maybe, i hope so....

Ja då var man tillbaka igen, har varit tyst någon dag här men har ändå inte gjort speciellt mycket mer än att jobbat.
Söndag var iofs ledig men då var det väldigt lugnt gjorde inte ett skit, hade vääääldigt tråkigt. Spelade mest tvspel och slappade. Amanda kikade förbi på kvällen iaf vilket var trevligt :) Sen var det bara upp tidigt på måndag och eftersom det var röd dag då bussar går kasst så var det till att springa till jobbet. Och på det så jobbade man delad tur så vid 12 gick man på rast, for och käka lunch med Persson och sedan åkte vi till Gullan och spelade lite fotboll, drack kaffe och snacka sen var man tillbaka på jobbet igen vid 16 för att jobba kvällen. Jobbet i sig går bra, det går framåt hela tiden iaf. Blir väl bättre när rutiner och så börjar komma, lättare och allt då. Känns ganska virrigt men ändå bra just nu.
Idag tisdag så var det jobb igen och efter det var det mest lugnt, blev lite innebandy och det var ju ett tag sen. Måste träna lite inför sthlm kan ju vara en ide :)
Nu är man ledig onsdag och torsdag sen jobbar man fredag och lördag, och på lördag blir det grillning hos Gullan med respektive vilket mest troligt kommer bli mycket mysigt.

Sen till veckan KANSKE det sker en överraskning men inget är klart ännu så det återstår att se. Får se hur det kommer att fungera med jobb också, är lite dumt att jag jobbar 6 dagar den veckan så får se om och hur det går att lösa. Men först måste jag vänta på klartecken, och inget är ännu säkert men man får hålla tummarna.

Har precis sett film, som kommer dyka upp här strax. Är egentligen flera, men vissa var så jävla dåliga så då orkar man inte ens skriva :p Sen blire att SOVA UT! Skönt som fan när man varit uppe 05:50 2 dar i rad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0