Back to reality

Då var man hemma igen då efter en tur upp till Ytterhogdal med god mat och trevligt sällskap.
Kom fram på fredagen och vi gjorde väl inte så speciellt mycket käka, kolla tv och sov relativt tidigt. Lördagen var det att åka till Vemdalen och åka lite bräda hela dagen lång. Det var mycket roligt, och funparken var helt okej. På väg tillbaka till Ytterhogdal så stannade vi vid voffelstugan som skulle vara helt superduper men det var okej, inte så speciellt som jag hade fått det föreställt. Sen hem och äta och trevligt sällskap på kvällen, så kollade vi alla melodifestivalen, var ändå någon bra låt som typ Swingfly som jag ringde och röstade på :) sen Danny var väl ja vad ska man säga, kan man sjunga "in the club" 27 gånger och gå vidare så kan man tycka att det inte kan vara spciellt svårt att göra en vinnande låt.
På söndagen var det ganska slö dag man var trött från dagen innan, blev att åka iväg på Dollar i Sveg och handla in lite saker. Ute och vandrat lite, packat och käkat, slöat.
Nu är man hemma och imorgon är man ledig, ska bara på ett möte med innebandyn och prata lite kontrakt. Får se hur det går, annars vet jag inte vad man ska hitta på. Sova i sin säng kommer iaf att bli skönt :D
Tack för en mycket bra helg iaf, det var trevligt och mysigt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0